Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 18 Γενάρη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Καμένη γη» και εγκλήματα πολέμου απο τη Σαουδική Αραβία
Διεθνή

Υεμένη

«Καμένη γη» και εγκλήματα πολέμου απο τη Σαουδική Αραβία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Νοέ 2016, 00:00

Τακτική «καμένης γης» ακολουθεί η Σαουδική Αραβία στην Υεμένη χτυπώντας ακατάπαυστα με αεροπορικούς βομβαρδισμούς πολιτικές υποδομές εδώ και 19 μήνες, από τότε που ξεκίνησε την εκστρατεία της ενάντια στους αντάρτες Χούθι που έχουν καταλάβει το δυτικό τμήμα της χώρας και ελέγχουν την πρωτεύουσα Σαναά από το 2014. Στόχος της ΣΑ και της συμμαχίας των εννιά αραβικών κρατών που ηγείται είναι η εκδίωξη των Χούθι από την πρωτεύουσα και η επαναφορά του εξόριστου προέδρου Αμπτνού Ραμπού Μανσούρ Χαντί που ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντά τους στην περιοχή σε αντίθεση με τους Χούθι που βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής του Ιράν.

Τα σαουδαραβικά μαχητικά αεροπλάνα χτυπάνε συστηματικά και σχεδόν αποκλειστικά πολιτικές υποδομές στις περιοχές που ελέγχονται από τους Χούθι προσπαθώντας να φέρουν σε αδιέξοδο τους αντάρτες, βυθίζοντας στην πείνα και την εξαθλίωση τον πληθυσμό. Εκτός από χτυπήματα σε γάμους, κηδείες, νοσοκομεία και σχολεία, η πολεμική μηχανή της ΣΑ έχει καταστρέψει ολοσχερώς γέφυρες, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, λιμάνια και εργοστάσια παραγωγής τροφίμων. Η καταστροφή των υποδομών εντείνει την ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο πόλεμος και υπονομεύει την ανοικοδόμηση της χώρας μετά το τέλος του.

Πριν από το ξέσπασμα του πολέμου, η Υεμένη εισήγαγε περίπου το 90% των τροφίμων που κατανάλωνε από το λιμάνι Αλ Χοντεϊντά στην Ερυθρά Θάλασσα στα δυτικά της χώρας. Το 2015, μαχητικά βομβάρδισαν το λιμάνι καταστρέφοντας τους γερανούς του. Τώρα τα πλοία που μεταφέρουν τρόφιμα και ανθρωπιστική βοήθεια αναγκάζονται να μείνουν για βδομάδες αρόδο μέχρι να ξεφορτώσουν με αποτέλεσμα συχνά τα ευπαθή προϊόντα να σαπίζουν. Ο ναυτικός αποκλεισμός που έχει επιβάλει η ΣΑ έχει σταματήσει τις εισαγωγές τροφίμων στις περιοχές που ελέγχονται από τους Χούθι οδηγώντας τους κατοίκους τους στη λιμοκτονία. Δεν υπάρχει ούτε ένα λιμάνι ή αεροδρόμιο στις περιοχές αυτές που να μην έχει δεχτεί τα πυρά των σαουδαραβικών μαχητικών.

Παρά το γεγονός ότι οι σαουδαραβικοί βομβαρδισμοί έχουν μετατρέψει την Υεμένη, την πιο φτωχή χώρα της Μέσης Ανατολής, σε κρανίου τόπο, οι ΗΠΑ συνεχίζουν να παρέχουν στήριξη στο σαουδαραβικό δυναστικό καθεστώς. Επισήμως οι ΗΠΑ έχουν κρατήσει αποστάσεις από τον πόλεμο, όμως τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει η ΣΑ δεν έχουν διαταράξει στο ελάχιστο τις διπλωματικές τους σχέσεις. Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, όταν η ΣΑ αποτελεί διαχρονικά πιστό εντολοδόχο των Αμερικάνων στην περιοχή του Κόλπου, που ξοδεύει κάθε χρόνο δισ. δολάρια για την αγορά αμερικάνικων οπλικών συστημάτων. Οι βομβαρδισμοί των υποδομών και το μακέλεμα δεκάδων χιλιάδων αμάχων γίνονται με αμερικάνικες βόμβες και πυραύλους τελευταίας τεχνολογίας που πέφτουν απο σαουδαραβικά F-16 που οδηγούν πιλότοι που έχουν εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ και ανεφοδιάζονται με καύσιμα εν πτήσει από ιπτάμενα τάνκερ της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ.  Η ΣΑ ήταν και παραμένει αποκλειστικός πελάτης της αμερικάνικης πολεμικής βιομηχανίας και οι θάνατοι μερικών δεκάδων χιλιάδων αμάχων στην Υεμένη δε θα μπορούσαν να διαταράξουν αυτή τη σχέση.

Τα εγκλήματα πολέμου της ΣΑ έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Ολο και πληθαίνουν οι βουλευτές του Κογκρέσου που καλούν την κυβέρνηση να παύσει προσωρινά την τροφοδοσία της ΣΑ με αμερικάνικα όπλα. Ο Δημοκρατικός Τεντ Λίου δήλωσε ότι αν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να τροφοδοτούν με όπλα τη ΣΑ κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν συνεργάτες σε εγκλήματα πολέμου στην Υεμένη.

Υστερα απο δυο χρόνια πολέμου η Υεμένη είναι χωρισμένη στα δύο. Το ανατολικό και νότιο τμήμα της ελέγχεται από τις δυνάμεις που είναι πιστές στον εξόριστο Χαντί, με ένα μεγάλο κομμάτι να ελέγχεται από την Αλ Κάιντα και την Ανσάρ Αλ Σαρία, που κάνουν συνέχεια επιθέσεις ενάντια στα χερσαία συμμαχικά στρατεύματα, ενώ οι Χούθι ελέγχουν το δυτικό και μέρος του βόρειου τμήματος. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, 2,5 εκατ. κάτοικοι έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους. Πολλοί απ' αυτούς διαμένουν σε άθλιους καταυλισμούς του ΟΗΕ, ένω 14,4 εκατ. από τα 26 του πληθυσμού της χώρας δεν έχουν επαρκή πρόσβαση σε τροφή και καθαρό νερό. Λόγω των άθλιων συνθηκών, έχει ξεσπάσει επιδημία χολέρας, που εξαπλώνεται ραγδαία, ενώ τα λίγα νοσοκομεία αδυνατούν να παράσχουν στοιχειώδη περίθαλψη, αφού ο ναυτικός αποκλεισμός των περιοχών που ελέγχονται από τους Χούθι έχει επιφέρει τεράστιες ελλείψεις σε φάρμακα και ιατρικό υλικό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Υεμένη

Μια ωραία οικογένεια!
Επόμενο άρθρο

Υεμένη

Πίνουν το αίμα των προσφύγων

Σχετικά Αρθρα

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 19:58

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 08:51

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 21:35

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 11:58

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

Διεθνή 14 Ιαν 2026, 22:40

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

Διεθνή 14 Ιαν 2026, 20:50
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

Τυνησία: Ημέρα επανάστασης (1956).

Ταϊλάνδη: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.

1947: Ναυάγιο «Χειμάρας», πνιγμός εβδομήντα πολιτικών κρατουμένων που ταξίδευαν δεμένοι.

1974: Βόμβες σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών στο κέντρο της Αθήνας (“Λαϊκές Απελευθερωτικές Ομάδες Σαμποτάζ”).

1989: Πυροβολείται και τραυματίζεται στα πόδια ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Ταρασουλέας (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Υεμένη

    17Ν
    • Υεμένη

      Εφετείο 17Ν
  • Υεμένη

    ΕΛΑ
    • Υεμένη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Υεμένη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Υεμένη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Υεμένη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Υεμένη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Υεμένη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Υεμένη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Υεμένη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Υεμένη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υεμένη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υεμένη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Υεμένη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Ποιοι είμαστε
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Επικοινωνία
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Όροι χρήσης
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Ποιοι είμαστε
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Επικοινωνία
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo