Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Αντικειμενική μεν, αλά καρτ δε
Κόντρες

Αντικειμενική μεν, αλά καρτ δε

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Αυγ 2023, 12:51

Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών από την ΕΥΠ/ΚΥΠ, διατάχτηκε να παραιτηθεί ο ανιψιός και «αντ’ αυτού» του Κούλη, Γρηγόρης Δημητριάδης. Ανέλαβε την «αντικειμενική πολιτική ευθύνη», ειπώθηκε. Μετά το έγκλημα στα Τέμπη, έγινε το ίδιο με τον Καραμανλή τον κούτσικο. Κι αυτός ανέλαβε την «αντικειμενική πολιτική ευθύνη». Τώρα, που ένας οπαδός της ΑΕΚ δολοφονήθηκε από κροάτες ναζιχούλιγκαν, οι οποίοι διέσχισαν σε σχηματισμό κομβόι την Ελλάδα από την Κακαβιά μέχρι την Αθήνα, επιβιβάστηκαν σε συρμό του ηλεκτρικού από Ειρήνη μέχρι Περισσό και από εκεί βάδισαν σε φάλαγγα μέχρι το γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου είχε δοθεί το ραντεβού, ο αρμόδιος υπουργός Οικονόμου δεν ανέλαβε καμιά «αντικειμενική πολιτική ευθύνη». Ξήλωσε μερικούς μπατσοαξιωματικούς και καθάρισε. Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες μέρες, αν ας πούμε το Συγκρότημα Μαρινάκη (δηλαδή ο Μαρινάκης) ανεβάσει τους τόνους, ζητώντας παραίτηση υπουργού, μπορεί να ενταχθεί και ο Οικονόμου στους… οσιομάρτυρες της «αντικειμενικής πολιτικής ευθύνης». Βλέποντας και κάνοντας ή αλά καρτ, όπως λένε οι φίλοι μας οι Γάλλοι.

Μας την έστειλε σύντροφος, χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται για δική του σύνθεση ή για δάνειο από το Διαδίκτυο. Οποιος κι αν είναι ο δημιουργός, χτύπησε κέντρο στόχου.

Και σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρόεδρος μεγαλοεργολαβικής εταιρίας;

Σε εστιατόρια των Χανίων διασκέδαζε το ζεύγος Κούλη-Μαρέβας το βράδυ που δολοφονήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ. Το γεγονός δεν διατάραξε την ευωχία της εκλεκτής παρέας. Αλλωστε, επρόκειτο για πάρτι γενεθλίων «στενού συνεργάτη και φίλου του πρωθυπουργού». Οπως πληροφορηθήκαμε, καλεσμένοι ήταν, επίσης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής (ο… τίγκα ανεξάρτητος), η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Σέβη Βολουδάκη, και οι εκδότες Τάσος Καραμήτσος (Πρώτο Θέμα), Χρήστος Ράπτης (iefimerida.gr), και Γιάννης Κουρτάκης (Παραπολιτικά). 

Κάποια στιγμή, κατέφθασε στο μαγαζί και ο α(ηδός) Κωνσταντίνος Αργυρός (μόλις τελείωσε η συναυλία του στο Εθνικό Στάδιο Χανίων) και είπε μερικά τραγουδάκια προς τιμήν της… παλιοπαρέας. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι από τον α(η)δό Γονίδη, με τον οποίο γιόρταζαν από κοινού τα γενέθλιά τους Καμμένος και Πολάκης τις ένδοξες μέρες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μέχρι τον α(η)δό Αργυρό υπάρχει μία κάποια πρόοδος (εντάξει, ρε συντρόφια, ένα καλαμπούρι κάναμε, μη φωνάζετε). Εν πάση περιπτώσει, η είδηση είναι άλλη. Τραγούδησε, λέει, και η υποψήφια βουλευτίνα Χ. Ντερμανάκη. Γεγονός που μας υποχρεώνει να αναρωτηθούμε σαν τον «Βασίλη» που ενσάρκωνε παλιά ο μακαρίτης ο Χάρρυ Κλυνν: «Εχει κάνα σουξεδάκι δικό της ή λέει κι αυτή της Ρίτας και του Γιαννάκη;»…

ΥΓ. Οπως γράφτηκε, ο εορτάζων ήταν ο «Χανιώτης, διακεκριμένος νομικός Γιώργος Μυλωνογιάννης, σύμβουλος του πρωθυπουργού σε φορολογικά θέματα και πρόεδρος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ». Σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρόεδρος μεγάλης εργολαβικής εταιρίας; Υπάρχει μια… αντιφασούλα σ’ αυτό ή είναι ιδέα μας; Κι αν παραιτήθηκε από σύμβουλος του πρωθυπουργού όταν ανέλαβε τον μεγαλοεργολαβικό όμιλο, ένα… θεματάκι υπάρχει, δεν νομίζετε;

Παχύδερμα (1)

«Ελπίζουμε σύντομα η αστυνομία θα εξιχνιάσει το έγκλημα σε όλες του τις πτυχές, θα μπορέσει να συλλάβει τους δράστες, να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν. Ομως, όταν μιλάμε για σύλληψη και τιμωρία, μιλάμε πλέον για την καταστολή. Και τα δύο περιστατικά (σ.σ. και η δολοφονία του Αλκη Καμπανού) δίνουν την αίσθηση ότι υπάρχει ένα βαθύτατο έλλειμμα παιδείας και κοινωνικής αγωγής…». Τάδε έφη Γιάννης Μπούγας, υφυπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Κούλη 2. Ο παχυδερμισμός με κοστούμι και γραβάτα.

ΥΓ. Το υπουργείο Εξωτερικών της Κροατίας υποστηρίζει πως είχε ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση για την επερχόμενη εισβολή των ναζιχούλιγκαν στη χώρα μας. Η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου αποκάλυψε πως είχε δώσει και τα στοιχεία των πινακίδων των οχημάτων που μετέφεραν τους ναζιχούλιγκαν. Και ο Μπούγας βρίσκει απλά (απλούστατα)… έλλειμμα παιδείας και κοινωνικής αγωγής.

Παχύδερμα (2)

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρές πολιτικές ευθύνες και η ηγεσία της Αστυνομίας βαρύτατες και εγκληματικές επιχειρησιακές ευθύνες για το οργανωμένο χτύπημα σε κατοίκους της Ν. Φιλαδέλφειας και για τη στυγερή δολοφονία του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ, του Μιχάλη, από οργανωμένους φασίστες χούλιγκαν, που έφτασαν συντεταγμένα, σχεδιασμένα και ανεμπόδιστα από την Κροατία έως από το γήπεδο της ΑΕΚ. Εάν ήταν μαζική κινητοποίηση εργαζομένων ή συνταξιούχων ή αγροτών ή νεολαίας για δουλειά, μισθό, σύνταξη, παιδεία, πανεπιστημιακό άσυλο και υγεία θα την είχαν τσακίσει στα χημικά και στο ξύλο πριν καν αυτή ξεκινήσει. Να τιμωρηθούν αυστηρά οι φασίστες δολοφόνοι και όσοι τους ανέχτηκαν ή και τους διευκόλυναν. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ από καρδιάς στην οικογένεια του Μιχάλη και στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Δημήτρης Στρατούλης, Γραμματέας ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» (ανάρτηση στο facebook, που ο Στρατούλης φρόντισε να κοινοποιήσει στα Μέσα και με Δελτίο Τύπου).

Αυτός ο κύριος, που επί σειρά ετών συμπεριφέρθηκε σαν τσάτσος του Μελισσανίδη, πουλώντας αεκοφροσύνη (και εισέπραξε -πολιτικά τουλάχιστον- ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό, αφού η αεκοφροσύνη δεν εμπόδισε το ξέβρασμά του από την αστική πολιτική) είχε πάθει αφωνία όταν χούλιγκαν της ΑΕΚ οργάνωναν φασιστικό πογκρόμ ενάντια σε κατοίκους της Ν. Φιλαδέλφειας. Δεν βρήκε τότε ούτε ένα λόγο συμπάθειας για τους τραυματίες (τουλάχιστον) από το φασιστικό πογκρόμ στις 20.6.2014.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕχθρός τους είναι μόνο ο αγωνιζόμενος λαός και όχι ο μαφιόζικος καπιταλισμός
Επόμενο άρθρο Κανένας υπουργός δεν πρέπει να παραιτείται!

Σχετικά Αρθρα

Νέο unfair από τον Τασούλα

Κόντρες 15 Ιαν 2026, 14:53

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

Κόντρες 14 Ιαν 2026, 14:49

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

Κόντρες 13 Ιαν 2026, 14:11

Η καρατόμηση ενός αθώου

Κόντρες 12 Ιαν 2026, 14:32

Τι ‘χες Κούλη, τι ‘χα πάντα

Κόντρες 9 Ιαν 2026, 14:10

Μην πυροβολείτε τον πιανίστα

Κόντρες 8 Ιαν 2026, 15:07
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα απελευθέρωσης.

1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο του χουντικού δημάρχου στην Κάλυμνο.

1992: Το Ειδικό Δικαστήριο αθωώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου από τις κατηγορίες για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ενώ κηρύττει ενόχους τους πρώην υπουργούς Δ. Τσοβόλα (δυόμισι χρόνια) και Γ. Πέτσο (δέκα μήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo