Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας
  • Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια
  • Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου
  • Σαν σήμερα 22 Αυγούστου
  • Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;
  • Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Πάλι καλά να λες, Νικολιό
Κόντρες

Πάλι καλά να λες, Νικολιό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Ιούν 2024, 13:24

Μεταξύ μας, μια χαρά τα πηγαίνει ο Ανδρουλάκης. Η αμφισβήτησή του γίνεται με όλους τους κανόνες του… πολιτικού πολιτισμού. Ούτε βρισιές, ούτε μπινελίκια, ούτε ζοριλίκια. Ακόμα και η… μποξέρ Νάντια (θυμάστε, ασφαλώς, το προεκλογικό της σποτ) περιορίζεται σε δηλώσεις. Δείτε τι περνάει στη Γαλλία ο πρόεδρος των Γκολικών. Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει συμμαχία με τη Λεπέν και οι άλλοι συγκάλεσαν το πολιτικό γραφείο για να τον διαγράψουν. Τι να κάνει κι αυτός, κλειδώθηκε στα κεντρικά του κόμματος και είπε στους μπράβους να τον προστατέψουν από τους άλλους. Αυτοί οι αθεόφοβοι πήγαν δυο τετράγωνα παρακάτω, συνεδρίασαν σ’ ένα μουσείο, αποφάσισαν τη διαγραφή του προέδρου και μετά γύρισαν στα γραφεία του κόμματος και τοιχοκόλλησαν τη διαγραφή στην είσοδο του κτιρίου όπου παρέμενε ταμπουρωμένος ο πρόεδρος. Οπως κάνουν οι ιδιοκτήτες έξωση στον ενοικιαστή και του την κοινοποιούν με δικαστικό επιμελητή ένα πράμα. Γι’ αυτό σου λέω, Νικολιό, δόξα τω θεώ να λες.

Δυστυχώς, δεν προβλέπεται αποζημίωση

Για να το πούμε όσο γίνεται πιο απλά, τα τζαρτζαρίσματα στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ συνοψίζονται στα εξής: αυτοί που θέλουν να διώξουν τον Ανδρουλάκη, επειδή θεωρούν ότι δεν τραβάει με τίποτα, ζητούν να ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία αλλαγής ηγεσίας. Ο Ανδρουλάκης επικαλείται το συμβόλαιό του (συγγνώμη, το καταστατικό του κόμματος, θέλαμε να πούμε), που προβλέπει εκλογές για ηγεσία το φθινόπωρο του 2025. Αυτό θυμίζει κάπως τις ιστορίες με τους προπονητές των ποδοσφαιρικών ομάδων. Οταν η ομάδα δεν τραβάει, ο πρόεδρος θέλει ν’ αλλάξει τον προπονητή. Αυτός οχυρώνεται πίσω από το συμβόλαιό του. Μετά αναλαμβάνουν οι μανατζαραίοι, που κατά κανόνα καταλήγουν σε μια συμφωνία: ο προπονητής θα πάρει ένα τμήμα της αποζημίωσης για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και θα αδειάσει τη γωνιά. Γιατί δεν παίρνει όλη την αποζημίωση; Γιατί στο μεταξύ θα βρει δουλειά σε άλλη ομάδα. Και επιπλέον, δεν πρέπει να μαυροπινακιστεί σαν φραγκοφονιάς.

Δυστυχώς, στα αστικά κόμματα δεν υπάρχουν συμβόλαια για τους αρχηγούς και από την άλλη ο εκδιωκόμενος κόουτς-αρχηγός δεν υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί για να κοουτσάρει άλλο κόμμα. Οπότε, μπαίνουν μπροστά οι… δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτοί που θέλουν να διώξουν τον αρχηγό θα προσπαθήσουν να του κάνουν το βίο αβίωτο, ώστε να αναγκαστεί να παραιτηθεί. Αυτό δε γίνεται μέσω των οπαδών (οι οποίοι στις ομάδες συχνά επιστρατεύονται για να μπινελικώσουν τον προπονητή που ζητάει λεφτά για να φύγει), γίνεται μέσω των μιντιακών συγκροτημάτων που έχουν τον τρόπο να ισοπεδώσουν έναν πεισματάρη ηγετίσκο και να προωθήσουν αυτόν που έχουν έτοιμο ως αντικαταστάτη.

Πάντα ταπεινόφρων

«Αν θεωρητικώς περισσότερα σχήματα της δημοκρατικής παράταξης φτάσουν στο σημείο συναίνεσης, τότε το τελευταίο πράγμα που θα ήταν εμπόδιο θα ήταν η δική μου καρέκλα. Και αν είναι προϋπόθεση να υπάρχει εκ νέου εκλογή προέδρου από το επανιδρυμένο κόμμα, από τον μεγαλύτερο προοδευτικό χώρο, τότε με ταπεινοφροσύνη και αίσθημα ευθύνης θα ανταποκριθώ σε αυτή την προϋπόθεση και θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία. Διότι όντως συμφωνώ ότι οι ηγεσίες πρέπει πάντα να έχουν τη σφραγίδα της βάσης». Δήλωσε ο πάντα ταπεινόφρων πρόεδρος ΣτέΚας. 

Καλά, αυτός δεν δήλωνε μέχει προχτές ότι δεν βλέπει τέτοιου τύπου συνεργασία με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, παρά μόνο συνεργασία των… κοινοβουλευτικών ομάδων στη Βουλή; Και πώς ξέχασε να πει «δημοκρατική παράταξη, αλλά εξαιρουμένων των αποστατών του μορφώματος ΝεΑρ»; Επειδή τα ίδια (στο περίπου) δήλωσε και ο Νίκος Παππάς (όχι ο τέως μπασκετμπολίστας και νυν ευρωβουλευτής, ο άλλος), κάτι μας λέει πως ο πονηρός ΣτέΚας κατέφυγε σ’ αυτόν για να μπορέσει να παραλύσει τους εντός ΣΥΡΙΖΑ Τσιπραίους. Σωστή κίνηση. Ποιον θα έβαζε απέναντι στη Γεροβασίλη, τη Θοδώρα; Απέναντι στον Φάμελλο, τον ναυαρχούκο; Κι απέναντι στον Τεμπονέρα τον… Πέτρο τον Παππά;

Τι δεν καταλάβατε;

Και για όσους παριστάνουν τους… αθώους ενωτικούς, ο ΣτέΚας το ξεκαθάρισε: «Σενάριο να αποχωρήσω, για να έρθει από μηχανής θεός, δεν υπάρχει». Και γιατί δεν υπάρχει σενάριο να αποχωρήσει για να επιστρέψει ο Τσίπρας (ξέρετε κανέναν άλλο από μηχανής θεό;); Γιατί «η ψήφος του λαού με ανέδειξε αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια η Νέα Δημοκρατία με ανέδειξε σε αντίπαλό της». 

Για να τους δώσει να καταλάβουν ότι «το κόμμα είναι αυτός», ο ΣτέΚας συγκάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα για να «συζητηθεί» το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Αφού τους ζάλισε με μια ωριαία… βαθυστόχαστη ομιλία, μόλις κατέβηκε από το βήμα, ο Μωραΐτης ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση… θα συνεχιστεί άλλη μέρα, γιατί «σήμερα ο πρόεδρος έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις»! Πετάχτηκε ο Μπάρκας και ρώτησε «ποια μέρα», αλλά απάντηση δεν πήρε!

Στον κουβά και ο «μάγος»

Ρώτησαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πώς πληρώνεται ο «μάγος της επικοινωνίας» Σταν Γκρίνμπεργκ κι αυτός βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει ότι ο Μητσοτάκης τον… ανασχημάτισε κι αυτόν. Κοινώς, ο «μάγος» πήρε τον πούλο. «Ο κ. Γκρίνμπεργκ -μάλιστα νομίζω ότι ολοκληρώνεται [η συνεργασία] γιατί τελείωσαν και οι εκλογές- ήταν με σύμβαση, η οποία λογικά τελειώνει στο τέλος Ιουνίου, με τη Νέα Δημοκρατία. Πληρωνόταν μηνιαίως με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία», είπε ο Μαρινάκης.

Γιατί πήρε τον πούλο ο «μάγος»; Γιατί τους είχε πείσει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να πέσει κάτω από το 30% και ότι θα κινηθεί γύρω στο 33%! Κοντολογίς, τους έστειλε στον κουβά. Μήπως να μας έλεγαν και πόσο πληρώθηκε ο Γκρίνμπεργκ και η ομάδα του; Θέλουμε να μάθουμε σε τι ποσό αθροίζονται τα τιμολόγια που έκοψε, για να γελάσουμε. Στα «μαύρα» αναφερόμαστε και στο ποιοι τα πληρώνουν, όπως αντιλαμβάνεστε.

Δεν το πιστεύω

Είναι γνωστό ότι ο Σαρλ Μισέλ δεν χωνεύει με τίποτα την Ούρσουλα. Ποιος ξεχνάει το χουνέρι που της έστησε, αφήνοντάς την χωρίς καρέκλα στο ακ-σαράι της Αγκυρας και μετά η Ούρσουλα τα φόρτωσε στον Ερντογάν, κατασκευάζοντας το ανύπαρκτο sofa-gate; Δεν μπορεί, όμως, να έφτασε ως εκεί. Διαβάσαμε στο Politico, που επικαλείται πέντε ευρωπαίους αξιωματούχους και διπλωμάτες, ότι ο Σαρλ πιάνει ηγέτες χωρών-μελών της ΕΕ και τους λέει να προτείνουν τον… Κούλη, αντί της Ούρσουλας! Είμαστε στα καλά μας; Τον Κούλη;

«Ο Μισέλ βάζει μπανανόφλουδες στη Φον ντερ Λάιεν ελπίζοντας πως σε κάποια θα γλιστρήσει», λέει μια από τις πηγές του Politico, συμπληρώνοντας πως αυτή η κίνησή του «στην καλύτερη περίπτωση δημιουργεί ενόχληση, στη χειρότερη αποσταθεροποίηση». Πήγε η καρδιά στη θέση της. Ως «χρήσιμο ηλίθιο» προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον Κούλη ο Μισέλ, όχι για να τον βάλει πρόεδρο της Κομισιόν. Φυσικά, συνεργάτες του Μισέλ χαρακτήρισαν τις δηλώσεις στο Politico «ψέματα» και «fake news». Ο Μπακόλας, όμως, ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στο ΕΛΚ, γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για «γελοία σενάρια» που δεν ισχύουν «όχι μία στο εκατομμύριο, ούτε μία στο τετράκις»; Ποιο είναι το γελοίο; Να γίνει ο Μητσοτάκης πρόεδρος της Κομισιόν είναι σίγουρα γελοίο. Να τον χρησιμοποιεί ο Μισέλ για να τη φέρει στην Ούρσουλα, σίγουρα όχι. Αλλωστε, αυτό δε θα μπορούσε να το ξέρει ο Μπακόλας. ‘Η το γνωρίζει και γι’ αυτό αντιδρά σαν να τον τσίμπησε νταβανόμυγα.

Ανασχηματισμός και στα παπαγαλάκια;

Ποιος θεωρείται ο πρύτανης του πολιτικού ρεπορτάζ στην ΕΡΤ; Ο Κουβαράς. Δε θα σταθούμε στο αν αξίζει ή όχι, αλλά θα μείνουμε στο γεγονός ότι έτσι τον αντιμετώπιζαν ως τώρα. Αυτός διηύθυνε και το τελευταίο ντιμπέι(τ) πολιτικών αρχηγών που έγινε, σ’ αυτόν έδιναν τις κεντρικές συνεντεύξεις ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί. Ξαφνικά, όμως, ο Μητσοτάκης έδωσε την τελευταία συνέντευξή του πριν από τις ευρωεκλογές στον Μαγγηριάδη, που τον κουβάλησε μάλιστα στη Γαλλία, στα ναυπηγεία της Naval Group, για να γίνει η συνέντευξη πάνω στο κατάστρωμα μιας φρεγάτας. Οπως γράφουν δεξιά Μέσα, ο Κουβαράς έχει πέσει σε δυσμένεια, γιατί έχει καλές σχέσεις με τον Κασσελάκη! Το νέο «πουλέν» του Μαξίμου είναι ο Μαγγηριάδης. Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι τη βραδιά των εκλογών αυτοί οι δύο (Κουβαράς και Μαγγηριάδης) συναγωνίζονταν στο πάνελ της ΕΡΤ ποιος θα μιλήσει πιο πολύ και ποιος θα διακόψει περισσότερες φορές τον άλλο.

Το άχτι της δευτεράντζας

Υπάρχει περίπτωση να δει έστω και υφυπουργείο ο τέως δημοσιογράφος και επί χρόνια βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος; Οχι και το ξέρει καλά και ο ίδιος. Είναι γκαφαδόρος (κατά το μπαλαδόρος), ενώ έχει και τον ανθρωποδιώκτη. Γι’ αυτό και βγάζει το άχτι του σε υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ («Δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στη ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία. Αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι και εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαλικέψουν» – «υπάρχουν και τενεκέδες στη ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές»!), αλλά και στους εξωκοινοβουλευτικούς («Δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές»).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠεραιτέρω έξαρση της CoviD: Προσοχή στους ηλικιωμένους και ευάλωτους
Επόμενο άρθρο Σαδιστική διάθεση,  άκρατος ναρκισσισμός, σάπια «επιστημοσύνη» και πάνω απ’ όλα σύμπλευση με την κυβερνητική πολιτική

Σχετικά Αρθρα

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

Κόντρες 21 Αυγ 2026, 20:11

Αμάν πια με τους εθελοντές

Κόντρες 19 Αυγ 2026, 19:42

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

Κόντρες 18 Αυγ 2026, 19:48

H πονηρή πορτοκαλιά

Κόντρες 17 Αυγ 2026, 19:56

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

Κόντρες 16 Αυγ 2026, 07:48

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

Κόντρες 13 Αυγ 2026, 19:50
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

1909: Πέντε νεκροί και είκοσι τραυματίες σε χαλυβουργείο του Πίτσμπουργκ, απόπειρα ανατίναξης εργοστασίων, βόμβες από ομάδες γυναικών των εργαζομένων.

1922: Δολοφονείται ο διοικητής του IRA Μάικλ Κόλινς.

1954: 101 βασιλείς και πρίγκιπες πραγματοποιούν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, προσκεκλημένοι των ελλήνων βασιλέων.

1962: Τρίτη αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του γάλλου προέδρου Σαρλ ντε Γκολ.

1971: Πραξικόπημα στη Βολιβία.

1980: Βόμβες στον Αρειο Πάγο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo