Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο δασικός πλούτος της χώρας σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά
  • Φωτιά στην Πάτρα: Ο 25χρονος «βρέθηκε στην περιοχή αποκλειστικά με την ιδιότητα του εθελοντή» – Η αποκαλυπτική αυτοψία της Πυροσβεστικής
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;
  • Σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών και των συνεργών τους
  • Γασσάν Καναφάνι: Διηγήματα – Από τη γη των πικραμένων πορτοκαλιών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Βγάλε το σκασμό και άντε και… Κιλιάν Εμπαπέ
Αθλητισμός

Βγάλε το σκασμό και άντε και… Κιλιάν Εμπαπέ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Ιούλ 2023, 08:37

Η εξέγερση των νεολαίων των παρισινών προαστίων που συγκρούστηκαν με τα γαλλικά ΜΑΤ, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία από αστυνομικά πυρά του 17χρονου γαλλο-αλγερινού Ναέλ M., την Τρίτη 27 Ιούνη, στo προάστιο Ναντέρ στο βορειοδυτικό Παρίσι, έχει επεκταθεί στη Λυόν, την Τουλούζη, τη Λιλ, τη Ναντ, τη Μασσαλία και άλλες πόλεις και αποτελεί την πρώτη είδηση των ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη. 

Αρχικά, ο Μακρόν, στριμωγμένος από την εξέγερση, αναγκάστηκε να «αδειάσει» τους μπάτσους και να καταδικάσει δημόσια το νέο κρατικό έγκλημα, σε βαθμό που οι μπάτσοι τον κατηγόρησαν ότι παραβιάζει το «τεκμήριο αθωότητας» των κατηγορούμενων συναδέλφων τους. Στη συνέχεια, βλέποντας την εξέγερση να εξαπλώνεται και να στοιχειώνει τη γαλλική αστική τάξη, αφού για πολλούς θεωρείται συνέχεια της σύγκρουσης για το Ασφαλιστικό, που ακόμα δεν έχει κοπάσει, επέλεξε την πολιτική της καταστολής. 45.000 μπάτσοι με τεθωρακισμένα και ελικόπτερα βγήκαν στους δρόμους με εντολή να δείξουν μηδενική ανοχή και να τσακίσουν όσους δεν συμμορφώνονται. Ταυτόχρονα, άρχισε στα αστικά ΜΜΕ μπαράζ συκοφάντησης των νεολαίων που συμμετέχουν στην εξέγερση, από τους υπουργούς του Μακρόν και τους «σκληροπυρηνικούς» που ζητούν τη σκληρή καταστολή της εξέγερσης, αλλά και εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση και προσπάθεια διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, από «διάσημους» της γαλλικής κοινωνίας. 

Ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας και σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, με ανάρτησή του στο Twitter, έκανε έκκληση να σταματήσει η βία και ζήτησε από τους νεολαίους των προαστίων να συνεχίσουν ειρηνικά τη διαμαρτυρία τους και να εργαστούν για να αποκατασταθεί η ειρήνη στις πόλεις. Παραθέτουμε ολόκληρη την ανάρτησή του, γιατί αρκεί μια ανάγνωση για να καταλάβουμε ότι ο χρυσοκάνθαρος ποδοσφαιριστής τάσσεται ψυχή τε και σώματι στο πλευρό του Μακρόν και της γαλλικής αστικής τάξης. 

«Οπως όλοι οι Γάλλοι, έτσι και εμείς, συγκλονιστήκαμε από τον βάναυσο θάνατο του νεαρού Ναέλ. Πρώτα απ’ όλα, οι σκέψεις μας στρέφονται στον ίδιο και την οικογένειά του, στους οποίους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Προφανώς, δεν μπορούμε να παραμείνουμε αναίσθητοι απέναντι στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αυτός ο απαράδεκτος θάνατος. Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, γινόμαστε μάρτυρες της έκφρασης λαϊκής οργής, την ουσία της οποίας κατανοούμε, αλλά τη μορφή της οποίας δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε. Ερχόμενοι πολλοί από εμάς από γειτονιές της εργατικής τάξης, αυτά τα συναισθήματα πόνου και θλίψης τα μοιραζόμαστε. Σε αυτό το μαρτύριο, όμως, προστίθεται και το μαρτύριο του να βοηθάς ανίσχυρος σε μια πραγματική διαδικασία αυτοκαταστροφής. Η βία δεν λύνει τίποτα, πολύ περισσότερο όταν αναπόφευκτα και ακούραστα στρέφεται εναντίον αυτών που την εκφράζουν, των οικογενειών τους, των αγαπημένων τους προσώπων και των γειτόνων τους. Είναι η περιουσία σας που καταστρέφετε, οι γειτονιές σας, οι πόλεις σας, οι τόποι σας. Σε αυτό το πλαίσιο ακραίας έντασης, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί και η αστική μας συνείδηση μας ενθαρρύνει να ζητήσουμε κατευνασμό, ευαισθητοποίηση και λογοδοσία. Οι κοινωνικοί φορείς, οι γονείς, πιο μεγάλοι ή μικροί αδελφοί στις γειτονιές μας πρέπει να εργαστούν για να αποκαταστήσουν την ειρήνη στις πόλεις μας. Η “συμβίωση” στην οποία είμαστε προσκολλημένοι κινδυνεύει και είναι ευθύνη όλων μας να τη διαφυλάξουμε. Υπάρχουν άλλοι ειρηνικοί και εποικοδομητικοί τρόποι για να εκφραστείτε. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν οι ενέργειες και οι σκέψεις μας. Η εποχή της βίας πρέπει να τελειώσει για να δώσει τη θέση της σε εκείνη του πένθους, του διαλόγου και της ανασυγκρότησης».

Ο Εμπαπέ προέρχεται από εργατική οικογένεια, με πατέρα Καμερουνέζο και μητέρα Αλγερινή, και εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο για να «ξεφύγει» από το ζοφερό μέλλον που περιμένει τους νεολαίους των προαστίων και των γκέτο. Τα φράγκα που συσσωρεύονται στους τραπεζικούς του λογαριασμούς του επιτρέπουν να ζει μια ονειρεμένη ζωή και όπως προκύπτει από την ανάρτησή του έχει διαμορφώσει μια αστική συνείδηση, η οποία καθορίζει «με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει». 

Δεν θα ασχολούμασταν μαζί του, αν κρατούσε το στόμα του κλειστό και δεν προκαλούσε. Αλλωστε, οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι επαγγελματίες αθλητές έχουν επιλέξει τη «διαδρομή» που επέλεξε και ο Εμπαπέ. Ξέχασαν την καταγωγή τους και τη «μαυρίλα» της καθημερινότητας στα γκέτο, στις φαβέλες και στα «προάστια», αδιαφορούν για το κοινωνικό «γίγνεσθαι» και κλεισμένοι στο χρυσό τους κλουβί, ζουν τη μυθική ζωή που τους εξασφάλισε το αθλητικό τους ταλέντο. Προσπάθησε, όμως, να παρέμβει και να «νουθετήσει» τους νεολαίους που συμμετέχουν στην εξέγερση για να καταγγείλουν τις απάνθρωπες συνθήκες ζωής στις γειτονιές τους και την κρατική καταστολή που βιώνουν καθημερινά. Χωρίς ντροπή, βγήκε και δήλωσε ότι λόγω της εργατικής καταγωγής του μοιράζεται τα συναισθήματα πόνου και θλίψης για το χαμό του 17χρονου Ναέλ, όμως η αστική του συνείδηση δεν του επιτρέπει να παραμείνει σιωπηλός και του επιβάλλει να ζητήσει κατευνασμό, ευαισθητοποίηση και λογοδοσία. 

Είναι γνωστή η έμφυτη ευγένεια της στήλης και ο πράος λόγος της, όμως διαβάζοντας την ανάρτηση του σούπερ σταρ της Παρί, αυθόρμητα μας βγήκε η απάντηση: «Βγάλε το σκασμό και άντε και… Εμπαπέ».

Κος Πάπιας

Εκτύπωση 🖨
ΓΑΛΛΙΑ ΕΜΠΑΠΕ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο σκοτεινό παρόν και μέλλον της εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Μαζική ψήφος αστυνομικών στο μόρφωμα που υπέδειξε ο ναζί Κασιδιάρης

Σχετικά Αρθρα

Oλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

Αθλητισμός 13 Αυγ 2025, 20:25

Oι σιωναζιστικές σφαίρες δεν κάνουν διακρίσεις – Δολοφονήθηκε και ο «Παλαιστίνιος Πελέ»

Καθώς περίμενε να πάρει λίγα τρόφιμα για την οικογένειά του

Αθλητισμός 9 Αυγ 2025, 08:52

Αυτοί είναι οι «απλοί ισραηλινοί τουρίστες»

Αθλητισμός 5 Αυγ 2025, 08:28

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 29 Ιούν 2025, 22:34

Οι τελικοί που θα θυμόμαστε για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου

Αθλητισμός 10 Ιούν 2025, 07:24

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 12:43
Ροή Ειδήσεων
Περιβάλλον

Ο δασικός πλούτος της χώρας σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά

18 Αυγ 2025, 10:58
Περιβάλλον

Φωτιά στην Πάτρα: Ο 25χρονος «βρέθηκε στην περιοχή αποκλειστικά με την ιδιότητα του εθελοντή» – Η αποκαλυπτική αυτοψία της Πυροσβεστικής

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη φωτιά στην περιοχή του Γηροκομείου Πάτρας

18 Αυγ 2025, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2025, 00:01
Αγροτικά

Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;

Παρακάμπτοντας τον ΟΠΕΚΕΠΕ και υπογράφοντας ο ίδιος να πληρωθούν τα λαμόγια, ο Βορίδης διέπραξε - απολύτως συνειδητά - ποινικά αδικήματα

17 Αυγ 2025, 13:05
Διεθνή

Σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών και των συνεργών τους

17 Αυγ 2025, 12:50
Πολιτισμός

Γασσάν Καναφάνι: Διηγήματα – Από τη γη των πικραμένων πορτοκαλιών

Μετάφραση - Πρόλογος - Σημειώσεις Νασίμ Αλάτρας

17 Αυγ 2025, 10:09
Διεθνή

Ο μάγκας με το τρίκυκλο…

…ή η ενότητα λαού και Αντίστασης στην πράξη

17 Αυγ 2025, 09:02
Διεθνή

Υπόκλιση στη σινιόρα

17 Αυγ 2025, 06:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Eλληνική συμμετοχή στο έγκλημα της ρίψης «βοήθειας» από αέρα στη Γάζα

16 Αυγ 2025, 13:27
Κόντρες

Aμπού Ομπάιντα, αγαπημένε, χτύπα, χτύπα το Τελ Αβίβ

16 Αυγ 2025, 12:42
Διεθνή

Μπορεί ο σιωναζιστικός στρατός να καταλάβει τη Γάζα ή έστω την Πόλη της Γάζας;

Εντυπωσιακά βίντεο αντιστασιακών επιχειρήσεων

16 Αυγ 2025, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Αυγ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ απειλεί με δολοφονία τον κρατούμενο ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι

15 Αυγ 2025, 20:32
Αγροτικά

Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Στην πείνα πάνω από τρεις χιλιάδες κτηνοτρόφοι

15 Αυγ 2025, 18:40
Περιβάλλον

Εικόνες της καταστροφής από την πυρκαγιά στα χωριά γύρω από τη Φιλιππιάδα

15 Αυγ 2025, 17:54
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: «Οταν ένας ηγέτης όπως ο Γιάχια Σινουάρ πέφτει ως μάρτυρας και όχι ως φυγάς σε κάποιο καταφύγιο στο Κατάρ ή αλλού, η Αντίστασή του είναι καταδικασμένη να θριαμβεύσει»

15 Αυγ 2025, 17:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Βρετανία: «Φύγε εσύ – Eλα εσύ» – Βιομηχανία επαναπροωθήσεων με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

14 Αυγ 2025, 20:53
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

Ημέρα φάρων.

1947: Εννιά ηγέτες του ΚΚΕ και του ΕΑΜ της περιφέρειας Πάτρας καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο της Κορίνθου.

1978: Επεισόδια εναντίον της εγκατάστασης εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1985: Πεθαίνει ο Σάκης Καράγιωργας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo