Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν
  • Σαν σήμερα 11 Απρίλη
  • Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό
  • Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις
  • Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν
  • Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τα τελευταία νέα από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
Διεθνή

Τα τελευταία νέα από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Φεβ 2024, 21:54

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ

  • Στόχευσαν με αντιοχυρωματική ρουκέτα TBG μια σιωνιστική ειδική δύναμη που στάθμευε μέσα σε ένα σπίτι και συγκρούστηκαν με μέλη της δύναμης με πολυβόλα, αφήνοντάς τους νεκρούς και τραυματίες, βόρεια της συνοικίας Al-Amal, δυτικά της Khan Yunis.
  • Χτύπησαν με ρουκέτα Al-Yassin 105 ένα σιωνιστικό τανκ Merkava, στη συνοικία Al-Zaytoun στην πόλη της Γάζας.
  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν, κατέστρεψαν με βλήματα όλμων μια συγκέντρωση δυνάμεων κατοχής νότια της συνοικίας Al-Zaytoun στην πόλη της Γάζας.
  • Κατέστρεψαν με ρουκέτα Al-Yassin 105 ένα σιωνιστικό τεθωρακισμένο μεταφοράς προσωπικού, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας το πλήρωμά του, στην περιοχή Sheikh Nasser στη Khan Yunis. Ελικόπτερα κατέφθασαν για να μεταφέρουν τραυματίες.
  • Βίντεο από τις συγκρούσεις με τις εχθρικές δυνάμεις που διεισδύουν στη συνοικία Al-Zaytoun, ανατολικά της πόλης της Γάζας.

0:38 «Ακόμα καθόμαστε. Ελα. Ηρθε [το τανκ]»

0:50 Γράφει: «Μάχη του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα. Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ. Ταξιαρχίες Αλ-Ανσάρ».

0:52 Βομβαρδισμός εχθρικών συγκεντρώσεων που διεισδύουν στη γειτονιά Αλ-Ζαϊτούν στην πόλη της Γάζας, σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Ανσάρ.

1:12 «Για τα μάτια σου Αμπού Χάλεντ [Μοχάμεντ Αλ-Ντεΐφ]»

1:20 Παρακολούθηση εχθρικών ελικοπτέρων που μεταφέρουν νεκρούς και τραυματίες εχθρικούς στρατιώτες.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/02/Al-Qassam_al-Zaytoun_22-2.mp4
  • Χτύπησαν ένα σιωνιστικό τανκ Merkava με εκρηκτικό μηχανισμό και το πυρπόλησαν, στην οδό Salah al-Din στη συνοικία Zaytoun στην πόλη της Γάζας.
  • Χτύπησαν ένα σιωνιστικό τανκ Merkava με ρουκέτα Al-Yassin 105 στη γειτονιά Zaytoun.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Βομβάρδισαν με μπαράζ από βλήματα όλμων 60 χλστ. μια συγκέντρωση εχθρικών στρατιωτών στη συνοικία Al-Zaytoun, νοτιοανατολικά της πόλης της Γάζας,
  • Ελεύθερος σκοπευτής σκότωσε έναν σιωνιστή στρατιώτη στη συνοικία Al-Amal, δυτικά της Khan Υunis.
  • Βομβάρδισαν με μπαράζ πυραύλων τους εποικισμούς-στρατώνες Μαφλεσίμ και Νιράμ
  • Βομβάρδισαν με βλήματα όλμων και πυραύλους 107 μια συγκέντρωση εχθρικών στρατιωτών γύρω από τον μύλο Ασούρ στη μέση της γειτονιάς Zaytoun στην πόλη της Γάζας.
  • Οδήγησαν δύο σιωνιστικά τανκ Merkava σε προκαθορισμένη ενέδρα μηχανικού, στη γειτονιά Al-Zaytoun στην πόλη της Γάζας.
  • Βομβάρδισαν με βλήματα όλμων μια συγκέντρωση εχθρικών στρατιωτών ανατολικά του Κεντρικού Κυβερνείου.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/02/al-Quds_olmoi_23-2.mp4
  • Βομβάρδισαν με βλήματα όλμων 60 χλστ. θέσεις σιωνιστικών οχημάτων και στρατιωτών γύρω από τη Ντάουλα και την Οδό 8.
  • Στόχευσαν ένα σιωνιστικό στρατιωτικό όχημα με ρουκέτα RPG, νότια της πόλης της Γάζας.
  • Στόχευσαν ένα σιωνιστικό στρατιωτικό όχημα με ρουκέτα RPG, δυτικά της Χαν Γιούνις.
  • Βομβάρδισαν με βλήματα όλμων 60 χλστ. εχθρικές συγκεντρώσεις στη συνοικία Al-Zaytoun.
  • Μετά την επιστροφή τους από τις περιοχές μάχης, οι μαχητές Αλ-Κουντς πιστοποίησαν θανάτους και τραυματισμούς σε μια σιωνιστική δύναμη πεζικού, κατά τη διάρκεια ενέδρας με πολυβόλα και όπλα κατά προσωπικού, στον έξονα προώθησής τους στην κεντρική Χαν Γιούνις.
  • Παγίδευσαν μια σιωνιστική δύναμη μηχανικού και μια μπουλντόζα D9 σε σφιχτή ενέδρα μηχανικού, κατά την οποία πυροδότησαν πολλές εκρηκτικές βόμβες βαρελιού Thaqib, στην περιοχή Abasan al-Kabira, ανατολικά της Khan Younis.
  • Στόχευσαν με ρουκέτα Tandum ένα σιωνιστικό τανκ Merkava και εξάλειψαν έναν αριθμό στρατιωτών στο εσωτερικό του από μηδενική απόσταση, στην περιοχή Abasan al-Kabira, ανατολικά της Khan Younis.
  • Ανατίναξαν με εκρηκτική βόμβα ανταρτών ένα σιωνιστικό τανκ Merkava στη γειτονιά Al-Amal, δυτικά της Khan Younis.

Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν

  • Χτύπησαν με πύραυλο Saeer μια σιωνιστική δύναμη που είχε οχυρωθεί σε ένα κτίριο στη συνοικία Al-Zaytoun, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς στα μέλη της.

 

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/02/muj_brig_SaeerMissile_23-2.mp4
  • Με βολές ελεύθερων σκοπευτών σκότωσαν έναν αριθμό σιωνιστών στρατιωτών που κάθονταν στα οχήματά τους, στην περιοχή των πολυκατοικιών Τάιμπα, νότια της Γιαπωνέζικης γειτονιάς στη Χαν Γιούνις. Η επιχείρηση έγινε από κοινού με τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς.
  • Ενεπλάκησαν σε σφοδρές συγκρούσεις με τους σιωνιστές στους άξονες προώθησής τους στη Χαν Γιούνις και πέτυχαν άμεσα χτυπήματα.
  • Χτύπησαν με βλήματα όλμων μια θέση και ανάπτυξη σιωνιστών εχθρικών στρατιωτών γύρω από την τοποθεσία Ersal 16, ανατολικά της Beit Hanoun.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/02/mujah_brig_olmoi_northeastBeitHanoun_22-2.mp4
  • Κατέστρεψαν με βλήματα όλμων μια συγκέντρωση σιωνιστικών εχθρικών δυνάμεων νότια της συνοικίας Ζαϊτούν στην πόλη της Γάζας, σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ.
  • Χτύπησαν συγκεντρώσεις σιωνιστικών δυνάμεων στη νοτιοανατολική Γάζα με πυραύλους μικρού βεληνεκούς.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/02/mujah_brig_missiles_southeastGaza_22-2.mp4

Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα

  • Ενεπλάκησαν σε σφοδρές συγκρούσεις με πολυβόλα στον άξονα μάχης στη συνοικία Al-Zaytoun.
  • Χτύπησαν με ρουκέτα RPG ένα σιωνιστικό τανκ στον άξονα προώθησης νότια της Al-Zaytoun.
  • Χτύπησαν με ρουκέτα Tandum ένα τανκ Merkava και το χτύπησαν απευθείας στον άξονα μάχης στη συνοικία Al-Zaytoun.
  • Βομβάρδισαν με όλμους 60 χλστ. εχθρικές συγκεντρώσεις στον άξονα μάχης στη συνοικία Al-Zaytoun.
  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης, οι μαχητές ανέφεραν ότι χτύπησαν με ρουκέτες RΡG ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού δυτικά της Χαν Γιούνις και ένα τανκ Merkava στο κέντρο της Χαν Γιούνις.
  • Βομβάρδισαν με έναν αριθμό βλημάτων όλμων, συγκεντρώσεις εχθρικών στρατιωτών και οχημάτων, ανατολικά του στρατοπέδου Jabalia στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης, οι μαχητές ανέφεραν ότι ενεπλάκησαν σε σφοδρές συγκρούσεις με πολυβόλα, με μια ομάδα στρατιωτών κατοχής, στην περιοχή Σέιχ Νάσερ στη Χαν Γιούνις, νότια της Λωρίδας της Γάζας. Οι μαχητές βεβαίωσαν ότι είχαν υποστεί απώλειες στις τάξεις τους και ελικόπτερα φάνηκαν να προσγειώνονται για να τους πάρουν.

Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν

  • Βομβάρδισαν με πυραύλους 107, συγκεντρώσεις και θέσεις του εχθρού, στη Βόρεια Γάζα.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/02/al-nasser_salah-al-din_22-2.mp4

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης – Δυνάμεις του μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ

  • Χτύπησαν με ρουκέτα RPG ένα σιωνιστικό τανκ κοντά στην Οδό 8, στη συνοικία Al-Zaytoun, στην πόλη της Γάζας.
  • Χτύπησαν με εκρηκτικό μηχανισμό ένα σιωνιστικό τανκ, στη συνοικία Al-Amal, δυτικά της Χαν Γιούνις.
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜισόλογα Συγκλήτων – Καθαρή εναντίωση στα ιδιωτικά πανεπιστήμια από τα μέλη ΔΕΠ
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 25 Φλεβάρη

Σχετικά Αρθρα

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 10 Απρ 2026, 10:45

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

Διεθνή 9 Απρ 2026, 20:09

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

Διεθνή 9 Απρ 2026, 18:56

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

Διεθνή 8 Απρ 2026, 19:55

Χεζμπολά: Στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης ιστορικής νίκης

Διεθνή 8 Απρ 2026, 14:54

Δεκαπενθήμερη εκεχειρία και έναρξη διαπραγματεύσεων με τους όρους του Ιράν

Η μπλόφα του Τραμπ αφορούσε τους αμερικανούς πολίτες, όχι το Ιράν

Διεθνή 8 Απρ 2026, 11:29
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
Καταστολή

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

9 Απρ 2026, 10:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Απρίλη

9 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

8 Απρ 2026, 19:55
Διεθνή

Χεζμπολά: Στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης ιστορικής νίκης

8 Απρ 2026, 14:54
Η παπάρα

Τρέμε Μπουμπούκε, ο Τάκαρος θα σε εκθρονίσει

8 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Δεκαπενθήμερη εκεχειρία και έναρξη διαπραγματεύσεων με τους όρους του Ιράν

Η μπλόφα του Τραμπ αφορούσε τους αμερικανούς πολίτες, όχι το Ιράν

8 Απρ 2026, 11:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Απρίλη

8 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οταν ένα Quadcopter ερωτεύεται ένα Namer…

7 Απρ 2026, 22:24
Διεθνή

Ο ναζί Τραμπ απειλεί, το Ιράν οργανώνει την άμυνα και την αντεπίθεσή του

7 Απρ 2026, 21:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

Ημέρα κατά της νόσου του Parkinson.

1944: Εκτελούνται πέντε κομμουνιστές στην Καισαριανή ως αντίποινα για το θάνατο δύο χωροφυλάκων.

1944: Συγκροτείται η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης και εγκαθίσταται στους Κορυσχάδες.

1969: Βόμβα στην είσοδο της εφημερίδας «Εστία» (ΔΑ).

1978: Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες εκτελούν δεσμοφύλακα της φυλακής όπου κρατούνται ηγετικά μέλη της οργάνωσης.

1991: Πεθαίνει ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας στη διάρκεια της δίκης για το σκάνδαλο Κοσκωτά.

1994: Ρουκέτα κατά των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας “ALiCo” και βόμβα στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας «Nationale Nederlanden». Την ίδια μέρα, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, βρέθηκαν δύο ρουκέτες στον Πειραιά, οι οποίες είχε επιχειρηθεί να εκτοξευτούν κατά του βρετανικού αεροπλανοφόρου «Arc Royal»(17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo