Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μπράβο Ντoριά!
  • Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι
  • Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη
  • Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος
  • Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή
  • Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Τίποτα δεν είναι τυχαίο
Πολιτική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Δεκ 2023, 09:57

Μιλώντας για την μονοκρατορία της ενημέρωσης, για την εποχή που εκατομμύρια ΜΜΕ αναπαράγουν ένα και μοναδικό λόγο, δεν μπορεί να αποφύγει κανείς τους συνειρμούς για την τεράστια εκστρατεία προπαγάνδας και ψευδών ειδήσεων που παρακολουθούμε αυτή την περίοδο σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην Παλαιστίνη. Χρειάζεται να ερευνήσει κάποιος επισταμένα και επί ώρες το διαδίκτυο, και εάν η λογοκρισία των  κολοσσών της επικοινωνίας το επιτρέψει, μπορεί να φτάσει σε κάποιες αληθινές και σφαιρικές ειδήσεις. 

Η δικτατορία, επί παραδείγματι, της Google, μιας εταιρίας με τεράστια επιδραστικότητα σε αυτόν τον τομέα και με χρηματιστηριακή αξία πολλαπλάσια του ΑΕΠ πολλών χωρών, ελέγχει τη ροή της πληροφορίας σε παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά είναι επόμενο η δομή και τα στελέχη της να είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και το τραπεζικό σύστημα.

Είναι αυτονόητο, ότι η αόρατη εξουσία αυτών των τεράτων-μονοπωλίων είναι απότοκο της δύναμης του κεφαλαίου πίσω από αυτά και αυτή η εξουσία  είναι σχεδόν τελείως  αυτονομημένη από τα οποιαδήποτε πρόσωπα και πράγματα. Είναι, παρολαυτά, ενδεικτικό και ενδιαφέρον ότι περιδιαβαίνοντας σε πληροφορίες που σε αυτή την ίδια την Google δημοσιοποιούνται, μπορεί κάποιος να κάνει αποκαλυπτικές συνδέσεις. Ας δούμε δυο από τα πρόσωπα που σχεδίασαν από θέσεις – κλειδιά γιγαντιαίων επιχειρήσεων του διαδικτύου τον πόλεμο κατά την λεγόμενης τρομοκρατίας, την λογοκρισία και τον αποκλεισμό απόψεων αντίθετων στα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα της Δύσης.

Ο 42χρονος Jared Cohen, εβραϊκής καταγωγής, δημιούργησε το think tank της  Google  και υπήρξε επίσης ιδρυτής της θυγατρικής της Jigsaw, που στόχο είχαν τη διαδικτυακή αντιμετώπιση «των ανατρεπτικών, εξτρεμιστικών, πολιτικών απόψεων, των απειλών και της κατήχησης στον κυβερνοχώρο». Υπήρξε ιθύνων νους του Γραφείου Διπλωματίας και Πολιτικού Σχεδιασμού του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επί υπουργίας Κοντολίζα Ράις και Χίλαρι Κλίντον. 

Ως σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών «σε ζητήματα τρομοκρατίας και ριζοσπαστικοποίησης με επίκεντρο το Ιράν και τη Μέση Ανατολή», έκανε επίσης πολλά ταξίδια στο Αφγανιστάν με τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Συνολικά έχει επισκεφθεί 103 χώρες, πολλές εκ των οποίων εν μέσω κοινωνικών αναταραχών. Εθεσε υπό διαδικτυακή παρακολούθηση και ενθάρρυνση τις αντιπολιτευτικές κινήσεις στη Συρία, από την οποία εκδιώχτηκε δυο φορές, αλλά και τον πληροφοριακό πόλεμο με την Κίνα.

Ενας άλλος κύριος, εβραϊκής καταγωγής επίσης, ο David Solomon, διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, προσέλαβε τον Jared Cohen ως Πρόεδρο των Παγκοσμίων Υποθέσεων της Τράπεζας το 2022. Την ίδια χρονιά, ο Jared με αυτή του την ιδιότητα, συναντήθηκε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουκρανία.

Πολυσχιδής και πολυπράγμων, ο Jared διετέλεσε μέχρι και κριτής (!) επί σειρά ετών στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Τριμπέκα, που ιδρύθηκε το 2002 για να τονώσει την πολιτιστική και οικονομική ζωή στο Μανχάταν, μετά την πτώση των Δίδυμων Πύργων. Μεταξύ των πολλών best sellers που έγραψε είναι και «Τα παιδιά της Τζιχάντ».

Κατάφερε και πήρε βίζα, επισκέφτηκε το Ιράν, τη Συρία, τον Λίβανο κλπ και πήρε συνεντεύξεις από μαχητές της Χεσμπολά και άλλους νεολαίους, σε μια προσπάθεια ανίχνευσης των μελλοντικών σπερμάτων της «τρομοκρατίας». Υπό των φως των πρόσφατων εξελίξεων στην Παλαιστίνη, υποθέτουμε ότι όσα συμβαίνουν δεν τον απογοήτευσαν! 

Φυσικά, το διεθνές κεφάλαιο θα βοηθούσε ούτως ή άλλως με κάθε τρόπο την προπαγάνδα του Ισραήλ που έχει βυθιστεί στη δίνη ενός απρόβλεπτου πολέμου εναντίον της κατηραμένης τρομοκρατίας που το απειλεί, αλλά, εδώ που τα λέμε, δεν είναι διόλου κακό να έχεις τα δικά σου παιδιά σε καίρια πόστα για κάθε περίσταση και ενδεχόμενο!

Ενας συνεργάτης του Jared Cohen και συν-συγγραφέας βιβλίων, υπήρξε ο ακόμα πιο ταλαντούχος μηχανικός λογισμικού, ο πολυπράγμων Eric Schmitd, το τρίτο μεταγενέστερο αφεντικό της Google, εμπνευστής της γιγαντιαίας θυγατρικής Alphabet, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στον παγκόσμιο ιστό και κάτοχος μιας προσωπικής περιουσίας άνω των 25 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg. 

Και επειδή στην Αμερική οι μονοπωλιακοί κολοσσοί δεν διαχωρίζονται από το κράτος, ο Schmitd, όπως και o Cohen, κατείχαν θεσμικές θέσεις. Ο πρώτος ήταν επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα και του Μπάιντεν και το 2016 έλαβε μετάλλιο από το υπουργείο Αμυνας για διακεκριμένες υπηρεσίες.  To 2013 επισκέφτηκε τη Βόρεια Κορέα και το 2014 την Κούβα. Μαζί με τον Cohen συνάντησαν τον πάπα Φραγκίσκο. Είναι εκλεκτό μέλος της λέσχης Bilderberg. A, έχει ιδρύσει φιλανθρωπικό ίδρυμα και είναι και… οικολόγος.

Η αναφορά σε αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ένα κομμάτι του παζλ μιας μεγαλύτερης εικόνας που δείχνει πως λειτουργεί αυτός ο κόσμος. Αυτοί οι διεθνείς τεχνοκράτες αποδεικνύονται πολλές φορές πιο αποτελεσματικοί από τις στρατιωτικές επεμβάσεις.

Ανήκουν στην ελίτ που θέτει τους κανόνες της παγκόσμιας δικτατορίας του κεφαλαίου, είναι μέλη μιας παντοδύναμης οικονομικής εξουσίας που κυβερνάει τους πάντες, παρότι δεν έχουν εκλεγεί από κανένα. Και όποιος αντιστέκεται σε αυτή τη δικτατορία ή διεκδικεί απλώς το δικαίωμα της ύπαρξης και της επιβίωσης, όπως οι Παλαιστίνιοι, βαφτίζεται τρομοκράτης, η φωνή του πνίγεται από τη λογοκρισία, την απομόνωση και την εκκωφαντική προπαγάνδα και καταδικάζεται να ανεβεί μόνος του τον δρόμο του μαρτυρίου.

Να γιατί η οργάνωση της αντιπληροφόρησης έχει τεράστια σημασία. Οπως ένας λαός δυόμισι εκατομμυρίων, αποκλεισμένος σε μια στενή λωρίδα γης έκτασης ίσης μ’ αυτή της Ανδρου, μπορεί και αντιστέκεται αποτελεσματικά σε έναν πανίσχυρο στρατό, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των οπλικών συστημάτων, αλλά χωρίς καρδιά, χωρίς όραμα, χωρίς ιδανικά, όπως ο παλαιστινιακός λαός στη Γάζα έχτισε μια Αντίσταση, με τα δικά της όπλα και με το μέγιστο όπλο: την καρδιά, το όραμα, τα ιδανικά, έτσι και το μονοπώλιο της πληροφόρησης των ιμπεριαλιστών, με την τεράστια ισχύ σε κεφάλαιο και μέσα, μπορεί να υπερκεραστεί αποτελεσματικά από μια οργανωμένη αντιπληροφόρηση. Οχι «με τη μία», όχι «άπαξ διά παντός», αλλά με δουλειά μυρμηγκιού, με αφοσίωση, στοχοπροσήλωση και πολλή, πολλή δουλειά, ατομική και συλλογική. 

Εκτύπωση 🖨
ΑΣΤΙΚΑ ΜΜΕ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΨόφα, κάθαρμα…
Επόμενο άρθρο H Γκερνίκα αλληλέγγυα στη Γάζα

Σχετικά Αρθρα

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

Πολιτική 10 Σεπ 2025, 20:39

Σφοδρή επίθεση Μαρινάκη στον Μητσοτάκη: Ορντέβρ για την ομιλία Τσίπρα

Πολιτική 5 Σεπ 2025, 12:17

Από την Κίμπερλι ως τον Μελχισεδέκ, ένας Καμμένος δρόμος…

Τι κρύβεται πίσω από την εκκωφαντική προπαγάνδα για τη μαφία των Χανίων και τον Καμμένο;

Πολιτική 3 Σεπ 2025, 22:21

Δε θα περάσουν οι απειλές ενάντια στους ιδιοκτήτες της «Αξιώτισσας» στη Νάξο

Πολιτική 2 Σεπ 2025, 13:56

Kαλούν τους σιωνιστές εγκληματίες να μιλήσουν σε ευρωπαϊκό συνέδριο Εγκληματολογίας!

Τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να αποσύρει την αιγίδα της η σύγκλητος του Παντείου

Πολιτική 1 Σεπ 2025, 10:16

Σιωνίστρια του κερατά η… αθώα εβραιοπούλα

Πολιτική 30 Αυγ 2025, 09:13
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Διεθνή

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

10 Σεπ 2025, 11:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2025, 00:01
Κόντρες

Οταν η διερμηνεία γίνεται επάγγελμα βαρύ και ανθυγιεινό

9 Σεπ 2025, 21:02
Διεθνή

Δυο παιδικά μάτια καθρεφτίζουν τη Γάζα, την Παλαιστίνη

9 Σεπ 2025, 19:59
Διεθνή

Ντόχα (Κατάρ): Οι σιωναζιστές προσπάθησαν να δολοφονήσουν τους παλαιστίνιους διαπραγματευτές, ηγετικά στελέχη της Χαμάς

9 Σεπ 2025, 18:19
Διεθνή

Η Ιερουσαλήμ στη Τζαμπάλια στέλνει περήφανο χαιρετισμό

9 Σεπ 2025, 12:21
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκτέλεσε έξι δωσίλογους στην Πόλη της Γάζας

Δολοφονία μετά από προδοσία στελέχους του Λαϊκού Μετώπου και της ένοπλης πτέρυγάς του

9 Σεπ 2025, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΗΠΑ και σιωναζιστές ψάχνουν αλλά δε θα βρουν κορόιδα ή ηττοπαθείς στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

8 Σεπ 2025, 18:21
Παιδεία

Παραρτήματα-«αρπαχτές» ελληνικών πανεπιστημίων στην Κύπρο

8 Σεπ 2025, 17:23
Κόντρες

Μπουμπούκος ή μπουχέσας;

8 Σεπ 2025, 13:01
Διεθνή

Λονδίνο: Συλλήψεις 890 διαδηλωτών ενάντια στην απαγόρευση της Palestine Action

8 Σεπ 2025, 10:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Υεμενίτικο drone έπληξε το αεροδρόμιο Ραμόν στο Εϊλάτ

7 Σεπ 2025, 19:59
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

1926: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, τραυματίες οκτώ περαστικοί.

1929: Συγκρούσεις καπνεργατών – Χωροφυλακής στο Αγρίνιο.

1944: Η Μαρίκα Μπότση-Τσαπαλίρα γίνεται η πρώτη ελληνίδα δήμαρχος (Αμαλιάδα).

1967: Επτά διαδηλωτές καταδικάζονται από το στρατοδικείο Χανίων.

1972: Ανατινάζεται πυλώνας της ΔΕΗ στην Κηφισιά («Ομάδα Αρης»).

1973: Σκοτώνεται ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε στη διάρκεια πραξικοπήματος του στρατηγού Πινοσέτ.

1976: Βόμβα στα γραφεία του Σκαλιστήρη (ΕΛΑ).

1986: Πεθαίνει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

2001: Χτύπημα των δίδυμων πύργων (Νέα Υόρκη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo