Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά, έξω από τον τόπο μας καθάρματα σιωναζιστικα! M’ αυτό το σύνθημα συνόδευσαν τις φωτογραφίες που μας έστειλαν ορειβάτες/πεζοπόροι από τα Ζαγοροχώρια.
Mε χαρά είδαμε τα αυτοκόλλητα κολλημένα σε πινακίδες ορεινών διαδρομών στην περιοχή.
Το Ζαγόρι είναι μια από τις περιοχές που κουβαλούν στρατιώτες του σιωναζιστικού στρατού για να… «πάρουν μερικές ανάσες» προτού επιστρέψουν στο… θεάρεστο έργο της σφαγής νηπίων, ηλικιωμένων και γυναικών στη Λωρίδα της Γάζας.
«Breathe» (ανάσα) ονομάζεται το πρόγραμμα αναψυχής των δολοφόνων στην Ελλάδα. Το οργανώνει ο σιωναζιστικός στρατός και το χρηματοδοτεί το διεθνές σιωνιστικό λόμπι που μαζεύει λεφτά γι’ αυτό το πρόγραμμα. Εχουν δημοσιεύσει και βίντεο προπαγάνδας με την ξεκούραση των γενοκτόνων.
Και φωτογραφίες με τα γουρούνια να σηκώνουν προκλητικά τη σιωναζιστική σημαία σε παραδοσιακά τοπόσημα της ελληνικής υπαίθρου.
Εχει σημασία, λοιπόν, σε κάθε βήμα τους να βλέπουν το σιχτίρισμα του ελληνικού λαού. Τουλάχιστον…
Πέρα από το Ζαγόρι, και τα Γιάννενα, όπου καταφτάνουν αεροπορικώς τα σιωναζίδια, είναι γεμάτα με αφίσες που χαρακτηρίζουν τους γενοκτόνους ανεπιθύμητους στην Ελλάδα. Eιδικά στο δρόμο που οδηγεί στη λίμνη και κυκλοφορούν οι τουρίστες. Σε αρκετά σημεία κάποιες αφίσες είναι σκισμένες. Τα σιώνια και οι ντόπιοι συνεργάτες τους το κάνουν στη ζούλα. Ματαιοπονούν.