Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη
  • Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν
  • O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά
  • Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;
  • Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η δημοσιότητα ενοχλεί!
Καταστολή

Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

Η δημοσιότητα ενοχλεί!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Ιούν 2016, 00:00

Δεν περνάει συνεδρίαση αυτής της τρομοδίκης που η προεδρεύουσα εφέτης Α. Υφαντή να μην προκαλέσει με τις αποφάσεις της. Στη συνεδρίαση της 31ης Μάη στράφηκε αναίτια ενάντια στο συντάκτη της «Κόντρας», αποκαλύπτοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι την ενοχλούν τα ρεπορτάζ μας. Οταν ο συντάκτης μπήκε στην αίθουσα του τρομοδικείου και κατευθύνθηκε προς τις θέσεις όπου εδώ και χρόνια κάθονται οι δημοσιογράφοι, αστυνομικοί της φρουράς τον εμπόδισαν. Οταν απευθύνθηκε στην προεδρεύουσα, αυτή του απάντησε ότι πρέπει να καθήσει στις θέσεις των ακροατών.

Δεν ζητήσαμε ποτέ κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση, όμως οι θέσεις των ακροατών είναι μακριά, ενώ προεδρεύουσα και εισαγγελέας μιλούν με κλειστά τα μικρόφωνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ετσι, καταργείται η δημοσιότητα της δίκης.

Σε προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ο επικεφαλής της φρουράς αστυνομικός διευθυντής είχε επιχειρήσει να μας απομακρύνει από τις θέσεις κοντά στην έδρα, επικαλούμενος εντολή της προεδρεύουσας, η τελευταία τον «άδειασε» κι εμείς καθήσαμε κανονικά στη θέση μας. Τι μεσολάβησε και άλλαξε η θέση της προεδρεύουσας; Προφανώς την ενόχλησαν τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ και ο σχολιασμός των ενεργειών της (ιδιαίτερα το ρεπορτάζ για την ανταλλαγή «γαλλικών» με τους κατηγορούμενους). Ετσι,  αποφάσισε να μας στείλει στις θέσεις των ακροατών, για να ακυρώσει τη δυνατότητα καταγραφής της δίκης από το δημοσιογραφικό μας κασετόφωνο (με κλειστά μικρόφωνα δεν ακούγεται τίποτα).

Από τους συνηγόρους υπεράσπισης, ο Σπ. Φυτράκης υπέβαλε στο τρομοδικείο αίτημα να μας επιτραπεί να καθήσουμε εκεί που καθόμαστε εδώ και χρόνια, εκεί που η ίδια η προεδρεύουσα επέτρεψε να καθόμαστε σε προηγούμενη συνεδρίαση. Μεταξύ των άλλων ο Σπ. Φυτράκης τόνισε πως η κριτική στο δικαστήριο και στην πρόεδρο δεν μπορεί να αποτελεί λόγο εκδίκησης. Το τρομοδικείο απέρριψε το αίτημα.

Στη συνέχεια της διαδικασίας διαμαρτυρόμασταν συνέχεια,ότι δεν ακούγονται, για να εισπράξουμε το εξής προσβλητικό σχόλιο απάντηση από την προεδρεύουσα: «Εχετε πρόβλημα με τα αυτιά σας;». Της επισημάναμε πως με την τακτική τους να μιλούν εκτός μικροφώνων ουσιαστικά καταργούν τη δημοσιότητα της δίκης. Και βέβαια, θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε, υπερασπιζόμενοι τη δημοσιότητα της δίκης, και είμαστε σίγουροι ότι η προεδρεύουσα θα αναγκαστεί να εφαρμόσει τη σχετική πρόβλεψη του ΚΠΔ.

Το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης να καταργηθεί η παρεμπίπτουσα απόφαση, με την οποία είχαν αποβληθεί οι τρεις κατηγορούμενοι, έγινε δεκτό από το τρομοδικείο, όμως όταν οι συνήγοροι ζήτησαν να μην ξεκινήσει η διαδικασία πριν προσέλθουν στην αίθουσα οι τρεις κατηγορούμενοι, η προεδρεύουσα απάντησε: Δεν πειράζει θα έλθουν σε πέντε λεπτά! Ετσι, η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων για την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της ΔΟΥ Κορυδαλλού άρχισε πριν προσέλθουν στην αίθουσα του τρομοδικείου οι τρεις αποβληθέντες κατηγορούμενοι.

Εξετάστηκαν τρεις αστυνομικοί και ένας πολίτης. Οι δύο αστυνομικοί κατέθεσαν ότι έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα 40 λεπτά πριν την έκρηξη, ενώ ο τρίτος κατέθεσε ότι το προειδοποιητικό τηλεφώνημα έγινε 20 λεπτά πριν το χρόνο της έκρηξης, η οποία πάντως δεν έγινε, λόγω αστοχίας. Επιβεβαιώθηκε έτσι για μια ακόμη φορά αυτό που δηλώνουν τα μέλη της ΣΠΦ. Οτι γίνονταν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, και έγκαιρα, για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι που δεν έχουν στοχοποιηθεί. Κανείς από τους τέσσερις μάρτυρες δεν συνεισέφερε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο για τους κατηγορούμενους, παρά τις επίμονες ερωτήσεις της προεδρεύουσας.

Τελευταίος κατέθεσε ο αστυνόμος Α Ηρ. Πατεράκης, στέλεχος της ΔΑΕΕΒ (Αντιτρομοκρατική). Ρωτήθηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης εάν έχει να πει κάτι σε βάρος των τριών συγγενών μελών της ΣΠΦ (Αθηνά Τσάκαλου, Εύη Στατήρη και Χρήστο Πολύδωρο) και αρκετών από τους κατηγορούμενους και απάντησε αρνητικά. Η τοποθέτησή του γι’ αυτούς τους κατηγορούμενους έχει μεγάλη υπερασπιστική αξία, καθότι είναι ο χειριστής της υπόθεσης από πλευράς Αντιτρομοκρατικής (μας θύμισε τον Ελ. Χαρδαλιά, που χειριζόταν τις προηγούμενες υποθέσεις). Θα είναι δύσκολο για την  έδρα να καταδικάσει -αν όχι όλους για τους οποίους ρωτήθηκε το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής- τουλάχιστον τους τρεις συγγενείς.

Στην συνεδρίαση της 31ης Μάη και πριν αρχίσει η εξέταση των μαρτύρων του κατηγορητηρίου πήρε το λόγο ο Γ. Πολύδωρος και έκανε μια τοποθέτηση τόσο για την αγόρευση του εισαγγελέα όσο και για την εξέλιξη της τρομοδίκης και την απόφαση αποβολής από την αίθουσα των Γερ. Τσάκαλου, Χρ. Τσάκαλου και Ολγ. Οικονομίδου (ολόκληρη την τοποθέτηση, που έγινε εκ μέρους και των τριών αποβληθέντων συντρόφων του, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της «Κόντρας» www.eksegersi.gr, στη στήλη «Επικαιρότητα»).

Ο Γ. Πολύδωρος καταφέρθηκε ενάντια στην άποψη του εισαγγελέα περί «τυφλών τρομοκρατικών χτυπημάτων». Αφού παρέθεσε λίστα με ενέργειες της ΣΠΦ και άλλων οργανώσεων, κατέληξε: «Πιο στοχευμένες δε θα μπορούσαν να είναι. Στόχος όλη η βρωμιά του συστήματος που εσείς εκπροσωπείτε και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας».

Το μέλος της ΣΠΦ αναφέρθηκε συνοπτικά στα όσα έχουν λάβει χώρα σ' αυτή τη δίκη, επισημαίνοντας: «Η διαφορά με τα προηγούμενα δικαστήρια είναι ότι πλέον δεν κρατούνται από την πλευρά σας τα προσχήματα, που δίνουν την πολυτέλεια στη δημοκρατία να επιτίθεται με το γάντι της νομιμότητας στους πολιτικούς της αντιπάλους. Δεν τους ενδιαφέρει πια αυτή η κάλυψη». Και συνέχισε:

«Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι πραγματοποιείται μια αλλαγή φάσης, όπως είπαμε παραπάνω, από τους ομοίους σας και από εσάς, πιο ωμή από την μέχρι τώρα. Ξεκινάει με την προφυλάκιση συγγενών (μητέρα Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, σύζυγος Γεράσιμου και δίωξη-παραπομπή σε δίκη, εκτός των δύο γυναικών, και στον αδερφό μου Χ. Πολύδωρο), χωρίς κανένα επιβαρυντικό στοιχείο και με οδηγό την εκδίκηση σε εμάς για την απόπειρα απόδρασης. Συνεχίζεται με την ποινή ισοβίων στον Ν. Μαζιώτη για την ανατίναξη της Τράπεζας της Ελλάδος από τον Επαναστατικό Αγώνα, χωρίς τραυματισμό, και τον χαρακτηρισμό της τράπεζας ως “κοινωφελές ίδρυμα“ από την έδρα του δικαστηρίου, χαρακτηρισμός ιδιαίτερα προκλητικός σήμερα».

Αφού αναφέρθηκε στις ενέργειες της προεδρεύουσας Υφαντή (χωρίς να παραλείψει να μιλήσει για «τις βρισιές –απάντηση στις δικές μας βρισιές-  στη συνεδρίαση στις 18/5»), τονίζοντας το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να απορρίπτει η ίδια ως αβάσιμες αιτήσεις εξαίρεσής της, που υποβλήθηκαν από τους κατηγορούμενους, ο Γ. Πολύδωρος κατέληξε: «Τα στρατοδικεία που φορούσαν στολές θα ζήλευαν τις πρακτικές της».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

Το φθινόπωρο οι ανατροπές στα εργασιακά
Επόμενο άρθρο

Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

Συνεχείς προκλήσεις κατά των πολιτικών κρατούμενων

Σχετικά Αρθρα

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

Καταστολή 11 Σεπ 2026, 06:56

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

Καταστολή 4 Σεπ 2026, 20:38

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

Καταστολή 2 Σεπ 2026, 07:15

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

Καταστολή 1 Σεπ 2026, 10:51

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

Καταστολή 17 Αυγ 2026, 07:49

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

Καταστολή 14 Αυγ 2026, 17:54
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

12 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν

11 Σεπ 2026, 19:20
Διεθνή

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

11 Σεπ 2026, 18:46
Uncategorized

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

11 Σεπ 2026, 14:40
Διεθνή

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

11 Σεπ 2026, 12:21
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

Πράσινο Ακρωτήρι, Γουινέα-Μπισάου: Εθνική γιορτή.

1974: Εκθρονίζεται ο αυτοκράτορας της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ με στρατιωτικό πραξικόπημα.

1980: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.

1990: Αστυνομική επιδρομή στα σπίτια των Αννας Φιλίνη, Χρήστου και Ανδρέα Μπίστη, Λιλής Λεοντίδου και Πέλλης Κεφαλά, ως υπόπτων για ενέργειες της 17Ν.

2002: Συλλαμβάνεται η Αγγελική Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    17Ν
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Εφετείο 17Ν
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    ΕΛΑ
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Ποιοι είμαστε
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Επικοινωνία
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Όροι χρήσης
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Ποιοι είμαστε
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Επικοινωνία
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo