Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 
  • Σαν σήμερα 12 Αυγούστου
  • Οταν σε υμνεί η Δεξιά
  • Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»
  • Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε
  • Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Αθλιότητα και εμπόριο
Υγεία

ΕΣΥ

Αθλιότητα και εμπόριο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιούν 2007, 00:00

Την ώρα που ο Αβραμόπουλος, σε μια από τις αγαπημένες προπαγανδιστικές κινήσεις του, συναντιόταν με τους συγγενείς του βρέφους που πέθανε επειδή το ασθενοφόρο ήταν χαλασμένο, και τους έσπρωχνε να στραφούν κατά των γιατρών (δήλωσε πρόθυμος να τους βοηθήσει με τη χορήγηση όλων των στοιχείων), ένας ψυχικά ασθενής έβρισκε φρικτό θάνατο σ’ ένα θάλαμο του Δρομοκαΐτειου, ενώ το «Μεταξά» βυθιζόταν στο απόλυτο σκοτάδι.

Ηρθαν έτσι στο φως κάποια από τα χάλια του ΕΣΥ, που εξαθλιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για τους καπιταλιστές της Υγείας. Δεν είναι τυχαίο που ο συγκεκριμένος κλάδος παρουσιάζει την πιο γοργή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και προσελκύει κεφάλαια από το εξωτερικό.

Χρόνια καταγγέλλουν την κατάσταση οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο, αλλά έπρεπε να πεθάνει μ’ αυτό τον τρόπο ένας ασθενής για να γραφτούν πέντε αράδες στον Τύπο. Ο 49χρονος ασθενής έβαλε στη 1:30’ τη νύχτα φωτιά σ’ ένα δωμάτιο του Τμήματος Οξέων Περιστατικών. Στο Τμήμα φιλοξενούνταν 30 ψυχικά ασθενείς σε κρίση και για τη φροντίδα τους εργάζονταν μόνο 3 νοσηλευτές! Το Τμήμα είναι χωρισμένο σε δωμάτια κι έτσι δεν μπορούν να έχουν συνεχή εικόνα των ασθενών. Σύστημα πυρανίχνευσης δεν υπάρχει κι έτσι, όταν πήραν είδηση τη φωτιά αυτή είχε φουντώσει. Επεσαν στη φωτιά προσπαθώντας να σώσουν τους ασθενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν καθηλωμένοι. Τα κατάφεραν, αλλά ο 49χρονος εξέπνευσε στο ασθενοφόρο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

50 υπάλληλοι έφυγαν την τελευταία τριετία, ούτε ένας δεν προσελήφθη. Από τις 1.400 οργανικές θέσεις μόνο 600 είναι καλυμμένες. Οι υπόλοιπες 800 παραμένουν κενές! Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν σε κάθε βάρδια 2 νοσηλευτές για 50 ασθενείς και 1 γιατρός ανά δύο Τμήματα! Και οι εισαγωγές αυξάνονται συνέχεια, όχι μόνο λόγω της αύξησης των ψυχικώς πασχόντων, αλλά και επειδή καταρρέουν η μία μετά την άλλη οι δομές της αποασυλοποίησης. Το πρόγραμμα δόθηκε σε ιδιώτες κι όταν τέλειωσαν οι κοινοτικοί πόροι αφέθηκε χωρίς χρηματοδότηση. Οι ιδιώτες, αφού κέρδισαν όσα κέρδισαν, βάζουν λουκέτα και οι ασθενείς βρίσκονται στο δρόμο, με αποτέλεσμα να εισάγονται στα τμήματα βραχείας νοσηλείας των ψυχιατρείων ως υπεράριθμοι.

Στο «Μεταξά» είναι ευτύχημα που δεν υπήρξε θύμα. Το γενικό μπλακ άουτ βρήκε ακόμα και χειρουργεία σε εξέλιξη. Με φακούς και αναπνευστήρες με μπαταρία κατάφεραν γιατροί και νοσηλευτές να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, καθώς δεν δούλεψε κανένα εφεδρικό σύστημα παροχής ρεύματος. Μετά από τρεις ώρες κατάφεραν να τροφοδοτήσουν με γεννήτρια την Εντατική! Πεπαλαιωμένες οι εγκαταστάσεις, έχουν παραδοθεί για συντήρηση σε εργολάβο, αντί να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό που θα ξέρει την εγκατάσταση και θα τη συντηρεί σε καθημερινή βάση.

Μια μέρα μετά ήρθαν οι καταγγελίες από τους εργαζόμενους του «Ευαγγελισμού». «Υπάρχουν 1.300 κενές θέσεις όλων των κλάδων, το προσωπικό οδηγείται στη φυσική εξόντωση, ενώ η υπολειτουργία τμημάτων (εργαστήρια, μονάδες, χειρουργεία, νοσηλευτικά τμήματα κ.λπ.) αποτελεί απειλή για τη συνολική ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου».

Το αφτί του Αβραμόπουλου, όμως, δεν ιδρώνει ούτε από καταγγελίες ούτε από «τυχαία περιστατικά» (κι ας κόστισαν ανθρώπινες ζωές). Γι’ αυτόν σημασία έχουν οι δημόσιες σχέσεις. Ο προκάτοχός του κατάργησε (στα χαρτιά) τα ράντσα, αυτός χτίζει τον «τρίτο τομέα του συστήματος Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας της χώρας μας»: τον… εθελοντισμό. Μάζεψε διάφορες ΜΚΟ και τις χρησιμοποίησε σαν γλάστρες σε μια λαμπρή προεκλογική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής (αλήθεια, πόσο πήγε το «μαλλί» για τη φιέστα;). Ακονίζουν τις μασέλες τους τα λαμόγια, αφού θα ροκανίζουν κρατικά κονδύλια, για να οργανώσουν τον εθελοντισμό (άλλοι θα δουλεύουν τζάμπα και άλλοι θα κονομάνε). Μια υποχρέωση του κράτους εκχωρείται στους εθελοντές. Κοστίζει λιγότερο, βλέπετε. Και τρώνε περισσότεροι. Ετσι έγινε και με την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΕΣΥ

Οι τοίχοι έχουν φωνή
Επόμενο άρθρο

ΕΣΥ

Αστική πολιτική και ΜΜΕ

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
Διεθνή

«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»

Σκληρή ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

9 Αυγ 2026, 05:52
Πολιτισμός

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

9 Αυγ 2026, 05:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

Ημέρα νεολαίας.
Οκλαχόμα, Μασαχουσέτη: Ημέρα Ινδιάνων.
Τέξας: Ημέρα εξερευνητών.
1942: Δολοφονική απόπειρα κατά του ιάπωνα πρωθυπουργού Τόγιο.
1954: Αποκαλύπτεται το δίκτυο του ΚΚΕ στη Θεσσαλία, περισσότερες από εκατό συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο Χαρίλαος Φλωράκης.
1968: Εκρηξη βόμβας στο «Ζάππειο».
1975: Μπράβος του Θεοφιλογιαννάκου γρονθοκοπεί στο στρατοδικείο τον βουλευτή Σαβούρα.
1983: Δεκαεπτά νεκροί στο Σαντιάγο από αστυνομικά πυρά σε διαδήλωση κατά του Πινοσέτ (Χιλή).
1986: Εμπρησμός υποκαταστήματος της «Citibank» στο Παλαιό Φάληρο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΕΣΥ

    17Ν
    • ΕΣΥ

      Εφετείο 17Ν
  • ΕΣΥ

    ΕΛΑ
    • ΕΣΥ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΕΣΥ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΕΣΥ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΕΣΥ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΕΣΥ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΕΣΥ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΕΣΥ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΕΣΥ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΕΣΥ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΕΣΥ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΕΣΥ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΕΣΥ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΕΣΥ

      ΕΣΥ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΕΣΥ

      ΕΣΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΕΣΥ

      ΕΣΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΕΣΥ

      ΕΣΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΕΣΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΕΣΥ

    ΕΣΥ

    Ποιοι είμαστε
  • ΕΣΥ

    ΕΣΥ

    Επικοινωνία
  • ΕΣΥ

    ΕΣΥ

    Όροι χρήσης
  • ΕΣΥ

    ΕΣΥ

    Ποιοι είμαστε
  • ΕΣΥ

    ΕΣΥ

    Επικοινωνία
  • ΕΣΥ

    ΕΣΥ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo