Ο Μιχαλολιάκος δεν απουσίασε από τη σύσκεψη του προεδρικού μεγάρου για τους λόγους που έγραψε στην επιστολή του, αλλά γιατί του το ζήτησε ο ισορροπιστής Παυλόπουλος, προκειμένου να μην χαλάσει τη φτιάξη. Και βέβαια, ο αρχηγός των νεοναζί δεν δέχτηκε να απουσιάσει χωρίς να πάρει τίποτα.
Το πρώτο που πήρε είναι η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στο ανακοινωθέν της προεδρίας σε κόμματα του συνταγματικού τόξου. Ετσι, η νεοναζιστική συμμορία εμφανίστηκε σαν να προσκλήθηκε και να αρνήθηκε να πάει, λόγω της αντίθεσής της στα Μνημόνια. Να προβλέψουμε ότι σύντομα ο Μιχαλολιάκος θα διαβεί την πόρτα του προεδρικού μεγάρου για να συναντηθεί μόνος του με τον Παυλόπουλο;
Τα υπόλοιπα που πήρε η ΧΑ έχουν να κάνουν με τη μεταχείρισή της. Στη Βουλή τα πράγματα είναι απολύτως ομαλά και οι νεοναζί αντιμετωπίζονται σαν ένα καθωσπρέπει κοινοβουλευτικό κόμμα. Μένει η μεταχείριση των ηγετικών στελεχών στη δίκη, η οποία επίσης είναι δρομολογημένη με τρόπο που οδηγεί στην απαλλαγή τους (δείτε σχετικά και ρεπορτάζ στη σελίδα 13).







