Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά
  • Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση
  • Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη
  • Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…
  • Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού
  • H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Τα γαλάζια τρολ «γλεντάνε» τον Νικόλα
Κόντρες

Τα γαλάζια τρολ «γλεντάνε» τον Νικόλα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιούλ 2024, 11:59

Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου τα «τσακάλια» του Διαδικτύου και των ερτζιανών να ανασύρουν δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη, που ως υποψήφιος διαφήμιζε σαν ένα από τα προσόντα του το ότι μπορεί να σταματήσει τη δεύτερη θητεία της Ούρσουλα(ς). Αν εκλεγώ εγώ και μερικοί άλλοι σαν εμένα, η κυρία Φον ντερ Λάιεν πολύ δύσκολα θα επανεκλεγεί, γιατί θα αναγκαστεί να περάσει τη βάσανο της ακρόασης, έλεγε ο και πιανίστας Νικόλας. Τώρα, τον γλεντάνε τα τρολ της γαλάζιας «ομάδας αλήθειας».


Και ο Βαξεβάνης «γλεντάει» τον Μπουμπούκο

Kαι ο Κώστας Βαξεβάνης «γλεντάει» τον ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανό-υπουργό Μπουμπούκο. Και με το δίκιο του, αφού ο Αδωνις του την είχε πέσει, προεξοφλώντας ότι «θα αθωωθεί εκ νέου ο μεγαλύτερος Φιλέλληνας της εποχής μας»! Τι έγινε με τον «φίλο Μπομπ» Μενέντες είναι γνωστό: guilty on all counts («ένοχο για όλες τις κατηγορίες») έκριναν οι ένορκοι του Μανχάταν τον «μεγαλύτερο Φιλέλληνα της εποχής μας»!

Ο Βαξεβάνης δηλώνει ότι «πραγματικά λυπάται». Εμείς, από την άλλη, πλέουμε σε πελάγη χαράς.

Κλαίμε!

Το χειρότερο για τον Δραγασάκη δεν είναι να του κάνει μαθήματα «αριστεροσύνης» ο Κασσελάκης, αλλά να τον ειρωνεύονται ο Μάρκος (Χατζησάββας) και ο Νίκος (Καρανίκας). «Ο Δραγασάκης δεν ήταν ποτέ номенклату́ра [νομενκλατούρα]. Ηταν από εκείνους που μέσω της αμφιλεγόμενης έννοιας της “θεσμικότητας” εγγυούνταν διά βίου την αναπαραγωγή της номенклату́ра ενάντια σε βάση και ηγεσία ταυτόχρονα. Αποφράς ημέρα σήμερα για την ΤτΕ!», έγραψε ο και σλαβομαθής Μάρκος.«Φτιάξανε κόμματα από διασπάσεις και τα μετατρέψανε σε κόμματα με επετηρίδα στελεχών και μια ολιγαρχία της ηγεσίας που το πρώτο πράγμα που κατάφεραν ήταν να αποκοπούν από την κοινωνία αλλά ταυτόχρονα να μιλάνε στο όνομα της ελίτ και να συσσωρεύουν τον πλούτο της Αριστεράς που εκτός από προνόμια οικονομικά ήταν και ο πλούτος της γνώσης που παρήγαγε ο συλλογικός βίος», σχολίασε ο… βαθύς μαρξιστής Νίκος.

Αντανακλαστικά Ραν-Ταν-Πλαν και από τους δύο. Αλλά και δείγμα βαθιάς ανησυχίας από το στρατόπεδο ΣτέΚας. Γιατί ο Δραγασάκης έχει στηρίγματα στον αστικό χώρο και αν δραστηριοποιηθεί για τη δημιουργία του «νέου κόμματος Τσίπρα», θα έχει διεισδυτικότητα. Οσο για εμάς, όπως αντιλαμβάνεστε… κλαίμε για τα παρατράγουδα της «κυβερνώσας Αριστεράς».

ΥΓ. Ολα τα λεφτά ήταν η λακωνική παρέμβαση του τιτανοτεράστιου Βαγγέλη Αντώναρου. «Να πω ότι δεν χαίρομαι…», έγραψε στο Facebook, χωρίς να κατονομάζει την πηγή της χαράς του! Χαίρεται ο δεξιός Αντώναρος επειδή έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ρεβιζιονιστής (το πάλαι) Δραγασάκης! Ζουν ανεπανάληπτες εποχές στην «κυβερνώσα».

Τσιπροπονηριές

Οι Τσιπραίοι που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για να φύγουν όταν τους κάνει νόημα ο Alexius Tsiprius Kiginatus, απάντησαν με ψυχραιμία και κουτοπονηριά: ναι μεν διαφωνούμε με τον Δραγασάκη που αποχώρησε, όμως είναι τοτέμ και τα τοτέμ πρέπει να τα προσκυνάμε.

«Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν με βρίσκει σύμφωνη. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά τη μακρόχρονη, ηθική και συνεπή διαδρομή του στην Αριστερά και την τεράστια συνεισφορά του στην κυβερνητική μας πορεία», έγραψε στα σόσιαλ μίντια η Ολγάρα η τσίφτισσα, η καραμπουζουκλού. «Η απαξίωση των συντρόφων, όταν χωρίζουν οι δρόμοι μας, είναι ξένη στον δικό μου κώδικα αρχών και αξιών», έγραψε -μεταξύ πολλών άλλων- ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Προσυπογράφω κάθε λέξη. Οι διαφωνίες μας όλα αυτά τα χρόνια, πολλές. Ο σεβασμός, δεδομένος», έγραψε ο Γιώργος Βασιλειάδης, αναπαράγοντας την ανάρτηση Βασιλειάδη.

Τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μας;

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι αν εκλεγεί θα κάνει υπουργό Οικονομικών τον CEO της JPMorgan Τζέιμι Ντίμον. Για τον αμερικάνικο κρατικομονοπωλιακό καπιταλισμό αυτό είναι σύνηθες. Μεγαλοστελέχη μονοπωλίων καλούνται να υπηρετήσουν σε υπουργικές θέσεις κι όταν τελειώσει η θητεία τους εκεί επιστρέφουν στις επιχειρήσεις. Εκεί δεν έχουν τις ευρωπαϊκές «ντροπούλες» και δεν κρύβουν ότι τα μονοπώλια καθορίζουν άμεσα τις βασικές πολιτικές του κράτους.

Το πήραν οι σφουγγοκωλάριοι του Κούλη και αναφώνησαν: «χαράς ευαγγέλια»! Διότι, λέει, «ο Ντίμον αποτελεί φαν της οικονομικής πολιτικής Μητσοτάκη και έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας όλα αυτά τα χρόνια» (POLITICAL)! Eπομένως «αυτό από μόνο του είναι ένας καλός οιωνός για την ελληνική κυβέρνηση και για τη συνεργασία της σε ενδεχόμενη αλλαγή της διοίκησης του Λευκού Οίκου από τον Νοέμβριο και μετά»!

Το διανοείστε; Ο CEO της JPMorgan είναι φαν του… παγκόσμιας εμβέλειας ηγέτη Κούλη και όχι ο Κούλης τσιράκι του CEO της JPMorgan  και άλλων τέτοιου επιπέδου CEO!

Παπανώτας και Κασσελάκης τα ξαναβρίσκουν. Μας είχε προϊδεάσει ο Παπανώτας, μετά την… τυχαία συνάντησή του με τον Κασσελάκη στο διάδρομο ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Οπότε η νυχτερινή συνάντησή τους «παρά θιν αλός» (α, ρε Ομηρε, τι μας έκανες με τις ωραίες φράσεις σου) εμάς τουλάχιστον δεν μας εξέπληξε. Ξέρετε τι μας εξόργισε; Οτι η συνάντηση έγινε σε ουζερί στη… Λούτσα! Ε, όχι, ρε παιδιά. Στη Λούτσα; Χάθηκε μια Βουλιαγμένη, μια Γλυφάδα έστω; Εκτός αν οι δύο άνδρες θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι συχνάζουν σε… παρακμιακά μέρη, με κάτι φθαρμένες ψάθινες καρέκλες και κάτι πολυθρόνες σκηνοθέτη που τους έχει αλλάξει τα φώτα η αλμύρα, μαζί με όλη τη… μπασκλασαρία της Δυτικής Αθήνας. 

Μόλις σκεφτήκαμε τη δεύτερη εκδοχή, ηρεμήσαμε. Αυτό είναι. Πήγαν στη Λούτσα για να στείλουν το μήνυμα ότι είναι λαϊκά παιδιά. Γι’ αυτό, άλλωστε, συναντήθηκαν φόρα παρτίδα, με τη βεβαιότητα ότι κάποιο κινητό θα σηκωνόταν και θα απαθανάτιζε το δείπνο συμφιλίωσης με ουζάκι, γαύρο τηγανητό και χωριάτικη.

Πρόοδος, αλλά θέλει δουλειά ακόμα

Η Κεραμέως γιόρτασε τα γενέθλιά της, όχι με μία ή δύο αλλά με τέσσερις τούρτες, όπως πληροφορηθήκαμε από την POLITICAL που δημοσίευσε φωτογραφική σύνθεση (αριστερά) του Τάκη Παρασκευόπουλου, διευθυντή του πολιτικού της γραφείου, γνωστού και ως «καρδινάλιου», τίτλο… τιμής που του επιδαψίλευσαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Παιδείας.

Από τις φωτογραφίες του «καρδινάλιου» μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι συντελέσθη πρόοδος τινά σε σχέση με παρόμοια εκδήλωση στο υπουργείο Παιδείας προ διετίας, όπου η τούρτα θύμιζε μανουάλι σε ξωκκλήσι κατά τη διάρκεια εμποροζωοπανηγύρεως (σε τέτοιες περιστάσεις φτιάχνουν μανουάλια με λαμαρίνες, γιατί περιμένουν πελατεία, η οποία κάπου πρέπει να ακουμπήσει τον οβολό της). Μάλλον είχαν επιλέξει τότε να ενισχύσουν το προφίλ της «θεούσας» υπουργού (φωτογραφία κάτω).

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι σφουγγοκωλάριοι της Κεραμέως δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με αυτούς του Χατζηδάκη, που εμπνεύστηκαν την τούρτα με τον υπουργό-σούπερμαν των ιδιωτικοποιήσεων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι «Χούθι» βομβάρδισαν το Τελ Αβίβ!
Επόμενο άρθρο Απέλυσαν συνδικαλίστρια γιατρό και μετά αναγκάστηκαν να της ανανεώσουν τη σύμβαση

Σχετικά Αρθρα

H ώρα του Φραπέ

Κόντρες 2 Δεκ 2025, 15:25

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Κόντρες 1 Δεκ 2025, 11:37

Βομβαρδισμός ανακοινώσεων = υπουργός σε μεγάλο ζόρι

Κόντρες 28 Νοέ 2025, 19:36

Ποιος είν’ αυτός ο τυχερός;

Κόντρες 27 Νοέ 2025, 09:31

Nα μιλήσει ο… σεβάσμιος

Κόντρες 26 Νοέ 2025, 13:55

Αμερικανοτσολιάς και με τη βούλα

Κόντρες 25 Νοέ 2025, 13:45
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εργατικά

Καμιά ανοχή στις απολύσεις μητέρων – η μητρότητα είναι δικαίωμα, όχι ποινή!

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού EKΠΑ για απολυμένη εργαζόμενη στην καθαριότητα

30 Νοέ 2025, 06:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Νοέμβρη

30 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Δεν θα συμπράξουμε στις διαγραφές φοιτητών για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια

Κάλεσμα προς τους διδάσκοντες για κοινή δράση

29 Νοέ 2025, 20:05
Διεθνή

Η βόρεια σιωνιστική οντότητα παραμένει «παραλυμένη» ένα χρόνο μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι έποικοι δυσκολεύονται να επιστρέψουν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους, ένα χρόνο μετά τη λήξη του πολέμου των σιωναζιστών στον Λίβανο

29 Νοέ 2025, 09:54
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

Ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

1905: Η αστυνομία συλλαμβάνει πολλούς αντιπροσώπους του Σοβιέτ Πετρούπολης, ανάμεσά τους ο Τρότσκι που εξορίζεται στη Σιβηρία.

1942: Παραιτείται η κυβέρνηση Τσολάκογλου, ορκωμοσία νέας υπό τον καθηγητή Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τις αρχές κατοχής.

1944: «Δεκέμβρης» – Διαδήλωση του ΕΑΜ στην πλατεία Συντάγματος, αστυνομία και βρετανοί στρατιώτες χτυπάνε στο ψαχνό, 28 νεκροί και εκατό τραυματίες.

1973: Βόμβα των Λαϊκών Απελευθερωτικών Ομάδων Σαμποτάζ σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας (Αθήνα).

1984: Δυστύχημα στο εργοστάσιο της «Union Carbide» στο Bhopal της Ινδίας, 10.000 νεκροί και 300.000 τραυματίες.

1988: Τρεις βόμβες του ΕΛΑ σε υπηρεσίες της ΕΟΚ στην Αθήνα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo