Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση
  • Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη
  • Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…
  • Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού
  • H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα
  • H ώρα του Φραπέ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Ξεκληρίζεται η φτωχή αγροτιά
Αγροτικά

Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

Ξεκληρίζεται η φτωχή αγροτιά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Σεπ 2016, 00:00

Από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90 θεσμοθετήθηκε το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), με το νόμο 2332/1995. Ηδη από τότε αποδείξαμε ότι με το ΜΑΑΕ επιδιώκεται το ξεκλήρισμα της φτωχής αγροτιάς, σε αντίθεση με τους αγροτοσυνδικαλιστές του Περισσού, που είχαν υιοθετήσει το αίτημα και το πρόβαλαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, για να το απορρίψουν στη συνέχεια υποστηρίζοντας ότι με το ΜΑΑΕ ξεκληρίζεται η φτωχoμεσαία αγροτιά.

Με τον πρώτο αυτό νόμο, ένας αγρότης θεωρούνταν κατά κύριο επάγγελμα αγρότης, αν αποκτούσε το 50% του συνολικού του εισοδήματος από την απασχόλησή του στον αγροτικό τομέα και αν αφιέρωνε στην αγροτική δραστηριότητα το 50% του χρόνου της ετήσιας απασχόλησής του. Στη συνέχεια ο νόμος τροποποιήθηκε δύο φορές και μειώθηκαν τα ποσοστά του χρόνου ετήσιας απασχόλησης στον αγροτικό τομέα και του αγροτικού εισοδήματος σε σχέση με το συνολικό εισόδημα. Η τελευταία αλλαγή έγινε επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με το νόμο 4389/2016. Τα ποσοστά έγιναν 30% για τον ετήσιο χρόνο απασχόλησης στον αγροτικό τομέα και 50% για το αγροτικό εισόδημα σε σχέση με το συνολικό εισόδημα. Επίσης, ο αγρότης πρέπει να είναι ασφαλισμένος στον ΟΓΑ.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση) πρόβαλαν το αίτημα για τη δημιουργία ΜΑΑΕ, υποστηρίζοντας ότι μ’ αυτό θα κατοχυρωθούν οι αγρότες που δεν μπορούν να ζήσουν μόνο από το αγροτικό εισόδημα και αναγκάζονται να εργαστούν σαν αγροεργάτες ή σαν εργάτες σε εργοστάσια και στην οικοδομή, ενώ θα αποκλειστούν από τον αγροτικό τομέα οι γιατροί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι που διαθέτουν αγροτική γη και ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα.

Εμείς υποστηρίζαμε ότι με το ΜΑΑΕ επιδιώκουν να βγάλουν από την αγροτική απασχόληση όλους εκείνους τους αγρότες που αναγκάζονται να εργάζονται σαν εργάτες σε διάφορες οικονομικές δραστηριότητες. Με το 50% όσον αφορά το αγροτικό εισόδημα σε σχέση με το συνολικό εισόδημα αποκλείονται όλοι οι φτωχοί αγρότες, γιατί το εισόδημά τους από την απασχόλησή τους ως εργατών είναι μεγαλύτερο από το 50%.

Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου με ΚΥΑ του 2011 φρόντισε να συρρικνώσει το εισόδημα των πλούσιων αγροτών από τις εξωαγροτικές δραστηριότητες προκειμένου αυτό να είναι μικρότερο του 50% του συνολικού εισοδήματος. Ο τότε υφυπουργός Οικονομικών Δ. Κουσελάς και ο τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης υπέγραψαν στις 4 Μάρτη του 2011 Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία από την μια όριζαν το αγροτικό εισόδημα και από την άλλη εξαιρούσαν από το συνολικό εισόδημα μια σειρά εισοδημάτων που αποκτούνταν από πηγές δραστηριότητας πέραν της αγροτικής.

Με το άρθρο 3 οριζόταν ποια ακριβώς εισοδήματα δε θα συνυπολογίζονται στο συνολικό εισόδημα:  «Στο συνολικό εισόδημα το οποίο συγκρίνεται με το αγροτικό εισόδημα του άρθρου 2 της απόφασης αυτής δεν προσμετρώνται τα ακόλουθα: α) Εισόδημα από ακίνητα. β) Εισόδημα από κινητές αξίες π.χ. μερίσματα, προμερίσματα, ομολογίες, ομολογιακά δάνεια, χρεόγραφα κ.α. γ) Τόκοι καταθέσεων. δ) Εξοδα παράστασης και αποζημειώσεις αιρετών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, συνδικαλιστικών και αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων καθώς και αμοιβές και ποσοστά (εκτός μισθού) των μελών διοικητικού συμβουλίου νομικών προσώπων. ε) Επιδόματα ανεργίας, πολυτέκνων και πάσης φύσεως προνοιακά επιδόματα».

Εκτός των επιδομάτων της τελευταίας κατηγορίας, όλα τ’ άλλα είναι εισοδήματα που αποκτούν οι πλούσιοι αγρότες  και εκείνοι οι παραγωγοί που έχουν και άλλες οικονομικές δραστηριότητες. Δεν μπορεί να έχουν οι φτωχοί αγρότες εισοδήματα από ακίνητα, από μετοχές κτλ. Μ’ αυτή την εξαίρεση μειώνουν το επιπλέον εισόδημα που αποκτούν οι πλούσιοι αγρότες απ’ άλλες -πέραν της αγροτικής- δραστηριότητες και έτσι αυξάνουν το ποσοστό του αγροτικού εισοδήματος σε σχέση με το συνολικό εισόδημα, σε αντίθεση με τα εισοδήματα των φτωχών αγροτών που εργάζονται σαν εργάτες σε διάφορες δραστηριότητες, που τα υπολογίζουν στο συνολικό τους εισόδημα.

Μ’ αυτή την αλχημεία κατατάσσουν τους πλούσιους αγρότες στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ενώ τους φτωχούς στους ετεροαπασχολούμενους.  Ποιο είναι το αποτέλεσμα της αλχημείας; Η επιτάχυνση του ξεκληρίσματος της φτωχής αγροτιάς.

Την ΚΥΑ αυτή, όπως αναφέραμε, την εξέδωσε η κυβέρνηση ΓΑΠ το 2011 και συνέχισαν να την εφαρμόζουν τόσο οι μνημονιακές κυβερνήσεις Λ. Παπαδήμου και Α. Σαμαρά όσο και η μνημονιακή κυβέρνηση Α. Τσίπρα. Πρέπει, λοιπόν, να καταργηθούν άμεσα όλες οι διατάξεις που κατηγοριοποιούν τους αγρότες σε κατά κύριο επάγγελμα ή μη αγρότες και να χαίρουν και οι φτωχοί αγρότες όλων των δικαιωμάτων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

Σούργελα και ερευνητές
Επόμενο άρθρο

Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

Εναρμόνιση με τους νόμους του καπιταλισμού

Σχετικά Αρθρα

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

Αγροτικά 1 Δεκ 2025, 14:26

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να μην καταβάλλει τη συνδεδεμένη ενίσχυση του 2024 στους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους λόγω πανώλης και ευλογιάς

Το ίδιο θα επιχειρήσει και για τη συνδεδεμένη του 2025, αν οι κτηνοτρόφοι δεν κινηθούν μαχητικά

Αγροτικά 22 Νοέ 2025, 20:32

Πολιτική αλητεία: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σαν «δώρο» στους κτηνοτρόφους που έχασαν τα κοπάδια τους, αυτό που η κυβέρνησή του είχε νομική υποχρέωση να κάνει πριν από ενάμιση χρόνο

Αγροτικά 18 Νοέ 2025, 14:02

Εδώ και τώρα να καταβληθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση και το απολεσθέν εισόδημα στους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους

Αγροτικά 18 Νοέ 2025, 05:50

Ο Βορίδης διέπραξε ποινικά αδικήματα με δόλο και ο Μητσοτάκης τον καλύπτει, γιατί ο Βορίδης τον «κρατάει»

Αγροτικά 17 Νοέ 2025, 06:05

Κομισιόν προς Τσιάρα: Θα επιβάλουμε εμβολιασμό για την ευλογιά των αιγοπροβάτων και γενική απαγόρευση εξαγωγών (ζώων, κρέατος και γαλακτοκομικών)

Για ποιους λόγους υπέρμαχοι και αντίθετοι στον εμβολιασμό κρατούν κρυφή την επιστολή του επίτροπου Βάρχεϊ

Αγροτικά 5 Νοέ 2025, 11:28
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εργατικά

Καμιά ανοχή στις απολύσεις μητέρων – η μητρότητα είναι δικαίωμα, όχι ποινή!

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού EKΠΑ για απολυμένη εργαζόμενη στην καθαριότητα

30 Νοέ 2025, 06:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Νοέμβρη

30 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Δεν θα συμπράξουμε στις διαγραφές φοιτητών για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια

Κάλεσμα προς τους διδάσκοντες για κοινή δράση

29 Νοέ 2025, 20:05
Διεθνή

Η βόρεια σιωνιστική οντότητα παραμένει «παραλυμένη» ένα χρόνο μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι έποικοι δυσκολεύονται να επιστρέψουν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους, ένα χρόνο μετά τη λήξη του πολέμου των σιωναζιστών στον Λίβανο

29 Νοέ 2025, 09:54
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

29 Νοέ 2025, 00:02
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

Ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

1905: Η αστυνομία συλλαμβάνει πολλούς αντιπροσώπους του Σοβιέτ Πετρούπολης, ανάμεσά τους ο Τρότσκι που εξορίζεται στη Σιβηρία.

1942: Παραιτείται η κυβέρνηση Τσολάκογλου, ορκωμοσία νέας υπό τον καθηγητή Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τις αρχές κατοχής.

1944: «Δεκέμβρης» – Διαδήλωση του ΕΑΜ στην πλατεία Συντάγματος, αστυνομία και βρετανοί στρατιώτες χτυπάνε στο ψαχνό, 28 νεκροί και εκατό τραυματίες.

1973: Βόμβα των Λαϊκών Απελευθερωτικών Ομάδων Σαμποτάζ σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας (Αθήνα).

1984: Δυστύχημα στο εργοστάσιο της «Union Carbide» στο Bhopal της Ινδίας, 10.000 νεκροί και 300.000 τραυματίες.

1988: Τρεις βόμβες του ΕΛΑ σε υπηρεσίες της ΕΟΚ στην Αθήνα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    17Ν
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Εφετείο 17Ν
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    ΕΛΑ
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Επικοινωνία
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Όροι χρήσης
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Επικοινωνία
  • Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo