Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη
  • Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 30 Μάη
  • Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ
  • Follow the money
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Xαμάς: Δεν υποχωρούμε ούτε πόντο από τα βασικά αιτήματα του λαού μας
Διεθνή

Xαμάς: Δεν υποχωρούμε ούτε πόντο από τα βασικά αιτήματα του λαού μας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Νοέ 2024, 21:12

Λίγα λόγια και σταράτα από το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, Μαχμούντ Μαρντάουϊ, στο Αλ-Τζαζίρα:

Είμαστε ανοιχτοί σε όποιες προτάσεις οδηγούν στο στμάτημα της επιθετικότητας στη Γάζα, χωρίς να συμβιβαζόμαστε ως προς τα δικαιώματα του αντιστεκόμενου λαού μας. Απατάται η Κατοχή, αν νομίζει ότι το μαρτύριο του διοικητή Σινουάρ θα μας σπρώξει σε συναινέσεις.

Ακόμα πιο σημαντικά αυτά που δήλωσε στο ίδιο κανάλι ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, διατηρώντας ανωνυμία:

Ακούσαμε από την Αίγυπτο και το Κατάρ ιδέες για μια ανακωχή για συγκεκριμένες μέρες, αύξηση της βοήθειας και μερική ανταλλαγή κρατούμενων. Οι προτάσεις δεν περιλαμβάνουν μόνιμη κατάπαυση της επιθετικότητας, απόσυρση της Κατοχής από τη Λωρίδα ή επιστροφή των εκτοπισμένων. Οι προτάσεις δεν αναφέρονται στην ανάγκη του λαού μας για ασφάλεια, ανακούφιση και ανοικοδόμηση ή στο άνοιγμα των περασμάτων, ιδιαίτερα του περάσματος της Ράφα.

Διατυπώσαμε την απαίτηση του λαού μας για μόνιμη κατάπαυση του πυρός, απόσυρση [του κατοχικού στρατού] από τη Λωρίδα, επιστροφή των εκτοπισμένων και άρση του αποκλεισμού. Διατυπώσαμε τη φροντίδα μας για τα μέσα επιβίωσης, την ανοικοδόμηση και την επίτευξη μιας ανταλλαγής [κρατούμενων], που θα περιλαμβάνει και την άρση των δεινών που υποφέρουν οι κρατούμενοί μας.

Τονίσαμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε όποιες ιδέες ή διαπραγματεύσεις για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι και να εφαρμοστεί η Απόφαση 2735 του Συμβούλιου Ασφάλειας [του ΟΗΕ].

Kαι ο Οσάμα Χαμντάν, μέλος της ηγεσίας της Χαμάς, από τον Λίβανο:

Οποιες προτάσεις παρουσιαστούν σ’ εμάς και ικανοποιούν τις τέσσερις απαιτήσεις του λαού μας (μόνιμη κατάπαυση του πυρός, πλήρης απόσυρση, επιστροφή των εκτοπισμένων, άρση του αποκλεισμού) και τερματίζουν τα βάσανα που υπομένει, θα ακολουθηθούν χωρίς δισταγμό.

Η Κατοχή προσφέρει ιδέες του αέρα, όχι μια πραγματική πρόταση. Η Κατοχή παρουσιάζει ιδέες που την εμφανίζουν σαν νικήτρια, αλλά δεν είναι σοβαρή στις διαπραγματεύσεις. 

Η Ιστορία πιστοποιεί ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση ποτέ δεν έχει σπάσει. Κάθε προσφορά ή συμφωνία πρέπει να σταματεί τη σιωνιστική επιθετικότητα μόνιμα, όχι προσωρινά. Η Κατοχή αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί να σπάσει τη θέληση του παλαιστινιακού λαού και την ακλόνητη αντίστασή του. Η Κατοχή προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει τις δολοφονίες ηγετών της Αντίστασης, να δείξει ότι η Αντίσταση έχει σπάσει, αλλά η αλήθεια είναι πως η Αντίσταση αναπτύσσεται δυνατότερη.

Αυτός που θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θ’ αλλάξει την αμερικάνικη στρατηγική υποστήριξης της οντότητας. Καλούμε την Αραβική και την Ισλαμική Σύνοδο να σταματήσουν την επιθετικότητα, να ξαναχτίσουν τη Λωρίδα της Γάζας και να διασφαλίσουν την απόσυρση των δυνάμεων κατοχής. Καλούμε την Αραβική και την Ισλαμική Σύνοδο να κάνουν πρακτικά βήματα για να τερματίσουν τα βάσανα του παλαιστινιακού λαού και να τερματίσουν την κατοχή. Το έθνος ως σύνολο υποστηρίζει την Παλαιστινιακή Αντίσταση, αλλά οι επίσημες πολιτικές αποφάσεις απομένουν στους ηγέτες.

Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι αυτοί θα ήταν η απάντηση της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις νέες μανούβρες των σιωνιστών και των αμερικανών πατρόνων τους. Ούτε βήμα πίσω από τους βασικούς όρους, οι οποίοι μάλιστα είχαν συμφωνηθεί στις αρχές Ιούλη και από τον διοικητή της Μοσάντ (μετά από τις γνωστές δηλώσεις του Μπάιντεν), για να υπαναχωρήσει στη συνέχεια ο Νετανιάχου.

Σιωνιστές και Αμερικανοί παίζουν με τα νεύρα της Αντίστασης, όμως αυτά είναι ατσάλινα και σπάνε τα μούτρα τους. Δεν υπάρχει τίποτα που να αναγκάσει την Παλαιστινιακή Αντίσταση να υποχωρήσει. Τόσο αίμα που χύθηκε, τόσες καταστροφές που σωριάστηκαν σ’ αυτή τη μικρή λωρίδα γης, δε θα ξεπουληθούν σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων. Αμα μπορούν οι σιωναζιστές, ας τα κερδίσουν στα πεδία των μαχών. Εκεί, όμως, καταγράφουν συνεχείς ήττες και η καθημερινή φθορά τους μεγαλώνει.

Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

  • Στόχευσαν ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού με μια ρουκέτα κατά θωράκισης, μπροστά από την Πολιτική Διοίκηση, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Κατέστρεψαν ένα σιωνιστικό τανκ Merkava με δύο υψηλής ισχύος εκρηκτικούς μηχανισμούς, στη δυτική Τζαμπάλια.
  • Παρακολουθήστε: Στόχευση ενός σιωνιστικού τζιπ Hummer με μια ρουκέτα RPG, ανατολικά της Τζαμπάλια.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/AlQasam_Hammer_Jabaliya.mp4
  • Παρακολουθήστε: Στόχευση ενός σιωνιστικού τανκ μεταφοράς προσωπικού Achzarit με μια ρουκέτα Yassin-105, ανατολικά της Τζαμπάλια. [Ο μαχητής κάνει την προσευχή του και αφού πετύχει το στόχο ξεσπάει σε πανηγυρισμούς. Κάτι μας λέει πως είναι από τους νεοσύλλεκτους της Αντίστασης, που πήρε το βάπτισμα του πυρός].
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/alQassam_troop_carrier.mp4
  • Σε μια σύνθετη επιχείρηση, Αλ-Κασάμ μαχητές στόχευσαν ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού με μια ρουκέτα Al-Yassin 105 και στόχευσαν ένα σπίτι όπου είχαν τρυπώσει 12 στρατιώτες με μια ρουκέτα TBG, σκοτώνοντας και τραυματίζοντάς τους. Καθώς 3 στρατιώτες έτρεχαν για να χωθούν σε ένα τανκ Merkava, στοχεύτηκαν με έναν υψηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό, στην περιοχή Αλ-Κασασίμπ στη Τζαμπάλια.

Η σιωνιστική Χααρέτζ έγραψε πως η Χαμάς μπόρεσε να στοχεύσει ένα σπίτι λίγο μετά που έφυγε απ’ αυτό ο αρχηγός του επιτελείου Χέρζι Χαλεβί! Μια ρουκέτα κατά θωράκισης βλήθηκε προς το σπίτι όπου ο Χαλεβί είχε κάνει εκτίμηση του πεδίου με τους διοικητές των δυνάμεων που διεξάγουν την επιχείρηση στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Το Ισραήλ παραδέχτηκε πως σκοτώθηκαν 4 στρατιώτες της Πολυδιάστατης Μονάδας 888! Παρά τρίχα τη γλίτωσε ο σιωναζιστής αρχικαραβανάς!

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Καταστρέψαμε ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού ανατινάζοντας έναν προ-τοποθετημένο εκρηκτικό μηχανισμό Thaqib, στην περιοχή Αλ-Ατάτρα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα

  • Οι μαχητές μας κατάφεραν να στοχεύσουν ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού με μια ρουκέτα RPG, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Βίντεο: Σκηνές από το βομβαρδισμό του αρχηγείου διοίκησης και ελέγχου του σιωνιστικού εχθρικού στρατού στην περιοχή Ζουχόρ Αλ-Ντικ (κεντρική Λωρίδα) με πυραύλους μικρού βεληνεκούς 107 mm.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/AlAqsa_missiles107_ZoharAlDik.mp4

Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν

  • Σκηνές από το βομβαρδισμό θέσεων σιωνιστικών εχθρικών οχημάτων και στρατιωτών στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας με μπαράζ πυραύλων 107 mm.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/AlNasser_missiles107_NorthStrip.mp4

Οπως έχουμε γράψει, ο σιωναζιστικός στρατός αποσύρθηκε από το μέτωπο του Καταυλισμού της Τζαμπάλια. Σήμερα, όπως μετέδωσε νωρίτερα το Al-Aqsa TV, οι σιωναζιστές έκαναν μια ξαφνική εισβολή που κράτησε για ώρες. Μετά, υποχώρησαν από τον Καταυλισμό αφού πραγματοποίησαν εκσκαφές και σκαψίματα. Προς το παρόν, τα σιωνιστικά τεθωρακισμένα έχουν σταθμεύσει στις ανατολικές περιοχές του Προσφυγικού Καταυλισμού.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΖΑΜΠΑΛΙΑ ΧΑΜΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑλλαγή Συνηγόρου του Πολίτη: Στόχος το πλήρες κουκούλωμα του εγκλήματος ανοιχτά της Πύλου
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 2 Νοέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

Διεθνή 29 Μάι 2026, 14:04

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Διεθνή 29 Μάι 2026, 11:26

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

Διεθνή 28 Μάι 2026, 13:03

Γάζα: Νέο χτύπημα στις δωσιλογικές συμμορίες

Διεθνή 27 Μάι 2026, 20:04

Aνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη…

Διεθνή 27 Μάι 2026, 12:42

Σαουδική Αραβία: Εξομάλυνση σχέσεων με το Ισραήλ μόνο με ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος

Διεθνή 26 Μάι 2026, 21:52
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη

Επλήγη για πρώτη φορά και η Αρκαδία (δύο εστίες μέχρι στιγμής)

30 Μάι 2026, 10:45
Καταστολή

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

30 Μάι 2026, 08:45
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

30 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

29 Μάι 2026, 20:55
Κόντρες

Follow the money

29 Μάι 2026, 20:41
Διεθνή

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

29 Μάι 2026, 14:04
Υγεία

Για τα μάτια της Σταμάτας…

29 Μάι 2026, 12:22
Διεθνή

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

29 Μάι 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

28 Μάι 2026, 19:00
Η παπάρα

Eνας ακούραστος φιδέμπορας

28 Μάι 2026, 18:39
Διεθνή

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

28 Μάι 2026, 13:03
Καταστολή

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

28 Μάι 2026, 11:41
Υγεία

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

28 Μάι 2026, 09:19
Πολιτισμός

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

28 Μάι 2026, 06:19
Παιδεία

Ολόκληρος Σύλλογος Διδασκόντων εγκαλείται πειθαρχικά επειδή έπεσε το ταβάνι του σχολείου!

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

28 Μάι 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

28 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

27 Μάι 2026, 23:23
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

27 Μάι 2026, 22:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

1941: Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

1951: Καταστέλλεται κίνημα αξιωματικών της δεξιάς στρατιωτικής οργάνωσης ΙΔΕΑ.

1969: Οι πρώτες γυναίκες αστυφύλακες στην Ελλάδα αναλαμβάνουν υπηρεσία.

1972: 25 νεκροί και 72 τραυματίες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ από επίθεση Ιαπώνων – μελών της οργάνωσης “Στρατός Ερυθρού Αστέρα” που συνδέεται με την PLO.

1977: Συλλαμβάνεται ο εν ενεργεία ανθυπίλαρχος Γ. Διαμαντής για ρίψη χειροβομβίδας σε βιβλιοπωλείο με βουλγαρικά βιβλία στην Ασκληπιού.

2006: Ο Επαναστατικός Αγώνας πυροδοτεί εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο σπίτι του υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo