Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι
  • Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi
  • Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)
  • Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα
  • Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη
  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Εντονη πυραυλική (και όχι μόνο) δραστηριότητα από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
Διεθνή

Εντονη πυραυλική (και όχι μόνο) δραστηριότητα από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιαν 2025, 10:38

Μετά την ενεργοποίηση των σειρηνών, που ήχησαν στις 16:51 [4.1.2025] στο Νετίβ Χασαρά, ένα βλήμα ταυτοποιήθηκε να περνά από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας στην επικράτεια του Ισραήλ και έπεσε στην περιοχή κοντά στο πέρασμα του Ερέζ. 

Ανακοίνωση ΙDF (Δυνάμεις Αμυνας του Ισραήλ

Η Χαμάς εκτόξευσε 20 πυραύλους, συμπεριλαμβανόμενων 14 από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, τις εννιά τελευταίες μέρες.

Ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού (4.1.2025)

Το παραμύθι με το… ξεστοκάρισμα πυραύλων από την Αντίσταση, για να μην τους βρει ο σιωναζιστικός στρατός έλαβε τέλος. Επί εννιά συνεχείς μέρες εκτοξεύονται πύραυλοι, κυρίως από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, που χτυπούν το Ασκελόν, το Σντερότ, τα κιμπούτς στο Φάκελο της Γάζας και πιο βαθιά, μέχρι το Νετιβότ (χωρίς να λογαριάσουμε τους μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους που εκτοξεύτηκαν προς Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ).

«Η τελευταία φορά που ήχησε σειρήνα στο Μπεερί λόγω εκτόξευσης πυραύλου από τη Γάζα ήταν τον Μάρτη, σχεδόν δέκα μήνες πριν. Από τότε, συναγερμός ακούστηκε στο εκκενωμένο κιμπούτς μόνο μια φορά, κατά τη διάρκεια της ιρανικής επίθεσης στις αρχές Οκτώβρη», έγραψε η Yedioth Ahronoth.

Δύο ώρες μετά από την ενεργοποίηση των σειρήνων στο Μπεερί, δύο πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από τη βόρεια Γάζα στόχευσαν το Σντερότ. «Το ένα βλήμα έπεσε πλησίον της κοινότητας του Νιρ Αμ και το δεύτερο βλήμα έπεσε σε ανοιχτή περιοχή», ανακοίνωσε ο σιωναζιστικός στρατός. Κάτοικοι του Σντερότ κατέγραψαν τους δυνατούς κρότους και ανέβασαν βιντεάκια στα σόσιαλ μίντια, όπως το παρακάτω.

Alerte à Sderot et interception . Voilà à quoi ça ressemblait il y a peu pic.twitter.com/dQDKfTdEHK

— GENGIS KHAN 🇫🇷 🇮🇱 🌿 (@GENGIS9999) January 3, 2025

Ο σιωναζιστικός στρατός ανακοίνωσε ότι ο λόγος που ήχησαν οι σειρήνες στο κιμπούτς Μπεερί δεν ήταν κάποιο μπαράζ ρουκετών, αλλά η εκτόξευση ενός αντιεροπορικού βλήματος από την πόλη Μπουρέιζ στην κεντρική Γάζα εναντίον ενός ισραηλινού ελικόπτερου.

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανακοίνωσαν: Οι μαχητές μας, σε συνεργασία με τους μαχητές των Ταξιαρχιών Αλ-Νάσερ, μπόρευσαν να εκτοξεύσουν έναν πύραυλο SAM προς ένα σιωνιστικό ελικόπτερο Apache, ανατολικά του Καταυλισμού Αλ-Μπουρέιζ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

Ομως, η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν έχει μόνο ξαναρχίσει την πυραυλική δραστηριότητα. Συνεχίζει και πυκνώνει τον αντάρτικο πόλεμο φθοράς. Μόνο την περασμένη Παρασκευή (3.1.2025), οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ κατέστρεψαν αρκετά τανκ Merkava στην περιοχή της Τζαμπάλια. Μικρότερες δυνάμεις, όπως οι Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ (ένοπλο σκέλος του Δημοκρατικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης) μπορούν και χτυπούν με όλμους στην πολιορκημένη περιοχή της Τζαμπάλια (την Παρασκευή χτύπησαν ισραηλινές δυνάμεις στην περιοχή της Πολιτικής Διοίκησης, ανατολικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια).

Ο σιωνιστικός Τύπος γράφει ανοιχτά πλέον ότι η Αντίσταση στη Γάζα έχει κάνει μια ουσιαστική επιστροφή (γιατί, πότε έφυγε;) στρατολογώντας νέες δυνάμεις, μετά από πάνω από ένα χρόνο πολέμου.

Ο σιωναζιστικός στρατός, μετά τις νέες αποτυχίες του στο πεδίο, ενέτεινε ξανά τον πόλεμο γενοκτονίας κατά του άμαχου πληθυσμού. Μόνο την Παρασκευή, από τα χαράματα, δολοφονήθηκαν πάνω από 70 Παλαιστίνιοι. «Η ισραηλινή κατοχή διέπραξε οχτώ σφαγές οικογενειών στη Λωρίδα της Γάζας, που είχαν ως αποτέλεσμα 77 μάρτυρες και 145 τραυματίες, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία τις τελευταίες 24 ώρες», ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Και βέβαια, συνεχίζεται ο αποκλεισμός σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Στις 31 Δεκέμβρη, οι υπηρεσίες του ΟΗΕ κατήγγειλαν: «Η καταστροφή του συστήματος περίθαλψης στη Γάζα και η επέκταση της θανάτωσης ασθενών, προσωπικού και άλλων πολιτών απ’ αυτές τις επιθέσεις, είναι μια άμεση συνέπεια του μη σεβασμού του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων».

Είναι βαρύ το τίμημα που εξακολουθεί να πληρώνει ο παλαιστινιακός λαός, αλλά το πληρώνει με περηφάνια και υπομονή, όσο βλέπει τα ένοπλα παιδιά του να χτυπούν τον βάρβαρο σιωνιστή εχθρό.

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανακοίνωσαν ότι:

  • Στόχευσαν ένα σιωνιστικό τανκ Merkava με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Κατέστρεψαν τέσσερα σιωνιστικά τανκ Merkava, χρησιμοποιώντας υψηλής ισχύος εκρηκτικούς μηχανισμούς, στη Τζαμπάλια Αλ-Μπάλαντ.
  • Eπίσης έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με σκηνές από το βομβαρδισμό του Νετιβότ με πυραύλους Q18, ακριβώς την ώρα που άλλαζε ο χρόνος.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/alQasam_missiles_Netivot_1-1-25.mp4

Η σιωνιστική Maariv έγραψε χτες: Τρεις ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν όταν πυροδοτήθηκε ένας εκρηκτικός μηχανισμός σε ένα τανκ του 52 Τάγματος, χτες στη Τζαμπάλια, στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας».

  • Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς ανακοίνωσαν την εκτόξευση ενός μπαράζ πυραύλων 107mm Fajr προς το κιμπούτς Χολίτ.
  • Επίσης, δημοσίευσαν βίντεο με σκηνές από την ανατίναξη ενός σπιτιού όπου είχαν τρυπώσει σιωναζιστές στρατιώτες, στην Αλ-Σίκα, ανατολικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια. Η επιχείρηση έγινε σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα – Νιντάλ Αλ-Αμούντι.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/alQuds_Jabaliya_3-1-25.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 5 Γενάρη

Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

Επόμενο άρθρο Aιχμάλωτη στρατιωτίνα προς Νετανιάχου: «Θέλετε να μας σκοτώσετε;»

Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

Σχετικά Αρθρα

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

Διεθνή 14 Φεβ 2026, 09:34

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Διεθνή 13 Φεβ 2026, 10:44

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 21:14
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
Εργατικά

Ακόμα τρεις απεργοί εκπαιδευτικοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Πελοποννήσου

16 Φεβ 2026, 05:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

15 Φεβ 2026, 20:27
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

15 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας

14 Φεβ 2026, 20:12
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

1905: Επαναστάτες εκτελούν στη Μόσχα τον Μέγα Δούκα Σεργκέι Αλεξάντροβιτς, θείο και σύμβουλο του τσάρου Νικολάου Β’.

1935: Η Γερμανία καθιερώνει την οκτάωρη εργάσιμη ημέρα.

1947: Ολλανδοί επίσκοποι της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας εκδίδουν μανιφέστο κατά του «άθεου κομμουνισμού».

1972: Βόμβες (ΑΑΑ) σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών σε Κηφισιά και Πολιτεία.

1973: Συγκρούσεις αστυνομίας-φοιτητών στη Νομική, ανακοινώνονται άλλες 51 διακοπές αναβολής στράτευσης.

1982: Καθιερώνεται ο πολιτικός γάμος στην Ελλάδα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Εφετείο 17Ν

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • ΕΛΑ

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • Επικοινωνία

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • Όροι χρήσης

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • Ποιοι είμαστε

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • Επικοινωνία

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

  • Όροι χρήσης

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

    Με ένταση του πολέμου γενοκτονίας κατά αμάχων απαντούν οι σιωναζιστές

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo