Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Γενάρη
  • Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα
  • Νέο unfair από τον Τασούλα
  • Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος
  • «Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»
  • Σαν σήμερα 15 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Στο μυαλό του Τσίπρα
Κόντρες

Στο μυαλό του Τσίπρα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Μάι 2023, 13:15

Οχι του Αλέξη, του ξάδερφου Γιώργου που άφησε τον πόνο να γίνει οργή και να εκτιναχτεί από το πληκτρολόγιο: «Η περίοδος της παιδικής χαράς τελειώνει με ένα χαστούκι. Μας έφτυσαν, δεν βρέχει. Το χαστούκι είναι η τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτούμε. Η δεύτερη ευκαιρία που μας δόθηκε με το 32% του 2019 δεν υπάρχει πια. Την κατασπαταλήσαμε τόσο που χειρότερα δεν γινόταν. Η υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ των εκλογών του 2019 για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη και μετασχηματισμό του κόμματος, που γέννησε ελπίδα σε χιλιάδες δημοκρατικού κόσμου, ενταφιάστηκε πανηγυρικά σε εσωκομματικές ισορροπίες»!

Είναι προφανές ότι «τη λέει» στον ξάδερφο πρόεδρο, όπως εξίσου προφανές είναι πως δεν περιλαμβάνει τον εαυτό του στην παιδική χαρά. Ποιους περιλαμβάνει; Τον Πολάκη; Τον Κατρούγκαλο; Ποιους άλλους; Αβυσσος η ψυχή του παραζαλισμένου συριζαίου που ψάχνει μια ελπίδα για να κρατηθεί απ’ αυτήν. Με ή χωρίς τον ξάδερφο στο τιμόνι; Ούτε αυτό είναι καθαρό, αλλά μια ξαδερφοκτονία δε θα μας παραξένευε καθόλου. Είθισται στους δυναστικούς οίκους. Εδώ κοτζάμ Χάρυ(ς) παράτησε το Μπάκιγχαμ και τριγυρνάει με τη σουρτούκω στο Χόλιγουντ.

Ο οπαδός του Κατσιφάρα

Αντίθετα με τον ξάδερφο Τσίπρα, ο Ζαχαριάδης παραμένει πιστός στον… «άχαστο» αρχηγό. Και κοπιάρει τον μακαρίτη Γιωργάρα Κατσιφάρα: «Πολλούς από εμάς δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας αν δεν ήταν ο Τσίπρας»! 

Ο ισορροπιστής

Κάπου μεταξύ ξαδέρφου και Ζαχαριάδη κινήθηκε ο ευρωβουλευτής Κούλογλου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές, και ο πρόεδρος, ως έχων την πρωτοκαθεδρία, έχει και τις περισσότερες ευθύνες» είπε. Μετά το γλύκανε: «Αυτές όμως δεν είναι προσωπικές. Είναι ευθύνες ενός συλλογικού σχηματισμού που δεν υλοποίησε αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας το 2019: να μετασχηματιστούμε σε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη». Μετά το έκανε λύσσα: «Αν είχα χάσει τον πόλεμο θα είχα παραιτηθεί». Αλλά στα καπάκια το έκανε σερμπέτι: «Χάνοντας μια μάχη, όμως, οι στρατηγοί δεν τα παρατούν. Εχοντας μια ακόμη καθοριστική μάχη μπροστά μου, δεν θα παρατούσα τον στρατό μόνο». Συμπέρασμα: «παιδιά, να τον φάμε μετά τις 25 Ιούνη, όχι από τώρα».

Ο αιθεροβάμων

Πίνει τίποτ’ άλλο, εκτός από ρακές, ο Πολάκης; Δείτε τι έγραψε χθες στο facebook (διατηρούμε ορθογραφία, σύνταξη και στίξη:

«ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

Τέλος !

Συσπείρωση – ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθειες θεσμικές αλλαγες στο κράτος και στη δικαιοσύνη – σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!

Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!»

Αν καταλάβαμε καλά, μέχρι και… νίκη ΣΥΡΙΖΑ βλέπει στις «άλλες» εκλογές! Αμα όμως έχεις πάρει το 60% των συριζαίικων σταυρών (18.439 ψήφους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, 10.950 σταυρούς πήρε ο Πολάκης, μόλις 4.648 ο Σταθάκης) και έχεις εξασφαλισμένη την επανεκλογή σου, μπορείς να κάνεις ακόμα και… κακό χιούμορ.

Σούργελα

«Και τώρα, σύντροφε Κουτσούμπα, που θα φτιάξει το μητσοτάκειο Σύνταγμα και θα σε βγάλει παράνομο, ετοιμάσου να βγούμε στο βουνό», τιτίβισε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ανευ περαιτέρω σχολίων.

Δε σέβονται…

Ενας νεοσσός του ΠΑΣΟΚ, ονόματι Δημήτρης Μάντζος, που γεννήθηκε μετά από την ημερομηνία κατά την οποία έγινε… κομοδινί το χρώμα στο μαλλί του Στέφανου Τζουμάκα, είχε το θράσος να τον ειρωνευτεί (τον Τζουμάκα!) δημόσια, σε τηλεοπτικό πάνελ. Του μίλησε για τη… ματαίωση που βίωσε φεύγοντας από το ΠΑΣΟΚ και πηγαίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Τι ήταν να το πει ο αγενής νεανίας; Σηκώθηκε πάνω ο… δικός μας και άρχισε τις… τζουμακίες (τον χαρακτηρισμό εμπνεύστηκαν κάτι αθυρόστομοι αγρότες την εποχή που ο Τζουμάκας ήταν υπουργός Γεωργίας του Σημίτη): «Εχασε το 25% του ελληνικού πλούτου η χώρα. Τελείωσε. Εβλαψε τη χώρα. Κόμμα που βλάπτει τη χώρα να σιωπά. Σιλάνς». Ειδικά αυτό το ακροτελεύτειο «σιλάνς» τον τελείωσε τον Μάντζο.

Χαρμολύπη

Μια πίκρα και μια χαρά για τη στήλη από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ηλεία. Η λατρεμένη Δρ Διονυσία-Θεοδώρα έχασε την πρώτη θέση, που είχε κατακτήσει το 2019, ξεπερνώντας ακόμα και τον τιτανοτεράστιο Τζαβάρα. Παρά τον βρόμικο πόλεμο που δέχτηκε, όμως, πήρε τη δεύτερη θέση. Ο ενορχηστρωτής του πολέμου βγήκε τρίτος και καταϊδρωμένος. Ναι, ο εθνικός ξεβλαχευτής Δημήτρης Αβραμόπουλος μόλις που πήρε την τρίτη έδρα της ΝΔ! 13.159 σταυρούς κάποιος Ανδρέας Νικολακόπουλος, 12.626 σταυρούς η Δρ Διονυσία-Θεοδώρα, μόλις 9.526 σταυρούς ο Αβραμόπουλος. Αν δεν είχε αποχωρήσει ο Τζαβάρας, ο Αβραμό δε θα εκλεγόταν!

Στην Ηλεία είχαμε και νέα κατρακύλα του Μάκη «φρουρά, φρουρά» Μπαλαούρα. Δεύτερος ήταν το 2019, τρίτος ήρθε το 2023. Πώς το έλεγε το παλιό σκυλάδικο; «Ενα μπουκάλι τζόνι τη μοναξιά σκοτώνει»…

Σφαγή

Για… θεομπαιχτισμό κατηγορεί ο Βελόπουλος τον αρχηγό της «Νίκης». Επίσης, τον κατηγορεί ότι αποτελεί «υποκομματίδιο, φτιαγμένο από τη ΝΔ». Ο Νίκης απαντά πως η κατηγορία ότι τον «έστησε» η ΝΔ είναι τόσο αληθινή όσο και τα χειρόγραφα του Ιησού που πουλούσε ο Βελόπουλος. Η απάντηση κορυφώνεται με μια πολύ σοβαρή κατηγορία από πλευράς Νίκη, που κάθε αληθινός χριστιανός οφείλει να πάρει σοβαρά υπόψη: «Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε (σ.σ. του Βελόπουλου). “Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου”; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του “Ιησούς και Δίας”, μας έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του. Σαφώς όμως, ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη, δε μπορεί να αυτοτιτλοφορείται “ορθόδοξος”»!

Ναι, αλλά –όπως ακούσαμε- ο Βελόπουλος έχει τον ανιψιό του οσίου Παϊσίου (σηκωθείτε όρθιοι/ες και κάντε το σταυρό σας, γαϊδούρια). Ε και; Και ο… Νίκης έχει την ανιψιά του οσίου Παϊσίου (ξανασηκωθείτε και κάντε το σταυρό σας, γαϊδούρια).

Ο Βελόπουλος είναι διορατικός έμπορας. Βλέπει τον Νίκη να έρχεται με φόρα και σκέφτεται ότι την επόμενη φορά μπορεί να του πάρει όλη την πελατεία. Γι’ αυτό άρχισε πρώτος τον εξάψαλμο.

ΥΓ. Μόλις έχουμε ενημέρωση από τους Αγιορείτες Κελλιώτες Πατέρες θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Ελπίζουμε να παρέμβουν τις επόμενες ημέρες για να κάνουν τα σκοτάδια φως…

Αχάριστοι… ψηφοφόροι

Αποτελέσματα σταυροφορίας ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια: Συμεών Κεδίκογλου 7.651, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης 4.903, Βαγγέλης Αποστόλου 4.553. Εκλέγεται ο πρώτος. Ο «πουθενάς» πρώην πασόκος κέρδισε τον εκλεκτό της Κουμουνδούρου και τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλου. Το 2019 ο Αποστόλου ήταν πρώτος με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Χατζηγιαννάκη, ενώ ο Κεδίκογλου δεν υπήρχε καν, καθώς ήταν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ. «Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα…»

ΥΓ. Ο ξάδερφος Συμεών (Σίμος) Κεδίκογλου δεν τα πήγε και τόσο καλά. Εκλέχτηκε μεν αλλά δεύτερος, ενώ το 2019 ήταν πρώτος και χωρίς να έχει χρηματίσει υφυπουργός Ρουσφετιών Ευβοίας στην κυβέρνηση του Κούλη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ φασιστάκος άλλαξε στρατόπεδο
Επόμενο άρθρο ΕΕ για Προσφυγικό: Η καθιερωμένη υποκρισία

Σχετικά Αρθρα

Νέο unfair από τον Τασούλα

Κόντρες 15 Ιαν 2026, 14:53

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

Κόντρες 14 Ιαν 2026, 14:49

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

Κόντρες 13 Ιαν 2026, 14:11

Η καρατόμηση ενός αθώου

Κόντρες 12 Ιαν 2026, 14:32

Τι ‘χες Κούλη, τι ‘χα πάντα

Κόντρες 9 Ιαν 2026, 14:10

Μην πυροβολείτε τον πιανίστα

Κόντρες 8 Ιαν 2026, 15:07
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
Κόντρες

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

13 Ιαν 2026, 14:11
Πολιτισμός

Ακυρώθηκε η διάσημη Εβδομάδα Συγγραφέων της Αδελαΐδας 2026: Μετά τον αποκλεισμό παλαιστίνιας-αυστραλής συγγραφέα

Περισσότεροι από 180 συγγραφείς και ομιλητές αποσύρθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό

13 Ιαν 2026, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Γενάρη

13 Ιαν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

ΗΠΑ: Ημέρα θρησκευτικής ελευθερίας.

Ταϊλάνδη: Ημέρα δασκάλων.

1952 : Η αγγλική αστυνομία διαλύει με τη βία συγκεντρώσεις μαθητών στην Κύπρο που ζητούν ένωση με την Ελλάδα.

1970: Ο Μουαμάρ ελ Καντάφι ορκίζεται πρωθυπουργός της Λιβύης.

1973: Οι ΗΠΑ και το Νότιο Βιετνάμ κηρύσσουν κατάπαυση του πυρός.

1980: Εκτελούνται οι Παντελής Πέτρου και Σωτήρης Σταμούλης (17Ν).

1984: Η ΚΥΠ πολιτικοποιείται και υπάγεται πλέον στον πρωθυπουργό.

2001: 28 παιδιά ηλικίας 9-16 ετών οδηγούνται σε τουρκικές φυλακές επειδή φώναζαν φιλοκουρδικά συνθήματα σε διαδήλωση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo