Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις
  • Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν
  • Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη
  • Σαν σήμερα 10 Απρίλη
  • Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους
  • Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Επιθετική η Δύση, διαλλακτικό το Ιράν
Διεθνή

Επιθετική η Δύση, διαλλακτικό το Ιράν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Φεβ 2012, 00:00

«Η πλειοψηφούσα άποψη είναι ότι, αν αποφασίσουν να το κάνουν, θα τους έπαιρνε γύρω στον ένα χρόνο για να είναι ικανοί να παράγουν μία βόμβα και πιθανώς άλλα ένα με δύο χρόνια για να τη βάλουν πάνω σ’ ένα φορέα εκτόξευσης ώστε να μπορούν να εκτοξεύσουν αυτό το όπλο». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον υπουργό Πολέμου των ΗΠΑ Λίον Πανέτα και ειπώθηκαν σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «60 λεπτά» του αμερικάνικου δικτύου CBS, την περασμένη Κυριακή. Οπως καταλαβαίνετε, ο Πανέτα αναφέρθηκε στο Ιράν. Και ως πρώην CIAτζής επιστράτευσε την τρομοκρατία του ψέματος για να καταλήξει στο τέλος ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι υπαρκτά, ακόμα και της στρατιωτικής επίθεσης στο Ιράν.

Φυσικά, ο Πανέτα γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά που λέει για το Ιράν είναι καραμπινάτα ψέματα. Γιατί, όπως γράψαμε αναλυτικά στο προηγούμενο φύλλο της «Κ», είναι οι ίδιοι οι αμερικάνοι επιστήμονες που τον διαψεύδουν, υποστηρίζοντας: «Αν και ο σχηματισμός ουρανίου 20% (σ.σ. εμπλουτισμένου σε Ουράνιο 235 κατά 20%) θα μείωνε στο μισό το χρόνο για ν’ αποκτήσει το Ιράν το υλικό της βόμβας, η παρούσα κατάσταση θ’ απαιτούσε πάνω από 8 χρόνια για να παραχθούν 130 κιλά ουρανίου (εμπλουτισμένου κατά) 20%, το οποίο θα έπρεπε να εμπλουτιστεί κι άλλο για να φτάσει στο 90% που απαιτείται για ένα όπλο» (από άρθρο που δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό τόπο της Ομοσπονδίας Αμερικάνων Επιστημόνων τον Ιούλη του 2010, https://www.fas.org/pubs/_docs/2010_07_IranGiveUp20Enrich.pdf).

Οι δηλώσεις Πανέτα έρχονται να στηρίξουν το νέο νομοσχέδιο για πρόσθετες κυρώσεις στο Ιράν, που προωθείται να ψηφιστεί  αυτή τη φορά από την αμερικάνικη Γερουσία, συμπληρωματικά στις κυρώσεις που αποφάσισε στις 31 Δεκέμβρη η Βουλή των Αντιπροσώπων. Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα πρέπει να εντοπίσουν όλους τους αξιωματούχους, θυγατρικές ή πράκτορες των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης μέσα σε τρεις μήνες και να τους επιβάλουν κυρώσεις. Κυρώσεις θα επιβάλλονται και στην περίπτωση που αμερικάνικες εταιρίες ή θυγατρικές τους κάνουν μπίζνες με το Ιράν, είτε στο εσωτερικό του είτε σε άλλες χώρες. Για τις ενεργειακές μπίζνες το νομοσχέδιο θέτει ζήτημα κυρώσεων μόνο για τις νέες δουλειές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, εξακολουθεί να υφίσταται η εξαίρεση από τις κυρώσεις που απολάμβανε η BP, η οποία μαζί με τη σουηδική Statoil εκμεταλλεύεται κοίτασμα φυσικού αερίου στο Αζερμπαϊτζάν μαζί με θυγατρική της Εθνικής Πετρελαϊκής Εταιρίας του Ιράν, η οποία κατέχει το 10% του έργου.

Αυτή η επιθετική στάση των Αμερικάνων έναντι του Ιράν σημειώνεται την ίδια στιγμή που το τελευταίο εμφανίζεται κατά πολύ διαλλακτικότερο σε σχέση με πριν. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες απειλές από τον ιρανό αντιπρόεδρο και αξιωματούχους των Φρουρών της Επανάστασης για κλείσιμο των στενών του Ορμούζ σε περίπτωση επιβολής κυρώσεων, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αλί Ακμπάρ Σαλεχί, δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση κι ότι τα στενά θα μείνουν ανοιχτά γιατί αποτελούν σημαντική δίοδο μεταφοράς της παγκόσμιας πετρελαϊκής παραγωγής. Ο Σαλεχί είπε, επίσης, ότι οι αξιωματούχοι της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (IAEA), που έφτασαν στη χώρα την περασμένη Κυριακή, μετά από πρόσκληση της ιρανικής εταιρίας Ατομικής Ενέργειας, δε θα εμποδιστούν να επιθεωρήσουν οποιοδήποτε πυρηνικό εργοστάσιο θελήσουν. Αυτοί όμως πήγαν, κάθιησαν μέχρι την Τρίτη συζητώντας με τους ιρανούς αξιωματούχους και έφυγαν ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 21 Φλεβάρη. Στο λιτό δελτίο τύπου της IAEA (μόλις 8 γραμμές) δεν αναφέρεται τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να ενταθεί ο διάλογος, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχουν «πιθανές στρατιωτικές διαστάσεις στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν»!

Η Τεχεράνη τους είπε να ελέγξουν ό,τι θέλουν κι αυτοί… σφυρίζουν κλέφτικα. Πράγμα που σημαίνει, ότι δεν έχουν τίποτα το συγκεκριμένο, πέρα από τα «στοιχεία» που τους έχει δώσει το Ισραήλ και το γεγονός ότι το Ιράν εμπλουτίζει Ουράνιο σε ποσοστό 20%, το οποίο, όπως αναφέραμε παραπάνω, δεν είναι ικανό για τη δημιουργία πυρηνικής βόμβας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τουλάχιστον.

Η προκλητική στάση της Δύσης δεν έμεινε ασχολίαστη ακόμα και από δυτικούς σχολιαστές, όπως ο Πάτρικ Κόκμπορν του Ιντιπέντεντ, ο οποίος, σε άρθρο του την περασμένη Κυριακή, παρομοίασε τις κυρώσεις κατά του Ιράν με τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί κατά του Ιράκ πριν την επέμβαση του 2003 και επεσήμανε ότι στόχος των «γερακιών» δεν είναι τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποτελούν απειλή, αλλά η ανατροπή του καθεστώτος. Πώς όμως μπορεί αυτή να γίνει, όταν ακόμα και η αντιπολίτευση στο εσωτερικό του Ιράν είναι υπέρ του πυρηνικού του προγράμματος; Ούτε οι ίδιοι οι Δυτικοί ξέρουν πόση αποτελεσματικότητα θα έχουν οι οικονομικοί εκβιασμοί, τη στιγμή που ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα σταματούν να το στηρίζουν. Σε μια εποχή άγριου ανταγωνισμού για σφαίρες επιρροής, κανένας δε γνωρίζει πόσο οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της Δύσης (και πρώτα απ’ όλα οι ΗΠΑ και Βρετανία) θα θελήσουν να τραβήξουν το σκοινί. Πάντως, ο «πυρηνικός κίνδυνος» του Ιράν, που επισείουν οι δυτικοί ιμπεριαλιστές, θυμίζει τα «όπλα μαζικής καταστροφής» που υποτίθεται ότι διέθετε ο Σαντάμ Χουσεΐν, τις «αποδείξεις» της ύπαρξης των οποίων με τόσο καμάρι επεδείκνυε ο τότε υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, για να αποδειχτούν αργότερα καθαρή απάτη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΙΤΟΣ – Αδικος κόσμος
Επόμενο άρθρο Ο κόσμος το’ χει τούμπανο…

Σχετικά Αρθρα

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 10 Απρ 2026, 10:45

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

Διεθνή 9 Απρ 2026, 20:09

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

Διεθνή 9 Απρ 2026, 18:56

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

Διεθνή 8 Απρ 2026, 19:55

Χεζμπολά: Στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης ιστορικής νίκης

Διεθνή 8 Απρ 2026, 14:54

Δεκαπενθήμερη εκεχειρία και έναρξη διαπραγματεύσεων με τους όρους του Ιράν

Η μπλόφα του Τραμπ αφορούσε τους αμερικανούς πολίτες, όχι το Ιράν

Διεθνή 8 Απρ 2026, 11:29
Ροή Ειδήσεων
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
Καταστολή

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

9 Απρ 2026, 10:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Απρίλη

9 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

8 Απρ 2026, 19:55
Διεθνή

Χεζμπολά: Στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης ιστορικής νίκης

8 Απρ 2026, 14:54
Η παπάρα

Τρέμε Μπουμπούκε, ο Τάκαρος θα σε εκθρονίσει

8 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Δεκαπενθήμερη εκεχειρία και έναρξη διαπραγματεύσεων με τους όρους του Ιράν

Η μπλόφα του Τραμπ αφορούσε τους αμερικανούς πολίτες, όχι το Ιράν

8 Απρ 2026, 11:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Απρίλη

8 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οταν ένα Quadcopter ερωτεύεται ένα Namer…

7 Απρ 2026, 22:24
Διεθνή

Ο ναζί Τραμπ απειλεί, το Ιράν οργανώνει την άμυνα και την αντεπίθεσή του

7 Απρ 2026, 21:26
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

7 Απρ 2026, 20:49
Παιδεία

Το ΝΑΤΟ καλεί φοιτητές για «πρακτική άσκηση» για να τους κάνει «τελάληδες» της ιμπεριαλιστικής πολιτικής του

7 Απρ 2026, 18:30
Διεθνή

Η Δαμασκός φλέγεται – Τι αποκαλύπτει η εισβολή στην πρεσβεία των ΗΑΕ

7 Απρ 2026, 10:14
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

1919: Δολοφονείται ο Εμιλιάνο Ζαπάτα.

1965: Ανεπιτυχής απόπειρα εκτέλεσης του σάχη του Ιράν.

1968: Συλλήψεις νέων του «Ρήγα Φεραίου» και του ΠΑΜ.

1970: Επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στους Δελφούς.

1971: Βόμβα στα γραφεία της παρεκκλησιαστικής οργάνωσης «Ζωή».

1982: Περισσότερες από πενήντα χώρες υπογράφουν συνθήκη που απαγορεύει τα βιολογικά όπλα.

1989: Βόμβα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος του προϊσταμένου του Εφετείου Αθηνών αρεοπαγίτη Σαμουήλ Σαμουήλ (1η Μάη).

1993: Δολοφονείται ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Νότιας Αφρικής Κρις Χάνι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo