Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ
  • Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη
  • Σαν σήμερα 12 Απρίλη
  • Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα
  • Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν
  • Σαν σήμερα 11 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS
Αγροτικά

Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιούλ 2025, 09:31

Tέσσερις νέες εστίες ευλογιάς αναφέρθηκαν στις 17 και 18 Ιούλη (δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία εργαστηριακής επιβεβαίωσής τους), όμως η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής ακόμα δεν τις δήλωσε στο WAHIS (Παγκόσμιο Σύστημα Πληροφοριών για την Υγεία των Ζώων).

  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στον Δήμο Φαρκαδόνας ΠΕ Τρικάλων. Δεν γνωρίζουμε, ούτε την ημερομηνία επιβεβαίωσης ούτε το αριθμό των θανατωθέντων αιγοπροβάτων.
  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στα Νέα Κερδύλλια της ΠΕ Σερρών. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία επιβεβαίωσής της. Θανατώθηκαν πάνω από 300 αιγοπρόβατα.
  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στο Νέο Σιδεροχώρι του δήμου Κομοτηνής στην ΠΕ Ροδόπης. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία επιβεβαίωσής της. Θανατώθηκαν 162 αιγοπρόβατα.
  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στο χωριό Ρίζια της Ορεστιάδας της ΠΕ Εβρου. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία επιβεβαίωσής της. Θανατώθηκαν 190 αιγοπρόβατα.

Συνολικά, μέχρι τις 19 Ιούλη του 2025, εντοπίστηκαν στη χώρα 609 εστίες ευλογιές.

Δεδομένου ότι μόνο στις τρεις τελευταίες εστίες θανατώθηκαν πάνω από 652 αιγοπρόβατα, ο συνολικός αριθμός των θανατωθέντων αιγοπροβάτων μέχρι σήμερα είναι τουλάχιστον 141.429.

Κέλλας: Ομολογία, παρά την πρόθεσή του

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κέλλας στάλθηκε από τον υπουργό Τσιάρα σε ταξίδι στη Λάρισα και τη Φλώρινα στις 17 και 18 Ιούλη. Στάλθηκε για να κάνει σόου… ενεργοποίησης για την ευλογιά (σχεδόν ένα χρόνο μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος), αλλά χωρίς να το καταλάβει ομολόγησε (στις στις συσκέψεις που οργάνωσε) ότι γινόταν «πάρτι» με τις μετακινήσεις αιγοπροβάτων από τις ζώνες προστασίας και επιτήρησης. Εμμέσως πλην σαφώς έριξε τις ευθύνες στις αστυνομικές αρχές και στους περιφερειάρχες και δήμαρχους.

Παραθέτουμε την προκλητική δήλωση του Κέλλα, στην οποία ομολόγησε ότι τα αιγοπρόβατα μετακινούνταν ελεύθερα από τις ζώνες προστασίας επιτήρησης και άλλες απαγορευμένες ζώνες (η έμφαση δική μας):

«Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων χθες στη Λάρισα και σήμερα στη Φλώρινα ο Υφυπουργός τόνισε ότι για την αντιμετώπιση της ζωονόσου θα πρέπει όλες οι αρχές να κινηθούν συντονισμένα, ζητώντας την παρουσία της  Αστυνομίας στις ζώνες προστασίας για την επιτήρηση των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί. Επισήμανε, επίσης, την ανάγκη καθολικής κινητοποίησης για την αντιμετώπιση της επιζωοτίας, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουν να συνδράμουν στο έργο των αρχών.

“Πρέπει όλοι να πορευτούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου των κτηνοτρόφων μας. Οι Περιφέρειες και γενικά η Αυτοδιοίκηση είναι εκείνες που έχουν τον πρώτο ρόλο στην εφαρμογή των μέτρων”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Eγκλημα κατά της κτηνοτροφίας: Συνεχίζεται το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων – Τσιάρας και Κέλλας συνεχίζουν το χαβά τους – Υπέρ του καταστροφικού εμβολιασμού το ΚΚΕ!

ΣΕΚ για ευλογιά αιγοπροβάτων: Προτείνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ ξέρουν ότι θα επιφέρει καταστροφή

Οι κουτοπονηριές του Κουρέτα

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κουρέτας, ενώ συνέβαλε στο φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία (μεγάλη έξαρση στις ΠΕ Λάρισας και Μαγνησίας και πλοέον επανεμφάνιση της επιζωοτίας στην ΠΕ Τρικάλων) εμφανίζεται δημαγωγικά ως διαφωνών με την πολιτική του Κέλλα.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη δημαγωγική δήλωση Κουρέτα:

 «Μόλις ολοκληρώθηκε η τρίωρη σύσκεψη που οργάνωσε ο υφυπουργός κύριος Χρήστος Κελλας για την ευλογιά. Τα αιτήματα που είχε στείλει η περιφέρεια μετά την σύσκεψη με τους κτηνοτρόφους την Δευτέρα δυστυχώς δεν απαντήθηκαν. Ισως ο υφυπουργός να μην έχει την δύναμη . Πρέπει να συνεχίσουμε την άσκηση πίεσης σε πιο ανώτερο επίπεδο να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι που αυτήν την εποχή έχουν τα ζώα μέσα και δεν μπορούν να τα βγάλουν νόμιμα έξω να φάνε έξω όπως γινόταν κάθε χρόνο . Πρέπει άμεσα να στηριχθούν. Δεν έχουν να τα ταΐσουν. Η κτηνοτροφία είναι η πιο σημαντική οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συνεχίζουμε την πίεση με τους κτηνοτρόφους προς την κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Θερίζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων στην «επικράτεια» του Κουρέτα

Εκτύπωση 🖨
ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΕΛΛΑΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 20 Ιούλη

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Επόμενο άρθρο Με μια κλωτσιά ίσιαξε…

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Σχετικά Αρθρα

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Φεβ 2026, 13:48

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξανά στο εδώλιο ο Ν. Χλύκας, ο γιος του Απ. Χλύκας και ο Ηλ. Καλφούτζος

Κατηγορούνται ότι οργάνωσαν απάτη με ψευτοκτηνοτρόφους σε ψευτοβοσκότοπους

Αγροτικά 24 Φεβ 2026, 09:29

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

Αγροτικά 20 Φεβ 2026, 14:56

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

Αγροτικά 15 Φεβ 2026, 20:27

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

Αγροτικά 13 Φεβ 2026, 18:47
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
Καταστολή

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

9 Απρ 2026, 10:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Απρίλη

9 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

8 Απρ 2026, 19:55
Διεθνή

Χεζμπολά: Στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης ιστορικής νίκης

8 Απρ 2026, 14:54
Η παπάρα

Τρέμε Μπουμπούκε, ο Τάκαρος θα σε εκθρονίσει

8 Απρ 2026, 11:57
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

Ημέρα πτήσης του ανθρώπου στο διάστημα.

Ημέρα για τα παιδιά του δρόμου.

1928: Βομβιστική επίθεση κατά του βασιλιά της Ιταλίας Βίκτωρα Εμμανουήλ Γ’, δεκαεπτά νεκροί, τριάντα τραυματίες, ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα.

1942: Απεργία των ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων, η μεγαλύτερη σε κατεχόμενη περιοχή της Ευρώπης.

1967: Συγκρούσεις απεργών οικοδόμων – αστυνομίας στην Ομόνοια, 75 τραυματίες.

1970: Μεγάλη δίκη της“Δημοκρατικής Αμυνας”, 26 καταδίκες.

1971: Οι ΗΠΑ ρίχνουν 7.500 τόνους βόμβες στο Βιετνάμ.

1981: Βίαιες φυλετικές ταραχές στο Λονδίνο, 165 αστυνομικοί τραυματίες, εκατό συλλήψεις.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Εφετείο 17Ν

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • ΕΛΑ

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Επικοινωνία

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Όροι χρήσης

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Επικοινωνία

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Όροι χρήσης

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo