Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια
  • Τι γυρεύει ο Παπασταύρου στο αμερικάνικο σιωνιστικό λόμπι;
  • Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή
  • O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας
  • O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας
  • Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Στο κέντρο η πάρτη τους
Κόντρες

Στο κέντρο η πάρτη τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Νοέ 2022, 19:11

Ο ένας μετά τον άλλο διάφοροι «επώνυμοι» και «επώνυμες» εκφράζουν την «οργή», την «απογοήτευση», τη «στενοχώρια» τους απ’ αφορμή όσα αποκαλύπτονται για την Κιβωτό του παπά και της παπαδιάς. Μονά-ζυγά δικά τους. Οταν έκαναν «δωρεές» και «χορηγίες» εισέπρατταν διαφήμιση για την πάρτη τους και φωτογραφίσεις δίπλα στον παπά, με απαραίτητες «γλάστρες» μερικά παιδάκια. (Οπως έχουμε σημειώσει, η παπαδιά σπάνια έμπαινε στο πλάνο, γιατί είχε κάτι το… μπουρτζοβλαχέ και δεν «έγραφε» όπως ο παπάς). Τώρα, οι ίδιοι «επώνυμοι» και «επώνυμες» εξασφαλίζουν πάλι τη διαφήμιση της πάρτης τους εκφράζοντας «οργή», «απογοήτευση» κτλ. Φροντίζουν να θυμίσουν σ’ όλο τον κόσμο πόσο φιλάνθρωποι και κοινωνικά ευαίσθητοι είναι, αλλά εξαπατήθηκαν από το δίδυμο των απατεώνων! Μονά ζυγά δικά τους.

Tόση μυωπία πια…

Ο Βουρλιώτης της Αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος έβαλε, λέει, υπαλλήλους και ξεσκονίζουν τους λογαριασμούς της Κιβωτού, ψάχνοντας τον παπά, την παπαδιά και τους συγγενείς τους. Καλά όλ’ αυτά, αλλά γιατί ξύπνησε ξαφνικά τώρα ο Βουρλιώτης; Στραβομάρα είχε και δεν έβλεπε τίποτα μέχρι τώρα; Κι αφού ψάχνει τον παπά και την παπαδιά, γιατί δεν ψάχνει και τις άλλες ΜΚΟ; Ας ξεκινήσει απ’ αυτές που έχουν παρεμφερείς δραστηριότητες. Οχι, δεν πρόκειται να ψάξει. Ιδιαίτερα τις ΜΚΟ που λειτουργούν οι φιλάνθρωπες κυρίες και οι φιλάνθρωποι κύριοι της υψηλής μπουρζουαζίας. Φαντάζεστε τον όποιο Βουρλιώτη να ζητήσει να κάνει έλεγχο σε κάποιο από τα λαμπρά «Ιδρύματα»; Μαύρο φίδι που τον έφαγε. Ενώ ο παπάς και η παπαδιά είναι μπασκλασαρία, όπως εύστοχα έγραψε η εφημερίδα μας. Αυτοί έχουν την τύχη του μυρμηγκιού που βγάζει φτερά. Οχι ότι τους λυπόμαστε (αυτό δα έλειπε), αλλά να μη νομίζουν οι άνθρωποι του αστικού κράτους ότι τρώμε και κουτόχορτο.

Ρε ουστ!

Ολως συμπτωματικώς (!), σήμερα που είναι η επέτειος της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοπόταμου μαζεύτηκε η «όλη Δεξιά» για να εγκαινιάσει μουσείο του Ζέρβα και του ΕΔΕΣ. Και η κρατική τηλεόραση τον παρουσίασε σαν… ηγέτη της εθνικής αντίστασης! Παλιά θα το θεωρούσαμε πρόκληση, τώρα είναι απλώς γελοίο. Από τότε που σταμάτησε η ανοιχτή τρομοκρατία κατά των κομμουνιστών και των αριστερών, ακόμα και τα παιδιά ξέρουν ποιοι έκαναν αντίσταση. ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΟΠΛΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και μια σειρά άλλες οργανώσεις, στις οποίες οι κομμουνιστές κατάφεραν να συσπειρώσουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ο ΕΔΕΣ, όταν δεν έκανε «καπάκια» με τους κατακτητές, όπως ο ΕΔΕΣ Αθήνας, έκανε αντίσταση στην Αντίσταση (η φράση ανήκει σε μακαρίτη πια αντάρτη του ΕΔΕΣ, έντιμο και δημοκρατικό άνθρωπο, που αργότερα συνειδητοποίησε τι ήταν το μόρφωμα στο οποίο βρέθηκε) και πλιάτσικο σε βάρος του αγροτικού πληθυσμού στην ύπαιθρο. Αλήθεια, για να ευθυμήσουμε λίγο, κάνα τραγούδι που να υμνεί τα αντάρτικα κατορθώματα του Ζέρβα και του ΕΔΕΣ ξέρετε; Ούτε ένα. Ενώ για τα αντάρτικα κατορθώματα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ έχουν γραφεί μισή ντουζίνα LP. Και πολλές φορές,,, πλατινένια όλα τους, καθώς η νεολαία τραγουδάει τ’ αντάρτικα ακόμη και σήμερα.

Ρε ουστ! (2)

Αμ’ το άλλο; Μαζεύτηκε όλος ο αστικός συρφετός να διατρανώσει την αντίθεσή του στη βία κατά των γυναικών. Παρουσιάζοντας το πρόβλημα σαν πανκοινωνικό, υπερταξικό. Το σύστημα που παράγει ανισότητα, εξαθλίωση, κοινωνική καθυστέρηση, ξορκίζει μια από τις συνέπειες της λειτουργίας του. Το σύστημα που έχει αναγάγει τη γυναίκα σε σκεύος ηδονής, αναπαράγοντας καθημερινά σε γιγαντιαία κλίμακα αυτή την αντίληψη (ρίξτε μια ματιά στις διαφημίσεις προϊόντων μόδας και στα πρωινάδικα στα κανάλια όλου του κόσμου και δε χρειάζεστε τίποτ’ άλλο), το σύστημα που κάνει πρωθυπουργούς τους πρωταγωνιστές των πάρτι μπούγκα-μπούγκα, το σύστημα που οι εξέχοντες εκπρόσωποί του ήταν οι καλύτεροι πελάτες του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, το σύστημα που… που… που…, προσπαθεί να κρύψει τις πομπές του πίσω από δακρύβρεχτες δηλώσεις και υποκριτικά σποτάκια. Μέχρι και ο Θεοδωρικάκος πήρε δυο μπατσούλες, τις έστησε σαν γλάστρες δεξιά κι αριστερά του στην πλατεία Συντάγματος και έκανε δηλώσεις ενάντια στη βία κατά των γυναικών (όταν τα γουρούνια με τα κράνη, τις ασπίδες και τα γκλομπ βρίζουν με απύθμενη χυδαιότητα τις διαδηλώτριες και ξεσπάνε ιδιαίτερα σ’ αυτές τα κτηνώδη ένστικτά τους, δεν έχουμε βία κατά γυναικών!).

Εμείς ξέρουμε μόνο μία περίπτωση που το καπιταλιστικό σύστημα πρωταγωνίστησε στην ισότητα ανδρών και γυναικών. Οταν σε όλη την Ευρώπη αύξησε κατά πέντε χρόνια τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών, εξισώνοντάς τα μ’ αυτά των αντρών! Στο όνομα της ισότητας διέπραξαν ένα έγκλημα σε βάρος των γυναικών. Το ίσο δίκαιο είναι άνισο δίκαιο, έγραφε ο Μαρξ. Εξαφανίζοντας βιολογικές και κοινωνικές διαφορές, εξαφανίζοντας τις απαιτήσεις της μητρότητας, εξανάγκασαν την εργαζόμενη γυναίκα να επεκτείνει κατά πέντε χρόνια τον εργασιακό της βίο, για ν’ αφήνει περισσότερη υπεραξία στο κεφάλαιο.

Bλαβερές συνήθειες

Με πήρε χτες τηλέφωνο ένας ξάδερφος και αφού με ενημέρωσε ότι «είμαστι με κάτ’ φιλαράκια στο Μονοπλιό και πίνουμε τσίπ’ρα» (για τους αγεωγράφητους: Μονοπλιό είναι διάσημη πλατεία στην αγορά της Αρτας, όπου παλιά ήταν εγκατεστημένες οι αποθήκες του «Μονοπωλίου του Ελληνικού Κράτους», τα έσοδα του οποίου πήγαιναν στους ιμπεριαλιστές του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου), ήθελε να τους ενημερώσω τι έγινε με την Ολγα. Του το ‘κλεισα στα μούτρα, διότι απότι αντιλήφθηκα από τα χάχανα τα παιδιά δεν ήταν σε κατάσταση για σοβαρή πολιτική συζήτηση. Θα τα πω, λοιπόν, από εδώ και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα τα διαβάσουν και αυτοί (για να μην πω ότι ξενέρωσαν και περιμένουν).

Καταρχάς, να δηλώσω ότι συμπάσχω με την πατριώτισσά μου Ολγα Γεροβασίλη που τη «χάκεψαν». Απ’ ό,τι κατάλαβα από τη δήλωσή της, δεν της πήραν πολλά λεφτά (για βουλευτικό λογαριασμό μίλησε, άρα δεν έχει να κάνει με λογαριασμούς του Διαγνωστικού Κέντρου), είναι όμως πλήγμα που της «χάκεψαν» τα σόσιαλ μίντια. Το άλλο, όμως, ότι δέχτηκε «γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση-χακάρισμα», που έρχεται «σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator», δεν μπορώ να το χάψω (σίγουρα δεν το έχαψε και η τσιπουροπαρέα του Μονοπλιού, γι’ αυτό με πήρε τηλέφωνο). Αυτοί που κάνουν υποκλοπές με τα Predator δεν είναι κλεφτρόνια αλλά κατάσκοποι, πράκτορες, ασφαλίτες. Μέλημά τους είναι να μη γίνουν αντιληπτοί, όχι να ψυλλιάσουν τον παρακολουθούμενο. Αντίθετα, το «χάκεμα» τραπεζικών λογαριασμών γίνεται με την αποστολή e-mail που φέρει το λογότυπο τράπεζας και σου ζητάει να συνδεθείς με τους κωδικούς σου. Ξέρετε πόσο τέτοια e-mail παίρνουμε στην εφημερίδα; Δυο-τρία την ημέρα. 

Σκέφτομαι, λοιπόν, ότι η πατριώτισσά μου μπορεί κάποιο βράδυ να βρισκόταν στην κατάσταση που βρισκόταν όταν κλήθηκε να κάνει έκτακτη νυχτερινή δήλωση on camera για την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, στις 27 Οκτώβρη του 2016. Μπορεί να ήταν… άρρωστη (αυτή ήταν η δικαιολογία της για την… ιστορική εκείνη νυχτερινή δήλωση) και κατά λάθος να πάτησε το κουμπί του e-mail των κλεφτρονιών. Μπορεί να ήταν τόσο… άρρωστη που δεν το θυμάται καν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔιχασμένο κορμί
Επόμενο άρθρο Μούγγα ο Κούλης

Σχετικά Αρθρα

O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας

Κόντρες 5 Δεκ 2025, 12:29

Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου

Κόντρες 4 Δεκ 2025, 10:59

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

Κόντρες 3 Δεκ 2025, 14:33

H ώρα του Φραπέ

Κόντρες 2 Δεκ 2025, 15:25

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Κόντρες 1 Δεκ 2025, 11:37

Βομβαρδισμός ανακοινώσεων = υπουργός σε μεγάλο ζόρι

Κόντρες 28 Νοέ 2025, 19:36
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια

Διαφορετικά, θα έχετε την τύχη του Αμπού Σαμπάμπ

5 Δεκ 2025, 18:47
Οικονομία

Τι γυρεύει ο Παπασταύρου στο αμερικάνικο σιωνιστικό λόμπι;

5 Δεκ 2025, 14:24
Παιδεία

Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή

5 Δεκ 2025, 13:31
Οικονομία

O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας

5 Δεκ 2025, 13:24
Κόντρες

O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας

5 Δεκ 2025, 12:29
Εργατικά

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!

5 Δεκ 2025, 10:02
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: ’48, Αντίσταση στο μεγάλο εποικισμό

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος: Sumud

5 Δεκ 2025, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

5 Δεκ 2025, 00:01
Πολιτική

Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ

4 Δεκ 2025, 21:56
Πολιτική

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας

4 Δεκ 2025, 20:30
Διεθνή

Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του

4 Δεκ 2025, 19:51
Διεθνή

Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία

4 Δεκ 2025, 12:37
Κόντρες

Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου

4 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

Ημέρα εθελοντισμού.

Αϊτή: Ημέρα ανακάλυψης (1492).

1977: Συλλαμβάνονται μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στα γαλλοελβετικά σύνορα δύο μέλη της RAF (Πέτερ Στολ και Τζουλιάνε Πλάμπεκ).

1981: Καταργείται η φυλάκιση για μοιχεία στην Ελλάδα.

1984: Συγκρούσεις αστυνομίας διαδηλωτών για την επίσκεψη Λεπέν («Caravel»), 176 συλλήψεις.

1990: Η μεγαλύτερη απόδραση κρατουμένων στην Ελλάδα (81 από τον Κορυδαλλό).

1995: Ασκείται δίωξη κατά του καθηγητή του Παντείου Γιώργου Ρούσση και του ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου για «εγκωμιασμό αξιόποινων πράξεων», όπως χαρακτηρίστηκαν οι απόψεις που διατύπωσαν για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo