Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Ιράν έπληξε καίρια το διυλιστήριο και το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στη Χάιφα
  • Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά: το Ιράν κατέρριψε αμερικάνικο F-35
  • Σαν σήμερα 20 Μάρτη
  • Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;
  • Οι Ιρανοί ανταποδίδουν ακαριαία κάθε πλήγμα – Το πετρέλαιο καλπάζει, ο Τραμπ σε παραλήρημα
  • Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Λέμε και καμιά μακακία για να περνάει η ώρα
Κόντρες

Λέμε και καμιά μακακία για να περνάει η ώρα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Νοέ 2021, 12:18

«Αντίστοιχα -επειδή έχει παρατηρηθεί ότι στους αθλητικούς χώρους, που είναι αμιγώς για εμβολιασμένους, αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, το μέτρο δεν τηρείται- θα υπάρξει ποινή στις ομάδες που θα συνδυάζεται με την παρουσία φιλάθλων σε επόμενα παιχνίδια, εάν δεν τηρείται το μέτρο της χρήσης της μάσκας και των άλλων περιορισμών που πρέπει να υπάρχουν στα γήπεδα».

Αυτά δήλωνε ο Πλεύρης στις 2 Νοέμβρη. Ηρθε το Σαββατοκύριακο, έγιναν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στα ανοιχτά και οι αγώνες μπάσκετ στα κλειστά γήπεδα και είδαμε όλοι τις εικόνες στις αθλητικές εκπομπές; Μάσκα από ελάχιστους. Από τους λεγόμενους ήσυχους φιλάθλους. Οι άλλοι, οι πολλοί, οι φασαριόζοι, τίποτα. Λογικό και αναμενόμενο από τη μεριά τους, να μην τα ξαναλέμε.

Εννοείται πως καμιά ομάδα δεν τιμωρήθηκε. Τότε γιατί είπε αυτά τα βαρύγδουπα ο Πλεύρης; Για το λόγο που περιγράφει ο τίτλος.

…έχουμε γλαρόσουπα

«Δεν μπορώ να καλλιεργήσω προσδοκίες για οτιδήποτε το 2021 ή το 2022», δήλωσε ο Σταϊκούρας όταν ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση θα δώσει «κοινωνικό μέρισμα». Συμπλήρωσε, βέβαια, πως «αν υπάρξει δημοσιονομικός χώρος, έχουμε αποδείξει ότι, με γρήγορα αντανακλαστικά, αυτός επιστρέφει ως μέρισμα στην κοινωνία», αλλά δεν υπήρξε κανένας που να μην κατάλαβε πως η απάντηση ήταν «κοινωνικό μέρισμα γιοκ». Αλλωστε, η δήλωση έγινε σε διαδικτυακή παρέμβασή του στο 6ο Thessaloniki Forum των βορειοελλαδιτών καπιταλιστών κι εκείνο που περισσότερο ενδιέφερε τον Σταϊκούρα ήταν να διαφημίσει τα μέτρα υπέρ του κεφαλαίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μαυρογιαλουρίσκοι

Εμείς το είχαμε προβλέψει ότι Σταϊκούρας και Οικονόμου θα φάνε τα μουστάκια τους (που λέει ο λόγος, γιατί δεν έχουν) για την πρωτιά στη Φθιώτιδα. Διότι ο Σταϊκούρας, με την πατρική κληρονομιά, ήταν αδιαμφισβήτητος Φθιωτάρχης της «γαλάζιας παράταξης», όμως ο Οικονόμου ήρθε με φόρα και ως κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκτησε αναβαθμισμένες δυνατότητες. Η πρώτη σύγκρουση των Μαυρογιαλουρίσκων της Φθιώτιδας ήταν σφοδρότατη. Δεν είναι και λίγο να βγαίνει ο υπουργός Οικονομικών και να καταγγέλλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι έφτιαξε fake Δελτίο Τύπου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για να πει στην εκλογική πελατεία του (παραγωγοί επιτραπέζιας ελιάς), ότι κάτι αποζημιώσεις τις είχε ετοιμάσει αυτός (ο Οικονόμου ήταν υφυπουργός ΑΑΤ προτού αναβαθμιστεί σε κυβερνητικό εκπρόσωπο) και όχι ο Σταϊκούρας, που είχε βγάλει δικό του Δελτίο Τύπου για να πει ότι αυτός βρήκε τα λεφτά.

Στο θέμα παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Οικονόμου δεν απάντησε στον Σταϊκούρα. Προφανώς ο Κούλης του είπε να «σκάσει» για να ξεχαστεί το ζήτημα. Τον Σταϊκούρα, όμως, δεν τον βλέπουμε καλά. Ετσι κι αλλιώς στο υπουργείο Οικονομικών είναι διακοσμητικός. Τώρα κινδυνεύει να χάσει και τη θέση του στην κυβέρνηση. Εκτός αν τον σώσει ο Καραμανλής.

Στη ζούλα

Μας διαβάζει ο υφυπουργός Ρουσφετιών Εύβοιας Σίμος. Και για να μας… βουλώσει το στόμα, αποφάσισε να πάει στη Λίμνη. Είχε κάτι λεφτουδάκια να μοιράσει (τα είχε ξαναμοιράσει, βέβαια), αλλά τα περισσότερα ήταν «θα», που ξέρουμε πώς τα αντιμετωπίζει ο κόσμος, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα. Γι’ αυτό και η σύσκεψη στη Λίμνη ήταν κλειστή. Εγινε στη ζούλα, χωρίς ταρατατζούμ. Ο Σίμος πήρε μαζί του και τον Αμυρά (αυτός «ψοφάει» για συσκέψεις, ενώ έχει και το know how στα πιο χοντρά ψέματα), φώναξε και τον αντιπεριφερειάρχη, το δήμαρχο και μερικούς εκπροσώπους «φορέων» (προσεκτικά επιλεγμένους προφανώς), κλείστηκαν μέσα, τα είπαν και μετά… δρόμο. Ούτε μια φωτογραφία της προκοπής δεν κατάφεραν να βγάλουν. Αυτή είναι η μοναδική που μοίρασε το Γραφείο Τύπου του ΥπΑΑΤ.

Αντίθετα, ο πρωτοξάδερφος και συνονόματος Συμεών (Κεδίκογλου), πρώην πασόκος, μεταγραφείς προ καιρού στον ΣΥΡΙΖΑ, συνόδευσε τον Τσίπρα στα ίδια μέρη, γύρισαν στους δρόμους, κάθησαν σε καφενεία, μίλησαν σε κόσμο, γενικώς έκαναν μια καλή προεκλογική περιοδεία. Βλέπετε, κανένας δεν τα βάζει με την αντιπολίτευση. Με την κυβέρνηση τα έχουν.

Και α και ου και ΔΑΠ Νου-Δου-Φου-Κου

Η κυβερνητική φοιτητική παράταξη θα προτείνει σε κάθε φοιτητικό σύλλογο να πάρει απόφαση απαγόρευσης της αφισοκόλλησης! Επειδή ξέρουν ότι αυτό δε θα περάσει, κάνουν τις εξής προτάσεις:

«Προτείνουμε:

  1. Τη σύμπραξη όλων των παρατάξεων για τον καθαρισμό των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
  2. Την άμεση και καθολική απομάκρυνση των αφισών από τους χώρους του πανεπιστημίου».

Γιατί δύο σημεία; Γιατί το σημείο 1 δεν πρόκειται να υπάρξει, οπότε θα μείνει το σημείο 2. Ποιος θα κάνει την «άμεση και καθολική απομάκρυνση των αφισών»; Οι πρυτανικές αρχές, προφανώς, με τη… στήριξη της αστυνομίας.

Να το πούμε απλά: αυτοί που οι μόνες αφίσες που κολλάνε είναι για εκδρομές στη Μύκονο και πάρτι σε κλαμπ και στριπτιζάδικα, ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Οσο κι αν προσπαθήσουν, δε θα τα καταφέρουν. Η πολιτική αφίσα είναι στοιχείο του πολιτισμού της ανθρωπότητας. Είναι μέσο εκείνων που αποκλείονται από τα κυρίαρχα Μέσα, ιδιοκτησίας της αστικής τάξης, και καταφεύγουν σε απλές μεθόδους διάδοσης των ιδεών τους. Και αισθητικά να το δει κανείς, η πολιτική αφίσα είναι ομορφιά και όχι ασχήμια. Ασχήμια θα είναι το «αποστειρωμένο» πανεπιστήμιο που ονειρεύονται εδώ και πολλά χρόνια. Το ίδιο που ονειρευόταν η χούντα (για να μην ξεχνιόμαστε, μέρες που είναι).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτο πλευρό των εργατών της Cosco
Επόμενο άρθρο Μητσοτάκης: Οι μπάτσοι είναι πιο σημαντικοί από τους υγειονομικούς!

Σχετικά Αρθρα

Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;

Κόντρες 19 Μαρ 2026, 21:07

Τα κρεμαστάρια του ξεμωραμένου πορτοκαλομαλλιά φασίστα

Κόντρες 18 Μαρ 2026, 14:07

Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ

Κόντρες 17 Μαρ 2026, 19:53

Μόνος του ξεβρακώθηκε

Κόντρες 16 Μαρ 2026, 09:53

Νέα άθλημα: εναέριο σλάλομ

Κόντρες 13 Μαρ 2026, 14:36

Η δυστυχία τους είναι ότι το Σύνταγμά τους δεν προβλέπει φίμωτρο

Κόντρες 12 Μαρ 2026, 12:34
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το Ιράν έπληξε καίρια το διυλιστήριο και το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στη Χάιφα

Χρησιμοποίησε για πρώτη φορά νέο βαλλιστικό πύραυλο

20 Μαρ 2026, 09:16
Διεθνή

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά: το Ιράν κατέρριψε αμερικάνικο F-35

20 Μαρ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάρτη

20 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;

19 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Οι Ιρανοί ανταποδίδουν ακαριαία κάθε πλήγμα – Το πετρέλαιο καλπάζει, ο Τραμπ σε παραλήρημα

19 Μαρ 2026, 18:59
Πολιτική

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Συστοιχία ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία έβαλε κατά ιρανικών πυραύλων

19 Μαρ 2026, 13:24
Παιδεία

Παιδαγωγική επάρκεια υπό προθεσμία

19 Μαρ 2026, 12:54
Διεθνή

Αντιστασιακός περονόσπορος θερίζει τα σιωναζιστικά τανκ

19 Μαρ 2026, 12:21
Υγεία

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

19 Μαρ 2026, 10:40
Παιδεία

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών – Με ακέραιο τον αντιδραστικό του πυρήνα και χειρότερες διατάξεις

19 Μαρ 2026, 09:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάρτη

19 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Μια ανάσα πριν από την παράδοση το κουβανικό καθεστώς

Ο Ντίας Κανέλ επιβεβαίωσε ότι γίνονται μυστικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ

18 Μαρ 2026, 21:57
Διεθνή

Oι πρόστυχες «ίσες αποστάσεις» του ρωσικού ιμπεριαλισμού

18 Μαρ 2026, 19:05
Διεθνή

Σταματήστε τη «σιωνιστοποίηση»

18 Μαρ 2026, 18:35
Εργατικά

Διευθυντής σχολείου, με λογική δερβέναγα, υπέβαλε αγωγή σε συνδικαλιστικό όργανο δασκάλων και ζητάει 30.000 ευρώ!

18 Μαρ 2026, 17:40
Κόντρες

Τα κρεμαστάρια του ξεμωραμένου πορτοκαλομαλλιά φασίστα

18 Μαρ 2026, 14:07
Πολιτική

Predator/παρακολουθήσεις: Ξανά εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης

18 Μαρ 2026, 13:13
Διεθνή

Τα «ανίκητα» Merkava ομορφα καίγονται

Οι λιβανέζοι μαχητές δείχνουν και πάλι την υπεροχή τους στο πεδίο

18 Μαρ 2026, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάρτη

18 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Πίσω από την πίκρα, την οργή και το νηπιακό πείσμα του Τραμπ

Οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές περιμένουν την ήττα των αμερικανών συμμάχων/ανταγωνιστών τους

17 Μαρ 2026, 22:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάρτη

Ημέρα αστρολογίας.

Ημέρα γαλλοφωνίας.

Ημέρα ευτυχίας.

Ημέρα αποχής από το κρέας.

Ημέρα αφήγησης.

Ημέρα θεάτρου για παιδιά και νέους.

Ημέρα σπουργιτιού.

Ναμίμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1990)

1834: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη για συνωμοσία και εσχάτη προδοσία.

1835: Ολοκληρώνονται οι πρώτες δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα (διήρκεσαν πέντε μέρες).

1947: Δολοφονείται ο Γιάννης Ζεύγος στη Θεσσαλονίκη από τον αριστερό αποστάτη Χρήστο Βλάχο.

1972: Βόμβα κοντά σε προβλήτα του 6ου στόλου στο Φάληρο και διανομή αντιαμερικανικών προκηρύξεων.

1973: Δεύτερη κατάληψη Νομικής Αθήνας με πρωτοβουλία της άκρας αριστεράς, εισβολή αστυνομίας μετά από αίτημα της συγκλήτου, δεκάδες τραυματίες και εκατό συλλήψεις.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo