Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει
  • Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»
  • Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες
  • Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!
  • Εκλογική στρατηγική fabriqué en France
  • Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πολιτικάντικα παιχνίδια
Πολιτική

Πολιτικάντικα παιχνίδια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Οκτ 2019, 00:00

Οπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας την περασμένη Τρίτη, ο Μητσοτάκης προτίθεται να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς τις επόμενες μέρες, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για το ζήτημα της ψήφου των εκτός επικρατείας ελλήνων ψηφοφόρων. Διότι «σε ό,τι αφορά το νόμο για την ψήφο των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, έχουμε πει ότι είναι πρόθεσή μας να εξασφαλίσει 300 ψήφους και όχι 200. Στο πλαίσιο αυτό, νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει ένα είδος ευρύτερης συναίνεσης. Στα άλλα μεγάλα ζητήματα, μένει να το δούμε».

Οταν του επισημάνθηκε ότι ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει δική του πρόταση νόμου που δε συμπίπτει με τις κυβερνητικές θέσεις, ο Πέτσας αρχικά προσπάθησε να αποφύγει την ουσία, ευχόμενος «μακάρι να υπάρξουν συναινέσεις. Εμείς θα τις επιδιώξουμε». Οταν όμως του επισημάνθηκε ότι ο Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «προσβλητική και αντισυνταγματική», ο Πέτσας αναγκάστηκε να πάρει θέση: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει διατυπωθεί, είναι προσβλητική και αντισυνταγματική. Αρα, βάση εκεί δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλα πολιτικά κόμματα, με τα οποία θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και να βρούμε έναν κοινό παρανομαστή. Και ελπίζω και ο ΣΥΡΙΖΑ να απορρίψει αυτή την πρώτη του -ίσως, πρώιμη, ίσως όχι τόσο καλά επεξεργασμένη- πρόταση και να προσχωρήσει σε μια πιο λογική συζήτηση, ώστε να μην θίγονται συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών που ψηφίζουν».

Δηλαδή, ο Μητσοτάκης θα επιδιώξει συναίνεση και 300 ψήφους στη Βουλή επί ενός θέματος στο οποίο δεν υπάρχει βάση συζήτησης με τον ΣΥΡΙΖΑ! Μας δουλεύουν δηλαδή. Γιατί, βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα λόγο να κάνει πίσω από την πρότασή του, που προβλέπει εκλογή ξεχωριστών βουλευτών από τους απόδημους, ώστε να μην επηρεάζονται οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί. Η πρόταση αυτή έχει επιχειρηματολογία που προσφέρει πλεονεκτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα έρθουν δηλαδή οι ακροδεξιοί της Αστόρια, αυτοί που ψήφισαν σούμπιτοι Τραμπ, και θα ψηφίζουν για κυβέρνηση στην Ελλάδα. Θα ψηφίζουν για κυβέρνηση αυτοί που δε ζουν στην Ελλάδα και δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των Ελλήνων που κατοικούν εδώ». Ακόμα και αν ο ΣΥΡΙΖΑ αμφέβαλε για τη στερεότητα αυτής του της άποψης, δε θα υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω και να φανεί ότι τον σέρνει από τη μύτη ο Μητσοτάκης.

Επομένως, το μόνο πραγματικό ερώτημα που υπάρχει είναι αν ο Τσίπρας θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Μητσοτάκη και θα πάει στο Μαξίμου ή αν θα αρνηθεί ακόμα και τη συνάντηση. Οι άνθρωποι του Μητσοτάκη περιμένουν την άρνηση για να βγουν και να κατηγορήσουν τον Τσίπρα για αντιθεσμική συμπεριφορά, αλλά είναι σίγουρο πως αν ο Τσίπρας επιλέξει την άρνηση, ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει βρει μια επιχειρηματολογία για να τη στηρίξει και να απαντήσει στην προπαγάνδα του Μαξίμου.

Επί της ουσίας, μεταξύ των προτάσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει χάος. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι δικαίωμα ψήφου πρέπει να έχουν μόνον οι έλληνες πολίτες, ενώ η ΝΔ υποστηρίζει ότι πρέπει να το έχουν όσοι έχουν ελληνική ιθαγένεια (δηλαδή, κάθε απόγονος ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, που μπορεί να μην ξέρει ούτε το «καλημέρα»). Η ΝΔ υποστηρίζει την επιστολική ψήφο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ την ψήφο με αυτοπρόσωπη παρουσία στα ελληνικά προξενεία. Η ΝΔ υποστηρίζει ότι η ψήφος των απόδημων πρέπει να μετράει κανονικά στο εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι δε θα πρέπει να προσμετράται στο γενικό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να ισχύει μόνο για την εκλογή βουλευτών επικρατείας εξωτερικού, ο αριθμός των οποίων θα καθορίζεται από τον όγκο των ψηφοφόρων εξωτερικού.

Το δεύτερο υπαρκτό ερώτημα είναι τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ. Η πρότασή του είναι κοντά σ' αυτή της ΝΔ και μακριά απ' αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προτείνει να ψηφίζουν επιστολικά οι απόδημοι (με την προϋπόθεση ότι έχουν επικαιροποιήσει την εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους), να εκλέγουν 5-7 βουλευτές από μια ενιαία «Περιφέρεια Ελλήνων Κατοίκων Εξωτερικού» και αυτές οι έδρες να αφαιρούνται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και από τις λοιπές εκλογικές περιφέρειες. Αν ο Μητσοτάκης θέλει να περάσει τη ρύθμιση με 200 ψήφους, ώστε να αρχίσει να ισχύει από τις επόμενες εκλογές, τότε θα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή με το ΚΙΝΑΛ. Γιατί όμως να το κάνει αυτό, όταν ο ίδιος έχει πει ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι διπλές, ώστε την πρώτη φορά να «καεί» η απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ και τη δεύτερη να ισχύσει η ενισχυμένη αναλογική που θα ψηφίσει η σημερινή νεοδημοκρατική πλειοψηφία; Γιατί, δηλαδή, να μην ψηφίσει και τη διάταξη για την ψήφο των απόδημων όπως ακριβώς την έχει σχεδιάσει η ΝΔ, ώστε αυτή να ισχύσει πακέτο με το νέο εκλογικό νόμο από τις μεθεπόμενες εκλογές;

Αυτό είναι το πιο λογικό, όμως για να πλασαριστεί καλύτερα στον ελληνικό λαό, θα πρέπει ο Μητσοτάκης να παρουσιάσει προηγουμένως το πολιτικό σόου «αναζητείται συναίνεση». Τα έχουμε ξαναδεί αυτά και από άλλους.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑρχίζει το ματς…
Επόμενο άρθρο Στο τέλος θα περάσει του Τσίπρα

Σχετικά Αρθρα

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

Πολιτική 17 Φεβ 2026, 21:56

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 19:24

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 14:25

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

Πολιτική 12 Φεβ 2026, 13:55

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

18 Φεβ 2026, 21:04
Πολιτισμός

Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»

«Η ειρήνη δεν είναι άρωμα που ψεκάζεται πάνω από τη βία για να αισθάνονται άνετα οι εξουσίες», δήλωσε η σκηνοθέτιδα από την Τυνησία

18 Φεβ 2026, 19:49
Παιδεία

Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες

18 Φεβ 2026, 14:34
Υγεία

Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!

18 Φεβ 2026, 13:15
Η παπάρα

Εκλογική στρατηγική fabriqué en France

18 Φεβ 2026, 12:06
Αθλητισμός

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

18 Φεβ 2026, 10:22
Αθλητισμός

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

18 Φεβ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

18 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

17 Φεβ 2026, 21:56
Εργατικά

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

17 Φεβ 2026, 19:42
Καταστολή

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

17 Φεβ 2026, 18:46
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

Γκάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1965).

Ισραήλ: Ημέρα μητέρας.

1884: Η αστυνομία καταστρέφει στη Μόσχα όλα τα αντίτυπα του βιβλίου “Αυτά που πιστεύω” του Λέοντος Τολστόι.

1961: Συλλαμβάνεται σε αντιπυρηνική διαδήλωση στο Λονδίνο ο 89χρονος Μπέρτραντ Ράσελ ως ταραχοποιός και φυλακίζεται για μία εβδομάδα.

1991: Βόμβα του IRA σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, ένας νεκρός και σαράντα τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo