Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη
  • Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος
  • Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή
  • Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;
  • Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης
  • Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Και οι καθηγητάδες ζητούν να εξαιρεθούν από την πανδημία!
Υγεία

Mετά τους κλινικάρχες

Και οι καθηγητάδες ζητούν να εξαιρεθούν από την πανδημία!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Σεπ 2021, 19:15

Την είδηση (μαζί με το σχετικό έγγραφο που παρατίθεται στο τέλος) έδωσε στη δημοσιότητα η συνδικαλιστική παράταξη των νοσοκομειακών γιατρών «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή»: οι μεγαλογιατροί-καθηγητάδες της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με ομόφωνη απόφαση, ζητούν να εξαιρεθούν οι κλινικές τους (τις οποίες θεωρούν προσωπικά φέουδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται) από την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Εχουν το θράσος να επικαλούνται ακόμα και εκπαιδευτικούς λόγους (για τους φοιτητές), λες και τα νοσοκομεία του ΕΣΥ δεν έχουν ασκούμενους γιατρούς που εκπαιδεύονται στην ειδικότητά τους! Οταν ολόκληρα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία αποκλειστικά μιας νόσου (covid-19), όταν και στα νοσοκομεία που δεν μετατράπηκαν και τυπικά σε νοσοκομεία αποκλειστικά μιας νόσου έκοψαν τα χειρουργεία σε ποσοστό 80% και η πλειοψηφία του ιατρικού προσωπικού «έπεσε με τα μούτρα» στην αντιμετώπιση των ασθενών με covid-19, πώς εκπαιδεύονται οι ασκούμενοι στην ειδικότητά τους; Αυτό ουδόλως ενδιαφέρει τους μεγαλογιατρούς-καθηγητάδες, που στην πργματικότητα χρησιμοποιούν την ανάγκη εκπαίδευσης των φοιτητών ως πρόσχημα, για να μπορέσουν αυτοί να λειτουργούν τα «μαγαζιά» τους χωρίς το βάρος των ασθενών με covid-19.

Εχουν το θράσος να δηλώνουν ότι στις δικές τους κλινικές γίνονται εξειδικευμένες θεραπείες σε ασθενείς με δύσκολα και σπάνια νοσήματα, λες και στις κλινικές του ΕΣΥ νοσηλεύονται ασθενείς με… πονοκέφαλο και όχι ασθενείς με νοσήματα όλης της κλίμακας και όλης της βαρύτητας, που έχουν τις ίδιες ανάγκες με τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις πανεπιστημιακές κλινικές.

Εχουν το θράσος να αυτοαναγορεύονται σε… συμβούλους των κλινικών του ΕΣΥ, επιλέγοντας για τον εαυτό τους αυτό το ρόλο και αφήνοντας στους νοσοκομειακούς γιατρούς τη… λάντζα (έτσι θεωρούν τους ασθενείς με covid-19). Ποιοι θα δίνουν οδηγίες στους μάχιμους γιατρούς; Αυτοί που λειτουργούν εδώ και ενάμιση χρόνο ως κυβερνητικές ντουντούκες, επιστρατεύοντας προδήλως αντιεπιστημονικές απόψεις για να στηρίξουν τα εγκλήματα της κυβερνητικής πολιτικής, στα οποία είναι συνυπεύθυνοι; Αυτοί που έχουν στους κόλπους τους (και στην περιβόητη επιστημονική επιτροπή που έστησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη) ανθρώπους που ισχυρίζονταν δημόσια ότι «με τη θεία κοινωνία δεν κολλάει», παραδίδοντας τμήματα της κοινωνίας στα χέρια των ρασοφόρων σκοταδιστών και ενισχύοντας στη συνέχεια το αντι-εμβολιαστικό ρεύμα;

Εχουν το θράσος να προσφέρονται «να συνδράμουν περαιτέρω στην κοινή προσπάθεια κατά της πανδημίας» με εισηγήσεις, «ώστε να υπάρξει εξορθολογισμός στους χρόνους νοσηλείας ασθενών σε όλα τα νοσοκομεία που νοσηλεύουν covid», αυτοί που ανέχονται (είναι η πιο ήπια έκφραση) παραμάγαζα παράνομης λειτουργίας, όπως αυτό που έστησε συνάδελφός τους στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Τι σημαίνει «εξορθολογισμός στους χρόνους νοσηλείας» εύκολα μπορούμε να το αντιληφθούμε: διώξτε τους πριν την ώρα τους, για να βάλλετε άλλους, ώστε να χρειαζόμαστε λιγότερα κρεβάτια. Αντί να ζητήσουν ενίσχυση του ΕΣΥ, ώστε να μπορέσει να προσφέρει την απαραίτητη θεραπεία σε όλους και να μην πεθαίνουν ασθενείς «σαν το σκυλί στ’ αμπέλι», αυτοί προτείνουν «εξορθολογισμό», ώστε τα μαγαζιά τους να πάψουν ν’ ασχολούνται με την covid-19!

Αρκετοί απ’ αυτούς που υπέγραψαν τη μαγαζατόρικης αντίληψης απόφαση, «ασθενείς της επιδημίας έχουν δει μόνο με τα κιάλια», όπως εύστοχα σημειώνει η ανακοίνωση του «Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή». Εχουν, όμως, το θράσος να παριστάνουν τους παντογνώστες και να κουνάνε το δάχτυλο στους μάχιμους νοσοκομειακούς γιατρούς που πασχίζουν νυχθημερόν να σώσουν κόσμο. Θα λέγαμε «ντροπή», αλλά δεν την έχει χάσει κανένας για να τη βρουν οι χρυσοκάνθαροι μεγαλογιατροί-καθηγητάδες, που έχουν μετατρέψει τις κλινικές τους –ακόμα κι αυτές που βρίσκονται μέσα στα νοσοκομεία του ΕΣΥ- σε προσωπικά τους μαγαζιά, αντλώντας θράσος από την πολύχρονη διαπλοκή τους με το πολιτικό προσωπικό της άρχουσας τάξης και το συγχρωτισμό τους με την ίδια την άρχουσα τάξη στα σαλόνια της.

Είναι τέτοιο το θράσος τους που αυτοαναγορεύονται και σε πολιτική ηγεσία, απευθύνοντας την απόφασή τους -εν είδει σουλτανικού φιρμανίου- στους διοικητές των νοσοκομείων της 1ης και της 2ης ΥΠΕ, καλώντας τους να τη λάβουν υπόψη τους «σε σχέση με τη λειτουργία των Πανεπιστημιακών Κλινικών-Εργαστηρίων στο Νοσοκομείο ευθύνης τους»! Την απόφασή τους την έστειλαν με έγγραφο στην πολιτική ηγεσία των υπουργείων Υγείας και Παιδείας, την κοινοποίησαν στους διοικητές των δύο ΥΠΕ, όμως προτού υπάρξει οποιαδήποτε απόφαση της πολιτικής ηγεσίας, την έστειλαν οι ίδιοι στους διοικητές των νοσοκομείων! Είναι σαν να λένε: «δεν μας νοιάζει τι θα πουν ο Πλεύρης και η Γκάγκα, εμείς αποφασίζουμε και διατάζουμε»!

Η απόφαση της ντροπής

PANEPISTHMIAKOI
Εκτύπωση 🖨
covid-19 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Mετά τους κλινικάρχες

Η μοίρα των δωσίλογων
Επόμενο άρθρο

Mετά τους κλινικάρχες

Ταχύτατη αύξηση των κρουσμάτων στους νέους 0-17 ετών

Σχετικά Αρθρα

Καιάδας για τα άτομα με αναπηρία

Υγεία 1 Σεπ 2025, 14:13

Σε φιάσκο ολκής κατέληξε η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ

Εδωσαν τη «δουλειά» σε ιδιώτη με 11 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Υγεία 26 Ιούλ 2025, 06:32

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

Υγεία 5 Ιούλ 2025, 07:30

Πανεπιστημιακοί: Τα δικαστήρια πλυντήρια της ανομίας και κουρελιάσματος της δημοκρατίας

Παιδεία 17 Ιούν 2025, 21:41

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Διεθνή

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

10 Σεπ 2025, 11:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2025, 00:01
Κόντρες

Οταν η διερμηνεία γίνεται επάγγελμα βαρύ και ανθυγιεινό

9 Σεπ 2025, 21:02
Διεθνή

Δυο παιδικά μάτια καθρεφτίζουν τη Γάζα, την Παλαιστίνη

9 Σεπ 2025, 19:59
Διεθνή

Ντόχα (Κατάρ): Οι σιωναζιστές προσπάθησαν να δολοφονήσουν τους παλαιστίνιους διαπραγματευτές, ηγετικά στελέχη της Χαμάς

9 Σεπ 2025, 18:19
Διεθνή

Η Ιερουσαλήμ στη Τζαμπάλια στέλνει περήφανο χαιρετισμό

9 Σεπ 2025, 12:21
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκτέλεσε έξι δωσίλογους στην Πόλη της Γάζας

Δολοφονία μετά από προδοσία στελέχους του Λαϊκού Μετώπου και της ένοπλης πτέρυγάς του

9 Σεπ 2025, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΗΠΑ και σιωναζιστές ψάχνουν αλλά δε θα βρουν κορόιδα ή ηττοπαθείς στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

8 Σεπ 2025, 18:21
Παιδεία

Παραρτήματα-«αρπαχτές» ελληνικών πανεπιστημίων στην Κύπρο

8 Σεπ 2025, 17:23
Κόντρες

Μπουμπούκος ή μπουχέσας;

8 Σεπ 2025, 13:01
Διεθνή

Λονδίνο: Συλλήψεις 890 διαδηλωτών ενάντια στην απαγόρευση της Palestine Action

8 Σεπ 2025, 10:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Υεμενίτικο drone έπληξε το αεροδρόμιο Ραμόν στο Εϊλάτ

7 Σεπ 2025, 19:59
Αθλητισμός

Η ζωώδης υπεράσπιση του No Politica, ακόμα και μπροστά σε μια γενοκτονία

7 Σεπ 2025, 13:48
Διεθνή

Χαμάς: Είμαστε έτοιμοι για συνολική συμφωνία που θα προβλέπει…

7 Σεπ 2025, 12:12
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

1926: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, τραυματίες οκτώ περαστικοί.

1929: Συγκρούσεις καπνεργατών – Χωροφυλακής στο Αγρίνιο.

1944: Η Μαρίκα Μπότση-Τσαπαλίρα γίνεται η πρώτη ελληνίδα δήμαρχος (Αμαλιάδα).

1967: Επτά διαδηλωτές καταδικάζονται από το στρατοδικείο Χανίων.

1972: Ανατινάζεται πυλώνας της ΔΕΗ στην Κηφισιά («Ομάδα Αρης»).

1973: Σκοτώνεται ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε στη διάρκεια πραξικοπήματος του στρατηγού Πινοσέτ.

1976: Βόμβα στα γραφεία του Σκαλιστήρη (ΕΛΑ).

1986: Πεθαίνει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

2001: Χτύπημα των δίδυμων πύργων (Νέα Υόρκη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Mετά τους κλινικάρχες

    17Ν
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Εφετείο 17Ν
  • Mετά τους κλινικάρχες

    ΕΛΑ
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Mετά τους κλινικάρχες

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mετά τους κλινικάρχες

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Mετά τους κλινικάρχες

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Mετά τους κλινικάρχες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Mετά τους κλινικάρχες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Mετά τους κλινικάρχες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Mετά τους κλινικάρχες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Mετά τους κλινικάρχες

    Ποιοι είμαστε
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Mετά τους κλινικάρχες

    Επικοινωνία
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Mετά τους κλινικάρχες

    Όροι χρήσης
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Mετά τους κλινικάρχες

    Ποιοι είμαστε
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Mετά τους κλινικάρχες

    Επικοινωνία
  • Mετά τους κλινικάρχες

    Mετά τους κλινικάρχες

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo