Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό
  • Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού
  • Σαν σήμερα 2 Αυγούστου
  • Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;
  • Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών
  • Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Βίαιες διαδηλώσεις αγκάθι για το Πεκίνο
Διεθνή

Χονγκ Κονγκ

Βίαιες διαδηλώσεις αγκάθι για το Πεκίνο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Ιούν 2019, 00:00

Μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις από τότε που το Χονγκ Κονγκ πέρασε στον έλεγχο της Κίνας (το 1997) έγινε την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με τη δυτικόφιλη αντιπολίτευση, οι διαδηλωτές ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο (παραπάνω από το ένα όγδοο του πληθυσμού!), ενώ η αστυνομία «μέτρησε» 240 χιλιάδες, κάνοντας τη διαδήλωση ανάλογου όγκου με αυτή που έγινε το 2003, που είχε ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να πάρει πίσω το νόμο για την «εθνική ασφάλεια».

Ο λόγος της τωρινής διαδήλωσης ήταν το νομοσχέδιο της τοπικής κυβέρνησης που δίνει τη δυνατότητα έκδοσης όσων έχουν καταδικαστεί για αδικήματα στην ηπειρωτική Κίνα. H εκτελεστική διευθύντρια της τοπικής κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ, Κάρι Λαμ, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να εκδώσει τους αντιφρονούντες στην Κίνα, αλλά θέλει να σταματήσει το να γίνεται το Χονγκ Κονγκ άντρο φυγόδικων. Οπως είπε, αυτό δεν υποβλήθηκε από την κεντρική κινέζικη κυβέρνηση. Οποιος θέλει το πιστεύει, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν κατά του νομοσχεδίου φαίνεται ότι δεν πείστηκαν. Η τοπική κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να περάσει το νομοσχέδιο, καταστέλλοντας τους πιο «άτακτους» διαδηλωτές (με ρόπαλα και σπρέι πιπεριού), την ίδια στιγμή που υποστηρίζει ότι ο μεγάλος όγκος της διαδήλωσης αποδεικνύει την ελευθερία έκφρασης που υπάρχει στη χώρα!

Από αποικία του βρετανικού ιμπεριαλισμού (επί 156 χρόνια), το Χονγκ Κονγκ έχει γίνει «ημιαυτόνομη» επαρχία της Κίνας, στο πλαίσιο του σλόγκαν «μια χώρα – δυο συστήματα». Ουσιαστικά, όμως, η Κίνα θέλησε να χρησιμοποιήσει το Χονγκ Κονγκ για να προωθήσει τις μπίζνες με τον υπόλοιπο καπιταλιστικό κόσμο. Μπορεί να μην πέτυχε το στόχο της να καθιερωθεί το κινέζικο νόμισμα (γιουάν) ως διεθνές συναλλαγματικό απόθεμα έναντι του δολαρίου, όμως πήρε υπό την κατοχή της μία περιοχή που ποτέ δε σταμάτησε να είναι σημαντικό διεθνές χρηματιστηριακό κέντρο και φορολογικός παράδεισος για τους καπιταλιστές, με τις κινεζικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισαχθούν σε χρηματιστήριο στο εξωτερικό να περνάνε αναγκαστικά μέσα από αυτό. Αρκεί και μόνο να έχετε υπόψη σας ότι η βρετανική HSBC (Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited), που ιδρύθηκε το 1865 από τη βρετανική αποικιοκρατία, λειτουργεί και σήμερα, όντας η έβδομη μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο. Στην ουσία, το «μία χώρα – δύο συστήματα» ήταν μια σκέτη ανοησία, αφού η Κίνα έχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό, όσο ο… μολυσμένος αέρας του Πεκίνου με τον καθαρό βουνίσιο αέρα.

Οι τωρινές διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ, δυστυχώς, δεν έχουν ταξικό πρόσημο. Δεν αντιτίθενται στην καπιταλιστική πραγματικότητα της χώρας, ούτε στα μεροκάματα πείνας με τα ελάχιστα ωρομίσθια των 37.5 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (ισοδυναμούν με 4.2 ευρώ), που θεσπίστηκαν τον περασμένο Μάη, σε μία χώρα που ο ελάχιστος μισθός για να ζήσει ένα άτομο είναι 1.200 ευρώ το μήνα (αντιστοιχεί σε ωρομίσθιο 7 ευρώ περίπου), σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που συνιστούσε την αύξηση του ελάχιστου ωρομίσθιου στα 54.7 δολάρια Χονγκ Κονγκ (6.1 ευρώ) (βλ. https://www.hugillandip.com/2019/01/hong-kong-reviews-the-minimum-wage-amount-taking-effect-from-1-may-2019/).

Ωστόσο, οι διαδηλώσεις αυτές προκαλούν πονοκέφαλο στους κρατούντες, γιατί υπάρχει πάντα ο φόβος να «εκτραχηλιστούν» σε μη ελεγχόμενες καταστάσεις, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για ευρύτερες κοινωνικές συγκρούσεις. Το σκηνικό των επαναλαμβανόμενων συγκρούσεων (όπως στη δεύτερη διαδήλωση, που έγινε την Τετάρτη και οδήγησε σε αναστολή της συζήτησης για το νομοσχέδιο στο τοπικό κοινοβούλιο) αποτελεί ένα πρόβλημα που δε θα λυθεί εύκολα για τους κρατούντες στο Χονγκ Κονγκ αλλά και τη «μητέρα» Κίνα, η οποία το παίζει άσχετη με το θέμα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για εσωτερικό θέμα του Χονγκ Κονγκ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Χονγκ Κονγκ

Brexit με ψευτομαγκιές δε γίνεται!
Επόμενο άρθρο

Χονγκ Κονγκ

Μπουκωμένοι στο χρήμα ο Αμπάς και τα στελέχη του

Σχετικά Αρθρα

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

Διεθνή 2 Αυγ 2026, 10:21

Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού

Διεθνή 2 Αυγ 2026, 09:20

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

Διεθνή 1 Αυγ 2026, 10:19

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

Διεθνή 1 Αυγ 2026, 09:43

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

Διεθνή 31 Ιούλ 2026, 18:47

Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης

Διεθνή 31 Ιούλ 2026, 18:22
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

2 Αυγ 2026, 10:21
Διεθνή

Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού

2 Αυγ 2026, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Αυγούστου

2 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

1 Αυγ 2026, 10:19
Διεθνή

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

1 Αυγ 2026, 09:43
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

53 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2026, 05:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

1 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

31 Ιούλ 2026, 18:47
Διεθνή

Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης

31 Ιούλ 2026, 18:22
Πολιτική

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

31 Ιούλ 2026, 13:21
Διεθνή

Δεύτερη φάση συμφωνίας για τη Γάζα: Να περιμένουμε την επίσημη παλαιστινιακή ενημέρωση

31 Ιούλ 2026, 11:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2026, 00:01
Περιβάλλον

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

30 Ιούλ 2026, 21:17
Η παπάρα

Οταν ο Τσίπρας βρίζει τη Ρόζα Λούξεμπουργκ

30 Ιούλ 2026, 11:52
Κόντρες

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

30 Ιούλ 2026, 09:02
Παιδεία

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

30 Ιούλ 2026, 07:11
Παιδεία

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές

30 Ιούλ 2026, 07:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

29 Ιούλ 2026, 21:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Αυγούστου

Ημέρα μπύρας.

Ημέρα μνήμης ολοκαυτώματος των Roma.

Αιθιοπία: Ημέρα γαϊδουριού.

1931: Τίθεται σε άμεση εφαρμογή σε όλη την Ελλάδα το μέτρο εκτοπισμού των κομμουνιστών.

1933: Στρατιωτικός νόμος στη Νικαράγουα.

1951: Ιδρύεται η Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στον δεύτερο όροφο του υπουργείου Προεδρίας και στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ.

1980: 85 νεκροί και διακόσιοι τραυματίες από βομβιστική επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια (φασιστική οργάνωση «Ενοπλες Επαναστατικές Ομάδες Κρούσης»).

1990: Εισβολή του Ιράκ στο Κουβέιτ.

1998: Ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβολεί και σκοτώνει τον 26χρονο Ηλία Μέξη επειδή μπήκε αντίθετα σε δρόμο του Πειραιά και δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πιστεύω στη δύναμη της πολιτικής γιατί έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους ανθρώπους. Και δεν μπορώ να κατανοήσω καθόλου κάποιους πολύ αριστερούς, τόσο πολύ, που λένε ότι εμείς δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με τη διακυβέρνηση παρά μονάχα στη δεύτερη παρουσία του σοσιαλισμού. Οι οποίοι έχουν την ευκολία να φεύγουν από τα προβλήματα και την ευκολία να το παίζουνε πάντοτε τζάμπα μάγκες διαμαρτυρόμενοι, αλλά ποτέ αναλαμβάνοντας ευθύνη. Πώς αλήθεια θα κάνεις τις συνθήκες καλύτερες για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό αν δεν πάρεις την ευθύνη;

Αλέξης Τσίπρας

(Αυτό το θεωρητικά αμόρφωτο ον κάνει κάτι διαδικτυακά event με τίτλο «Ask Alexis Live», όπου απαντά σε ερωτήσεις πολιτών. Επανέφερε, λοιπόν, τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς». Maς λέει ότι θέλει την αστική κυβέρνηση για να βελτιώσει τις συνθήκες «για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό». Το είδαμε αυτό την περίοδο 2015-19 που ξανακυβέρνησε, παίρνοντας την κυβέρνηση με ωμά ψέματα και χυδαίες υποσχέσεις για νταούλια και ζουρνάδες. Αν σταματούσε εκεί, στα νέα ωμά ψέματα και τις νέες χυδαίες υποσχέσεις, που είναι μάλιστα πιο «μαζεμένα» από τα προηγούμενα, ίσως να μην ασχολούμασταν μαζί του. Εχει περάσει σχεδόν ενάμισος αιώνας από τότε που ο Μπερνστάιν διατύπωσε τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς» και το θέμα θεωρητικά έχει εξαντληθεί. Ομως αυτός ο πολιτικός αλήτης προκαλεί μιλώντας για «τζάμπα μάγκες», που δεν «αναλαμβάνουν ευθύνη». Μετά τη συμμετοχή του σοσιαλδημοκράτη Μιλεράν στην κυβέρνηση του Βαλντέκ-Ρουσό, δίπλα στον δήμιο των Κομμουνάρων στρατηγό Γκαλιφιέ, η Ρόζα Λούξεμπουργκ έγραψε σε μια σειρά άρθρων στη Λαϊκή Εφημερίδα της Λειψίας – Leipziger Volkszeitung – έναν οξύτατο θεωρητικό και πολιτικό λίβελλο ενάντια στον «κυβερνητισμό». Οχι μόνο από άποψη αρχών, αλλά και με βάση την πείρα του μιλερανισμού. Γενικεύοντας θεωρητικά αυτή την πείρα, έγραψε: «Μέσα στην αστική κοινωνία, η σοσιαλδημοκρατία είναι από τη φύση της κόμμα της αντιπολίτευσης. Δέν πρέπει να γίνει κυβερνητικό κόμμα παρά πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους». Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ «τζάμπα μάγκας»; Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Καρλ Λίμπκνεχτ, ο Βλαντιμίρ Λένιν και όλοι οι επαναστάτες σοσιαλδημοκράτες εκείνης της εποχής άνθρωποι που απλά «διαμαρτύρονταν» χωρίς να «αναλαμβάνουν ευθύνη»; Η Ιστορία έχει απαντήσει στο ερώτημα. Σημασία έχει τι ευθύνη αναλαμβάνει κάποιος και για λογαριασμό ποιων. Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του, πάντως, δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό «των εργαζόμενων, των φτωχών, των κοινωνικά αποκλεισμένων». Αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό των ντόπιων κεφαλαιοκρατών και των ιμπεριαλιστών επικυρίαρχων. Το πρόβλημα με αυτά τα πολιτικά καθάρματα είναι ότι δηλώνουν αριστεροί και συμπεριφέρονται ως υβριστές της Αριστεράς)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Χονγκ Κονγκ

    17Ν
    • Χονγκ Κονγκ

      Εφετείο 17Ν
  • Χονγκ Κονγκ

    ΕΛΑ
    • Χονγκ Κονγκ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Χονγκ Κονγκ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Χονγκ Κονγκ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Χονγκ Κονγκ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Χονγκ Κονγκ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Χονγκ Κονγκ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Χονγκ Κονγκ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Χονγκ Κονγκ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Χονγκ Κονγκ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χονγκ Κονγκ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χονγκ Κονγκ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Χονγκ Κονγκ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Χονγκ Κονγκ

      Χονγκ Κονγκ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Χονγκ Κονγκ

      Χονγκ Κονγκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Χονγκ Κονγκ

      Χονγκ Κονγκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Χονγκ Κονγκ

      Χονγκ Κονγκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Χονγκ Κονγκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Χονγκ Κονγκ

    Χονγκ Κονγκ

    Ποιοι είμαστε
  • Χονγκ Κονγκ

    Χονγκ Κονγκ

    Επικοινωνία
  • Χονγκ Κονγκ

    Χονγκ Κονγκ

    Όροι χρήσης
  • Χονγκ Κονγκ

    Χονγκ Κονγκ

    Ποιοι είμαστε
  • Χονγκ Κονγκ

    Χονγκ Κονγκ

    Επικοινωνία
  • Χονγκ Κονγκ

    Χονγκ Κονγκ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo