Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων
  • Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο
  • Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
  • Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη
  • ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
  • Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Προβολές και συζητήσεις στην Κόντρα: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ
Πολιτισμός

Προβολές και συζητήσεις στην Κόντρα: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ

Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Δεκ 2024, 06:09

Μετά τα «πέτρινα χρόνια» της πανδημίας, ήρθε ο καιρός για επιστροφή στις προβολές της Παρασκευής στην Κόντρα. Η κινηματογραφική λέσχη της Κόντρας επιλέγει ταινίες, μεμονωμένες ή σε αφιερώματα, και η σάλα του νεοκλασικού της Αγαθουπόλεως ανοίγει για να φιλοξενήσει την προβολή και την επακόλουθη συζήτηση περί τέχνης, πολιτικής, επικαιρότητας και όλων όσων μπορεί να πυροδοτήσει η κάθε ταινία.

Ο φετινός κύκλος δεν θα μπορούσε παρά να ανοίξει με ένα αφιέρωμα στην Παλαιστίνη, την ανυποχώρητη αντάρτισσα που ο λαός της ξεπλένει με το αίμα και τα όπλα του την τιμή όλων των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου. Η έναρξη της επιχείρησης Κατακλυσμός του αλ-Ακσα στις 7 Οκτώβρη 2023 και η ακλόνητη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού έθεσαν ξανά το παλαιστινιακό ζήτημα στο παγκόσμιο προσκήνιο, αποδεικνύοντας ότι η στρατιωτική υπεροχή και η βάρβαρη γενοκτονία δεν αρκούν για να κατατροπώσουν την ατσάλινη θέληση ενός λαού για ελευθερία, ούτε να διαρρήξουν την εμπιστοσύνη του στην αποτελεσματικότητα της αντίστασης. Και, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι Παλαιστίνιοι, αυτή η αντίσταση θα νικήσει.

Μετά το νικηφόρο τέλος αυτής της εποποιίας, σίγουρα πολλά έργα θα δημιουργηθούν για να υμνήσουν τον αγώνα για ελευθερία και το θάρρος του λαού που στα ερείπια της Γάζας αναβιώνει ένα νέο Στάλινγκραντ. Στα 70 και πλέον χρόνια του αγώνα των Παλαιστίνιων για ελευθερία, γενιές και γενιές έχουν ανδρωθεί με αυτό το όραμα. Αυτήν την παρακαταθήκη της αντίστασης μεταλαμπαδεύουν οι γηραιότεροι στους νεότερους και δείχνουν το δρόμο σε όλους όσους έχουν επιλέξει να στέκονται στο πλευρό των καταπιεσμένων σε όλο τον κόσμο. Οι δύο ταινίες του αφιερώματος, ένα ντοκιμαντέρ και μία ταινία μυθοπλασίας, δείχνουν το νήμα της αντίστασης που συνδέει τη μία γενιά με την άλλη. 

~Παρασκευή 13/12/2024~

Η ΕΠΙΘΕΣΗ

(L’ attentat, Λίβανος, Γαλλία, Βέλγιο, Κατάρ, 2012, 102’)

Σκηνοθεσία: Ζιάντ Ντουεϊρί

Σενάριο: Τζοέλε Τουμά, Ζιάντ Ντουεϊρί

Φωτογραφία: Τομάσο Φιορίλι

Μοντάζ: Ντομινίκ Μαρκόμπ

Μουσική: Ερικ Νεβέ

Παραγωγή: Ζαν Μπρεάτ

Πρωταγωνιστούν: Αλί Σουλιμάν, Ρεϊμόντ Αμσελέμ, Ευγκενία Ντοντίνα, Καρίμ Σαλέχ

 

Ο άραβας (παλαιστίνιος) χειρουργός Αμίν Τζαφάρι ζει χρόνια στο Τελ Αβίβ και είναι εντελώς προσαρμοσμένος στην ισραηλινή πραγματικότητα. Η ζωή του μοιάζει οργανωμένη και πετυχημένη, μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία του ανακοινώνει ότι υπεύθυνη για την τελευταία βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας ήταν η γυναίκα του. Πενθώντας το χαμό της και στην προσπάθειά του να κατανοήσει τις αιτίες αυτής της απόφασης, ο γιατρός θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια που τόσο καιρό (επέλεγε να) αγνοεί.

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου (στα ελληνικά κυκλοφόρησε με τον όχι απλώς άστοχο αλλά προβοκατόρικο τίτλο «Τρομοκρατικό χτύπημα» από τις εκδόσεις Καστανιώτη) μυθιστορήματος του Γιασμίνα Χάντρα. Η «Επίθεση» βραβεύτηκε σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως της Κωνσταντινούπολης και του Σιάτλ το 2013, παρόλο που απαγορεύτηκε στον Λίβανο, την πατρίδα του σκηνοθέτη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 11 Δεκέμβρη

Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Επόμενο άρθρο Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών εγκληματιών

Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Σχετικά Αρθρα

Η ποίηση των μηχανών: Αφιέρωμα στον Τζίγκα Βερτόφ

Τις δυο επόμενες Παρασκευές στην Κόντρα

Εκδηλώσεις 2 Νοέ 2026, 09:25

Mοχάμεντ Ντέιφ: Μια θρυλική προσωπικότητα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Ιστορία 1 Νοέ 2026, 12:12

«Χτύπα με το ραβδί σου» – Ενας παιάνας για την αντίσταση

Πολιτισμός 31 Οκτ 2026, 11:17

Eξαφανίστηκαν από τα ράφια τα βιβλία της Σάλι Ρούνι στη Βρετανία

Οι αναγνώστες έσπευσαν να τα αγοράσουν μετά την ανακοίνωση ότι σταματά η κυκλοφορία τους

Πολιτισμός 30 Οκτ 2026, 11:51

Σήμερα στην Κόντρα | Παλαιστίνη 36

Μια ταινία για την εξέγερση των Παλαιστίνιων το 1936-39

Εκδηλώσεις 30 Οκτ 2026, 00:32

Ακόμα και το Χόλιγουντ «ξερνάει» τους λυσσασμένους σιωνιστές

Πολιτισμός 29 Οκτ 2026, 15:05
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
Αγροτικά

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

2 Νοέ 2026, 15:27
Εργατικά

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

2 Νοέ 2026, 11:40
Καταστολή

Καταδικάστηκαν οι μπάτσοι-βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

2 Νοέ 2026, 11:18
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Δίνουν σε Παλαιστίνιους τη δυνατότητα να δολοφονηθούν μόνοι ή μαζί με τις οικογένειές τους

2 Νοέ 2026, 09:53
Εκδηλώσεις

Η ποίηση των μηχανών: Αφιέρωμα στον Τζίγκα Βερτόφ

Τις δυο επόμενες Παρασκευές στην Κόντρα

2 Νοέ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Νοέμβρη

2 Νοέ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

Παναμάς: Ημέρα σημαίας.

1918: Ιδρύεται το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας που αργότερα μετονομάστηκε σε ΚΚΕ.

1973: Πορεία 5.000 ατόμων μετά το μνημόσυνο του Γ. Παπανδρέου, συγκρούσεις με την αστυνομία, πυροβολισμοί, οδοφράγματα, 37 συλλήψεις.

1977: Ιρανοί φοιτητές εισβάλουν στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατούν ενενήντα ομήρους (οι 63 Αμερικανοί), 52 από τους οποίους θα παραμείνουν αιχμάλωτοι επί 444 ημέρες.

1995: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Γιτζάκ Ράμπιν από τον ακροδεξιό Γιγκάλ Αμίρ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Εφετείο 17Ν

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • ΕΛΑ

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • Επικοινωνία

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • Όροι χρήσης

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • Ποιοι είμαστε

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • Επικοινωνία

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  • Όροι χρήσης

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

    Την Παρασκευή 13/12: Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo