Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Ιούνη
  • O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας
  • Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!
  • Ο Αγώνας του Αιώνα
  • Λειτουργούν βρόμικα κυκλώματα στο δικαστικό μηχανισμό;
  • Οι καλύτερες γαργάρες γίνονται στου Πορτοσάλτε
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η ξεφτίλα της τρομοϋστερίας
Καταστολή

Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

Η ξεφτίλα της τρομοϋστερίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Απρ 2006, 00:00

Με μια δικαστική διαδικασία που δεν κράτησε ούτε καν μια ώρα (μαζί με τη διακοπή για την έκδοση της απόφασης), μια διαδικασία συντομότερη κι απ’ αυτή ενός επαρχιακού μονομελούς πλημμελιοδικείου, το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων αθώωσε ομόφωνα τον Κώστα Αβραμίδη από την κατηγορία της «ένταξης σε εγκληματική οργάνωση», δηλαδή της συμμετοχής στη 17Ν.

Αθωωτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, που προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα, ισχυριζόμενος ότι υπήρχαν μεν ενδείξεις παραπομπής, όμως για την καταδίκη απαιτούνται αποδείξεις που δεν υπάρχουν. Κατέθεσαν ελάχιστοι μάρτυρες (μολονότι υπήρχε ένας κατάλογος με καμιά εβδομηνταριά) εν τάχει, ενώ ελάχιστα κράτησε και η απολογία του Κ. Αβραμίδη, ο οποίος κατήγγειλε τη δίωξή του ως φρονηματική, απόρροια της συμμετοχής του στο κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους.

Ηταν η απόλυτη ξεφτίλα της τρομοϋστερίας. Γιατί δεν ξεχνάμε, ότι ο Αβραμίδης συνελήφθη το Μάη του 2003 από την Αντιτρομοκρατική και παρουσιάστηκε από τα πρόθυμα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ ως «το 20ό μέλος της 17Ν», που συνέχιζε τη δράση της οργάνωσης μαζί με τους παντελώς άγνωστους (και ενδεχομένως ανύπαρκτους) «Πάρκινσον» και «Αννα». Ταλαιπωρήθηκε, διαπομπεύτηκε, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή Ζερβομπεάκο, ο οποίος απεφάνθη ότι δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ενοχής σε βάρος του.

Σε λίγο, όμως, τα λαγωνικά του Εφετείου ανακάλυψαν νέα συγκλονιστικά στοιχεία. Βρήκαν στο κομπιούτερ του Αβραμίδη σκαναρισμένες τις προκηρύξεις της 17Ν, που φιλοξενούνταν (και) στο σάιτ της «Συσπείρωσης ενάντια στην κρατική τρομοκρατία», μέλος της οποίας είναι ο Αβραμίδης. Αντί, λοιπόν, να τον απαλλάξουν οριστικά με βούλευμα, σύμφωνα και με την πρόταση του ανακριτή, του άσκησαν συμπληρωματική δίωξη για… ηθική αυτουργία στις περισσότερες ενέργειες της 17Ν.

Αυτό το τελευταίο, βέβαια, δεν πέρασε, γιατί η ίδια η Αντιτρομοκρατική, θέλοντας να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, αποφάνθηκε με τους ειδικούς της ότι δεν πρόκειται για πρωτότυπα, αλλά για μεταγενέστερα σκαναρισμένες προκηρύξεις, γραμμένες με εντελώς διαφορετικό σύστημα απ’ αυτό που γράφτηκαν οι προκηρύξεις της 17Ν. Ομως, δύο από τους τρεις δικαστές του συμβούλιου εφετών τον παρέπεμψαν σε δίκη με την κατηγορία της «συμμετοχής», επιμένοντας στην πρόκληση. Και για να δείξουν καθαρά τις προθέσεις της, περιέλαβαν στις «ενδείξεις ενοχής» το γεγονός ότι… οργάνωνε και συμμετείχε σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους για την υπόθεση της 17Ν. Μας είπαν στα ίσια, δηλαδή, ότι ασκούν μια φρονηματικού τύπου δίωξη.

Το δικαστήριο τον αθώωσε ομόφωνα μ’ αυτή τη διαδικασία-εξπρές. Ετσι, όμως, όχι μόνο δεν έσβησε αλλά κατέστησε πιο ευκρινή την ξεφτίλα της τρομοϋστερίας, την ξεφτίλα των διωκτικών μηχανισμών (Αστυνομίας και Δικαιοσύνης). Ποιος θα αποζημιώσει τον Αβραμίδη γι’ αυτά που υπέστη ο ίδιος και η οικογένειά του εδώ και τρία χρόνια; Απάντηση στο ερώτημα δεν περιμένουμε. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι στις σκοπιμότητες όσων μεθόδευσαν αυτή την ιστορία, τουλάχιστον στο δικαστικό κομμάτι της, ήταν και αυτό. Να στείλουν ένα τρομοκρατικό μήνυμα. Οτι μπορούν να στήνουν τέτοιες υποθέσεις, ακόμα κι όταν είναι απόλυτα σίγουροι ότι δε μπορούν να σταθούν σ’ ένα ακροατήριο. Να μένει σαν τιμωρία αυτή η ταλαιπωρία, συν το οικονομικό κόστος.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

Οι απεργοί των δήμων πρέπει να νικήσουν
Επόμενο άρθρο

Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

Πόντιοι Πιλάτοι

Σχετικά Αρθρα

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

Καταστολή 2 Ιούν 2026, 20:21

Αναβλήθηκε η δίκη των 14 συλληφθέντων/φθεισών στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ

Καταστολή 2 Ιούν 2026, 09:52

Επιστροφή στην εποχή Πιουριφόι με ωμή παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Διατάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ξαναβάλει στη φυλακή τον Αλ. Γιωτόπουλο

Καταστολή 31 Μάι 2026, 09:34

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

Καταστολή 30 Μάι 2026, 08:45

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

Καταστολή 29 Μάι 2026, 20:55

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

Καταστολή 28 Μάι 2026, 19:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

4 Ιούν 2026, 23:01
Πολιτική

Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!

4 Ιούν 2026, 22:06
Κόντρες

Ο Αγώνας του Αιώνα

4 Ιούν 2026, 20:30
Πολιτική

Λειτουργούν βρόμικα κυκλώματα στο δικαστικό μηχανισμό;

Μια επιστολή στο TVXS που έμεινε αναπάντητη απ' αυτούς που «φωτογραφίζει»

4 Ιούν 2026, 14:36
Η παπάρα

Οι καλύτερες γαργάρες γίνονται στου Πορτοσάλτε

4 Ιούν 2026, 12:55
Πολιτική

Θα μας φέρει και αμερικάνικα πυρηνικά όπλα ο Μητσοτάκης;

4 Ιούν 2026, 12:32
Διεθνή

Οι κουκουβάγιες κυνηγούν τη νύχτα

4 Ιούν 2026, 09:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούνη

4 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Να παρέμβει το Αγιο Πνεύμα

3 Ιούν 2026, 19:01
Πολιτισμός

Γκλάμουρ γάμος σε αρχαιολογικό χώρο (!) με άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μια τέτοια διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς μεθοδεύει και οργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού. Το brandname “hellenic heritage”, που λανσάρει ο ΟΔΑΠ..

3 Ιούν 2026, 13:53
Πολιτική

Εμπρός ΕΛΑΣ για τη μαρμίτα: Kαι οι μυστικές υπηρεσίες με τον Αλέξη

Από την ΕΛΑΣ της μπατσαρίας στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα

3 Ιούν 2026, 13:44
Διεθνή

«Συνεχίζουν να βελτιώνονται»: Οι επιθέσεις drones της Χεζμπολά προκαλούν πανικό στο σιωναζιστικό στρατό

3 Ιούν 2026, 09:31
Διεθνή

«Βουτηγμένο μέχρι τον λαιμό στη λιβανική λάσπη»: Το Ισραήλ σε κρίση μετά την ακύρωση των πληγμάτων στη Βηρυτό από τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι και μίντια ξεσπούν μετά την αναφορά για προσωρινή παρεμπόδιση πλήγματος στη Βηρυτό από τον Τραμπ

3 Ιούν 2026, 08:51
Παιδεία

Πολυτεχνείο Κρήτης – Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών: «Οι προσπάθειες επιβολής πειθαρχικών σε φοιτητές θα πέσουν στο κενό»

3 Ιούν 2026, 08:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

3 Ιούν 2026, 00:01
Εργατικά

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

2 Ιούν 2026, 21:39
Εργατικά

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές

2 Ιούν 2026, 20:43
Καταστολή

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

2 Ιούν 2026, 20:21
Διεθνή

Χεζμπολά: Επιδιώκουμε κατάπαυση του πυρός για όλο τον Λίβανο και όχι μια περιορισμένη διευθέτηση

2 Ιούν 2026, 19:31
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

Ημέρα περιβάλλοντος.

1934: Ο βουλευτής Καρδίτσας Δ. Αναγνωστόπουλος πετάει κάθισμα μέσα στη βουλή κατά του Αλέξανδρου Παπαναστασίου και εκείνος το πετάει πίσω χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

1967: Ξεκινά ο πόλεμος των έξι ημερών ανάμεσα στο Ισραήλ και σε Αίγυπτο, Συρία και Ιορδανία.

1969 : Δραπετεύει από τις στρατιωτικές φυλακές Μπογιατίου ο Αλέκος Παναγούλης.

1971: Απόδραση του Ν. Ζαμπέλη (Ελληνική Αντίσταση) από τις φυλακές της Αίγινας.

1998: Ο 28χρονος Αλβανός Mπόκαρι Mπάχο πέφτει νεκρός από «εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.

2004: Πεθαίνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ronald Reagan.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    17Ν
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Εφετείο 17Ν
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    ΕΛΑ
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ποιοι είμαστε
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Επικοινωνία
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Όροι χρήσης
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ποιοι είμαστε
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Επικοινωνία
  • Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Ομόφωνα αθώος ο Κ. Αβραμίδης

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo