Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Salam…
  • Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα
  • Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών
  • Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη
  • Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση
  • Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Τα έδωσε όλα προκαταβολικά
Πολιτική

Τα έδωσε όλα προκαταβολικά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Αυγ 2019, 06:36

Οποιος έχει παρακολουθήσει το στιλ της Μέρκελ, ξέρει ότι η πολύπειρη καγκελάριος του γερμανικού ιμπεριαλισμού χρησιμοποιεί τις «μούτες» για να εκφράσει την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία της για όσα λέει ο συνομιλητής της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εκφράσεις αποδοκιμασίας που  έκανε όταν άκουγε τον Σαμαρά να λέει διάφορες μπούρδες σ' εκείνη τη θλιβερή επίσκεψή του στο Βερολίνο το φθινόπωρο του 2014, που ήταν και το κύκνειο άσμα του, καθώς η καγκελάριος κατέστησε σαφές ότι δεν τον υπολογίζει πλέον ως συνομιλητή της αλλά περιμένει τον Τσίπρα που θα τον διαδεχτεί;

Στη διάρκεια της κοινής συνέντευξής της με τον Μητσοτάκη, η Μέρκελ κούνησε αρκετές φορές επιδοκιμαστικά το κεφάλι της μόνο σε ένα σημείο. Οταν ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΗ που δεν πάει καλά και που αναζητά επενδυτές για να τη σώσουν. Θα πρέπει να είναι κανείς πολιτικά αφελής για να μην καταλάβει ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες του γραφείου της η Μέρκελ θα υπέβαλε ωμά και χωρίς κομψότητα τις αξιώσεις των γερμανικών μονοπωλίων. Σ' αυτές πρέπει να συγκαταλέγεται και η ΔΕΗ, όπως έδειξε ο στιγμιαίος εκδηλωτισμός της καγκελαρίου.

Η γερμανική ιμπεριαλιστική ηγεσία είχε φροντίσει να στείλει στον Μητσοτάκη το μήνυμα ότι στο Βερολίνο θα γίνει δεκτός ως μαθητής που δίνει εξετάσεις. Κι αυτός αποδέχτηκε πλήρως τον όρο. Δέχτηκε να υποβληθεί ακόμα και στον εξευτελισμό να συναντηθεί ο ίδιος (και όχι μόνον ο Σταϊκούρας) με τον υπουργό Οικονομικών Ολαφ Σολτς, προκειμένου να του εξηγήσει το… οικονομικό του σχέδιο. Κατά παράβαση κάθε έννοιας πρωτοκόλλου στις διακρατικές σχέσεις, όχι μόνο συναντήθηκε ο ίδιος με τον Σολτς, αλλά πήγε και στην έδρα του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, αντί να «δεχτεί» τον Σολτς στην ελληνική πρεσβεία, καταπώς συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Εχουν και τέτοιες λεπτομέρειες τη σημειολογία τους (και τη σημασία τους).

Το μήνυμα ήταν πως η καγκελάριος δεν προτίθεται ούτε καν να ακούσει τον Μητσοτάκη να της ξεδιπλώνει το οικονομικό του σχέδιο και να ζητά μείωση των στόχων για «τα πρωτογενή πλεονάσματα». Αρμόδιος για να τ' ακούσει αυτά είναι ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, που συμμετέχει στο Eurogroup.

Πέραν αυτών των συμβολικών, η Μέρκελ έβαλε τον εκπρόσωπό της Στέφαν Ζάιμπερτ να δηλώσει ότι από τη συνάντηση Μέρκελ-Μητσοτάκη δεν πρέπει να υπάρχουν προσδοκίες. «Πρόκειται για ένα ωραίο ραντεβού», συμπλήρωσε ο Ζάιμπερτ, δήλωση που δε δυσκολεύεσαι να την πεις και ειρωνική! Τα ίδια ακριβώς επεσήμανε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, μια μέρα προτού ο Μητσοτάκης πετάξει για Βερολίνο. «Οπως είπε και ο κ. Ζάιμπερτ, προσβλέπουμε κι εμείς στη συνάντηση, αλλά δεν διατυπώνουμε προσδοκίες», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Βλέποντας αυτό το κλίμα, το επιτελείο του Μητσοτάκη αποφάσισε να αποφορτίσει από… προσδοκίες και τη δική του προπαγάνδα. Το νέο μότο που κυριάρχησε στις επίσημες δηλώσεις αλλά και στο «μασάζ» που ο Πέτσας ανέλαβε να κάνει σε φιλικούς δημοσιογράφους, ήταν πως ο Μητσοτάκης πάει στη Γερμανία για να φέρει επενδύσεις. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Ο Μητσοτάκης πήγε στο Βερολίνο για να προσελκύσει επενδύσεις, αλλά πήρε μαζί του μόνο τον υπουργό Οικονομικών (που έχει αρμοδιότητα στα δημοσιονομικά και όχι στις επενδύσεις) και τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Οχι τον αρμόδιο για τις επενδύσεις υπουργό Ανάπτυξης! Ατάραχος ο υπουργός Μπουμπούκος, έδωσε τη λύση, πουλώντας το θέμα στα κανάλια με την ίδια άνεση που πουλούσε νανογιλέκα και ματζούνια: !

Πριν προσγειωθούν στο Βερολίνο, ο «σεμνός» Σταϊκούρας είχε φροντίσει να στείλει μήνυμα υποταγής και πειθάρχησης, δηλώνοντας στη «Χάντελσμπλατ», όταν ρωτήθηκε αν στο σχέδιο προϋπολογισμού του 2020 θα τηρηθεί ο στόχος για «πρωτογενές πλεόνασμα» ίσο με το 3,5% του ΑΕΠ: ! Συμπλήρωσε δε, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τα δε παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας, επικαλούμενα «κυβερνητικές πηγές» (λέγε με Πέτσα), άρχισαν να γράφουν ότι ο Μητσοτάκης πήγε στο Βερολίνο με σκοπό να δείξει στη Μέρκελ «προφίλ συνέπειας και μεταρρυθμίσεων», κρατώντας «χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά το στόχο για τα πλεονάσματα». Ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει «να θέσει θέματα που μπορούν να λυθούν με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το Eurogroup», έγραφαν τα ίδια παπαγαλάκια, προσπαθώντας να κρύψουν το γεγονός ότι η καγκελαρία τους το ξέκοψε ότι δε διατίθεται να συζητήσει τέτοια θέματα.

Ο Πέτσας το είπε και δημόσια στον ΣΚΑΙ, ότι μέσα στο 2020 .
Οπως αντιλαμβάνεστε, ο Μητσοτάκης πήγε στο Βερολίνο με κομμένα τα φτερά. Εχοντας και την εμπειρία των Σαμαρά και Τσίπρα, επέλεξε να παίξει το ρόλο του καλού μαθητή που «έχει κάνει τα μαθήματά του» (αυτή ήταν μια αγαπημένη ατάκα της Μέρκελ και του Σόιμπλε κατά τα πρώτα μνημονιακά χρόνια, όταν ετίθετο κάποιο αίτημα χαλάρωσης της σκληρής μνημονιακής δημοσιονομικής πολιτικής).

Εκείνο που δεν μάθαμε (αλλά θα το μάθουμε εν καιρώ εκ του αποτελέσματος) είναι τι ακριβώς απαιτούν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές για ν' αρχίσουν να συζητούν κάποια αβάντα στον Μητσοτάκη στο ζήτημα των «πρωτογενών πλεονασμάτων». Δεν πρόκειται, προφανώς, για κάτι που σχετίζεται με τη δημοσιονομική ή την εργατική πολιτική (αυτές έχουν ολοκληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια), αλλά με συμφέροντα γερμανικών μονοπωλίων στην Ελλάδα. Από τον πυλώνα της ενεργειακής παραγωγής, που είναι η ΔΕΗ, μέχρι εξοπλιστικά προγράμματα.

ΥΓ1. Κατόπιν όλων αυτών ή ενόψει όλων αυτών, δεν προκαλεί καμιά εντύπωση ο χαρακτήρας φιέστας που προσπάθησε να δώσει το επιτελείο του Μαξίμου στην άρση των τελευταίων υπολειμμάτων των capital controls. Ο Τσακαλώτος δήλωσε με πίκρα ότι η σχετική διαδικασία ήταν ήδη δρομολογημένη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο Στουρνάρας και οι τραπεζίτες δε συμφώνησαν να γίνει αυτό πριν από τις εκλογές. Ετσι, η κυβέρνηση Τσίπρα στερήθηκε ένα προπαγανδιστικό ατού, το οποίο το κέρδισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτά έχει η αστική πολιτική, γι' αυτό και ο Σταϊκούρας, σε μια ασυνήθιστη γι' αυτόν επιθετική δήλωση, ζήτησε από τους συριζαίους να το βουλώσουν (δεν το είπε έτσι αλλά αυτό εννοούσε), γιατί αυτοί φταίνε για την επιβολή των capital controls. Επί της ουσίας δεν έχουμε τίποτα καινούργιο. Εδώ και πολύ καιρό τα capital controls αποδυναμώνονταν βαθμιαία και κάποια στιγμή θα εξαλείφονταν τελείως. Η εξάλειψή τους δε σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια ώθηση στην ανάπτυξη, όπως ισχυρίστηκε η προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΥΓ2. Προσέξατε τη «νέα» τοποθέτηση Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών; Εχει, λέει, ελαττώματα, τα οποία όμως θα διορθωθούν στην πορεία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ! Ουδείς λόγος ανησυχίας. Και τέζα οι «μακεδονομάχοι»…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝόμος, τάξη, φτώχεια και υποταγή
Επόμενο άρθρο ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Σχετικά Αρθρα

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

Πολιτική 8 Οκτ 2025, 21:39

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

Πολιτική 8 Οκτ 2025, 12:32

Mε τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε η ΝΔ στην «Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ»

Αγροτικά 6 Οκτ 2025, 09:59

7 Οκτώβρη 2025 – Δυο χρόνια πάλης του Παλαιστινιακού Λαού για λευτεριά και αυτοδιάθεση – Η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα νικήσει

Διαδήλωση: Τρίτη 7/10, 6:30 μμ - Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 5 Οκτ 2025, 12:21

Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Οκτ 2025, 21:24

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

Πολιτική 3 Οκτ 2025, 09:38
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Salam…

10 Οκτ 2025, 10:44
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

10 Οκτ 2025, 09:59
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Πολιτική

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

8 Οκτ 2025, 12:32
Αγροτικά

Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Καταχεριάζουν» άγρια τον Τσιάρα

8 Οκτ 2025, 11:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Οκτώβρη

8 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo