Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οταν το ποδόσφαιρο γίνεται κάτι παραπάνω από ένα άθλημα
  • Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»
  • Σαν σήμερα 5 Ιούλη
  • Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;
  • Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;
  • Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κρέμασαν πλερέζες οι ελληναράδες
Διεθνή

Κρέμασαν πλερέζες οι ελληναράδες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Ιούν 2021, 22:02

Κάποιοι από τους ντούρους εθνικιστές το έπιασαν και κατέβασαν πλερέζες: Στο προσχέδιο του ανακοινωθέντος της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ υπήρχε αναφορά στην ανάγκη να φύγουν τα ξένα στρατεύματα από τη Λιβύη, όμως στο τελικό ανακοινωθέν αυτή η αναφορά έφυγε. Και γιατί στενοχωρήθηκαν οι ελληναράδες; Γιατί αυτό είναι «νίκη της Τουρκίας», η οποία έχει στρατιωτική αποστολή στη Λιβύη (χώρια οι μισθοφόροι που έστειλε, στρατολογώντας τους από τα απομεινάρια διάφορων ισλαμιστικών πολιτοφυλακών που ηττήθηκαν από τον Ασαντ στη Συρία).

Πράγματι, το σημείο 76 του εκτενέστατου ανακοινωθέντος της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ αναφέρεται στη Λιβύη, επικροτεί το σχηματισμό της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (αυτής που προ καιρού κουβαλήθηκε ολόκληρη στην Αγκυρα για να συνεδριάσει με τον Ερντογάν και τους υπουργούς του) και καταλήγει επαναλαμβάνοντας ότι το ΝΑΤΟ «παραμένει δεσμευμένο στο να παράσχει συμβουλές στη Λιβύη, στο βαθμό που τις ζητήσει, στους τομείς της άμυνας και της οικοδόμησης θεσμικής ασφάλειας, λαμβάνοντας υπόψη τις πολιτικές συνθήκες και τις συνθήκες ασφάλειας».

Σ’ αυτόν τον τομέα, λοιπόν, η Τουρκία αναλαμβάνει εξέχοντα ρόλο. Το είπε ο εκπρόσωπος της γαλλικής προεδρίας, μετά τη συνάντηση του Μακρόν με τον Ερντογάν. Ηταν μια «πλούσια και ουσιαστική» συνάντηση, στην οποία «οι δύο αρχηγοί κρατών είχαν τη βούληση να συζητήσουν όλα τα ζητήματα σε βάθος» και εξέφρασαν «τη βούληση να προχωρήσουν μαζί στη Συρία και τη Λιβύη». Ο ίδιος ο Μακρόν, σε ανάρτησή του έγραψε για «μακρά συνάντηση» με στόχο «να προχωρήσουμε με σαφήνεια, σεβασμό και απαιτήσεις». Τονίζουμε τα διαμειφθέντα στη δίωρη περίπου συνάντηση Μακρόν-Ερντογάν, γιατί δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που αυτοί οι δύο βρίζονταν δημόσια (o Eρντογάν έλεγε πως ο Μακρόν χρειάζεται… ψυχιατρική παρακολούθηση). Και γιατί, φυσικά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε να παίξει το έργο «Ελλάς-Γαλλία συμμαχία», από το οποίο μας έμειναν τελικά μιάμιση ντουζίνα μαχητικά «Ραφάλ», καινούργια και μεταχειρισμένα, που θα τα χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός.

Θα ήταν αστείο, βέβαια, να πούμε ότι η Τουρκία επέβαλε τη θέλησή της στις ιμπεριαλιστικές χώρες του ΝΑΤΟ, όπως η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία. Εκείνο που συμβαίνει είναι ότι η Τουρκία έπεισε τις ηγέτριες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ότι μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους στη Λιβύη και έδωσε τις εγγυήσεις που της ζητήθηκαν ότι θα το κάνει.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Σάββατο, λίγο προτού ξεκινήσει η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ, στη Λιβύη βρέθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Αμυνας και Εσωτερικών της Τουρκίας (Τσαβούσογλου, Ακάρ και Σοϊλού), ο μυστικοσύμβουλος του Ερντογάν, Καλίν, και ο αρχηγός της ΜΙΤ (τουρκική ΚΥΠ), Φιντάν. Μια μέρα πριν από την «απόβαση» στη Λιβύη, ο Ακάρ συναντήθηκε με τον βρετανό και τον ιταλό ομόλογό του πάνω στο βρετανικό αεροπλανοφόρο «Κουίν Ελίζαμπεθ», ανοιχτά της Σικελίας. Φτάνοντας μετά στη Λιβύη, ο Ακάρ επισκέφτηκε τουρκική στρατιωτική βάση στην Τρίπολη, όπου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων από τη Λιβύη (ήξερε τι πρόκειται να γίνει στις Βρυξέλλες) και εξαπέλυσε σφοδρή φραστική επίθεση κατά του Χαλίφα Χαφτάρ («πραξικοπηματίας», «εγκληματίας πολέμου», «κακοποιός»), μολονότι ο Χαφτάρ υποτίθεται πως στηρίζει τη μεταβατική Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και τον οδικό χάρτη προς τις εκλογές στις 24 του προσεχούς Δεκέμβρη, στις οποίες ενδέχεται να είναι υποψήφιος. Το τουρκικό υπουργικό (και όχι μόνο) κλιμάκιο συναντήθηκε με το σύνολο της τρέχουσας πολιτικής ηγεσίας της Λιβύης (πλην του Χαφτάρ, φυσικά, ο οποίος δεν έχει θεσμικό ρόλο, αν και ελέγχει μεγάλο τμήμα της Ανατολικής Λιβύης) και η Τουρκία εμφανίστηκε ως η εγγυήτρια δύναμη για τις εξελίξεις στη Λιβύη. Αυτόν το ρόλο της ανέθεσαν οι ηγέτριες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Χρειάζεται μήπως να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποντάρισε τα ρέστα της στον Χαφτάρ, τον οποίο μάλιστα κουβάλησε στην Αθήνα με τιμές αρχηγού κράτους; Χρειάζεται να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Δένδιας κλαψούριζε επειδή οι Γερμανοί δεν κάλεσαν την Ελλάδα στη νέα συνάντηση της Διάσκεψης του Βερολίνου, για να εισπράξει ξεγυρισμένη απάντηση από εκπρόσωπο του γερμανικού ΥΠΕΞ (ο υπουργός απαξίωσε να του απαντήσει), ότι στη Διάσκεψη του Βερολίνου καλούνται εκείνοι που μπορούν να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης στη Λιβύη;

Ισως πρέπει να θυμίσουμε την πανηγυρική δήλωση του Δένδια στις 12 του περασμένου Απρίλη, όταν επισκέφτηκε για δεύτερη φορά τη Λιβύη (χωρίς ο ομόλογός του να βρίσκεται εκεί για να τον υποδεχτεί, καθώς ήταν στην Αγκυρα, με τον πρωθυπουργό και το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο): «Η Ελλάδα είναι εκ νέου παρούσα στη Λιβύη και θα παραμείνει»! Παρούσα στη Λιβύη, με όλη τη σημασία του όρου, είναι η Τουρκία, σε ρόλο μαντρόσκυλου των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ. Και βέβαια, η Τουρκία θα πάρει πίσω (και με κέρδος) τα λεφτά που έχει επενδύσει για να στηρίξει στρατιωτικά την πλευρά Σάρατζ. Οι ιμπεριαλιστές θα πάρουν τη μερίδα του λέοντος, η Τουρκία θα πάρει αυτά που της αναλογούν για το ρόλο μαντρόσκυλου και ο Μητσοτάκης καλείται να σώσει την ενεργειακή επένδυση του Μυτιληναίου, γιατί αν χαθεί κι αυτή, μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Για τις θαλάσσιες ζώνες ούτε που το διανοούνται. «Η Ελλάδα είναι στη διάθεση της Λιβύης για να συμφωνήσουμε στις θαλάσσιες ζώνες μας», έλεγε τον Απρίλη ο Δένδιας. Και γέλασε κάθε πικραμένος. Διότι οι πάντες γνωρίζουν ότι το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο για τον καθορισμό ΑΟΖ είναι ενεργό και οι συντεταγμένες του έχουν ήδη κατατεθεί στον ΟΗΕ, με την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας της Λιβύης να το έχει υιοθετήσει πλήρως.

Καταλάβατε γιατί κρέμασαν πλερέζες οι ελληναράδες, μετά τις εξελίξεις στο ΝΑΤΟ. Και γιατί η κυβερνητική προπαγάνδα έθαψε το συγκεκριμένο ζήτημα. Χαλάει το μύθο του «διεθνώς απομονωμένου Ερντογάν», με τον οποίο αποκοιμίζουν τον ελληνικό λαό, αναμοχλεύοντας τα πιο χαμερπή εθνικιστικά αισθήματα.

Εκτύπωση 🖨
ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Παιδική χαρά» με εγκληματικές συνέπειες
Επόμενο άρθρο Ξεφτίλα Κούλη: Συναντήσεις στα όρθια

Σχετικά Αρθρα

Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»

Διεθνή 5 Ιούλ 2026, 10:48

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

Διεθνή 4 Ιούλ 2026, 14:04

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

Διεθνή 4 Ιούλ 2026, 10:14

Ηταν υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της δολοφονίας του Εζεντίν Αλ-Χαντάντ

Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος

Διεθνή 4 Ιούλ 2026, 09:26

Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή

Διεθνή 4 Ιούλ 2026, 08:39

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

Διεθνή 3 Ιούλ 2026, 12:04
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Οταν το ποδόσφαιρο γίνεται κάτι παραπάνω από ένα άθλημα

5 Ιούλ 2026, 14:01
Διεθνή

Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»

5 Ιούλ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

4 Ιούλ 2026, 14:04
Η παπάρα

Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;

4 Ιούλ 2026, 11:44
Διεθνή

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

4 Ιούλ 2026, 10:14
Διεθνή

Ηταν υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της δολοφονίας του Εζεντίν Αλ-Χαντάντ

Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος

4 Ιούλ 2026, 09:26
Διεθνή

Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή

4 Ιούλ 2026, 08:39
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος

3 Ιούλ 2026, 19:36
Διεθνή

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

3 Ιούλ 2026, 12:04
Αγροτικά

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

3 Ιούλ 2026, 11:42
Αγροτικά

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

3 Ιούλ 2026, 10:03
Διεθνή

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

3 Ιούλ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

3 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

2 Ιούλ 2026, 21:06
Διεθνή

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

2 Ιούλ 2026, 21:01
Διεθνή

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

2 Ιούλ 2026, 19:07
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

2 Ιούλ 2026, 17:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

Βενεζουέλα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1811).

Ρουάντα, Μπουρούντι: Ημέρα εθνικής ενότητας – ειρήνης.

1932: Πραξικόπημα Σαλαζάρ στην Πορτογαλία, εγκαθίδρυση δικτατορίας (ως το 1974).

1975: 32 βασανιστές της δικτατορίας παραπέμπονται σε στρατοδικείο.

1988: Βόμβες στον πρώτο όροφο της Διεύθυνσης Βιομηχανίας Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και στον ημιόροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΕΡΠΑ (ΕΛΑ).

1994: Επιστρέφει ο Γιάσερ Αραφάτ στη Δυτική Οχθη μετά από 27 χρόνια εξορίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo