Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες
  • Σαν σήμερα 8 Μάρτη
  • Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Μάρτη
  • Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Στο… ύψος της η πανδημία την εβδομάδα 15-21 Αυγούστου
Υγεία

Στο… ύψος της η πανδημία την εβδομάδα 15-21 Αυγούστου

44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Αυγ 2022, 18:06

Ιδιος αριθμός νεκρών και αύξηση των νέων διασωληνώσεων παρατηρείται και την εβδομάδα 15-21 Αυγούστου, βάσει της εβδομαδιαίας έκθεσης του ΕΟΔΥ. Σημειώνουμε και πάλι ότι τα στοιχεία τα δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, γιατί είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι ο ΕΟΔΥ «μαϊμουδίζει» ακόμη και τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας. Στόχος του κυβερνητικού χαλκείου είναι να δείξει ντε και καλά γοργή ύφεση της πανδημίας.

Δεν τους προκύπτει, όμως. Οι νεκροί παρέμειναν 44 την ημέρα κατά μέσο όρο, οι νέες διασωληνώσεις αυξήθηκαν σε τουλάχιστον 46 κάθε μέρα, το σύνολο των διασωληνωμένων αυξήθηκε στους 132 και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία ήταν 218 την ημέρα κατά μέσο όρο!

Ειδικότερα, για την εβδομάδα 15-21 Αυγούστου έχουμε:

  • Τα κρούσματα ήταν 57.288. Ημερήσιος μέσος όρος 8.184. Ο ΕΟΔΥ, για να μη χαλάσει την παράδοση της «μαϊμουδιάς», ανακοίνωσε 55.769 κρούσματα. «Εθαψε» 1.519 κρούσματα. Φυσικά, τα κρούσματα από τη μια «μαϊμουδίζονται» δεόντως και από την άλλη είναι τυχαία και δεν ακολουθούν κάποια τακτική ιχνηλάτησης, με αποτέλεσμα σε καμιά περίπτωση να μην μας δίνουν  ασφαλή ένδειξη για την πορεία της πανδημίας.
  • Οι εισαγωγές covid ασθενών στα νοσοκομεία ήταν 218 την ημέρα κατά μέσο όρο, έναντι 279 της προηγούμενης εβδομάδας και 335 της προ-προηγούμενης. Υπάρχει σχετική μείωση (πάντοτε υπό την αίρεση του «μαϊμουδίσματος»), όμως ο αριθμός εξακολουθεί να είναι υψηλός.

Σε ό,τι αφορά τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, την εβδομάδα 15-21 Αυγούστου έχουμε:

  • 307 νεκρούς ή 44 την ημέρα κατά μέσο όρο (έναντι 306 νεκρών ή 44 την ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα)! Η παράδοση του «κρυψίματος» συνεχίστηκε, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 258 νεκρούς. «Εκρυψε» 49 νεκρούς (την προηγούμενη εβδομάδα είχε «κρύψει» 48).
  • Σύνολο διασωληνωμένων 132. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 7 Αυγούστου, είχαν ανακοινωθεί 118 διασωληνωμένοι!
  • Ακριβή αριθμό νέων διασωληνώσεων δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πια, γιατί δεν μας δίνουν αριθμό αποσωληνωθέντων. Ξέρουμε το σύνολο των διασωληνωμένων, ξέρουμε το σύνολο των θανόντων, δεν ξέρουμε όμως το σύνολο όσων αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Μπορούμε, λοιπόν, να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι την εβδομάδα 15-21 Aυγούστου είχαμε τουλάχιστον 321 νέες διασωληνώσεις (307 θανόντες συν 14 που αυξήθηκε ο συνολικός αριθμός των διασωληνωμένων). Δηλαδή, τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα κατά μέσο όρο (έναντι 43 την προηγούμενη εβδομάδα). Σ’ αυτόν τον αριθμό πρέπει να προστεθεί ο αριθμός όσων αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ, για να έχουμε ακριβή αριθμό νέων διασωληνώσεων.
  • Σύνολο νεκρών από την αρχή της πανδημίας 32.335. Το φράγμα των 32.000 νεκρών έσπασε την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι μέσοι όροι του Αυγούστου διαμορφώνονται ως εξής:

  • Σύνολο θανάτων τον Αύγουστο: 960 (ο Ιούλης έκλεισε με 1.125 θανάτους και ο Ιούνης είχε κλείσει με 387 νεκρούς – Μιλάμε για τριπλασιασμό των νεκρών τον Ιούλη σε σχέση με τον Ιούνη, ενώ ο Αύγουστος βαδίζει προς υψηλότερο αριθμό)!
  • Μέσος ημερήσιος όρος θανάτων τον Αύγουστο: 46 (ο Ιούλης έκλεισε με ημερήσιο μέσο όρο θανάτων 36 και ο Ιούνης είχε κλείσει με ημερήσιο μέσο όρο 13 θανάτους).
  • Μέσος ημερήσιος όρος διασωληνώσεων τον Αύγουστο: τουλάχιστον 45 (ο Ιούλης έκλεισε με 38 και ο Ιούνης είχε κλείσει με ημερήσιο μέσο όρο 13 νέες διασωληνώσεις).

Επαναλαμβάνουμε ότι ο ακριβής αριθμός των νέων διασωληνώσεων είναι μεγαλύτερος, όμως δεν μας επιτρέπουν να τον υπολογίσουμε, γιατί δεν μας δίνουν τον αριθμό των ασθενών που αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Αυτό το κάνουν σκόπιμα, για να μην αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός ότι έχουμε σωρεία νέων διασωληνώσεων. Αναλυτικά γι’ αυτό το τεράστιο θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας με τίτλο: Ελλάδα: πρώτη στον κόσμο σε νεκρούς και τρίτη σε κρούσματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως την τελευταία εβδομάδα οι νέες διασωληνώσεις (κατ’ ελάχιστο) αυξήθηκαν ελαφρά σε σχέση με τους θανάτους. Ετσι, έχουμε αύξηση του συνόλου των διασωληνωμένων, πάνω από τους 118-120 που είχαν σταθεροποιηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Γι’ αυτό, ο αριθμός των καθ’ ημέρα θανάτων θα παραμείνει σε ψηλό επίπεδο, χωρίς -προς το παρόν- προοπτική σημαντικής μείωσης, δεδομένου ότι δεν έχουμε αποκλιμάκωση των νέων διασωληνώσεων.

Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαλύτερα μασκότ του αλ-Θάνι…

44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

Σχετικά Αρθρα

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

Υγεία 5 Μαρ 2026, 09:29

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Υγεία 2 Μαρ 2026, 12:56

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

Υγεία 26 Φεβ 2026, 13:11

Oμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα

Υγεία 24 Φεβ 2026, 11:27

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

Υγεία 20 Φεβ 2026, 22:41

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

Υγεία 20 Φεβ 2026, 14:03
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

8 Μαρ 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
Διεθνή

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

6 Μαρ 2026, 14:45
Διεθνή

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

6 Μαρ 2026, 14:01
Πολιτική

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

6 Μαρ 2026, 13:10
Παιδεία

Σε συνέχειες η απάτη της πανεπιστημιοποίησης των κολλεγίων

6 Μαρ 2026, 12:28
Διεθνή

Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές

6 Μαρ 2026, 10:54
Διεθνή

Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

6 Μαρ 2026, 09:49
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Σήμερα, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

6 Μαρ 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάρτη

6 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

5 Μαρ 2026, 21:05
Κόντρες

Εχει χάσει το μέτρημα ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

5 Μαρ 2026, 19:22
Διεθνή

Influencers που στρατολογήθηκαν για να διαδώσουν προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ μηνύουν τώρα το κράτος λόγω μη πληρωμής

5 Μαρ 2026, 17:18
Διεθνή

Εσπασαν το χέρι βετεράνου πεζοναύτη που φώναζε μέσα στο Κογκρέσο: «Δε θα πεθάνουμε για το Ισραήλ»!

5 Μαρ 2026, 13:04
Διεθνή

Χεζμπολά: Θέλατε πόλεμο; Τον έχετε!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συγκρούσεις στον νότιο Λίβανο και οι βομβαρδισμοί βαθιά μέσα στη σιωνιστική οντότητα

5 Μαρ 2026, 11:44
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

5 Μαρ 2026, 09:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

Ημέρα γυναίκας.

1910: Καθιέρωση ημέρας της γυναίκας στη β’ διεθνή συνδιάσκεψη σοσιαλιστριών (Κλάρα Τσέτκιν – Γερμανία).

1913: Ο διάδοχος Κωνσταντίνος ορκίζεται βασιλιάς της Ελλάδας μετά τη δολοφονία του πατέρα του Γεωργίου Α’.

1921: Εκτελείται ο ισπανός πρωθυπουργός Εδουάρδο Ντάτο κατά την αποχώρησή του από το κοινοβούλιο.

1965: 3.500 στρατιώτες των ΗΠΑ καταφτάνουν στο Βιετνάμ, έναρξη πολέμου.

1968: Φοιτητική εξέγερση στην Πολωνία με αίτημα το δικαίωμα ελευθερίας, συμπαρασύρει και τους εργάτες, 1.208 συλλήψεις (οι 367 φοιτητές).

1970: Αποτυχημένη δολοφονική απόπειρα κατά του κύπριου προέδρου αρχιεπισκόπου Μακάριου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Εφετείο 17Ν

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • ΕΛΑ

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • Επικοινωνία

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • Όροι χρήσης

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • Ποιοι είμαστε

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • Επικοινωνία

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

  • Όροι χρήσης

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

    44 νεκροί και τουλάχιστον 46 νέες διασωληνώσεις την ημέρα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo