Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Μάη
  • H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει
  • Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού
  • Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά
  • Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!
  • Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Πρώτα η εγκατάλειψη, μετά το λουκέτο
Υγεία

Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

Πρώτα η εγκατάλειψη, μετά το λουκέτο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Μάι 2021, 14:16

Θυμόμαστε πολύ καλά ότι λίγο πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμαζόταν να προωθήσει ένα ευρύ πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης του νοσοκομειακού τομέα του ΕΣΥ. Δεν πρόλαβε και στη διάρκεια της πανδημίας αναγκάστηκε να κάνει πίσω, για ευνόητους λόγους. Πώς να τα βάλει με τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, όταν αυτά ήταν η απαντοχή του λαού μας, την ίδια ώρα που οι καπιταλιστές έμποροι της υγείας αγόραζαν καινούργια «σεντούκια» για να χωρέσουν τα τεράστια κέρδη τους;

Αυτή, όμως, ήταν μόνο μια τακτική υποχώρηση. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά ο νεοφιλελευθερισμός. Μητσοτάκης και σία περίμένουν πότε θα περάσει η πανδημία για να βάλουν μπροστά την επιχείρηση… «εκσυγχρονισμού» του ΕΣΥ. Οπου μπορούν, όμως, προωθούν από τώρα το σχέδιό τους. Αυτό αποδεικνύει και η απόφασή τους να βάλουν λουκέτο στο Οδοντοπροσθετικό και Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας, το οποίο συγχώνευσαν με το εργαστήριο στη Λένορμαν, στο οποίο μεταφέρεται και το προσωπικό! Την απόφαση πήρε ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ Π. Στάθης.

Το ΚΥ Καλλιθέας εξυπηρετεί ασφαλισμένους από μια τεράστια περιοχή με πολλούς δήμους (Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Γλυφάδας, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Βύρωνα, Αλίμου, Δάφνης-Υμηττού, Καισαριανής). Το Οδοντοπροσθετικό και Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο λειτουργούσε επί πολλά χρόνια και εξυπηρετούσε φτωχούς ασφαλισμένους, κυρίως χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι τώρα καλούνται να πηγαίνουν στην άλλη άκρη της πόλης, στη Λένορμαν, και να περιμένουν σε ατελείωτες ουρές, μπας και μπορέσουν κάποια στιγμή να εξυπηρετηθούν. Και με τεράστις καθυστερήσεις, φυσικά, καθώς ένα εργαστήριο θα πρέπει να κάνει τη δουλειά που προηγουμένως έκαναν δύο. Περιττεύει να πούμε πως όσοι/ες έχουν «πέντε δεκάρες στην άκρη» θα καταφύγουν στον ιδιωτικό τομέα, «στραγγίζοντας» το γλίσχρο κομπόδεμά τους και συμπληρώνοντας με δανεικά ό,τι λείπει.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφάρμοσε την τακτική «πονάει δόντι κόβει κεφάλι». Εγκατέλειψε το εργαστήριο της Καλλιθέας, για να μπορέσει μετά να του βάλει λουκέτο. Ζητούσαν υλικά για να κάνουν τις δουλειές και τους τα έστελναν λειψά, με τεράστια καθυστέρηση, καμιά φορά και καθόλου. Ζητούσαν επισκευές σε μηχανήματα και αυτές γίνονταν μετά από μήνες. Ετσι, με πρόσχημα τα προβλήματα που οι ίδιοι σκόπιμα δημιούργησαν, έβαλαν λουκέτο.

Κατά τα άλλα, ο Κικίλιας ανακοίνωσε στις 21 Μάη «την περαιτέρω αναβάθμιση όλων των Κέντρων Υγείας», προσθέτοντας τα γνωστά δακρύβρεχτα για το ΕΣΥ που «είναι χτισμένο και φτιαγμένο κυρίως για τους ανθρώπους που δεν μπορούν, γι’ αυτούς που δεν έχουν».

Μπορούμε να ερμηνεύσουμε σωστά τι εννοούσε ο Μητσοτάκης στις 30 Απρίλη, όταν επισκέφτηκε το ΚΥ Ραφήνας και δήλωσε: «Θέλουμε δυναμικά, πολυδύναμα Κέντρα Υγείας παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας». Οτι θα κλείνουν μονάδες και θα τις μαζεύουν σε λιγότερες. «Με το που θα τελειώσουμε με τον covid-19 θα αρχίσει το χτίσιμο του νέου ΕΣΥ», έλεγε την ίδια μέρα ο Μητσοτάκης. Αυτό που έγινε με το Οδοντοπροσθετικό και Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας είναι μόνο μια μικρή πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν.

Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

Σαν σήμερα 28 Μάη
Επόμενο άρθρο

Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

Γιορτάζουν τα μνημόνια και την αποικιοκρατική υποδούλωση

Σχετικά Αρθρα

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

Υγεία 21 Μάι 2026, 13:06

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

Υγεία 15 Μάι 2026, 08:44

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

Υγεία 13 Μάι 2026, 21:26

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

Υγεία 23 Απρ 2026, 19:53

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

Υγεία 19 Μαρ 2026, 10:40

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει

Οι δωρητές αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης»

21 Μάι 2026, 17:10
Διεθνή

Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού

21 Μάι 2026, 14:08
Παιδεία

Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά

Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου

21 Μάι 2026, 13:19
Υγεία

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

21 Μάι 2026, 13:06
Παιδεία

Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την ΟΙΕΛΕ

21 Μάι 2026, 12:20
Εργατικά

Η κατακραυγή, η αλληλεγγύη, ο αγώνας κράτησαν την μάνα του παιδιού με αυτισμό στη δουλειά της στη Σάμο

21 Μάι 2026, 12:09
Πολιτική

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

21 Μάι 2026, 12:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάη

21 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Μητσοτάκη, είσαι συνυπεύθυνος για τα βασανιστήρια των σιωναζιστών σε παράνομα συλληφθέντες και απαχθέντες αγωνιστές

20 Μάι 2026, 22:07
Διεθνή

Τα drones της Χεζμπολά παραλύουν μέχρι και το 80% των επιχειρήσεων του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

20 Μάι 2026, 21:38
Πολιτική

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

20 Μάι 2026, 20:05
Αγροτικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

20 Μάι 2026, 19:41
Εργατικά

Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση

Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

20 Μάι 2026, 10:37
Πολιτισμός

Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…

Roger Waters - Mοna Miari, COMFORTABLY NUMB RE-IMAGINED

20 Μάι 2026, 10:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

20 Μάι 2026, 00:01
Η παπάρα

Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ

19 Μάι 2026, 21:45
Παιδεία

ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα

19 Μάι 2026, 21:06
Καταστολή

Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού

19 Μάι 2026, 20:04
Καταστολή

Διώκονται μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τον αγώνα και τα αιτήματα των εστιακών φοιτητών

19 Μάι 2026, 19:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

Ημέρα βιοποικιλότητας.

Σρι Λάνκα: Ημέρα δημοκρατίας (1972).

1943: Απεργία 40.000 εργατών εργοστασίων ελαστικών στο Οχάιο (ΗΠΑ).

1963: Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη κατά του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη.

1967: Σε παραλία της Ρόδου ανακαλύπτεται το πτώμα του καταζητούμενου από τη χούντα δικηγόρου Νικηφόρου Μανδηλαρά.

1969: Βόμβα (ΔΑ) στο χολ του 8ου ορόφου του «Χίλτον».

1969: Πέντε καταδίκες μελών της ΔΑ στην Αθήνα.

1973: Συλλαμβάνεται και βασανίζεται ο αξιωματικός Σπύρος Μουστακλής.

1998: Βόμβα σε υποκατάστημα της «Alpha bank» στην Αχαρνών (17Ν).

2005: Πεθαίνει ο Χαρίλαος Φλωράκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    17Ν
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Εφετείο 17Ν
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    ΕΛΑ
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Ποιοι είμαστε
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Επικοινωνία
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Όροι χρήσης
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Ποιοι είμαστε
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Επικοινωνία
  • Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Λουκέτο στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του ΚΥ Καλλιθέας

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo