Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
  • Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
  • Είναι φασίστας και το ξέρει
  • Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ζορίζονται οι σιωναζιστές και οι αμερικανοί προστάτες τους
Διεθνή

Ζορίζονται οι σιωναζιστές και οι αμερικανοί προστάτες τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Ιούν 2024, 20:32
Πρόσφατος βομβαρδισμός σιωνιστικής στρατιωτικής βάσης με drone αυτοκτονίας της Χεσμπολά.

Η Wall Street Journal, επικαλούμενη αμερικανικές πηγές, έγραψε ότι ο αμερικανός διπλωμάτης Αμος Χοχστάιν έχει έμμεσες συνομιλίες με τη Χεσμπολά, με διαμεσολαβητή τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου του Λιβάνου, Ναμπίχ Μπέρι. Τα μέρη συζητούν την επίτευξη μιας καταρχήν συμφωνίας για τον τερματισμό των εχθροπραξιών, σε σύνδεση με την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Το λιβανέζικο Αλ-Μαϊαντίν ρώτησε σχετικά τον εκπρόσωπο της Χαμάς στον Λίβανο, Δρα Αχμαντ Αμπντέλ Χάντι, που είπε:

Η οντότητα κατοχής βρίσκεται σε πτώση και υποφέρει από βαθιά κρίση χάρη στην Παλαιαστινιακή Αντίσταση και τον Αξονα της Αντίστασης. Η διάλυση του Πολεμικού Συμβούλιου σημαίνει ότι η οντότητα πάσχει από αποσύνθεση μετά την Επιχείρηση Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα και λόγω των χτυπημάτων της Αντίστασης.

Το επίπεδο του επαγγελματισμού στις επιχείρησης της Αντίστασης έχει ανέβει, παράλληλα με την ευφυή διαχείριση του πολιτικού δρόμου από τους ηγέτες της Αντίστασης. Η Κατοχή βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο και δεν υπάρχουν στον ορίζοντα επιλογές για να βγει απ’ αυτό.

Οι σκοποί του πολέμου είναι οι ίδιοι για την αμερικάνικη κυβέρνηση και την κατοχική οντότητα: να εξαλείψουν την Αντίσταση. Η αμερικάνικη κυβέρνηση, μέσω των διαπραγματεύσεων, δε θέλει να αφήσει στην Αντίσταση κανένα επίτευγμα.

Οι ιδέες που παρουσιάστηκαν στην Αντίσταση μέσα στο πλαίσιο μιας συμφωνίας περιλαμβάνουν παγίδες που εμποδίζουν την υλοποίηση των αιτημάτων του παλαιστινιακού λαού. Η Αντίσταση έχει υποβέλει την απάντησή της στη συμφωνία και η αμερικάνικη κυβέρνηση πρέπει να πιέσει την κατοχική κυβέρνηση, αν θέλει να τερματιστεί ο πόλεμος. Η Αντίσταση δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη διατήρηση των επιτευγμάτων του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα.

Ο Χοχστάιν έχει πειστεί ότι το Λιβανέζικο Μέτωπο είναι δεμένο σφιχτά με τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα. Τα μέτωπα υποστήριξης από τον Λίβανο μέχρι την Υεμένη και το Ιράκ πέτυχαν τους σκοπούς τους. Το μέτωπο του Λιβάνου πέτυχε στον προορισμό του που είναι ο πόλεμος υποστήριξης στη Γάζα.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα σιωνιστικών μίντια που έγραψαν ότι «αναμφίβολα δεν υπάρχει στόχος στο βορρά (του Ισραήλ) που η Χεσμπολά να μην μπορεί να στοχεύσει με πιθανότητες επιτυχίας 50%. Οι κατασκοπευτικές πληροφορίες που συγκεντρώνει η Χεσμπολά είναι ακριβείς και σε επίπεδο ίδιο μ’ αυτό που διαθέτουν προηγμένες Δυτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, με ακριβή παρακολούθηση και δυνατότητες συγκέντρωσης πληροφοριών και τεκμηρίωση σε πραγματικό χρόνο. Ενας αξιοσημείωτος αριθμός ψευδών συναγερμών έχει μετατραπεί σε πραγματικές προειδοποιήσεις και πολλά drone έχουν εισέλθει στην επικράτεια του Ισραήλ χωρίς να αναχαιτιστούν. Η Χεσμπολά είναι ικανή να παραλύσει τουλάχιστον το 50% του Σιδερένιου Θόλου στο βορρά με ένα πρώτο χτύπημα».

Κινήσεις όπως αυτή του Χοχστάιν που αναζήτησε δίαυλο επικοινωνίας με τη Χεσμπολά, εκπροσωπώντας επί της ουσίας την κυβέρνηση Νετανιάχου, αποκαλύπτουν την αδυναμία των σιωναζιστών και των αμερικανών προστατών τους λόγω των εξελίξεων στην περιοχή μετά τις 7 Οκτώβρη.

Μέχρι τώρα, ο Νετανιάχου και ο Γκάλαντ εξαπέλυαν απειλές: «Θα εισβάλουμε στον Λίβανο», «θα φτάσουμε στη Βηρυττό» και άλλα τέτοια ηχηρά. Ολα αποδείχτηκαν σκέτοι λεονταρισμοί. Εκαναν αεροπορικές επιδρομές, σκότωσαν στρατιωτικά στελέχη της Χεσμπολά, όμως ξέρουν πολύ καλά ότι τέτοια αντάρτικα κινήματα έχουν ήδη έτοιμους τους αντικαταστάτες των διοικητών τους που δολοφονούνται.

Από την άλλη, η ζημιά που έχει κάνει η Χεσμπολά στη σιωνιστική οντότητα είναι τεράστια. Χτυπάει συνέχεια στρατιωτικές εγκαταστάσεις, καθώς διαθέτει προηγμένα όπλα που δε διαθέτει η Αντίσταση στη Γάζα, όπως κατευθυνόμενους πυραύλους και drone αυτοκτονίας. Πέραν των στρατιωτικών εγκαταστάσεων που με μεθοδικότητα μυρμηγκιού διαλύει η Χεσμπολά, κρατάει γύρω στις 250.000 εβραίους μακριά από τους εποικισμούς και τα αγροκτήματα του βορρά, με αποτέλεσμα η σιωνιστική οντότητα να καταβάλλει συνεχώς ένα βαρύ οικονομικό και κοινωνικό κόστος.

Γι’ αυτό στάλθηκε ο Χοχστάιν στον Λίβανο, για ν’ αναζητήσει ένα συμβιβασμό με τη Χεσμπολά, με διαμεσολαβητή τον βετεράνο λιβανέζο αστό πολιτικό Ναμπίχ Μπέρι (επικεφαλής του σιιτικού κόμματος Αμάλ). Πίστευαν οι Αμερικάνοι ότι θα δελέαζαν τη Χεσμπολά, με κάποια ανταλλάγματα, ώστε να την τραβήξουν από το μέτωπο υποστήριξης των Παλαιστίνιων στη Γάζα; Δεν είναι αφελείς. Εκείνο που προσπαθεί να εξασφαλίσει ο Χοχστάιν είναι μια συμφωνία-πακέτο που θα περιλαμβάνει και τη Γάζα και τον νότο του Λιβάνου. Εχοντας το καταρχήν «ναι» για μια τέτοια συμφωνία, θα μπορέσει ο Νετανιάχου να κάνει το απαιτούμενο «μασάζ» στο σιωνιστικό όχλο.

Αν δούμε τη μεγάλη εικόνα, οι Αμερικανοί και οι σιωναζιστές διαπραγματεύονται με τους δυο μεγάλους εχθρούς της σιωνιστικής οντότητας, τη Χαμάς και την Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα και τη Χεσμπολά στον Λίβανο. Αυτό σημαίνει πως τραβάνε μεγάλα ζόρια. Παραδέχονται πως δεν μπόρεσαν, ούτε θα μπορέσουν να νικήσουν στρατιωτικά και αναζητούν διπλωματική λύση.

H κρίση μαστίζει το ανώτατο πολιτικό επίπεδο της σιωνιστικής οντότητας. Ο Μπένι Γκαντζ και ο Γκάντι Αϊζενκοτ, πρώην αρχηγοί του σιωνιστικού στρατού και νυν πολιτικοί του «κεντρώου» κόμματος «Εθνικής Ενότητας», που είχαν σπεύσει να μπουν στην κυβέρνηση Νετανιάχου αμέσως μετά τις 7 Οκτώβρη, παραιτήθηκαν. Συμμετείχαν και οι δύο στο Πολεμικό Συμβούλιο, ένα ολιγομελές σχήμα που έπαιρνε όλες τις αποφάσεις για τη διεξαγωγή του πολέμου. Με το που παραιτήθηκαν, πετάχτηκε ο «ακροδεξιός» Μπεν Γκβιρ και ζήτησε να μπει αυτός στο Πολεμικό Συμβούλιο. Σηκώθηκε η τρίχα των αρχηγών της Μοσάντ και της Σιν Μπετ. Με παρόντα αυτόν τον ψυχοπαθή δεν μπορούμε να συζητήσουμε κανένα θέμα ασφάλειας, γιατί θα τα διαρρέει όλα αμέσως, φρόντισαν να διαμηνύσουν με ανώνυμες δηλώσεις τους σε σιωνιστικά Μέσα.

Ο Νετανιάχου προτίμησε να διαλύσει το Πολεμικό Συμβούλιο και ετοιμάζεται να φτιάξει κάτι άλλο, πιο στενό, χωρίς και πάλι τους συμμάχους του στην κυβερνητική πλειοψηφία Μπεν Γκβιρ και Σμότριτς. «Οι υπουργοί δεν είναι διακοσμητικά. Οι κυβερνητικοί εταίροι σου δεν είναι αέρας κοπανιστός. Δεν είμαι πλέον διατεθειμένος να δέχομαι αυτή τη μεταχείριση. Απαιτώ συμμετοχή στο περιορισμένο υπουργικό συμβούλιο ή, εναλλακτικά, την επίσημη διάλυσή του. Απαιτώ επείγουσα συνεδρίαση του υπουργικού συμβούλιου απόψε», διαμήνυσε πριν από τέσσερις μέρες ο Μπεν Γκβιρ στον Νετανιάχου. Ο τελευταίος δεν του έδωσε σημασία, όμως και αυτό το επεισόδιο αποκάλυψε τη σοβούσα κρίση στο κορυφαίο πολιτικό επίπεδο του Ισραήλ.

Από την άλλη, βλέπουμε την ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζει η Παλαιστινιακή Αντίσταση και αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων. Δηλώσεις όπως αυτές του Αμπντέλ Χάντι, που παραθέσαμε στην αρχή, δείχνουν ότι γίνονται από θέση ισχύος. Θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά πως είναι ο πραγματικός συσχετισμός που καθορίζει το επίπεδο της διπλωματικής αντιπαράθεσης.

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι δυνατή στο πεδίο, όπως αποδεικνύει και στη Ράφα, όπου οι ίδιοι οι ανώτεροι αξιωματικοί των σιωναζιστών παραδέχονται ότι κάνουν μια τρύπα στο νερό. Το δεύτερο στοιχείο που μπετονάρει την αποφασιστική διπλωματική στάση της Αντίστασης είναι η σταθερότητα που δείχνει ο παλαιστινιακός λαός στη Γάζα και τη Δυτική Οχθη, παρά το όργιο των δολοφονιών και τις ασύλληπτες καταστροφές.

Θα επαναλάβουμε αυτό που γράφουμε εδώ και πολύ καιρό. Τα ίδια τα γεγονότα αποδεικνύουν καθημερινά πως ούτε σαν υπόθεση εργασίας δεν μπορούμε να πούμε ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα ηττηθεί. Το τέλος αυτού του πολέμου, όποτε κι αν επέλθει, θα φέρει τη σφραγίδα της λαμπρότερης νίκης στην ως τώρα απελευθερωτική πάλη του παλαιστινιακού λαού.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΥπουργείο Ταλαιπωρίας του Πολίτη
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 19 Ιούνη

Σχετικά Αρθρα

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 19:37

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 18:27

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 21:43

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 18:00

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 11:31
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo