Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!
  • Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη
  • Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί στην Ιόνιο Σχολή: «Δεν αντέχουμε άλλο»!
  • Γάζα: Συνεργός στο νέο σιωναζιστικό έγκλημα η λεγόμενη διεθνής κοινότητα
  • Πειθαρχικά και διώξεις σε όποιον αντιστέκεται – Η Χρύσα Χοτζόγλου πίσω στη δουλειά, ενάντια στις διώξεις όλοι μια γροθιά
  • Αυτή είναι η «μοναδική δημοκρατία» τους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Τουρισμός στο Ισραήλ
Διεθνή

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Τουρισμός στο Ισραήλ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Μάι 2024, 19:24
Η φωτογραφία τραβήχτηκε χτες στο Σντερότ. Αρκετά σιωναζισταριά διαδήλωναν ζητώντας να δημιουργηθούν εποικισμοί στη Λωρίδα της Γάζας. Ξαφνικά άρχισαν να ουρλιάζουν οι σειρήνες, προαναγγέλλοντας την έλευση πυραύλων από τη Γάζα. Τα σιωναζισταριά ξάπλωσαν στο έδαφος κι άρχισαν τις προσευχές. Η καλύτερη... διαφήμιση του τουρισμού.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της σιωνιστικής οντότητας έκανε το απονενοημένο: ανακοίνωση ότι «το Ισραήλ είναι τώρα ανοιχτό στον τουρισμό»! Οπως δήλωσε ο Πίνι Σάνι, αναπληρωτής γενικός διευθυντής και επικεφαλής της διεύθυνσης μάρκετινγκ του σιωνιστικού Οργανισμού Τουρισμού, το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν είναι πλήρως λειτουργικό και ασφαλές,

Ο Σάνι δήλωσε, επίσης, ότι οι τουρίστες μπορούν να επισκεφτούν άνετα και με ασφάλεια όλες τις τουριστικές περιοχές, όπως η Ιερουσαλήμ, η Γαλιλαία, η Τιβεριάδα, η Νεγκέφ, η Νεκρή Θάλασσα και το Εϊλάτ.

Επειδή ίσως δεν ξέρετε όλες αυτές τις περιοχές της υπό κατοχή ιστορικής Παλαιστίνης, ιδού μερικές πληροφορίες.

  • Η Γαλιλαία είναι το βόρειο τμήμα της σιωνιστικής οντότητας, που συνορεύει με το Λίβανο. Εκεί που θερίζουν καθημερινά οι πύραυλοι και οι ρουκέτες της Χεζμπολά και των παλαιστινιακών αντιστασιακών οργανώσεων, που εκτοξεύονται από το Λίβανο. Εκεί που οι σιωνιστές έποικοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα και οι εκπρόσωποί τους έχουν ανέβει στα κεραμίδια και σκούζουν ότι καταστρέφονται, καταγγέλλοντας τον Νετανιάχου ότι δεν τους εξασφαλίζει ασφαλή διαμονή. Μέχρι και απειλές ότι θα κηρύξουν ανεξάρτητο κράτος (!) έχουν ακουστεί!
  • Η Νεγκέφ είναι ανατολικά της Γάζας. Η πρωτεύουσά της, Μπερσεβά, πριν από τρεις μέρες δέχτηκε δύο μπαράζ πυραύλων από τη νότια και την κεντρική Γάζα! Μιλάμε για τον ορισμό της ασφάλειας! Δείτε στο χάρτη τις περιοχές στη Μπερσεβά και γύρω απ’ αυτήν που χτυπήθηκαν από τους παλαιστινιακούς πυραύλους. Ο υποψήφιος τουρίστας πρέπει να αισθάνεται… αδημονία να πάει εκεί που πέφτουν οι πύραυλοι.

  • Στο Εϊλάτ, το τουριστικό θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα, εκτός του ότι φιλοξενούνται περίπου 70.000 έποικοι που αναγκάστηκαν να φύγουν από τις κωμοπόλεις, τα χωριά και τα κιμπούτς του λεγόμενου Φακέλου της Γάζας, καθώς αυτά βομβαρδίζονται σε καθημερινή βάση (συχνά δύο και τρεις φορές την ημέρα) από την Αντίσταση με πυραύλους μικρού βεληνεκούς, κάθε μέρα ηχούν σειρήνες, καθώς καταφτάνουν πύραυλοι και drone που εκτοξεύει η Ανσαραλά (Χούθι) από την Υεμένη. Είναι, βέβαια, κι αυτή μια μορφή… εχτρίμ τουρισμού: Ελάτε να γνωρίσετε τη ζωή στα καταφύγια…
  • Στην Τιβεριάδα, βορειοανατολικά της σιωνιστικής οντότητας, φτάνουν κάπου-κάπου πύραυλοι της Χεζμπολά.
  • Στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν έχουν καιρό να «φτάσουν» πύραυλοι από τη Γάζα. Ομως η Αντίσταση μπορεί οποτεδήποτε να επαναλάβει τους βομβαρδισμούς, όπως έκανε και στη Μπερσεβά που είχε να τη βομβαρδίσει από τον Δεκέμβρη. Το ρισκάρει ο τουρίστας;
  • Ρισκάρει να πάει στην Ιερουσαλήμ, όπου γίνονται συνεχώς επιθέσεις με μαχαίρια, όπλα και αυτοκίνητα από Παλαιστίνιους;
  • Η Νεκρή Θάλασσα, στα σύνορα με την Ιορδανία, είναι κάπως ασφαλής. Αντε, όμως, να βγάλεις από το μυαλό του τουρίστα ότι δε θα ξαναγίνει «κάτι» με το Ιράν και δε θα κατευθυνθούν εκεί ιρανικοί πύραυλοι και drone. Από την άλλη, ο τουρίστας θα πρέπει να βρίσκεται υπό ασφυκτική φύλαξη από τον σιωνιστικό στρατό, καθώς φοβούνται διείσδυση παλαιστίνιων αγωνιστών από την Ιορδανία ή από τη Δυτική Οχθη.

Γι’ αυτό σας λέμε, πρόκειται για το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών. Μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι γύρω στο μισό εκατομμύριο εβραίοι έποικοι «την έκαναν» από το Ισραήλ μετά τις 7 Οκτώβρη, για ν’ αποφύγουν την… τυχαία συνάντηση με πυραύλους, σφαίρες κτλ., μπορούμε να καταλάβουμε πόση τύχη μπορεί να έχει η τουριστική καμπάνια των σιωνιστών.

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΑΖΙΣΜΟΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαταγγελία για το παράνομο πρόγραμμα εφημεριών στο Παίδων «Π & Α Κυριακού»
Επόμενο άρθρο H OENΓΕ καταγγέλλει τα αίσχη στο Παίδων «Π & Α Κυριακού»

Σχετικά Αρθρα

Γάζα: Συνεργός στο νέο σιωναζιστικό έγκλημα η λεγόμενη διεθνής κοινότητα

Διεθνή 29 Οκτ 2025, 20:21

Γάζα: Η ζωή συνεχίζεται με αισιοδοξία, παρά τον πόνο και τα βάσανα, από ένα λαό πάντα ακλόνητο (videos)

Διεθνή 29 Οκτ 2025, 12:40

Χαλίλ Αλ-Χάγια: Αυτά συμφωνήσαμε, αυτά διαπραγματευόμαστε

Διεθνή 26 Οκτ 2025, 21:15

Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος προς Τζέι Ντι Βανς: Είσαι συνένοχος στη γενοκτονία

Διεθνή 26 Οκτ 2025, 10:55

Παλαιστινιακές παρατάξεις: Ενωμένες στη γραμμή της Αντίστασης

Η ανακοίνωση μετά τη συνάντηση στο Κάιρο

Διεθνή 24 Οκτ 2025, 19:28

Οι αγωνιστές δεν υπογράφουν δηλώσεις μετάνοιας

Διεθνή 24 Οκτ 2025, 18:39
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!

Τι δουλειά είχε η ακροδεξιά «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία» στη στρατιωτική παρέλαση;

30 Οκτ 2025, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

30 Οκτ 2025, 00:01
Εργατικά

Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί στην Ιόνιο Σχολή: «Δεν αντέχουμε άλλο»!

24ωρη απεργία αύριο 30/10

29 Οκτ 2025, 21:24
Διεθνή

Γάζα: Συνεργός στο νέο σιωναζιστικό έγκλημα η λεγόμενη διεθνής κοινότητα

29 Οκτ 2025, 20:21
Εργατικά

Πειθαρχικά και διώξεις σε όποιον αντιστέκεται – Η Χρύσα Χοτζόγλου πίσω στη δουλειά, ενάντια στις διώξεις όλοι μια γροθιά

29 Οκτ 2025, 18:59
Κόντρες

Αυτή είναι η «μοναδική δημοκρατία» τους

29 Οκτ 2025, 15:16
Διεθνή

Γάζα: Η ζωή συνεχίζεται με αισιοδοξία, παρά τον πόνο και τα βάσανα, από ένα λαό πάντα ακλόνητο (videos)

29 Οκτ 2025, 12:40
Αγροτικά

Ιταμές απειλές των καπιταλιστών του τουρισμού προς τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της Κρήτης

29 Οκτ 2025, 11:42
Εργατικά

Να γυρίσει η Χρύσα στο σχολείο της, να νικήσει το δίκιο

30 Οκτώβρη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης για την αργία της Χρύσας Χοτζόγλου

29 Οκτ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Οκτώβρη

29 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Η 28η Οκτώβρη του 1940 και η στρατηγική ιδιοφυΐα του Νίκου Ζαχαριάδη

28 Οκτ 2025, 11:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Οκτώβρη

28 Οκτ 2025, 00:01
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των φοιτητών της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, που απειλούνται με διαγραφή

27 Οκτ 2025, 18:45
Πολιτική

Kίνητρα στην αστυνομία για να κόβει αβέρτα πρόστιμα-χαράτσια του ΚΟΚ

27 Οκτ 2025, 18:40
Κόντρες

Βορίδης: Μια ζωή φασίστας

27 Οκτ 2025, 12:04
Καταστολή

70 καθηγητές Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ: Στο πλευρό των φοιτητών μας που δικάζονται με τον νέο νόμο για τα ΑΕΙ και απειλούνται με διαγραφή

27 Οκτ 2025, 08:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Οκτώβρη

27 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαλίλ Αλ-Χάγια: Αυτά συμφωνήσαμε, αυτά διαπραγματευόμαστε

26 Οκτ 2025, 21:15
Διεθνή

Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος προς Τζέι Ντι Βανς: Είσαι συνένοχος στη γενοκτονία

26 Οκτ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

26 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

Ημέρα ορθοπεδικών νοσοκόμων.

1944: Η Θεσσαλονίκη απελευθερώνεται από τη ναζιστική κατοχή.

1945: Ενας νεκρός και δέκα τραυματίες στη συγκέντρωση για την πρώτη επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης (χτύπημα από οπαδούς της δεξιάς).

1957: Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Ινδονησίας Σουκάρνο με χειροβομβίδα, επτά νεκροί.

1967: Βόμβα στην οδό Καραγεώργη Σερβίας.

1972: Νόθες φοιτητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη με αποχή της πλειοψηφίας, διαδήλωση εκατοντάδων φοιτητών στο κέντρο της πόλης και συμπλοκές με την αστυνομία.

1980: Βόμβα καταστρέφει υποσταθμό διανομής ηλεκτρικού ρεύματος στην «Ψυγεία Ελλάδος ΑΕ» (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo