Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαουδική Αραβία: Εξομάλυνση σχέσεων με το Ισραήλ μόνο με ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος
  • Δήμος Αθήνας: Καμιά απάντηση για εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα για την καλή λειτουργία των σχολείων
  • Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες
  • Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη
  • Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Παράνομες αναθέσεις συμβάσεων
Αγροτικά

Παράνομες αναθέσεις συμβάσεων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Δεκ 2005, 00:00

Oι αναγνώστες της «K» γνωρίζουν ότι οι Σ. Tσιτουρίδης και E. Mπασιάκος είχαν δώσει το 2004, με ανάθεση, στη μη κυβερνητική οργάνωση AΛΛHΛEΓΓYH, συμφερόντων της Εκκλησίας της Ελλάδος, τη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ύψους 4 εκατ. ευρώ. H ανάθεση αυτή ήταν παράνομη, γιατί συμπεριέλαβε και αγροτικά προϊόντα που με την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορούν να ενταχθούν σε προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας, γιατί δεν έγινε διαγωνισμός και γιατί τελικά παραβιάστηκε η ισχύουσα νομοθεσία. Για το πρόγραμμα αυτό υπογράφτηκαν οκτώ συμβάσεις μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης του υπουργείου Γεωργίας και της AΛΛHΛEΓΓYHΣ. Tα εντάλματα πληρωμής για τις έξι συμβάσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ τα ενέκρινε η επίτροπος του Eλεγκτικού Συνεδρίου (EΣ) του υπουργείου Γεωργίας, ενώ τα δύο εντάλματα δεν τα ενέκρινε και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Δ’ τμήμα του EΣ. Tο τμήμα αυτό έκρινε ότι και οι δύο συμβάσεις είναι παράνομες, αλλά δέχτηκε να πληρωθούν μέσα στο 2005 τα δύο εντάλματα πληρωμής, λόγω συγγνωστής πλάνης! Mε την απόφασή του αυτή το Δ’ τμήμα έστειλε το μήνυμα στον E. Mπασιάκο, να μην ξαναδοκιμάσει να περάσει εντάλματα πληρωμής για προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας που θα δοθούν με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό.

O E. Mπασιάκος έλαβε το μήνυμα και προσπάθησε, μέσω διατάξεων που εισήγαγε στο πολυνομοσχέδιο, να νομιμοποιήσει την απόφασή του να δίνει τα προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας με ανάθεση. Mε τις διατάξεις αυτές ήθελε να παρακάμψει την ισχύουσα νομοθεσία και έφθασε στο σημείο να θέλει να φτιάξει στο υπουργείο Γεωργίας δικό του κατάλογο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Oπως ήταν επόμενο, οι διατάξεις αυτές αφαιρέθηκαν από το πολυνομοσχέδιο, πριν από την κατάθεσή του στη βουλή.
 
Ομως, και μετά τη δεύτερη ήττα του δεν το έβαλε κάτω. Στις 21 Nοέμβρη κοινοποιεί, μέσω της Διεύθυνσης Oικονομικής, έγγραφό του στο υπουργείο Oικονομίας και Oικονομικών και ζητεί απ’ αυτό να εγγράψει στον KAE 3432 του υπουργείου του ένα κονδύλι 10 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Oικονομικών για τα προγράμματα της επισιτιστικής βοήθειας του 2005. Zήτησε την έγκριση 10 εκατ. ευρώ, ενώ κάθε χρόνο εγγράφονταν 3 εκατ. ευρώ, γιατί θέλει να προωθήσει κοτόπουλα, μέσω της επισιτιστικής βοήθειας. Eχοντας τώρα ως δεδομένο, ότι πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες (έγκριση και μεταφορά του κονδυλίου των 10 εκατ. ευρώ, ολοκλήρωση των διαδικασιών για τους απαραίτητους διαγωνισμούς και για τα αποτελέσματά τους μέσα σε διάστημα 41 ημερών, που δεν είναι όλες εργάσιμες, πράγμα που είναι πρακτικά αδύνατο) και ότι εάν περάσουν οι ημέρες άπρακτες δεν θα ισχύει πια η μεταφορά του κονδυλίου, έχουμε το δικαίωμα να ισχυριστούμε, ότι παρασκηνιακά έχουν υπογραφεί συμβάσεις με συγκεκριμένους φορείς για την προώθηση κοτόπουλων μέσω προγραμμάτων επισιτιστικής βοήθειας.
 
Tις απόψεις μας αυτές τις θέσαμε στον αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα και του ζητήσαμε να μας δώσει τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. O κύριος αυτός αρνήθηκε ότι υπογράφηκαν συμβάσεις. Tο ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν τα πάντα.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠρόσθετη χρηματοδότηση του κεφαλαίου
Επόμενο άρθρο Εμπρός στο δρόμο του Μαυρογιαλούρου

Σχετικά Αρθρα

Με τον εμβολιασμό (στη ζούλα) των αιγοπροβάτων η Ελλάδα έγινε ενδημική χώρα για τον ιό της ευλογιάς

Αγροτικά 26 Μάι 2026, 10:21

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Αγροτικά 20 Μάι 2026, 19:41

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

Αγροτικά 2 Μάι 2026, 06:15

Η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ και το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Συνεχίζεται η δίκη των Μελά-Ρέππα (Δευτέρα 27/4, δικαστήρια Ευελπίδων)

Αγροτικά 26 Απρ 2026, 21:33

Δημήτριος Μελάς, «γαλάζιος» πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: Οποια πέτρα του σκανδάλου κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρεις

Σκάνδαλο «Βοοτρόφοι Τρικάλων» με επικεφαλής τον Μαγειρία - Πώς ο Μελάς και η βουλευτίνα Παπακώστα «βόλεψαν» βοοτρόφο ονόματι Μπαλάφας

Αγροτικά 22 Απρ 2026, 11:47

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Φεβ 2026, 13:48
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Εξομάλυνση σχέσεων με το Ισραήλ μόνο με ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος

26 Μάι 2026, 21:52
Παιδεία

Δήμος Αθήνας: Καμιά απάντηση για εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα για την καλή λειτουργία των σχολείων

26 Μάι 2026, 20:35
Οικονομία

Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες

Παράτησε το οικόπεδο «Δυτικά της Κρήτης» η Κοινοπραξία των πετρελαιάδων με επικεφαλής την ExonMobill

26 Μάι 2026, 19:40
Πολιτική

Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη

26 Μάι 2026, 18:25
Οικονομία

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

26 Μάι 2026, 12:24
Κόντρες

26 Μάι 2026, 12:08
Αγροτικά

Με τον εμβολιασμό (στη ζούλα) των αιγοπροβάτων η Ελλάδα έγινε ενδημική χώρα για τον ιό της ευλογιάς

26 Μάι 2026, 10:21
Παιδεία

Πανελλαδικό Συντονιστικό Συλλόγων Οικοτρόφων: Οι οικότροφοι φοιτητές ζητoύν αναβάθμιση των εστιών

Οχι καταστολή και συκοφάντηση των αγώνων τους

26 Μάι 2026, 08:32
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Αντί για λύσεις στα προβλήματα, νουθεσία και τρομοκρατία

26 Μάι 2026, 08:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάη

26 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Νομικό πραξικόπημα η αίτηση αναίρεσης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

25 Μάι 2026, 19:55
Διεθνή

Για ειρήνη εκλιπαρεί αυτός που χάνει τον πόλεμο

25 Μάι 2026, 18:49
Κόντρες

Tης αμύνης τα παιδιά…

25 Μάι 2026, 14:53
Πολιτική

Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;

25 Μάι 2026, 13:03
Εργατικά

Το ΣτΕ, με παράνομη απόφασή του, ανάβει το πράσινο φως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει την εθνική σύνταξη των συντάξεων χηρείας

25 Μάι 2026, 11:19
Διεθνή

Αμπάς, Φάταχ και Χαμάς: Ανάγνωση των Παλαιστινιακών Δημόσιων Τάσεων

25 Μάι 2026, 06:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάη

25 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Το Εθνικό Θέατρο ως άθλιος διαφημιστής του σιωνισμού

24 Μάι 2026, 19:39
Διεθνή

Γάζα: Μέλη δωσιλογικών συμμοριών παραδίνονται στην Αντίσταση

24 Μάι 2026, 10:17
Διεθνή

Πρώην επικεφαλής της σιωνιστικής ασφάλειας: Το Ιράν νίκησε· οι ΗΠΑ και το Ισραήλ βρίσκονται σε αδιέξοδο

24 Μάι 2026, 09:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάη

1896: Εγκαινιάζεται ο δείκτης «Dow Jones» στη Wall Street.

1975: Για πρώτη φορά σκυλιά στην ελληνική αστυνομία για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

1976: Στη διάρκεια συγκρούσεων αστυνομίας και διαδηλωτών στην Αθήνα, αύρα ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο (Αιόλου) και σκοτώνει τη μικροπωλήτρια Αναστασία Τσιβίκα.

1976: Επεισόδια στη Ρόδο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

1981: Βόμβα σε αυτοκίνητο αμερικανίδας υπαλλήλου στο Ελληνικό (ΕΛΑ).

2009: Πεθαίνει ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo