Το ύφος του δελτίου Τύπου θύμιζε εκδήλωση μητρόπολης και όχι πανεπιστημίου: «Με λαμπρότητα και συγκίνηση εγκαινιάστηκαν στο ΑΠΘ το Αρχείο του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού Μαύρης Θάλασσας και το Κέντρο Ποντιακών Ερευνών».
Χαιρετισμούς απέστειλαν ο πρωθυπουργός Τσίπρας, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο υφυπουργός Κουίκ, ενώ χαιρέτισαν η υφυπουργός Χατζηγεωργίου, εκπρόσωπος της μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Και βέβαια, εκτός από τον πρύτανη του ΑΠΘ, δήλωση έκανε ο πρόεδρος του «Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη», Ιβάν Σαββίδης (χωρίς το κουμπούρι στη ζώνη, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες). Μια ολόκληρη πόλη και το δεύτερο σε μέγεθος πανεπιστήμιο της χώρας έχουν μετατραπεί σε εξάρτημα της οικονομικής δραστηριότητας ενός ρώσου «ολιγάρχη» δεύτερης κατηγορίας, ο οποίος προσπαθεί να στήσει μια δυναστεία στη Βόρεια Ελλάδα.
Τελευταία Νέα :
- Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη
- Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
- Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα
- Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή
- Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ
- Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!








