Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 26 Σεπτέμβρη
  • Καθολικοί κληρικοί έκαναν πορεία προς το Βατικανό, απαιτώντας τον τερματισμό της γενοκτονίας στη Γάζα
  • Μητσοτάκης: Γλάστρα του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου στον ΟΗΕ, όταν όλα τα κράτη τον απομόνωσαν
  • Εδωσαν «μπιρ παρά» το Ελληνικό στους Λάτσηδες και τώρα η περιφέρεια Αττικής νοικιάζει πανάκριβα αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Πόθοι στον καταραμένο βάλτο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η μπάλα στην κερκίδα, η κινεζοποίηση άθιχτη
Πολιτική

Διαπραγμάτευση με την τρόικα

Η μπάλα στην κερκίδα, η κινεζοποίηση άθιχτη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Ιαν 2014, 00:00

Η τρόικα έρχεται με άγριες διαθέσεις. Αυτός είναι ο τίτλος που κυριαρχεί στην ειδησεογραφία των αστικών ΜΜΕ, ενόψει του ερχομού των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας την επόμενη εβδομάδα και των «κεφαλών» της τρόικας τη μεθεπόμενη. Αναρωτιέται, όμως, κανείς τι θα κάνουν τα τεχνικά κλιμάκια, όταν όλα τα μέχρι στιγμής οικονομικά μεγέθη είναι δεδομένα και τα έχουν μελετήσει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Και πόσο θα επιτραπεί στα κορυφαία στελέχη της τρόικας να στριμώξουν την ελληνική κυβέρνηση, σε μια περίοδο που αυτή ασκεί την –τυπική έστω– προεδρία της ΕΕ και ενώ απομένουν πέντε μήνες μέχρι τις ευρωεκλογές, στις οποίες το διευθυντήριο της ΕΕ (Γερμανία-Γαλλία) θέλει να φτάσει με ηρεμία, χωρίς εντάσεις και πολιτική αναταραχή.

Το σασπένς για τον κάθε φορά ερχομό της τρόικας είναι απαραίτητο, γιατί διαφορετικά δεν μπορούν να αναδειχτούν οι δήθεν αντιστάσεις της συγκυβέρνησης, η οποία μάλιστα εσχάτως άρχισε να νομοθετεί χωρίς την έγκριση της τρόικας! Για να γίνει μάλιστα πιο… χιτσκοκικό το σασπένς, το ίδιο το επιτελείο του Μαξίμου έχει αρχίσει να ρίχνει στην πιάτσα ακόμη και εκλογικά σενάρια με τριπλές εκλογές το Μάη. Αν η τρόικα επιμείνει στις απόψεις της για «δημοσιονομικό κενό» πάνω από 1,5 δισ., προσθέτοντας ποσά από σοβαρή απώλεια εσόδων από το νέο χαράτσι στα ακίνητα και από τη διατήρηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%, που έχει νομοθετήσει η κυβέρνηση, θα υπάρξει εμπλοκή που ενδέχεται να καταστήσει αναπόφευκτη τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών μαζί με τις ευρωβουλευτικές και τις τοπικές, λένε οι άνθρωποι του Σαμαρά. Τα ίδια ψιθυρίζουν, πιο ανοιχτά μάλιστα, και διάφοροι Πασόκοι, οι οποίοι καίγονται περισσότερο από τον Σαμαρά να δείξουν ηρωικό πρόσωπο.

Τα εκλογικά σενάρια, βέβαια, έρχονται σε αντίθεση με τις διαβεβαιώσεις και του Σαμαρά και του Βενιζέλου, ότι οι εκλογές θα γίνουν το 1916, όμως έτσι παίζεται το παιχνίδι. Γιατί περί πολιτικάντικου παιχνιδιού πρόκειται. Ο Σαμαράς ξέρει πολύ καλά (έχει πάρει τα μηνύματα από το Βερολίνο), ότι η τρόικα έχει εντολή να μην πιέζει την κατάσταση για άμεση λήψη μέτρων μέχρι τις ευρωεκλογές. Η ουσιαστική διαπραγμάτευση θα γίνει μετά. Μέχρι τότε, κυβέρνηση και τρόικα θα πετάνε τη μπάλα στην κερκίδα, όπως έκαναν και τους τελευταίους μήνες του 2013. Υπάρχει, βέβαια, ένα Eurogroup στις 27 Γενάρη, αλλά μέχρι τότε είναι αδύνατο να υπάρξει συμφωνία επί όλων των θεμάτων και ιδιαίτερα επί του περιβόητου «δημοσιονομικού κενού», το οποίο θα καθορίσει και την έκταση των νέων μέτρων που πρέπει να ληφθούν. Κι αν δεν συμφωνηθεί το «δημοσιονομικό κενό» του 2014, δεν μπορεί να συμφωνηθεί η διάρθρωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος 2014-2017.

Μπορεί, όμως, να υπάρξουν συμφωνίες σε επιμέρους μέτρα, στις περιβόητες «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», για να μπορεί το Εurogroup να εκδίδει ανακοινώσεις ικανοποίησης για την «πρόοδο» που σημειώνει η Ελλάδα. Ανακοινώσεις ικανοποίησης που τις χρειάζονται ως προεκλογικά χαρτιά όλες οι βορειοευρωπαϊκές κυβερνήσεις, με πρώτη και καλύτερη τη γερμανική, που θέλει να παγώσει την άνοδο του λεγόμενου «ευρωσκεπτικιστικού» κόμματος.

Ακόμη και στην ΕΚΤ, που είναι ο θεματοφύλακας της σταθερότητας του ευρώ, τα μεγαλοστελέχη έχουν μοιραστεί σε «καλούς» και «κακούς», λέγοντας τα ίδια πράγματα με διαφορετικό ύφος. Ο Ντράγκι, για παράδειγμα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Spiegel, παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα έχει κάνει «προόδους», αλλά συμπλήρωσε ότι «η χώρα θα πρέπει να κάνει περισσότερα και γι’ αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία». Αντίθετα από το ήπιο ύφος του Ντράγκι, ο Βάιντμαν της Budesbank, μιλώντας στη λαϊκίστικη-σκανδαλοθηρική Bild, απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο νέου κουρέματος και με αυστηρό ύφος προειδοποίησε την Ελλάδα να ολοκληρώσει την πολιτική δημοσιονομικής προσαρμογής και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας που η ίδια δημιούργησε!

Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο, βέβαια, καίγονται και για κάτι άλλο. Κατά τον Απρίλη, πάνω στο φόρτε της προεκλογικής περιόδου, θέλουν η τρόικα να δώσει το ΟΚ για το «πρωτογενές πλεόνασμα» του 2013, ώστε να μπορέσουν να «μοιράσουν» δυο-τρεις εκατοντάδες εκατομμύρια (ανθυποψίχουλα, δηλαδή) και να στήσουν ξέφρενο πάρτι για το «τέλος των βασάνων» που επέρχεται. Εκτιμούμε ότι η τρόικα θα πάρει εντολή να εγκρίνει το «πρωτογενές πλεόνασμα», προκειμένου να στηριχτεί πολιτικά η κυβέρνηση. Οι δανειστές θέλουν να ξεκινήσουν  και να κλείσουν μ’ αυτή την κυβέρνηση (γιατί να κάνουν πειράματα;) τη διαπραγμάτευση για το νέο δάνειο και το νέο Μνημόνιο, επομένως έχουν κάθε λόγο να τη στηρίξουν στις ευρωεκλογές, αν όχι για να πάρει η ΝΔ την πρώτη θέση, τουλάχιστον να χάσει με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα την πανηγυρίσει σαν νίκη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Διαπραγμάτευση με την τρόικα

Προκαλεί με γελοιότητες ο Στουρνάρας
Επόμενο άρθρο

Διαπραγμάτευση με την τρόικα

«Καλή χρονιά» με απολύσεις…

Σχετικά Αρθρα

Μητσοτάκης: Γλάστρα του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου στον ΟΗΕ, όταν όλα τα κράτη τον απομόνωσαν

Πολιτική 25 Σεπ 2026, 20:41

Ετοιμάζονται να δώσουν το λιμάνι του Λαυρίου σε σιωνιστική πολεμική βιομηχανία!

Οικονομία 23 Σεπ 2026, 22:21

Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;

Ζητούμενο η θέσπιση αντιναζιστικής νομοθεσίας

Πολιτική 22 Σεπ 2026, 21:42

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

Πολιτική 21 Σεπ 2026, 12:55

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

Πολιτική 21 Σεπ 2026, 11:50

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

Διεθνή 21 Σεπ 2026, 09:56
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

26 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Σεπτέμβρη

26 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Καθολικοί κληρικοί έκαναν πορεία προς το Βατικανό, απαιτώντας τον τερματισμό της γενοκτονίας στη Γάζα

25 Σεπ 2026, 21:06
Πολιτική

Μητσοτάκης: Γλάστρα του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου στον ΟΗΕ, όταν όλα τα κράτη τον απομόνωσαν

25 Σεπ 2026, 20:41
Περιβάλλον

Εδωσαν «μπιρ παρά» το Ελληνικό στους Λάτσηδες και τώρα η περιφέρεια Αττικής νοικιάζει πανάκριβα αθλητικές εγκαταστάσεις

25 Σεπ 2026, 20:17
Κόντρες

Πόθοι στον καταραμένο βάλτο

25 Σεπ 2026, 19:30
Καταστολή

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

25 Σεπ 2026, 18:19
Υγεία

Πατούλης και στα εβραϊκά

Υπερασπίζεται τον ιατρικό τουρισμό και τον σιωναζισμό

25 Σεπ 2026, 13:44
Διεθνή

Ο Νετανιάχου, η Σούζαν Σαράντον και ο ορισμός της είδησης

25 Σεπ 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη

25 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Το Ιράν δεν θα διαπραγματευτεί ούτε θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του

24 Σεπ 2026, 21:23
Παιδεία

Σωματείο Εργαζομένων στην Ερευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Ενάντια στις πρυτανικές αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό στο ΕΜΠ

Συγκέντρωση ενάντια στην πειθαρχική ακρόαση υποψήφιου διδάκτορα, τη Δευτέρα

24 Σεπ 2026, 20:19
Πολιτισμός

Macklemore και φίλοι: Περιοδεία «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Προγραμματίστηκαν ήδη συναυλίες σε Δουβλίνο, Παρίσι και Λονδίνο - Τα έσοδα θα διατεθούν σε υποστηρικτές του Παλαιστινιακού Κινήματος

24 Σεπ 2026, 19:47
Υγεία

EINAΠ: Διαφημιστής ιδιωτικών μονάδων κερδοσκοπικού κομπογιανιτισμού ο υπουργός Υγείας

24 Σεπ 2026, 18:53
Κόντρες

H κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;

24 Σεπ 2026, 14:52
Διεθνή

Δεκάδες αεροσκάφη, εκατοντάδες κτίρια: Αποκαλύπτονται οι απώλειες των ΗΠΑ από τις ιρανικές επιθέσεις

24 Σεπ 2026, 09:08
Εργατικά

Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις: Αγωνιστικά ραντεβού

24 Σεπ 2026, 07:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Σεπτέμβρη

24 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Αποκάλυψη πρώην Γυμνασιάρχη: Η Σχολή Μωραΐτη είχε καλέσει τον γιατρό του Κολωνακίου να μιλήσει στα παιδιά για το άγχος στους εφήβους

23 Σεπ 2026, 22:32
Οικονομία

Ετοιμάζονται να δώσουν το λιμάνι του Λαυρίου σε σιωνιστική πολεμική βιομηχανία!

23 Σεπ 2026, 22:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Σεπτέμβρη

Ημέρα αντισύλληψης.

Ημέρα ναυτιλίας.

Υεμένη: Ημέρα επανάστασης (1962).

1939: Κηρύσσεται παράνομο το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας. Συλλήψεις και διώξεις στελεχών. Το κόμμα περνά στην παρανομία.

1944: Υπογράφεται η συμφωνία της Καζέρτα.

1945: Αιματηρές συμπλοκές ΕΑΜιτών και μοναρχικών σε Αθήνα και Πειραιά.

1946: Επανέρχεται στον θρόνο ο βασιλιάς Γεώργιος μετά το θετικό δημοψήφισμα της 1ης Σεπτεμβρίου.

1959: Δολοφονείται από βουδιστή μοναχό ο πρωθυπουργός της Κεϋλάνης Μπανταρανάικε.

1968: Βόμβα (ΔΕ) έξω από διεύθυνση του υπουργείου Εξωτερικών την ώρα που ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μιλούσε σε ξένους ανταποκριτές για το χουντικό σύνταγμα.

1968: Φωτεινά “όχι” ανάβουν στον λόφο της Καισαριανής και στην πλατεία Καραϊσκάκη.

1989: Εκτέλεση Παύλου Μπακογιάννη (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    17Ν
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Εφετείο 17Ν
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    ΕΛΑ
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Ποιοι είμαστε
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Επικοινωνία
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Όροι χρήσης
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Ποιοι είμαστε
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Επικοινωνία
  • Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Διαπραγμάτευση με την τρόικα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo