Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 28 Ιούλη
  • Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 
  • Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;
  • Kαι στην κορφή Ματίνα
  • Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν
  • Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Στ. Αραχωβίτης: Δικτατορίσκος, πανικόβλητος, αφελέστατος
Αγροτικά

Στ. Αραχωβίτης: Δικτατορίσκος, πανικόβλητος, αφελέστατος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Νοέ 2018, 00:00

Νέο επεισόδιο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το μεσημέρι της Τρίτης 13 του Νοέμβρη. Τρεις μπάτσοι της φρουράς του υπουργού Σταύρου Αραχωβίτη έφραξαν την είσοδο στον συντάκτη της «Κόντρας» Γεράσιμο Λιόντο, απαιτώντας να τους πει πού ακριβώς θα πάει στο υπουργείο, ποιες υπηρεσίες θα επισκεφτεί, με ποιους υπάλληλους θα μιλήσει!
 
Ηταν τόσο προκλητικοί οι μπάτσοι που ήταν φανερό ότι είχαν εντολή να λειτουργήσουν ως προβοκάτορες, με τελικό στόχο να συλλάβουν τον συντάκτη μας για «αντίσταση». Δεν τους πέρασε, φυσικά, όμως φάνηκε καθαρά το ποιόν του νέου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Την προηγούμενη φορά που υπήρξε ανάλογο επεισόδιο, με προσπάθεια παρεμπόδισης του συντάκτη μας, αναφερθήκαμε στους μικρο-εξουσιαστές του «βαθέος ΣΥΡΙΖΑ» (https://www.eksegersi.gr/issue/979/ Αγροτικά/31566.Οι-μικρο-εξουσιαστές-του-«βαθέος-ΣΥΡΙΖΑ»). Ο Στ. Αραχωβίτης «ζεματίστηκε» από την καταγγελία μας και διαβεβαίωσε ο ίδιος τον συντάκτη μας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το καθεστώς που εδώ και δεκαετίες υπάρχει για τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου: μπαίνουν ελεύθερα στο υπουργείο και κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να δίνουν αναφορά στην πολιτική ηγεσία.
 
Ομως, οι τελευταίες αποκαλύψεις της εφημερίδας μας, που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τον υπουργό (και όχι μόνο τον προκάτοχό του), αποκαλύψεις που πυροδότησαν αντιδράσεις (απόρριψη πρότασης του υπουργού από την πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, καταγγελία της ΠΟΓΕΔΥ, σούσουρο στο υπουργείο για το έγκλημα σε βάρος της φέτας και για την κοροϊδία με το «ελληνικό γιαούρτι ΠΓΕ», αναταραχή στον κτηνοτροφικό κόσμο από τη ραγδαία πτώση των τιμών του γάλακτος, που υψώνει τον εφιάλτη της οικονομικής καταστροφής μπροστά στους φτωχούς κτηνοτρόφους, αλλά και τις μικρές μεταποιητικές μονάδες που χρησιμοποιούν ελληνικό γάλα), ανάγκασαν τον Στ. Αραχωβίτη να πετάξει τη μάσκα του αριστερού και να εμφανιστεί με το πραγματικό του πρόσωπο: δικτατορίσκος, πανικόβλητος, αφελέστατος.
 
Δικτατορίσκος, γιατί προσπαθεί να ελέγξει το ρεπορτάζ. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να τρομοκρατήσει την «Κόντρα» και τον συντάκτη της, θέλει όμως να τρομοκρατήσει τους υπηρεσιακούς παράγοντες, αφού θα είναι γνωστό με ποιους συναντιέται ο συντάκτης. Προσπαθεί έτσι να δημιουργήσει ένα κλίμα χαφιεδισμού μέσα στο υπουργείο, με τους υπάλληλους να φοβούνται ακόμα και τον ίσκιο τους.
 
Πανικόβλητος, γιατί επιχειρεί να βάλει εμπόδια στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας σε μια περίοδο που η «Κόντρα» έχει κάνει αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του ίδιου και του προκατόχου του Β. Αποστόλου, με την πρακτική πολιτική του οποίου ο Αραχωβίτης βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση. Επειδή του ξεσκίσαμε τη μάσκα του «κομματικού», που ήρθε «για να διορθώσει τα κακώς κείμενα», ο νέος υπουργός πανικοβλήθηκε και δεν μπορεί να το κρύψει. Γι’ αυτό και καταφεύγει σε κατασταλτικά μέσα εναντίον της εφημερίδας μας, τα οποία δε διανοήθηκαν να εφαρμόσουν πασόκοι και νεοδημοκράτες υπουργοί, που είχαν δεχτεί την ανελέητη κριτική μας.
 
Αφελέστατος, γιατί νομίζει ότι με τους μπάτσους, τις απαγορεύσεις και το κλίμα χαφιεδισμού μπορεί να σταματήσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας. Η «Κόντρα» κάνει ρεπορτάζ για αγροτικά ζητήματα για περισσότερο από δυο δεκαετίες. Ουδέποτε εξέθεσε τις πηγές της (εντός και εκτός υπουργείου), ουδέποτε επέτρεψε στους ρουφιάνους (που και άλλοι υπουργοί έστησαν) να μάθουν το παραμικρό, ουδέποτε είπε ψέματα, ουδέποτε «έπνιξε» είδηση για να υπηρετήσει σκοπιμότητες. Είναι αυτή η στάση αρχών που έφερε το σεβασμό φίλων και πολιτικών αντιπάλων και δημιούργησε αυτό που είναι άγνωστο στον κάθε Αραχωβίτη: εμπιστοσύνη! Υπουργοί ήλθαν και απήλθαν και το ρεπορτάζ της «Κόντρας» συνεχίστηκε. Περιττεύει να πούμε ότι δε θα το σταματήσουν κάποια «γατάκια» που ακόμα δεν τους έχει φύγει η τσίμπλα από το μάτι.
 
ΥΓ1. Αναφερόμαστε μόνο στον Στ. Αραχωβίτη και όχι σε διάφορους παρατρεχάμενούς του που έχουν αναμιχθεί σ’ αυτή την ιστορία. Για μας υπάρχει η πολιτική ηγεσία και όχι οι «αναλώσιμοι» που την υπηρετούν με φανατισμό μισθοφόρων.
 
ΥΓ2. Και λέγαμε τι μας θυμίζει. Τον Τραμπ μας θυμίζει ο Αραχωβίτης. Τον Τραμπ που απαγορεύει την είσοδο στο Λευκό Οίκο μη αρεστών δημοσιογράφων και ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μήνυση του CNN. Aμερικανοδουλεία και σ' αυτό το επίπεδο!
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ κυβέρνηση υπερασπίζεται τα συμφέροντα των γαλακτοβιομηχάνων και ξεπουλά τους κτηνοτρόφους
Επόμενο άρθρο Οικονομικές τρικλοποδιές στο χορτάρι

Σχετικά Αρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53

Εννιά νέες εστίες: Ενδημική στον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων έγινε η χώρα μας

Αγροτικά 20 Ιούλ 2026, 09:19

Πέρασε και στην Ηπειρο η ευλογιά των αιγοπροβάτων

Πέντε εστίες στην ΠΕ Πρέβεζας μέσα σε μια εβδομάδα

Αγροτικά 11 Ιούλ 2026, 20:07

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 20:17

Να μη δημιουργηθεί νομολογία που θα επιτρέπει στα λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ να αθωώνονται

Εφεση της εντεταλμένης ευρωπαίας εισαγγελέα σε κατά πλειοψηφία αθωωτική απόφαση, που επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι επιστράφηκαν οι παρανόμως ληφθείσες επιδοτήσεις

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 12:06

Συνεχίζεται το τεράστιο φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων, για να καλύπτεται η συνεχής δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 6 Ιούλ 2026, 12:05
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 

27 Ιούλ 2026, 20:04
Πολιτική

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

27 Ιούλ 2026, 19:57
Υγεία

Kαι στην κορφή Ματίνα

27 Ιούλ 2026, 18:45
Διεθνή

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

27 Ιούλ 2026, 12:58
Διεθνή

Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

27 Ιούλ 2026, 11:22
Πολιτική

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

27 Ιούλ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

Ημέρα κατά της ηπατίτιδας.

Περού: Ημέρα ανεξαρτησίας (1824).

1904: Σοσιαλιστές επαναστάτες εκτελούν τον υπουργό Εσωτερικών Βένζελ Φον Πλέβε, σύμβολο της τσαρικής καταπίεσης.

1914: Σκανδαλώδης αθώωση της συζύγου του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας για τη δολοφονία του εκδότη της “Figaro” Γκαστόν Καλμέτ.

1937: Βομβιστική απόπειρα του IRA κατά του Βρετανού βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ σε επίσκεψή του στο Μπέλφαστ.

1975: Αρχίζει η δίκη της χούντας.

2005: Ο IRA ανακοινώνει τον τερματισμό του ένοπλου αγώνα εναντίον της βρετανικής παρουσίας στη Βόρειο Ιρλανδία μετά από 36 χρόνια δράσης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo