Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη
  • Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη
  • Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη
  • Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό
  • Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων
  • Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Κατάληψη Πρυτανείας Πολυτεχνείου Κρήτης για την εγκληματική πολιτική απέναντι στη Φοιτητική Μέριμνα
Παιδεία

Κατάληψη Πρυτανείας Πολυτεχνείου Κρήτης για την εγκληματική πολιτική απέναντι στη Φοιτητική Μέριμνα

Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Οκτ 2024, 14:03

Αγανακτισμένοι οι εστιακοί φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποίησαν κατάληψη (18/10) της Πρυτανείας, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Φοιτητική Μέριμνα και ειδικά στον τομέα των Εστιών, την οποία χαρακτηρίζουν «διαγωνισμό φτώχειας».

Τα απαράδεκτα «ακαδημαϊκά» και «οικονομικά» κριτήρια που βάζει ο νέος εσωτερικός κανονισμός με τις ευλογίες κυβέρνησης, ΥΠΑΙΘΑ και Πρυτανείας έχουν ως αποτέλεσμα 42 φοιτητές από το 2ο έτος και πάνω να πετιούνται έξω από την εστία ως «επιλαχόντες» και να καλούνται να αδειάσουν τα δωμάτιά τους μέχρι τις 23 Οκτώβρη! 

Οι φοιτητές καταγγέλλουν επίσης τα εξής: «από τις 62 θέσεις που δόθηκαν σε πρωτοετείς 30 μένουν κενές δείχνοντας πως οι κανονισμοί τους έχουν φτάσει στο σημείο στα ήδη υπάρχοντα δωμάτια να μην μπαίνουν φοιτητές, λόγω των άδικων ακαδημαϊκών και οικονομικών κριτηρίων! Ολα αυτά την στιγμή που δεκάδες δωμάτια ανακαινίζονται στην παλιά εστία και δεν θα δοθούν φέτος σε φοιτητές!».

Η ανακοίνωση-καταγγελία του Φοιτητικού Συλλόγου Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης, πραγματοποιεί σήμερα κατάληψη της πρυτανείας του ιδρύματος, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί με τον «διαγωνισμό φτώχειας» που έχει διαμορφωθεί γύρω από τις εστίες, συνολικά την φοιτητική μέριμνα.

Μπροστά στην εκρηκτική κατάσταση αλλά και στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών, η πρυτανεία του ιδρύματος «νίπτει τας χείρας» της. Με τα άδικα κριτήρια που θεσπίζονται από τον εσωτερικό κανονισμό του ιδρύματος, 42 συνάδελφοι από 2ο έτος και πάνω πετιόνται έξω από την εστία ως «επιλαχόντες» και καλούνται να αδειάσουν τα δωμάτιά τους μέχρι τις 23 Οκτώβρη! Από τις 62 θέσεις που δόθηκαν σε πρωτοετείς 30 μένουν κενές δείχνοντας πως οι κανονισμοί τους έχουν φτάσει στο σημείο στα ήδη υπάρχοντα δωμάτια να μην μπαίνουν φοιτητές, λόγω των άδικων ακαδημαϊκών και οικονομικών κριτηρίων! Όλα αυτά την στιγμή που δεκάδες δωμάτια ανακαινίζονται στην παλιά εστία και δεν θα δοθούν φέτος σε φοιτητές!

Ουκ ολίγες φορές, ο σύλλογος πραγματοποίησε κινητοποιήσεις στην πρυτανεία για την σίτιση, την στέγαση, τις μεταφορές και αυτή συνειδητά λείπει για να μην δώσει απαντήσεις! Επικαλούνται την «αναρμοδιότητά» τους ή την έλλειψη πόρων ως δικαιολογία για την επικράτηση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης.

Εμείς κάνουμε ξεκάθαρο από μεριάς μας, πως δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία που έχει δικαίωμα στις σπουδές και χρειάζεται δωμάτιο στο έλεος των συνθηκών που έχει φτιάξει η κυβέρνηση, το υπουργείο παιδείας και η πρυτανεία.

Διεκδικούμε:

  • Κανένας φοιτητής να μην πεταχτεί έξω από το σπίτι του στις εστίες!Άμεσα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την εισδοχή των νέων εισαχθέντων στις εστίες! Να μην μείνουν αναξιοποίητα τα δωμάτια που ανακαινίζονται στην παλιά εστία! Κανένα κενό δωμάτιο!
  • Να δοθεί επίδομα ενοικίου για όσους το έχουν ανάγκη! Ενοικίαση δωματίων σε ξενοδοχεία, αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Πολυτεχνείου για λυθεί το ζήτημα!
  • Να αξιοποιηθούν κτίρια που ανήκουν σε Δήμο και Περιφέρεια για τη στέγαση των φοιτητών.
  • Να καταργηθούν τα κριτήρια κόφτες που μπαίνουν για να κρύψουν τις πραγματικές διαστάσεις του στεγαστικού προβλήματος.
  • Να πάρουν πόδι οι εργολάβοι και οι εταιρείες από το ίδρυμα, όλοι οι φοιτητές δικαιούνται δωρεάν, ποιοτική σίτιση!
  • Επαναφορά της μηνιαίας φοιτητικής κάρτας με μειωμένο κόστος!Ούτε σκέψη για αύξηση της τιμής της!
  • Επαναφορά των μονάδων εκτύπωσης στο μηχανογραφικό των σχολών από τις 150 στις 750 ανά εξάμηνο!

Το επόμενο διάστημα συνεχίζουμε με την δραστηριότητα που θέτει ο σύλλογος! Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!

  • Προχωράμε σε κινητοποίηση την Δευτέρα 21/10 στον ΕΛΚΕ στις 09:00!
  • Εκ νέου Γενική Συνέλευση την Τρίτη 22/10 στις 18:00 στο αίθριο των παλιών εστιών.
  • Προχωράμε σε παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο το επόμενο διάστημα!

Καλούμε τους υπόλοιπους Φοιτητικούς Συλλόγους να στηρίξουν τις δράσεις μας.

Εκτύπωση 🖨
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕνιαίος Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ: Καταγγελία της εξαθλίωσης των υποδομών

Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Επόμενο άρθρο Ο Τσιάρας προσπαθεί να παραμυθιάσει τους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους, ότι θα αποζημιωθούν σύντομα

Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Σχετικά Αρθρα

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

Εργατικά 5 Νοέ 2025, 21:47

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

Καταστολή 5 Νοέ 2025, 21:43

Οι πρυτάνεις μαντρόσκυλα της κυβέρνησης

Παιδεία 4 Νοέ 2025, 17:30

Μητσοτάκης: Ο σφαγέας των φοιτητών

Παιδεία 3 Νοέ 2025, 18:15

Διευθυντής ΠΕ Ζακύνθου: Με τον χυδαίο υβριστή Δωδώνης και όχι με τον αξιοπρεπή δάσκαλο

«Φύγε από εδώ μωρή...»!

Παιδεία 1 Νοέ 2025, 06:41

Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί στην Ιόνιο Σχολή: «Δεν αντέχουμε άλλο»!

24ωρη απεργία αύριο 30/10

Εργατικά 29 Οκτ 2025, 21:24
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Καταστολή

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

5 Νοέ 2025, 21:43
Κόντρες

Μητσοτάκη, είσαι απαράδεκτος

5 Νοέ 2025, 18:54
Διεθνή

Από το Σαρμ ελ-Σέιχ του 1996 στο Σαρμ ελ-Σέιχ του 2025: Η Αντίσταση συνεχίζεται και εντείνεται

5 Νοέ 2025, 17:51
Αγροτικά

Κομισιόν προς Τσιάρα: Θα επιβάλουμε εμβολιασμό για την ευλογιά των αιγοπροβάτων και γενική απαγόρευση εξαγωγών (ζώων, κρέατος και γαλακτοκομικών)

Για ποιους λόγους υπέρμαχοι και αντίθετοι στον εμβολιασμό κρατούν κρυφή την επιστολή του επίτροπου Βάρχεϊ

5 Νοέ 2025, 11:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2025, 00:01
Καταστολή

7.11.2025: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

4 Νοέ 2025, 22:33
Παιδεία

Οι πρυτάνεις μαντρόσκυλα της κυβέρνησης

4 Νοέ 2025, 17:30
Εργατικά

Η ελληνική αστική Δικαιοσύνη στο πλευρό του γενοκτόνου σιωναζισμού

Σέρνουν σε δίκη τον πρόεδρο των λιμενεργατών της COSCO

4 Νοέ 2025, 08:18
Αγροτικά

«Είστε επικίνδυνα άσχετοι και ανεύθυνοι, λειτουργείτε με δόλο και σας νοιάζει μόνο να καλύψετε την κόπρο και τις ευθύνες σας»

Υπόμνημα-κόλαφος προς Τσιάρα από τους κτηνοτρόφους Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

4 Νοέ 2025, 07:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Νετανιάχου: Εγκλημα είναι η αποκάλυψη της κακοποίησης των παλαιστίνιων κρατούμενων και όχι η κακοποίηση!

3 Νοέ 2025, 20:03
Διεθνή

Αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της οικογένειας Ραζάμπ και άλλα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας του σιωναζιστικού στρατού

3 Νοέ 2025, 19:23
Παιδεία

Μητσοτάκης: Ο σφαγέας των φοιτητών

3 Νοέ 2025, 18:15
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

Ημέρα κατά της λογοκρισίας στο διαδίκτυο.

1917: Οκτωβριανή επανάσταση.

1936: Οι ναζί διαγράφουν επίσημα χιλιάδες ξένες λέξεις από το λεξιλόγιο της γερμανικής γλώσσας.

1939: Αποτυχημένη βομβιστική επίθεση κατά του Χίτλερ από τον Γκέοργκ Αϊσλερ στο κελάρι μπυραρίας στο Μόναχο.

1943: Ναζί πυρπολούν το Καρπενήσι και καταστρέφουν το μεγαλύτερο μέρος του.

1967: Πανό για τα πενήντα χρόνια της οκτωβριανής επανάστασης απέναντι από το δημαρχείο Αθηνών, τριάντα συλλήψεις.

1967: Πρώτη βόμβα της ΔΑ (στην οδό Αδμήτου).

1985: Τερματίζεται η 28ωρη πολιορκία του μεγάρου δικαιοσύνης από αντάρτες στη Μπογκοτά (Κολομβία) με εκατό νεκρούς (ανάμεσα τους δέκα όμηροι δικαστικοί και ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Εφετείο 17Ν

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • ΕΛΑ

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Επικοινωνία

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Όροι χρήσης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Ποιοι είμαστε

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Επικοινωνία

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Όροι χρήσης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

    Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo