Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»
  • Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…
  • Σαν σήμερα 14 Απρίλη
  • Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»«Θα τα πούμε σύντομα στους δρόμους» κραυγάζουν οι νεοναζιστές Κασιδιαραίοι
Πολιτική

«Θα τα πούμε σύντομα στους δρόμους» κραυγάζουν οι νεοναζιστές Κασιδιαραίοι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούλ 2023, 18:38

Οσο κι αν προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν… ήρεμη κοινοβουλευτική δύναμη, οι νεοναζιστές Κασιδιαραίοι έχουν κι ένα κοινό που πρέπει να ικανοποιήσουν. Είναι τα μέλη των ταγμάτων εφόδου που δεν μπορούν ν’ αρκεστούν στο ρόλο του ψηφοφόρου αλλά θέλουν «δράση». Εστω κι αν αυτή η δράση θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά της «κρυπτείας», προκειμένου ν’ αποφύγουν συλλήψεις και παραπομπές σε δίκες.

Σ’ αυτό το κοινό απευθύνεται το στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος «Ελληνες» (υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης) και νυν στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος «Σπαρτιάτες», Φώτης Κοσμίδης, απευθύνοντας μετεκλογικό μήνυμα που τους υπόσχεται ότι οι εκλογές τελείωσαν αλλά ο αγώνας συνεχίζεται και «θα τα πούμε σύντομα στους δρόμους». «Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου» είναι το σύνθημα με το οποίο καταλήγει η ανάρτηση, που συνοδεύεται από ενθουσιώδη σχόλια άλλων νεοναζιστών, στα οποία υπάρχουν μόνο ο Κασιδιάρης και οι «Σπαρτιάτες» (Στίγκας; Ποιος είν’ αυτός;).

Ενας άλλος Κασιδιαραίος και «Σπαρτιάτης», ο υποψήφιος βουλευτής στην Αρτα Μιχάλης Σιόγκας, φιλοξενήθηκε προεκλογικά από το Αρτtv και δε δίστασε να πει ότι οι «Σπαρτιάτες» είναι η τελευταία εφεδρεία του Κασιδιάρη, επειδή αποκλείστηκε το μόρφωμά του! «Καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε συνεργασία με την εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ φτιάξαν αντισυνταγματικές τροπολογίες , τις οποίες μεθοδευμένα απαγορεύουν ένα καθόλου νόμιμο αστικό κόμμα, ερχόμαστε εμείς ως η τελευταία γραμμή της εφεδρείας, μπαίνουμε μπροστά στην μάχη, είμαστε οι Σπαρτιάτες ώστε να παλέψουμε υπέρ πίστεως και πατρίδος», λέει ο Σιόγκας με τα… υπέροχα ελληνικά του.

Δείτε κι άλλο ένα βίντεο με το οποίο ο Σιόγκας διαφήμιζε τους «Σπαρτιάτες» (πάντα με… άψογα ελληνικά):

Σε άλλο βίντεο ο Σιόγκας στήθηκε μπροστά από το μπατσομέγαρο της Αρτας και ανακοίνωσε ότι μόλις κατέθεσε μήνυση ενάντια στο ΔΣ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών γιατί αποκαλούν τον ίδιο και τους «Σπαρτιάτες» ναζιστικό μόρφωμα. Οπως μας ενημέρωσε (διά της γραμματέως του) ο πρόεδρος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και κοσμήτορας της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, Θανάσης Τρικούπης, το Τμήμα δεν έχει ΔΣ αλλά Γενική Συνέλευση, η οποία δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Σιόγκα! Αναρτήσεις υπήρξαν από φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος, αλλά ο Σιόγκας, ακολουθώντας τα δόγματα του γκεμπελισμού, εμφανίστηκε να κάνει (και καλά) μήνυση σε ανύπαρκτο όργανο!

Ο Σιόγκας προβλήθηκε και από το πουλέν των Κασιδιαραίων στο youtube, τον Χατζηηρεμία. Κι αφού ξεδίπλωσε το… ταλέντο του (φύλακας σε πλοία και παραλίγο λιμενόμπατσος), μίλησε και για… Πολιτική Δικονομία και για τη… νομική παράνοια στη δίκη των νεοναζιστών της ΧΑ, για «πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί σε κανένα σοβαρό κράτος δικαίου» (από το 4:40 μέχρι το 5:10).

https://www.youtube.com/watch?v=OCj6CvfxNQ0

Βλέπουμε, δηλαδή, πως καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο ο Κασιδιάρης έδωσε γραμμή στους δικούς του, που ήταν οι μόνοι που μιλούσαν στα social media (Στίγκας δεν υπήρχε), να δείχνουν με κάθε τρόπο ότι οι «Σπαρτιάτες» είναι δικό του μόρφωμα και ότι ο Στίγκας είναι ένας ανάξιος λόγου αχυράνθρωπος. Μέχρι και πανό με σχετικό περιεχόμενο σήκωναν οι Κασιδιαραίοι, με υπογραφή «Σπαρτιάτες». Και ο Στίγκας καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι δίπλα στο πανό.

Ακόμα και για οδηγίες συμπεριφοράς κατά την ψηφοφορία παρέπεμπαν στη δικηγόρο του Κασιδιάρη, Πανταζή. Η Στοΐδου που έκανε τη σχετική ανάρτηση είναι στέλεχος των νεοναζιστών Κασιδιαραίων και ήταν υποψήφια με το μόρφωμα «Ελληνες»:

Οι εκτός φυλακής λεγεωνάριοι έκαναν προεκλογική εκστρατεία με σημαία τους τον Κασιδιάρη (τον Στίγκα -επαναλαμβάνουμε- τον είχαν χεσμένο):

Στο τέλος, εμφανίστηκε ο ίδιος ο Κασιδιάρης σαν ο πραγματικός αρχηγός του μορφώματος:

Ας αφήσουν, λοιπόν, τους… «προβληματισμούς» και τα «ερωτήματα» οι δημοσιογράφοι των αστικών ΜΜΕ και διάφοροι άλλοι δημοσιολογούντες. Οι «Σπαρτιάτες» είναι οι νεοναζιστές Κασιδιαραίοι (ατόφιοι) και πλέον, αποθρασυμμένοι από την όντως εντυπωσιακή εκλογική επιτυχία τους, δίνουν και ραντεβού στους δρόμους. Εκεί που «θα ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια», όπως έλεγε ο ξεπεσμένος φιρερίσκος Μιχαλολιάκος.

Φυσικά, τον πρώτο καιρό θα το παίζουν λούφα και παραλλαγή. Οχι μόνον ο «μπροστινός» Στίγκας αλλά και οι υπόλοιποι. Εδώ ο Μιχαλολιάκος δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκηρύξει τα εγκλήματα που κατ’ εντολήν του εκτέλεσαν τα τάγματα εφόδου των λυσσασμένων υποτακτικών του. Αυτό είναι μέσα στη λογική των νεοναζιστών. Ομως η αγέλη θα βράζει και θα διψάει για αίμα. Και η ηγετική ομάδα θα πρέπει να τους δώσει τη δυνατότητα να εκτονωθούν χύνμοντας αίμα, γιατί ο εθνικοσοσιαλισμός δεν μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί χωρίς το έγκλημα.

Εκεί, στους δρόμους του αγώνα, οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Εκτύπωση 🖨
«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤζενίν: Ολοκληρώθηκε το σιωνιστικό έγκλημα
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 6 Ιούλη

Σχετικά Αρθρα

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

Πολιτική 14 Απρ 2026, 09:54

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

Πολιτική 7 Απρ 2026, 20:49

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

Πολιτική 1 Απρ 2026, 15:09

Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το δικαστήριο δικαίωσε πλήρως την Παρασκευή Τυχεροπούλου

Διατάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της στον (νέο) ΟΠΕΚΕΠΕ και να της καταβληθεί αποζημίωση

Πολιτική 30 Μαρ 2026, 18:55
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

Ημέρα δράσης κατά των στρατιωτικών δαπανών.

1902: Σοσιαλεπαναστάτες εκτελούν τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Σιπιένγκιν (Ρωσία).

1955: Αρχίζει η παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης στους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ.

1956: Καθαιρείται ο Νίκος Ζαχαριάδης από την ΚΕ του ΚΚΕ.

1967: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.

1970: Δεκαπέντε δυτικοευρωπαϊκά κράτη κατηγορούν την Ελλάδα για βασανισμό κρατουμένων.

1973: Βόμβα έξω από το ΙΣΤ’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1986: Αγγλοαμερικανοί βομβαρδίζουν τη Λιβύη σκοτώνοντας άμαχους ως αντίποινα για βομβιστική επίθεση σε club της Γερμανίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo