Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια
  • Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο
  • Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?
  • Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις
  • Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Μπιπ! μπιιπ! μπιιιπ! μπιιιιπ!
Κόντρες

Μπιπ! μπιιπ! μπιιιπ! μπιιιιπ!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Φεβ 2022, 14:35

Δηλαδή τι περιμένατε να πει ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη; Να τον καταδικάσει μετά βδελυγμίας ως παιδεραστή; Μα δε βγήκε γι’ αυτό στην τηλεοπτική εκπομπή. Βγήκε για να πει πως «έπεσε από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα», πως «τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση». Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζει, «δεν μπορεί να κάνει τον δικαστή, ας μιλήσει η Δικαιοσύνη».

Ο Λιγνάδης έχει χαράξει μια υπερασπιστική στρατηγική. Και οι Ρουβάδες είναι μέρος αυτής της στρατηγικής. Οσοι μπορέσουν να βρεθούν, γιατί πολλοί φοβούνται μη χαλάσει η δική τους καριέρα και κρύβονται. Καθήκον των Ρουβάδων είναι να αποδομήσουν την εικόνα του τέρατος που περιέγραψαν τα θύματά του. Να σπείρουν αμφιβολίες, οι οποίες είναι πάντοτε υπέρ του κατηγορούμενου. Κι αν οι αμφιβολίες δεν εκταμιευθούν ως αθωωτική απόφαση, να μπορέσουν να εκταμιευθούν τουλάχιστον ως ελαφρυντικά που θα ρίξουν την ποινή και θα δώσουν αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Γι’ αυτό επιδιώχτηκε η διακοπή της δίκης. Για να μιλήσουν δημόσια οι Ρουβάδες (θα δούμε πόσοι/ες θα βρεθούν).

Να πούμε στον Μπακογιάννη «να τον χαίρεσαι τον Ρουβά σου»; Αδικος κόπος. Στον κόσμο τους ακόμα και η παιδεραστία θεωρείται… σεξουαλική ιδιαιτερότητα. Αρκεί ο παιδεραστής να φροντίζει να καλύπτει τα ίχνη του. Κάπως έτσι βρέθηκε ο Ν. Γεωργιάδης σύμβουλος του Μητσοτάκη και ο Λιγνάδης γενικός δερβέναγας του Εθνικού Θεάτρου. Περισσότερα δεν μπορούμε να γράψουμε, δυστυχώς, γιατί θα βρεθούμε εμείς κατηγορούμενοι. Γι’ αυτό συμπληρώστε τα «μπιπ» του τίτλου όπως νομίζετε.

Τρίζουν οι… στρατηγικές συμμαχίες

Μετά την επίσκεψη του πρίγκηπα Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχιάν στην Αγκυρα, τον περασμένο Νοέμβρη, ήρθε η ώρα της επίσημης επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στο Αμπου Ντάμπι, η πρώτη μετά από εννιά χρόνια. Δεκατρείς ήταν οι συμφωνίες που υπέγραψε η Τουρκία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εκτείνονται στους τομείς της άμυνας, του εμπορίου, της κλιματικής αλλαγής, της βιομηχανίας και της οικονομίας (χώρια οι συμφωνίες ύψους πολλών δισ., που είχε υπογράψει ο Αλ Ναχιάν στην Αγκυρα).

Γιατί το σχολιάζουμε; Γιατί η Ελλάδα διαφήμιζε τα ΗΑΕ ως… στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, ποντάροντας στην αντιπαλότητα των εμίρηδων με την Τουρκία του Ερντογάν. Τώρα που οι εμίρηδες πέρασαν ξανά στα «μέλια» με την Τουρκία, ποντάροντας στις μπίζνες των κεφαλαίων που εκπροσωπούν στην τεράστια τουρκική αγορά, περιμένουμε να δούμε τι θα σκαρφιστεί η παρέα του Μητσοτάκη για να σκεπάσει την ήττα της ηλίθιας προπαγάνδας της.

Τη ζημιά τούς την έχει ήδη κάνει

Συνελήφθη ο Φουρθιώτης και οδηγείται στη φυλακή, γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους. Αυτό λέει το βούλευμα. Οτι δηλαδή παραβίασε τον όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Τη ζημιά πρόλαβε και τους την έκανε με τις αποκαλύψεις για τα sms… αγάπης που αντάλλασσε με τον Γεραπετρίτη, τον Μηταράκη, τον Ρωμανό και άλλα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ. Αν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι εντελώς ηλίθιος (ή καβαλημένο καλάμι, που κάνει το ίδιο), γιατί δεν την πέφτεις στην κυβέρνηση και την ίδια ώρα αποφεύγεις να πας να δώσεις μια παρουσία στο ΑΤ της γειτονιάς σου, ή το επεδίωξε για να εμφανιστεί σαν… πολιτικός κρατούμενος. Ο,τι και να ισχύει, οι δεξιοί θα πληρώσουν κι άλλο τίμημα για τις σχέσεις τους μ’ αυτόν τον τύπο, που κατόπιν εορτής τον παρουσιάζουν σαν υποκοσμιακό.

Δήγμα… ρεαλιστικό

«ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΠΙΣΜΑ: Πανηγυρίζουμε καθώς θεωρούμε ότι η Τουρκία έφαγε ραπίσματα γιατί οι κυβερνήσεις ΗΠΑ, Βρετανίας και η Ευρωπαϊκή Eνωση (ύστερα από ελληνική παρέμβαση) είπαν το αυτονόητο. Οτι δηλαδή η ελληνική κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αμφισβητηθεί. Αυτό όμως που δεν είπαν, και που εάν το έλεγαν θα ήταν όντως ένα πραγματικό, ισχυρό ράπισμα στην Τουρκία, είναι ότι “λόγω των συνθηκών και της πολιτικής συμπεριφοράς της Τουρκίας η Ελλάδα νομιμοποιείται πλήρως στη στρατιωτικοποίηση των νησιών“. Αλλά αυτό δεν το είπαν. Και ο νοών νοείτω…». Ο Π.Κ. Ιωακειμίδης στα σημερινά «Νέα». Σχόλιο προβεβλημένο εντός πλαισίου. Εμείς τα έχουμε ήδη γράψει, από τη δική μας σκοπιά φυσικά.

Συγχαρητήρια στον φωτογράφο. Γνωρίζοντας ότι η μάσκα αφήνει μόνο το βλέμμα να φαίνεται, έριξε το βάρος στην ανάδειξη του χεριού, που θυμίζει πίνακα του Γκρέκο. Φωτογράφιση ασορτί με το «δόγμα Ανδρουλάκη»: Οσο λιγότερο μιλάς τόσο ανεβαίνει η δημοτικότητά σου! Μόνο που όταν φτάσει η ώρα της κάλπης θα πρέπει και να μιλήσει…

Πόσο τυχοδιώκτης, πόσο σαλταδόρος…

«Νομίζω ότι η κυβέρνηση αυτή είναι η μοναδική κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά που έχει θελήσει, έχει επιλέξει να διαμορφώσει ένα τοπίο ενημέρωσης αυστηρά μονοφωνικό». Ο Τσίπρας στον ΣΚΑΪ. Να του θυμίσουμε ότι επί Καραμανλή του πρεσβύτερου η κρατική τηλεόραση (που ήταν μονοπώλιο τότε) απαγορευόταν να μεταδίδει οτιδήποτε από τη δραστηριότητα της αντιπολίτευσης, με το επιχείρημα ότι… μόνο η κυβέρνηση παράγει έργο;

«Η κυβέρνηση έχει μια αντίληψη για το πώς λειτουργεί η οικονομία και αυτή η αντίληψη, είναι να αφήνουμε την αγορά να αυτορυθμιστεί και το κράτος δεν παρεμβαίνει. Αυτή είναι η αντίληψη Μητσοτάκη. (…) Δεν ξέρω αν είναι η αντίληψη της Δεξιάς αυτή, διότι ξέρετε, υπάρχει κι ένα κομμάτι μέσα στη Νέα Δημοκρατία που δεν ασπάζεται αυτές τις αντιλήψεις». Δεν μας λέει κι εμάς ποιο είναι αυτό το κομμάτι μέσα στη ΝΔ; Αν υποψιαστούμε ότι είναι ο Καραμανλής, ο Πάκης και ο Αντώναρος, θα πεθάνουμε από τα γέλια.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΨάχνουν απελπισμένα το χάδι των ιμπεριαλιστών
Επόμενο άρθρο Τι άλλο θ’ ακούσουμε; Αντιμνημονιακός… ο Μητσοτάκης!

Σχετικά Αρθρα

Πατροκτόνος ο Κούλης;

Κόντρες 28 Ιούλ 2025, 13:32

Aπό το Central Park μέχρι το Ζαγόρι, μια Γάζα δρόμος…

Κόντρες 25 Ιούλ 2025, 14:00

Οι σιωναζιστές χειρότεροι από το Κτήνος

Κόντρες 24 Ιούλ 2025, 19:02

Ο Θάνος της σφαλιάρας

Κόντρες 23 Ιούλ 2025, 19:51

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερεζ

Κόντρες 18 Ιούλ 2025, 18:43

Στην κορυφή της γελοιότητας

Κόντρες 15 Ιούλ 2025, 20:32
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Κόντρες

Πατροκτόνος ο Κούλης;

28 Ιούλ 2025, 13:32
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Zάλτσμπουργκ: Εσπασαν τη βιτρίνα της συνενοχής

28 Ιούλ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών σε διεθνή ύδατα

27 Ιούλ 2025, 08:20
Πολιτισμός

«Ω, σκατένιε κόσμε, η Γάζα πεθαίνει από την πείνα»

27 Ιούλ 2025, 07:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2025, 00:01
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2025: 26.239 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2025, 06:47
Υγεία

Σε φιάσκο ολκής κατέληξε η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ

Εδωσαν τη «δουλειά» σε ιδιώτη με 11 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

26 Ιούλ 2025, 06:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

26 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

Ημέρα τίγρης.

1900: Εκτελείται ο βασιλιάς της Ιταλίας Ουμβέρτος Α’ από τον αναρχικό Γκαετάνο Μπρέσι.

1902: Ο μαραγκός Φόμα Κατσουρένκο αποπειράται να εκτελέσει τον πρίγκιπα Ομπολένσκι με σφαίρες βουτηγμένες σε στρυχνίνη,αστοχεί και σκοτώνει τον αστυνομικό διευθυντή (Ρωσία).

1949: Απολύονται από τη Μακρόνησο άλλοι επτακόσιοι κρατούμενοι κομμουνιστές που υπέγραψαν δηλώσεις μετανοίας.

1979: Τέσσερις νεκροί και 113 τραυματίες από σειρά εκρήξεων βομβών στο αεροδρόμιο και σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ισπανία. Την ευθύνη αναλαμβάνουν οργανώσεις Βάσκων.

1980: Λεωφορείο πολτοποιεί το κεφάλι της φοιτήτριας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου που διαδήλωνε και μοίραζε προκηρύξεις του ΚΚΕ μπροστά στις εγκαταστάσεις της υφαντουργίας ΕΤΜΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo