Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)
  • Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια
  • Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος
  • Σαν σήμερα 31 Ιούλη
  • Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50
  • Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ επιβεβαιώνει την «Κόντρα»
Υγεία

Ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ επιβεβαιώνει την «Κόντρα»

Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιούλ 2021, 12:17

Ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης μας έστειλε απάντηση στο δημοσίευμά μας με τίτλο Οι δομές Υγείας δεν είναι τσιφλίκι κανενός, με την οποία επιβεβαιώνει πλήρως όσα του καταλογίσαμε σχετικά με τους χειρισμούς του στο ζήτημα της αποψίλωσης της μοναδικής ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ, που λειτουργεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Για να πούμε την… αμαρτία μας, περιμέναμε ακριβώς αυτή την απάντηση από τον Π. Στάθη. Μια απάντηση στρεψόδικη, η οποία δεν μπορεί να σταθεί ούτε στο επίπεδο της νομικής υπεράσπισης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Π. Στάθης απαντά λες και είναι κατηγορούμενος σε πειθαρχικό συμβούλιο, προσπαθώντας να αρθρώσει νομική υπεράσπιση, και όχι ως πολιτικό στέλεχος μιας κυβέρνησης, τοποθετημένο στη διοίκηση ενός κρίσιμου κρατικού τομέα, της μεγαλύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας.

Ας δούμε, όμως, πρώτα τι μας γράφει ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ και στη συνέχεια σχολιάζουμε σημείο προς σημείο τους ισχυρισμούς του:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Αποφεύγουμε τα περί «ετικετογραφίας» και «προσδιορισμών» και τις υπόλοιπες υπεκφυγές του Π. Στάθη, και επικεντρωνόμαστε στην ουσία:

  • Ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ ισχυρίζεται ότι ουδεμία απόφαση ΔΣ περιήλθε σ’ αυτόν μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της ανακλητικής απόφασης.

Ας δούμε τις ημερομηνίες. Ο Π. Στάθης υπέγραψε την ανακλητική απόφαση στις 16 Ιούλη. Το ΔΣ του νοσοκομείου συνεδρίασε και αποφάσισε ότι –αν ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ επιμείνει στις μετακινήσεις των τριών παιδιάτρων-εντατικολόγων- θα υποβιβάσει τη ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ σε απλή ΜΑΦ, στις 14 Ιούλη. 

Ακόμη και αν δεν εστάλη μέσα σ’ αυτές τις δύο μέρες εγγράφως η απόφαση του ΔΣ (δεν το γνωρίζουμε, υπόθεση εργασίας για την οικονομία της συζήτησης κάνουμε), ο Π. Στάθης σίγουρα τη γνώριζε. Γνώριζε ότι θα συνεδρίαζε το ΔΣ του νοσοκομείου και θα συζητούσε και αυτό το θέμα και είναι σίγουρο ότι έμαθε αμέσως την απόφασή του.

Πέραν αυτού, ο Π. Στάθης μάς έχει δείξει και άλλες φορές ότι μας παρακολουθεί. Γι’ αυτό και οι αντιδράσεις του στα δημοσιεύματά μας που τον αφορούν είναι ακαριαίες. Είναι σίγουρο, λοιπόν, ότι διάβασε το δημοσίευμά μας για την απόφαση του ΔΣ του νοσοκομείου, που δημοσιεύτηκε στις 15 Ιούλη, μια μέρα προτού υπογράψει την απόφαση ανάκλησης των μετακινήσεων γιατρών. Αλλωστε, αργά το απόγευμα της 15ης Ιούλη, μας τηλεφώνησε ο ίδιος και μας ενημέρωσε ότι ακυρώνει τις δύο από τις τρεις μετακινήσεις. Αρα, είχε διαβάσει το δημοσίευμά μας νωρίτερα την ίδια μέρα και είχε πληροφορηθεί τι αποφάσισε το ΔΣ του νοσοκομείου.

  • Επομένως, είναι προφανές ότι ο Π. Στάθης γνώριζε το περιεχόμενο της απόφασης του ΔΣ του Νοσοκομείου και την αγνόησε επιδεικτικά, για τους λόγους που εμείς γράψαμε: Πρώτο, γιατί η απόφαση του ΔΣ του «Π. & Α. Κυριακού» ήταν κόλαφος γι’ αυτόν και τον ανάγκασε να πάρει πίσω τις δύο ετσιθελικές αποφάσεις του για μετακινήσεις παιδιάτρων-εντατικολόγων. Δεν ήθελε, λοιπόν, να γίνει οποιαδήποτε μνεία στην απόφαση του ΔΣ του νοσοκομείου, που έλεγε ότι θα αναγκαστεί να υποβιβάσει τη μοναδική ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ της χώρας σε απλή ΜΑΦ, και μάλιστα σε συνθήκες έναρξης του τέταρτου πανδημικού κύματος. Δεύτερο, γιατί ήθελε να δείξει ότι… διαβουλεύεται δήθεν με τους διευθυντές γιατρούς και… τείνει ευήκοα ώτα στα προβλήματα που του εκθέτουν. Τρίτο, γιατί ήθελε να στείλει στα μέλη του ΔΣ του «Π. & Α. Κυριακού» το μήνυμα ότι τους έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Οτι παραβλέπει τις αποφάσεις τους, όταν αυτές δεν του είναι αρεστές, πολλώ δε μάλλον όταν τον εκθέτουν, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ακόμη και τώρα, που σίγουρα έχει λάβει την απόφαση του ΔΣ του νοσοκομείου, δεν κάνει καμιά αναφορά σ’ αυτή. Αντίθετα, με αυτοκρατορικό ύφος θυμίζει ότι «τελικά αυτός θα αποφάσιζε τι θα γίνει και όχι το ΔΣ».

  • Επικαλούμενος εγχειρίδιο Διοικητικού Δικαίου, ο Π. Στάθης γράφει ότι έχει δικαίωμα να πάρει «γνώμη» κατόπιν ερωτήματός του, από «αρμόδιο (καθ’ ύλην) θεσμικό όργανο (ήτοι Δντρια ΜΕΘ)». Επιβεβαιώνει, λοιπόν, ότι πήρε γνώμη προφορική, παρακάμπτοντας τη διοικητική ιεραρχία του νοσοκομείου. Γιατί άραγε; Γιατί δεν απευθύνθηκε στον κοινό διοικητή των δύο νοσοκομείων (ή μήπως μαζί τα είχαν κανονίσει, προκειμένου να στελεχωθεί η μονάδα χορηγίας της Nestle, σε βάρος της μοναδικής ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ;), στη Διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας και στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου;
  • Το σημείο 4 της απόφασης του Π. Στάθη φαίνεται στην πρώτη ανάγνωση εντελώς ακατανόητο. Διαβάζοντάς το δυο-τρεις φορές, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ισχυρίζεται ότι ανακάλεσε την απόφασή του διότι μεσολάβησαν καινούργια στοιχεία! Μπορεί να μας πει ένα (αριθμός 1) από τα καινούργια στοιχεία; Τίποτα καινούργιο δε μεσολάβησε. Μεσολάβησαν οι αντιδράσεις των γιατρών του «Π. & Α. Κυριακού», τις οποίες πληροφορήθηκε ο Π. Στάθης, τα δικά μας αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, που έφεραν την υπόθεση στο φως, και η απόφαση του ΔΣ του «Π. & Α. Κυριακού».

Γράφει ο Π. Στάθης ότι ανακάλεσε τις αποφάσεις του «για λόγους νομιμότητας», ώστε και η Καρδιοχειρουρική Εντατική Μονάδα του «Αγία Σοφία» να λειτουργήσει, χωρίς την ανάσχεση λειτουργίας της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ του «Π. & Α. Κυριακού». Μα ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα εξαρχής. Οτι αποψίλωνε τη μοναδική ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ που λειτουργεί στη χώρα, για να στελεχώσει μια άλλη μονάδα, άλλου νοσοκομείου, η οποία… όλως τυχαίως εκσυγχρονίστηκε με χορηγία της Nestle. Δεν το γνώριζε αυτό όταν έπαιρνε τις αποφάσεις μετακίνησης των τριών παιδιάτρων-εντατικολόγων; Τότε, θα πρέπει αμέσως να παραιτηθεί, κατηγορώντας τον εαυτό του για ανικανότητα. ‘Η –αν η ευθύνη δεν είναι δική του, αλλά «κάποιου άλλου»- θα πρέπει να ελέγξει αμέσως πειθαρχικά αυτόν τον «κάποιον άλλο», διότι με την εισήγησή του οδήγησε τον διοικητή της 1ης ΥΠΕ σε μια λανθασμένη απόφαση. Και αφού ελέγξει πειθαρχικά τον «κάποιον άλλο», να παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. ‘Η στο μυαλό του δεν υπάρχει εντελώς η έννοια της πολιτικής ευθύνης;

Κοντολογίς, ο Π. Στάθης αναγκάστηκε να πάρει πίσω τις αποφάσεις του, για τους λόγους που περιγράψαμε παραπάνω. Αλλωστε, και η παράτυπη επικοινωνία του με τη διευθύντρια της ΜΕΘ του «Π. & Α. Κυριακού» έγινε μετά από τα δικά μας δημοσιεύματα και από την απόφαση του ΔΣ του νοσοκομείου. Οταν αναγκάστηκε να ανακρούσει πρύμνα, ο Π. Στάθης βρήκε αμέσως εναλλακτική λύση. Γιατί δεν την επέλεξε εξαρχής;

Ανάγκα και θεοί πείθονται… Χαιρόμαστε που συμβάλαμε κι εμείς σ’ αυτή την εξέλιξη, η οποία κάθε άλλο παρά τιμή περιποιεί στον διοικητή της 1ης ΥΠΕ.

Εκτύπωση 🖨
Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ Π. ΣΤΑΘΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑντισημιτισμός είναι ο σιωναζισμός

Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

Επόμενο άρθρο Τεράστιο και ανεξέλεγκτο το 4ο κύμα της πανδημίας

Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

Σχετικά Αρθρα

Σε φιάσκο ολκής κατέληξε η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ

Εδωσαν τη «δουλειά» σε ιδιώτη με 11 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Υγεία 26 Ιούλ 2025, 06:32

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

Υγεία 5 Ιούλ 2025, 07:30

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

Υγεία 3 Ιούν 2025, 10:37

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη

Στηρίζουν το κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Υγεία 8 Μάι 2025, 10:46
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

31 Ιούλ 2025, 13:13
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Κόντρες

Πατροκτόνος ο Κούλης;

28 Ιούλ 2025, 13:32
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Zάλτσμπουργκ: Εσπασαν τη βιτρίνα της συνενοχής

28 Ιούλ 2025, 08:45
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

1920: Απόπειρα δολοφονίας του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Παρίσι από δύο βασιλόφρονες απότακτους αξιωματικούς.

1946: Βίαιη εισβολή στη ΓΣΕΕ, παραπομπή της διοίκησής της σε δίκη.

1971: Βόμβες στο Ηράκλειο της Κρήτης καταστρέφουν αυτοκίνητο της εκεί αμερικανικής βάσης και προκαλούν ζημιές στα γραφεία του τοπικού κλιμακίου της ΚΥΠ.

1976: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής προτείνει τη μόνιμη τέλεση των ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα.

1977: Ενας νεκρός και είκοσι τραυματίες σε συγκρούσεις με την αστυνομία στη διάρκεια αντιπυρηνικών διαδηλώσεων στο Τρέις Μαλβίλ (Γαλλία).

1978: Συλλαμβάνονται ως βομβιστές ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και άλλοι οκτώ νεοφασίστες.

1980: Εκτέλεση του τούρκου διπλωμάτη της πρεσβείας στην Αθήνα Γκαλίπ Οσμάν από τον Αρμενικό Απελευθερωτικό Στρατό.

1982: Βόμβα στα γραφεία της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Εφετείο 17Ν

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • ΕΛΑ

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • Επικοινωνία

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • Όροι χρήσης

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • Ποιοι είμαστε

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • Επικοινωνία

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

  • Όροι χρήσης

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

    Για την απόπειρα αποψίλωσης της ΜΕΘ-COVID ΠΑΙΔΩΝ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo