Ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλάνδίας Χάλμπε Ζέλστρα παραιτήθηκε. Ο λόγος; Αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι αυτό που είχε πει πριν από δυο χρόνια, ότι το 2006 άκουσε τον Πούτιν να μιλάει για τη δημιουργία μιας «Μεγάλης Ρωσίας», που θα περιλάμβανε τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, τις χώρες της Βαλτικής και το Καζαχστάν, ήταν ψέμα! Δεν τον έπαιρνε να παραμείνει άλλο στο πόστο του υπουργού Εξωτερικών, μολονότι ο δεξιός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε προσπάθησε να τον καλύψει, λέγοντας πως η αναφορά του Ζέλστρα στον ρωσικό επεκτατισμό αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Οταν πρωτοκλασάτοι υπουργοί συμπεριφέρονται σαν κοινοί προβοκάτορες, φανταστείτε τι συμβαίνει με τους δημοσιογράφους των αστικών Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Τελευταία Νέα :
- Σαν σήμερα 4 Μάη
- Η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός εξαγωγέας όπλων προς το Ισραήλ το 2024
- Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας
- Σιωνιστής έποικος επιτίθεται σε μοναχή – Εκκλησιαστικοί ηγέτες προειδοποιούν για αυξανόμενες απειλές κατά των Χριστιανών
- Σαν σήμερα 3 Μάη
- Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα








