Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτωβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας
  • Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών
  • Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ
  • Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της
  • Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα
  • Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Σήμερα στις 8:30 στην Κόντρα: «Τζενίν Τζενίν»
Πολιτισμός

Σήμερα στις 8:30 στην Κόντρα: «Τζενίν Τζενίν»

Μια συγκλονιστική ταινία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Απρ 2025, 05:30

Τζενίν Τζενίν

(Δυτική Όχθη, 2002, 54’)

Σκηνοθεσία: Mohammed Bakri

Σενάριο: Mohammed Bakri

Παραγωγή: Mohammed Bakri, Iyad Samudi

Μοντάζ: Leandro Pantanella

Απρίλης του 2002. Ο ισραηλινός στρατός εισβάλλει στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, αφού πρώτα απαγόρευσε την είσοδο σε δημοσιογράφους και εργαζόμενους σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, για λόγους «ασφαλείας». Για καιρό, η πόλη ήταν αποκλεισμένη. Οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους θάβονταν κάτω από τα συντρίμμια των σπιτιών τους.

Ο Μοχάμεντ Μπάκρι πήρε την κάμερά του και έδωσε βήμα σε αυτές τις ιστορίες να ακουστούν. Μέσα από τις μαρτυρίες των ίδιων των Παλαιστίνιων του καταυλισμού, δεν υπήρχε πλέον καμιά αμφιβολία ότι μια σφαγή έλαβε χώρα στη μαρτυρική Τζενίν.

23 χρόνια μετά και η Τζενίν στέκεται όρθια και περήφανη απέναντι στον εχθρό που πολλάκις την έχει βομβαρδίσει, μην αφήνοντας πέτρα πάνω στην πέτρα, χωρίς να καταφέρνει ωστόσο να την υποτάξει.

Η ταινία είναι αφιερωμένη στον Iyad Samudi, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον ισραηλινό στρατό τον Ιούνη του ίδιου έτους, στην Άλι-Γιάμουν, κωμόπολη μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Τζενίν, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ταινίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ταινία λογοκρίθηκε από το Ισραήλ, οπότε ελάχιστες προβολές της πραγματοποιήθηκαν «εντός των τειχών». Παρολαυτά, η ταινία προβλήθηκε διεθνώς και πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τύνιδας το 2002. 

Ο ίδιος ο Μπάκρι αντιμετώπισε δικαστήρια για να ανατρέψει τη λογοκρισία, αλλά και πολλαπλές αγωγές από ισραηλινούς στρατιώτες για συκοφαντική δυσφήμιση, οι οποίες συνεχίστηκαν για πάνω από μια δεκαετία. Απτόητος, το 2023 επέστρεψε στη Τζενίν, στη διάρκεια του πολέμου γενοκτονίας των σιωναζιστών, για να κινηματογραφήσει εκ νέου την καταστροφή και τον αντίκτυπό της στους επίσης αμετακίνητους κατοίκους του καταυλισμού. 

Τις δύο ταινίες συνδέει το κόκκινο νήμα του διαχρονικού, ανυποχώρητου αγώνα των Παλαιστίνιων, καθώς, όπως αναφέρει ο δημιουργός τους, η αντίσταση που βλέπουμε στην πρώτη ταινία του 2002 γέννησε την αντίσταση που η κάμερα του κατέγραψε το 2023.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 11 Απρίλη

Μια συγκλονιστική ταινία

Επόμενο άρθρο Και τι σε νοιάζει εσένα, αν θέλουν να αυτοκτονήσουν;

Μια συγκλονιστική ταινία

Σχετικά Αρθρα

Και το «South Park» ενάντια στο Ισραήλ και τον Νετανιάχου

Πολιτισμός 26 Σεπ 2025, 13:18

Με ισοκράτη τον ήχο των σιωναζιστικών drone…

Πολιτισμός 22 Σεπ 2025, 14:46

Σαλάχ Αλ-Μούσα: Μνήμες Παλαιστίνης

Πολιτισμός 21 Σεπ 2025, 21:47

Χιλιάδες άνθρωποι του κινηματογράφου δεσμεύονται να μποϊκοτάρουν κάθε επαγγελματική ή άλλη σχέση με τους υποστηρικτές της γενοκτονίας

Και ένα πρόστυχο κείμενο ισαποστακισμού από ισραηλινούς ντοκιμαντερίστες

Πολιτισμός 17 Σεπ 2025, 21:44

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy

Πολιτισμός 16 Σεπ 2025, 14:32

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Απέξω αλληλεγγύη, μέσα υποκρισία και ποντιοπιλατισμός

Πολιτισμός 1 Σεπ 2025, 12:38
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτωβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Πολιτική

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

8 Οκτ 2025, 12:32
Αγροτικά

Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Καταχεριάζουν» άγρια τον Τσιάρα

8 Οκτ 2025, 11:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Οκτώβρη

8 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Δύο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα: Οι σιωνιστές θυμούνται την «προφητεία του Σινουάρ»

7 Οκτ 2025, 14:55
Διεθνή

Δυο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα, δυο χρόνια τερατώδους ψευδολογίας

Χαμάς: Οι θέσεις μας για την Επιχείρηση Καταιγίδα του Αλ-Ακσα

7 Οκτ 2025, 13:24
Παιδεία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε μπροστά τη βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων φοιτητών

7 Οκτ 2025, 12:16
Διεθνή

Δυο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα

7 Οκτ 2025, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Οκτώβρη

7 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Αρχισαν στο Κάιρο οι σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και στους σιωναζιστές και αμερικάνους ιμπεριαλιστές

6 Οκτ 2025, 20:10
Αθλητισμός

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

6 Οκτ 2025, 19:37
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

Ημέρα ταχυδρομείων.

Ουγκάντα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

Περού: Ημέρα εθνικής αξιοπρέπειας (1968).

1934: Δολοφονείται ο βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρος Α’.

1946: Οι τρομοκρατικές ομάδες του Κατσαρέα δολοφονούν 45 δημοκρατικούς πολίτες στη Λακωνία.

1969: Δυο βόμβες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

1973: Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πλήττουν τη Δαμασκό, περισσότεροι από εκατό νεκροί.

1977: Βόμβα στη Λέσχη Αξιωματικών του προσωπικού των βάσεων στο Ελληνικό (ΕΛΑ).

1977: Βόμβα στα γραφεία της ΚΝΕ στα Πετράλωνα.

1990: Τα ΜΑΤ επιτίθενται κατά απεργών της «Olympic Catering» στέλνοντας 22 άτομα στο νοσοκομείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μια συγκλονιστική ταινία

    • Εφετείο 17Ν

      Μια συγκλονιστική ταινία

  • ΕΛΑ

    Μια συγκλονιστική ταινία

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μια συγκλονιστική ταινία

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μια συγκλονιστική ταινία

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μια συγκλονιστική ταινία

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μια συγκλονιστική ταινία

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μια συγκλονιστική ταινία

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μια συγκλονιστική ταινία

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μια συγκλονιστική ταινία

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μια συγκλονιστική ταινία

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μια συγκλονιστική ταινία

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μια συγκλονιστική ταινία

      Μια συγκλονιστική ταινία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μια συγκλονιστική ταινία

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μια συγκλονιστική ταινία

    Μια συγκλονιστική ταινία

  • Επικοινωνία

    Μια συγκλονιστική ταινία

    Μια συγκλονιστική ταινία

  • Όροι χρήσης

    Μια συγκλονιστική ταινία

    Μια συγκλονιστική ταινία

  • Ποιοι είμαστε

    Μια συγκλονιστική ταινία

    Μια συγκλονιστική ταινία

  • Επικοινωνία

    Μια συγκλονιστική ταινία

    Μια συγκλονιστική ταινία

  • Όροι χρήσης

    Μια συγκλονιστική ταινία

    Μια συγκλονιστική ταινία

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo