Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!
  • Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη
  • Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων
  • ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή
  • Σαν σήμερα 10 Μάρτη
  • Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Γλείφουν τώρα το δικαστήριο οι νεοναζιστές της ΧΑ
Πολιτική

Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

Γλείφουν τώρα το δικαστήριο οι νεοναζιστές της ΧΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Νοέ 2018, 00:00

Το φαινόμενο είναι από μια άποψη γελοίο. Επί της ουσίας, όμως, έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτίμησή μας για τον πανικό που διακατέχει τους νεοναζιστές της ΧΑ. Πανικός που τους οδηγεί σε συνεχή μετεωρισμό. Ετσι, αυτοί που παρομοίαζαν τον Μιχαλολιάκο με τον… Σωκράτη, διότι υφίσταται μια δίκη εξίσου άδικη και στημένη μ' αυτή που υπέστη ο αθηναίος φιλόσοφος, αυτοί που κατακεραύνωναν το σύνολο του δικαστικού μηχανισμού, χαρακτηρίζοντάς τον στημένο από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, δηλώνουν τώρα διά των συνηγόρων τους ότι το δικαστήριο τηρεί άψογα τη διαδικασία και γι' αυτό του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη! Επειδή όμως δεν έχουν κανένα έρμα, σε κάθε κωλοτούμπα που κάνουν τσακίζονται και σπάζουν τα μούτρα τους.

Οπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, από τις 14 του Σεπτέμβρη διαβάζονται ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις που έχουν καταθέσει στη Βουλή οι νεοναζιστές βουλευτές. Μέχρι τις 31 του Οκτώβρη, είχαν διαβαστεί οι ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις εφτά νυν βουλευτών και ενός πρώην. Ολοι αυτοί αυτολογοκρίθηκαν, μη καταθέτοντας για ανάγνωση όλες τις ερωτήσεις με ρατσιστικό περιεχόμενο. Προσπάθησαν μ’ αυτό τον τρόπο να κρύψουν από το δικαστήριο το ρατσισμό τους που είναι σύμφυτος με την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία τους. Το μόνο που κατάφεραν, φυσικά, είναι να ομολογήσουν έμμεσα την ενοχή τους. Δε θα μπορούσαν, άλλωστε, να πετύχουν τίποτα με την αυτολογοκρισία, γιατί έχουν πραγματοποιήσει πολλές ρατσιστικές επιθέσεις, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Λουκμάν.

Οπως αποκαλύψαμε, ο Κούζηλος έκοψε και τις ερωτήσεις του υπέρ του εφοπλιστικού, του ναυπηγικού και του ρώσικου κεφάλαιου, προσπαθώντας να κρύψει τις στενές σχέσεις των νεοναζιστών με το κεφάλαιο. Επαναλαμβάνουμε, ότι ο Κούζηλος δε λειτούργησε πρωτοβουλιακά, αλλά κατόπιν εντολής του φίρερ.

Αυτοί οι οχτώ βουλευτές ανάλωσαν 13 συνεδριάσεις του δικαστηρίου, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα, οι υπόλοιποι δέκα νυν και πρώην βουλευτές θα αναλώσουν περισσότερες συνεδριάσεις. Συμπεριλαμβάνονται και οι βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από τη ΧΑ, γιατί και αυτοί εφαρμόζουν την τακτική της καθυστέρησης της δίκης, ενώ έχουν τους ίδιους λόγους με τους υπόλοιπους να εμφανίσουν το νεοναζιστικό μόρφωμα σαν ήρεμη και νόμιμη κοινοβουλευτική δύναμη, ίδια με τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις των υπόλοιπων αστικών πολιτικών κομμάτων.

Για παράδειγμα, ο Ι. Ζωγράφος, συνήγορος του Μίχου που έχει αποχωρήσει από τη ΧΑ (αλλά και δικηγόρος που έχει αναλάβει «εργολαβικά» την υπεράσπιση των νεοναζιστών) κατέθεσε 160 ερωτήσεις και 8 επίκαιρες ερωτήσεις αυτού του… λαμπρού κοινοβουλευτικού ανδρός, για την ανάγνωση των οποίων θα αναλωθεί μιάμιση συνεδρίαση. Εννοείται πως και ο Μίχος αφαίρεσε από το πακέτο τις ρατσιστικές ερωτήσεις. Την περασμένη Πέμπτη, που διαβάστηκαν ερωτήσεις του Μίχου, τον Ζωγράφο εκπροσώπησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Κασιδιάρη, Δ. Παπαδέλης! Εσείς τι λέτε, αν ο Μίχος είχε πράγματι σοβαρή αντιπαλότητα με τους νεοναζιστές της ΧΑ, θα συνέχιζαν να τον εκπροσωπούν αυτοί οι δύο συνήγοροι υπεράσπισης;

Η σιχασιά του φίρερ

Αισθανόμαστε εκεί μέσα (στη Βουλή) μια σιχασιά! Αυτό δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο φίρερ της ΧΑ Μιχαλολιάκος, σε ομιλία του στη φιέστα που οργανώνουν οι νεοναζιστές κάθε χρόνο στις Θερμοπύλες. Η ομιλία είναι καταγεγραμμένη στο βίντεο 0194, του παραρτήματος 14.3 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327, που περιλαμβάνει όλο το ηλεκτρονικό αρχείο του φίρερ. Απ’ αυτή την ομιλία παραθέτουμε ένα απόσπασμα:

«Εμείς περιμένουμε την ώρα, να γίνουμε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσουμε το δίκαιο των Ελλήνων. Αλλά σας πληροφορώ, ότι δεν περνάμε καθόλου καλά μέσα στο κοινοβούλιο. Αισθανόμαστε άβολα, αισθανόμαστε εκεί μέσα μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν, τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή και βγαίνουμε στους δρόμους, και να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Να δούνε τότε τι σημαίνει τάγματα εφόδου, τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια» (οι εμφάσεις δικές μας).

Η φράση «τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια» δεν είναι ποιητική έξαρση του φιρερίσκου, είναι σλόγκαν του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Τα περί σιχασιάς και αηδίας που αισθάνονται ο φίρερ και οι βουλευτές του μέσα στο κοινοβούλιο, δε συνάδουν φυσικά με την εικόνα της ήρεμης και νόμιμης κοινοβουλευτικής δύναμης, που προσπαθούν να οικοδομήσουν στη δίκη, μπας και καταφέρουν να τη σκαπουλάρουν με κάποιο ελαφρυντικό. Αν μάλιστα συνδυαστούν με τις αναφορές στα τάγματα εφόδου και τις ξιφολόγχες που ακονίζονται στα πεζοδρόμια, μας δίνουν ανάγλυφη την εικόνα μιας εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης και όχι ενός αστικού πολιτικού κόμματος.

Ξαναθυμίζουμε αυτή την ομιλία του Μιχαλολιάκου, γιατί οι υπερασπιστές των νεοναζί προσπαθούν να εμφανίσουν τη ΧΑ σαν μια ήρεμη πολιτική δύναμη που σέβεται τη νομιμότητα και έχουν το θράσος να το δηλώνουν αυτό δημόσια.

Αυτή η τοποθέτηση του «Αρχηγού» Μιχαλολιάκου δεν είναι η μοναδική. Ούτε είναι ο μόνος που τα έχει πει αυτά. Παραθέτουμε ακόμη μερικές τοποθετήσεις του για το αστικό κοινοβούλιο.
♦ «Κατά τούτο λοιπόν, παρόλο το γεγονός ότι συμμετέχουμε στις εκλογές, δεν διστάζω να πω ότι μας αντιπροσωπεύει το σύνθημα που πρώτοι εμείς είπαμε στην πορεία των Ιμίων και από εκεί το πήρε ο λαός: να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή» (η δήλωση είναι καταγεγραμμένη στο βίντεο με αριθμό 36, που είναι καταχωρημένο στο παράρτημα 1.4 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327 του Ν. Μιχαλολιάκου).

♦ «Ντροπή το θεωρούμε να εκλεγούμε βουλευτές… Θα μπούμε στη Βουλή για να την διαλύσουμε αν θέλει ο λαός. Αυτός είναι ο σκοπός μας, δηλαδή, και το λέω ευθέως» (η δήλωση είναι καταγεγραμμένη στο βίντεο με αριθμό 0110, που είναι καταχωρημένο στο παράρτημα 2.2 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327).

♦ «Αλλά όλος αυτός ο όχλος εκεί έξω επί 37 χρόνια σαν ζώα ψηφίζανε τους ίδιους τους διαφθορείς του» (δήλωση καταγεγραμμένη στο βίντεο 0005, καταχωρημένου στο παράρτημα 8.3 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327).

Δε νομίζουμε, ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι εμείς. Απλά να σημειώσουμε και την αντίληψη που έχει ο φίρερ για τον ελληνικό λαό. «Οχλος» και «ζώα» είναι η αντίληψή του για το λαό, απόλυτα συμβατή με την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία. Υπάρχουν και άλλες ανάλογες τοποθετήσεις του φίρερ και της ναζιστοπαρέας του, που δείχνουν πόσο μισούν τον ελληνικό λαό.

Μείναμε μόνο στις τοποθετήσεις του φίρερ Μιχαλολιάκου για το αστικό κοινοβούλιο και για τις προσδοκίες που έχει η ΧΑ από τη συμμετοχή της σ' αυτό, γιατί αυτός κάνει το κουμάντο, αυτός χαράζει τη γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουν όχι μόνο τα μέλη, αλλά και τα στελέχη, όπως ο Λαγός, ο Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι. Θα παραθέσουμε και ένα μικρό απόσπασμα από την τοποθέτηση του Λαγού στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, που υποτίθεται ότι απευθυνόταν σε εργάτες της Ζώνης, ενώ στην πραγματικότητα απευθυνόταν σε τάγμα εφόδου της ΧΑ:

«Τα πράγματα υπέρ σας δεν πρόκειται να αλλάξουν, για μένα, μέσα από τη Βουλή. Δηλαδή, ό,τι και να κάνουμε εκεί πέρα μέσα, ερωτήσεις, επερωτήσεις, ιστορίες και τέτοια πράγματα, αυτά είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Αυτό είναι παραμύθι. Αυτό από εμάς δεν θα το δείτε»!

Οι ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις που κατατέθηκαν από τους νεοναζιστές βουλευτές και διαβάστηκαν ως αναγνωστέα έγγραφα στη δίκη δεν κατατέθηκαν για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των εργαζόμενων, όπως κάποια στιγμή ισχυρίστηκαν οι υπερασπιστές τους, στο πλαίσιο των συχνών αντιπαραθέσεών τους με τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής. Για «ξεκάρφωμα» τις κατέθεσαν, σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά τους να συγκαλύψουν τον εγκληματικό νεοναζιστικό τους χαρακτήρα.

«Υπεργολάβοι» των εργολάβων της Ζώνης

Ο Κυριτσόπουλος, στέλεχος της ΧΑ στο Πέραμα και τοποθετημένος πρόεδρος στο παραμάγαζο των εργολάβων της Ζώνης με τον τίτλο «Αγιος Νικόλαος», εμφανίζεται σε βίντεο παρέα με τον Λαγό να μιλούν στην κάμερα ελάχιστες μέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (αν όχι την παραμονή της δολοφονίας). Αυτή την εμφάνιση των Κυριτσόπουλου-Λαγού οι νεοναζιστές την κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό, γιατί το περιεχόμενό της τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Το βίντεο βρήκαν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής του ΠΑΜΕ, το κατέθεσαν ως Αναγνωστέο Εγγραφο και αναγνώστηκε (προβλήθηκε το βίντεο). Αξίζει να παραθέσουμε εκτεταμένα αποσπάσματα.

«Κυριτσόπουλος: Εχουμε και εμείς το δικαίωμα να κάνουμε και εμείς ένα σωματείο… Θα διαφοροποιήσουμε τα μεροκάματά μας, γιατί η κρίση αυτή που υπάρχει στην Ελλάδα δεν είναι η αιτία που, συγχωρέστε με, συγχωρέστε τη σκέψη μου, γιατί ήθελα να πω ότι τα ημερομίσθια αυτά που παίρναμε μέχρι και πριν δύο, τρία, τέσσερα χρόνια ήταν πολύ μεγάλα και υψηλά σε σχέση με την κρίση. Θα μπορούσαμε να χαμηλώσουμε τα μεροκάματά μας, να εγγυηθούμε στους εφοπλιστές, ότι εάν φέρουν τα βαπόρια τους εδώ θα σταματήσουμε τις απεργίες που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια για διάφορους λόγους» (η έμφαση δική μας).

«Λαγός: … Κοιτάμε πώς να τη βοηθήσουμε (σ.σ. τη Ζώνη) να αναπτυχθεί πάλι λίγο. Για την κατάντια φταίνε… οι επαγγελματίες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι εδώ και δεκαπέντε χρόνια διέλυσαν τα πάντα. Δυστυχώς, όταν υπήρχαν πολλά καράβια στην Ελλάδα και που οι εφοπλιστές έφερναν τα καράβια τους να δουλέψουν εδώ, αυτοί οι άνθρωποι κάνανε τρομακτικές απεργίες για ασήμαντα πράγματα και κατάφεραν να διαλύσουν όλες τις υποδομές».

Λαγός και Κυριτσόπουλος μιλούν σαν ντουντούκες των εργολάβων της Ζώνης, οι οποίοι έλεγαν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Και βέβαια, τέτοιες συμπτώσεις απόψεων ανάμεσα σε καπιταλιστές από τη μια και σε στελέχη μιας νεοναζιστικής συμμορίας από την άλλη, δεν αναπτύσσονται με την… επιφοίτηση του αγίου πνεύματος. Προκύπτουν από κρυφές συμφωνίες… με το αζημίωτο.

Οταν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής του ΠΑΜΕ, κατά τη διάρκεια της εξέτασης των στελεχών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, επεσήμαναν ότι οι χρυσαυγίτες επιδιώκουν δουλεμπορικά μεροκάματα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών έσκιζαν τα ρούχα τους, αρνούμενοι την κατηγορία ότι η ΧΑ έστησε το δουλεμπορικό σωματείο για να συνθλίψει τα μεροκάματα στη Ζώνη. Το βίντεο τους ξεμπροστιάζει, καθώς Λαγός και Κυριτσόπουλος εμφανίζονται να εκθέτουν τα βρόμικα αντεργατικά σχέδιά τους. Γι’ αυτό και προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό.

Εγλειψαν το δικαστήριο

Με τη δημοσίευση του άρθρου κάποιου Αλεξανδράκη για τη «δίκη του Σωκράτη», ο φίρερ παρομοίασε τον εαυτό του με τον Σωκράτη, θύμα… προκατάληψης, πολιτικής αντιπαλότητας και δικαστικής πλάνης, και προδίκασε την… άδικη καταδίκη του. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει μια επίθεση απαξίωσης της προέδρου και όλης της σύνθεσης του δικαστηρίου. Τη σκυτάλη πήραν Λαγός και Καρακώστας, ενώ πριν απ’ αυτούς το δικαστήριο είχε απαξιώσει ο Κασιδιάρης, σε συνέντευξη που έδωσε στις 10 Μάρτη του 2017 στο Αstra TV του Βόλου. Ρωτήθηκε τι γίνεται με τη δίκη και απάντησε: «Σας καλώ να έρθετε ως δημοσιογράφος να παρακολουθήσετε τη δίκη της ΧΑ. Να πάρετε ποπκόρν και κόκα κόλα, γιατί αυτά που γίνονται στη δίκη είναι για γέλια στην κυριολεξία»!

Ο συνήγορος του Κασιδιάρη, Δ. Παπαδέλης, γνώριζε φυσικά αυτή τη συνέντευξη του πελάτη του. Παρολαυτά, στις 26 Οκτώβρη που συνεχιζόταν η παρουσίαση μέρους της… «ήρεμης και μεστής κοινοβουλευτικής δράσης» του Κασιδιάρη, ήρθε να καταθέσει εκδοχή για το δικαστήριο διαμετρικά αντίθετη απ’ αυτήν που είχε κάνει ο πελάτης του στο Αstra TV. Εννοείται πως η νέα εκδοχή που κατατέθηκε στο δικαστήριο ήρθε μετά από συνεννόηση με τον (καλύτερα μετά από εντολή του) Κασιδιάρη. «Δεν θα επιτρεπόταν να λεχθούν τέτοιες προσεγγίσεις σε ένα δικαστήριο, το οποίο τηρεί άψογα τη διαδικασία επί τόσο χρονικό διάστημα, με τέτοιες εντάσεις και με τέτοια κρίσιμα θέματα που ανά καιρούς αναφύονται», είπε ο Παπαδέλης (χωρίς να μας εκπλήξει, γιατί ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε).

Τα παλικάρια τύπου Κασιδιάρη, τώρα που τα ζώνουν τα φίδια και διαβλέπουν ότι η καταδίκη τους είναι μονόδρομος, αλλάζουν την τακτική και αρχίζουν να γλείφουν εκεί που έφτυναν, κάνοντας ταυτόχρονα κωλοτούμπες. Φαίνεται πως η διορθωτική δήλωση Κασιδιάρη για το ρόλο του δικαστηρίου δε θεωρήθηκε αρκετή από τον φίρερ, γι’ αυτό και ανέθεσε στον αδελφό του και κύριο οργανωτή της υπερασπιστικής γραμμής του, Π. Μιχαλόλια, να κάνει στις 30 Οκτώβρη μια αναλυτική δήλωση. Για το ποιος καθυστερεί τη δίκη, για το ότι θα ασκήσουν όλα τα υπερασπιστικά τους δικαιώματα (εμμέσως άφησε να εννοηθεί ότι θα συνεχιστεί η τακτική της ανάγνωσης εκατοντάδων ερωτήσεων), για την ακροαματική διαδικασία που θα ολοκληρωθεί με απόφαση του ίδιου του δικαστηρίου, για τους συνήγορους υπεράσπισης που δήθεν δε δημιούργησαν και δε θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Αφού τα είπε όλ’ αυτά, ο Π. Μιχαλόλιας κατέληξε: «Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη να δεχθούμε οποιαδήποτε απόφαση και οποιαδήποτε κρίση του δικαστηρίου σας»!

Τις συνηθίζει αυτού του τύπου τις κωλοτούμπες ο φίρερ, όταν σφίγγει ο κλοιός γύρω του. Μας τις έχει επιδείξει και άλλες φορές στο παρελθόν. Για παράδειγμα στην απολογία του, όταν καταδίκαζε όλη την εγκληματική δράση της ΧΑ, μολονότι τίποτα δε γίνεται στη ΧΑ αν δεν κινείται στο πλαίσιο της γραμμής και των εντολών του.
Στην ιστοσελίδα μας θα δημοσιεύσουμε ολόκληρη τη δήλωση του Π. Μιχαλόλια, που σκόπιμα λογοκρίθηκε στην ιστοσελίδα των νεοναζιστών, για να μην παρακολουθήσουν τα μέλη και τα στελέχη της νεοναζιστικής συμμορίας τη νέα κωλοτούμπα του φίρερ τους. Θα ανεβάσουμε, επίσης, την απολογία του φίρερ στους ανακριτές, για να θαυμάσουν τις… αθλητικές του ικανότητες.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

Kατάφεραν να αυτοεξευτελιστούν!
Επόμενο άρθρο

Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

Εργαλείο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Αρθρα

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

Πολιτική 10 Μαρ 2026, 14:10

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

Πολιτική 9 Μαρ 2026, 11:00

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

Πολιτική 8 Μαρ 2026, 09:17

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

Πολιτική 6 Μαρ 2026, 13:10

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 5 Μαρ 2026, 21:05

Eλαφρυντικά ζητούν οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 23:16
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

10 Μαρ 2026, 14:10
Παιδεία

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη

10 Μαρ 2026, 12:04
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
Πολιτισμός

ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή

10 Μαρ 2026, 08:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

10 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
Καταστολή

Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο

9 Μαρ 2026, 13:26
Διεθνή

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

9 Μαρ 2026, 12:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

9 Μαρ 2026, 11:00
Κόντρες

Πύραυλος με υπογραφή

9 Μαρ 2026, 10:35
Διεθνή

Ενας πόλεμος που η Δύση δεν μπορεί να κερδίσει: Ισραηλινός δημοσιογράφος προειδοποιεί για στρατηγική κατάρρευση στη σύγκρουση με το Ιράν.

9 Μαρ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάρτη

9 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aναβαθμισμένες ποιοτικά και ποσοτικά οι ενέργειες των μαχητών της Χεζμπολά ενάντια στους σιωναζιστές

Συγκεντρωτικά Παρασκευής 6 και Σαββάτου 7 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 19:22
Παιδεία

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

8 Μαρ 2026, 12:51
Πολιτική

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

8 Μαρ 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

Θιβετιανή πρωτοχρονιά.

1910: Καταργείται η δουλοπαροικία στην Κίνα.

1944: Ιδρύεται με πρωτοβουλία του ΕΑΜ στη Βίνιανη της Ευρυτανίας η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης (κυβέρνηση του βουνού).

1978: Βόμβα ακροδεξιών στον κινηματογράφο “Έλλη” στη διάρκεια προβολής της σοβιετικής ταινίας “Ουράνιο τόξο“, δεκαοκτώ τραυματίες (οι τρεις πολύ σοβαρά).

1979: Βόμβες σε δύο λεωφορεία στο Μεταξουργείο (ΕΛΑ).

1991: Πέντε βόμβες σε τουριστικά λεωφορεία (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    17Ν
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Εφετείο 17Ν
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    ΕΛΑ
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Ποιοι είμαστε
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Επικοινωνία
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Όροι χρήσης
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Ποιοι είμαστε
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Επικοινωνία
  • Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστήριο που τηρεί άψογα τη διαδικασία, δηλώνουν οι συνήγοροί τους!

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo