Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…
  • Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου
  • Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3

Al-Qasam Productions

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Μάι 2025, 09:55

Το τρίτο βίντεο της σειράς επιχειρήσεων «Πύλες της Κόλασης» παρουσίασαν χτες οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ. Οπως γράψαμε και στην προηγούμενη δημοσίευση, κάθε δικό μας σχόλιο είναι περιττό. Αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει.

Τα δύο προηγούμενα βίντεο:

Οι «Πύλες της Κόλασης» καταπίνουν τα «Αρματα του Γεδεών»

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 2

Βίντεο 3: Στοχεύοντας εχθρικούς στρατιώτες

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/05/Pyles_Kolasis_3.mp4

Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Ιζ Ελ-Ντιν Αλ-Κασάμ:

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων «Πύλες της Κόλασης» στα ανατολικά της Ράφα, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στοχοποίησαν στρατιώτες του εχθρού στον άξονα προέλασης στη γειτονιά Αλ-Τανούρ, ανατολικά της Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας (8 Μάη 2025).

Επιχείρηση Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα.

Σημειώσεις βίντεο:

0:44 – Οι επιχειρήσεις Πύλες της Κόλασης.

0:45 – Ενέδρα Νο 3.

0:53 – Γειτονιά Αλ-Τανούρ, ανατολικά της Ράφα.

0:55 – Οδός 18, αποθήκη Αλ-Τανούρ, άξονας προέλασης από το βορρά, πρώτο κτίριο ζώνης θανάτου, δεύτερο κτίριο ζώνης θανάτου.

1:08 – Οι επιχειρήσεις Πύλες της Κόλασης. Ενέδρα Νο 3.

Πρώτη επιχείρηση: Στοχεύτηκε μονάδα Μηχανικού που βρισκόταν μέσα σε σπίτι και ετοίμαζε την κατεδάφισή του, με αντιαρματικά και βλήματα κατά προσωπικού. Αφησε πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Δεύτερη επιχείρηση: Στοχεύτηκε ισραηλινή δύναμη πεζικού με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό. Προκάλεσε επίσης νεκρούς και τραυματίες.

1:36 – Πρώτη επιχείρηση

1:49 – «Κύριε, χάρισέ μας την εύνοιά σου. Δες, στρατιώτης κινείται κάτω από το σπίτι. Εκεί είναι, μπήκαν στην αποθήκη. Θα μπουν στον άλλο δρόμο… έξι ή επτά. Θεέ μου, δεν είμαι σίγουρος, επτά; Βλέπεις έξι ή επτά; Ναι. – Τους βλέπω. Τους ανατινάζω.

2:30 – Αλάχου ακμπάρ! Μα το θεό, τους ανατίναξε. Πήγαινε γρήγορα στο δεύτερο, ανατίναξέ το!

2:49 – Ανατίναξε το δεύτερο.

3:02 – Μα το θεό, η έκρηξη είναι απίστευτη. Ολη η περιοχή καίγεται — φλόγες παντού!

3:18 – Δεύτερη επιχείρηση: Περίμενε… ΟΚ, ενεργοποίησέ το. Στηρίξου στο θεό.

3:31 – Η Ταξιαρχία της Ράφα θα παραμείνει κόλαση για τους εισβολείς.

3:33 – Αλάχου ακμπάρ!

3:58 – Κοίτα τους. Τους βλέπεις;

4:33 – Ο στρατός του σιωνιστή εχθρού ανακοίνωσε το θάνατο του λοχία Σάι Ελιακίμ Ορμπαχ από το Τάγμα Μηχανικού 605, Μονάδα Μπαράκ (188) και του λοχία Γιαμ Φαρίντ από την Ταξιαρχία Γκολάνι, σε δύο ενέδρες των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ στην πόλη Ράφα.

Ο στρατιωτικός και στρατηγικός αναλυτής, ταξίαρχος Ελίας Χάνα, δήλωσε ότι η ενέδρα της Ταξιαρχίας Αλ-Κασάμ στην ανατολική Ράφα αποδεικνύει ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση κινείται με ευχέρεια και ότι ο ισραηλινός στρατός δεν διαθέτει αυτό που ονομάζεται «ασφάλεια μονάδων», κάτι θεμελιώδες για οποιονδήποτε στρατό που μάχεται στο έδαφος.

Ο Χάνα υποστήριξε ότι η επιχείρηση στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του Ισραήλ: ότι ο στρατός τους αδυνατεί να κινηθεί ή να ελέγξει ελεύθερα την περιοχή, παρόλο που έχει διεισδύσει στη Γάζα. Το μήνυμα αυτό έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, ενώ διεξάγονται συνομιλίες στη Ντόχα για κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, και λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του ισραηλινοαμερικανού αιχμαλώτου Ιντάν Αλεξάντερ από τη Χαμάς.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η στρατηγική του Νετανιάχου βρίσκεται σε αντίθεση με τις εξελίξεις στο πεδίο, καθώς η ενέδρα αποκαλύπτει αδυναμίες του ισραηλινού στρατού και ανεπάρκεια στον έλεγχο του χώρου.

Ο Χάνα εκτίμησε πως αν η Αντίσταση συνεχίσει να εφαρμόζει τέτοιου είδους τακτικές —ενέδρες, εκρήξεις, άμεσες συγκρούσεις— ενδέχεται να προκαλέσει στρατηγική ανατροπή που θα φέρει εντάσεις μεταξύ στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας στο Ισραήλ.

Κατέληξε λέγοντας ότι οι μαχητές της Αντίστασης είναι πλέον εκείνοι που επιτίθενται στις ισραηλινές δυνάμεις και πως η παλαιστινιακή πλευρά διαθέτει πλούσια «τράπεζα στόχων», έμπειρους και νέους μαχητές, καθώς και ικανότητα για ευρηματική τακτική δράση, ακόμα και με περιορισμένα μέσα.

Χτες, η Saraya Al-Quds (Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς) δημοσίευσε πλάνα από την εκτόξευση πυραύλων προς ισραηλινές πόλεις και οικισμούς, μια ημέρα μετά την πραγματοποίηση αυτών των επιθέσεων. Η οργάνωση ανέφερε ότι οι επιθέσεις στόχευσαν τις πόλεις Ασντόντ, Ασκελόν και Σντερότ, καθώς και τους εποικισμούς γύρω από τη Γάζα, σε αντίποινα για τα εγκλήματα του σιωνιστή εχθρού κατά του παλαιστινιακού λαού.

Στο βίντεο φαίνεται η μεταφορά και προετοιμασία εκτοξευτήρων πυραύλων, στους οποίους είχαν γραφτεί αφιερώσεις προς τον «ελεύθερο και γενναίο λαό της Υεμένης», καθώς και προς τον Νουρ Αλ-Μπιτάουϊ, ηγέτη του Τάγματος Τζενίν της Σαράγια Αλ-Κουντς, που σκοτώθηκε την Παρασκευή στη Νάμπλους της βόρειας Δυτικής Οχθης.

Ακούγεται επίσης διοικητής πεδίου της οργάνωσης να απευθύνει χαιρετισμό στο λαό της Υεμένης, ο οποίος συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Σαμπαΐν στη Σαναά εκφράζοντας υποστήριξη προς τον παλαιστινιακό λαό και καταγγέλλοντας τις ισραηλινές σφαγές και την αμερικανική υποστήριξη στο Τελ Αβίβ. Ο διοικητής απηύθυνε ειδικό χαιρετισμό στον ηγέτη της Ανσαραλά, Αμπντέλ Μαλίκ Αλ-Χούθι, και στον στρατιωτικό εκπρόσωπο της οργάνωσης, Γιάχια Σαρί, καθώς και σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου.

Το βίντεο καταλήγει με καταγραφή των ρουκετών που εκτοξεύτηκαν το βράδυ, φωτίζοντας τον ουρανό, συνοδευόμενες από τις κραυγές “Αλάχου άκμπαρ” των μαχητών.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

Σκηνές από τον βομβαρδισμό με πυραύλους, που πραγματοποίησαν οι μαχητές της Δύναμης Πυραύλων της Σαράγια Αλ-Κουντς εναντίον των πόλεων Ασντόντ, Ασκελόν, Σντερότ και των ισραηλινών εποικισμών γύρω από τη Γάζα, ως απάντηση στα εγκλήματα του σιωνιστιή εχθρού κατά του παλαιστινιακού λαού μας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/05/AlQuds_missiles_13-5-25.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση

Al-Qasam Productions

Επόμενο άρθρο Η ευλογιά των αιγοπροβάτων θερίζει και το υπουργείο κάνει παιχνίδια προπαγάνδας και παραπληροφόρησης

Al-Qasam Productions

Σχετικά Αρθρα

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Διεθνή 13 Σεπ 2025, 13:06

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 19:37

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 18:27

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 21:43

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 18:00
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Al-Qasam Productions

    • Εφετείο 17Ν

      Al-Qasam Productions

  • ΕΛΑ

    Al-Qasam Productions

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Al-Qasam Productions

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Al-Qasam Productions

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Al-Qasam Productions

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Al-Qasam Productions

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Επικοινωνία

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Όροι χρήσης

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Ποιοι είμαστε

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Επικοινωνία

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Όροι χρήσης

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo