Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
  • Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους
  • Σαν σήμερα 16 Γενάρη
  • Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα
  • Νέο unfair από τον Τασούλα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Dixi et salvavi animam meam»Dixi et salvavi animam meam
Dixi et salvavi animam meam

Dixi et salvavi animam meam

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Οκτ 2019, 00:00

Οι νεοναζί (εξακολουθούν να) προκαλούν
Trotz alledem!
Το ξέρω ζήτησες δουλειά σε χίλια – δυο αφεντικά
Υπερπλεόνασμα (οι πλούσιοι πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι)

> 2,3 εκατομμύρια σε λογαριασμούς του Γιάννου (2000-2010). Μόνο;

> Απ’ όλα έχει ο (τηλεοπτικός) μπαξές: και κανάλι άνευ Brexit.

> Αμεση παρέμβαση (και) των ρώσων ιμπεριαλιστών στη Συρία.

> «Αλμα στα φορολογικά έσοδα τον Σεπτέμβριο» – liberal.gr, 15/10/2019. Κοινώς πήδημα των «συνηθισμένων υποζυγίων».

> «Ερχεται “βόμβα“ για όσους δεν πληρώνουν τους λογαρια-σμούς του ηλεκτρικού ρεύματος» – tovima.gr, 16/10/2019.  Που σημαίνει, αυτοί που σε φτωχοποιούν σου κόβουν και το ηλεκτρικό ρεύμα. Dura lex sed lex…

> «Εξάρχεια: Μαροκινός είχε καταλάβει κτίριο» – tanea.gr, 16/10/2019. Μόνος του; Μπράβο… (Οταν φουσκώνει η προσφυγική και η αντιμεταναστευτική αφήγηση, πώς λέμε ψέμα…).

> «Προσωρινοί αναπληρωτές»: πρόσληψη 306…

> Μισή δουλειά, καμμιά ζωή…

> Μαθήματα μέσω Skype σε Αστυπάλαια, Νίσυρο, Τήλο. Σχολεία γιοκ.

> «Ευαίσθητη» εισαγγελία για τον Ριχάρδο.

> Ενας «άριστος» είναι και αυτός.

> ΠΑΝΟΠΛΟΙ οι… «Μαύροι Πάνθηρες» στο κέντρο της Αθήνας.

> Οι μπάτσοι δηλαδή…

> Καταστολή, μετά βίας.

> ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ πράξη.

> «Μετά την πάροδο έξι μηνών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης της αίτησης διεθνούς προστασίας παρέχεται δικαίωμα πρόσβασης στην αγορά εργασίας, εφόσον δεν έχει ληφθεί απόφαση σε πρώτο βαθμό» = «Οι ξένοι φταίνε για την ανεργία». (Το απόσπασμα από tanea.gr,16/10/2019).

> Μέρος από της γης τους κολασμένους.

> Αλλος ένας «δημιουργικός» έρχεται να «προσφέρει τις υπηρεσίες του στην χώρα» – Τ’ όνομά του, Στηβ Βρανάκης. Απορία: Οι υπηρεσίες του παρέχονται αμισθί; (Ρητορική η ερώτηση…).

> Κάλπες (και) στα προξενεία. Κάλπες παντού.

> Ή κάλτσες παντού.

> Για να θυμηθούμε τον τιτανοτεράστιο Γιώργο Π.

> Πάνω από 5.000 ακίνητα στο σφυρί μέχρι τέλους του 2019.

> Πάρτον! Στα χέρια σου! Τον Σύριζα…

> Την… πέταξε (πάλι) ο Ευκλείδης: «Δεν είχαμε την απαραίτητη εμπειρία όταν αναλάβαμε την εξουσία».  Πρώτον:  δεν αναλάβατε εξουσία αλλά διακυβέρνηση. Και δεύτερον: μία χαρά την κάνατε τη βρωμοδουλειά.

> Κι έτσουξε  (και) η «πρώτη φορά».

> Τις εργαζόμενες και άνεργες μάζες.

> «…Οι σημαιοφόροι στο Δημοτικό θα επιλέγονται βάσει τις επιδόσεις των μαθητών στην Ε’ Δημοτικού» – tanea.gr, 11/10/2019. Κι επειδή(ς) περί την εκπαίδευση το θέμα, δώστε βάση στο παρακάτω:  «βάσει  τις  επιδόσεις»… Το μαρινακιοσυγκρότημα στηρίζει τους «άριστους» (αλλά σφάζει τη γλώσσα…). Το «βάσει τις επιδόσεις…» δις εις το κείμενο.

> «Κωσταλέξι στην Ολλανδία» – μα, η Ολλανδία; Η αναπτυγμένη (καπιταλιστική) χώρα;

> Αντιγράφουμε από το ρεπορτάζ της σελίδας tanea.gr, 15/10/2019: «Φεύγοντας νιώθω ότι όση “ελευθερία“ κι αν έχει αυτός ο καταυλισμός, η αίσθηση του “περιορισμού“ κυριαρχεί». Camp Μποϊνούγιογουν, Τουρκία.  Αλλο ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.

> Οταν ξεφεύγει η κατάσταση από τα χέρια (τον έλεγχο) των καταλανών ηγετών, τότε καλούν τον κόσμο σε «ειρηνικές κινητοποιήσεις», καθαγιάζοντας έτσι την αστυνομική βία.

> Τέταρτη θητεία για τον Εβο Μοράλες; Ε και;

> Η φτώχεια θερίζει στη Βολιβία.

> Οπου η διαχείριση ονομάζεται (και) «σοσιαλισμός του 21ου αιώνα».

> Ε, αφού το «είπε ο Θεός στον Νώε», ότι «η κλιματική αλλαγή δεν είναι απειλή», εμείς τι να πούμε… (Τη σκοταδιστική πατάτα διατύπωσε η πρώην γερουσιαστής της Μινεσότα, Μισέλ Μπάχμαν).

> Οχι ακριβώς «Νόμπελ κατά της φτώχειας» (efsyn.gr, 15/10/2019). Σίγουρα Νόμπελ κατά των φτωχών (ο λόγος για τους Νομπελίστες της οικονομίας Μπανερτζί, Ντιφλό και Κρέμερ, που δεν συνιστούν τίποτε άλλο από σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική για να… καταπολεμηθεί η φτώχεια).

> «Στην πηγάδα, στην πηγάδα, τον Μπογδάνο εμπριμέ, σε μαρμελάδα». Αποψη.

> Και μιας και πέρασε η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί, παραθέτουμε έναν τίτλο του Ριζοσπάστη (27/10/1944): «Στην ελεύθερη Αθήνα – ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ!». Από το ίδιο φύλλο: «Τμήματα του ΕΛΑΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. Πως λευτερώθηκε ο ΒΟΛΟΣ».

> «…το προσχέδιο του προϋπολογισμού αντανακλά πλήρως τις συζητήσεις των θεσμών με την ελληνική κυβέρνηση έτσι ώστε οι συμφωνημένοι δημοσιονομικοί κανόνες να επιτευχθούν». kathimerini.gr, 16/10/2019. Σχόλιο: όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

> Απαντα τα συμμετέχοντα κόμματα στη συνεδρίαση της διακομματικής για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού επιθυμούν διακαώς τα ψηφαλάκια εξ ου και η (καταρχήν) ομοφωνία τους. Νυν υπέρ πάντων ψήφος.

> Αλλοίμονο…

> Απολογία Ηλ. Κασιδιάρη: «Κατασκευασμένες οι κατηγορίες» – kathimerini.gr, 16/10/2019, ρεπορτάζ  της Ι. Μάνδρου: οι εκλεκτές φιλίες δεν κρύβονται…

> Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι – γελάσαμε με την ψυχή μας: «Το μεγάλο στοίχημα για “μηδενική πείνα“ παγκοσμίως έως το 2030». Σχέδια (ΟΗΕ) επί χάρτου. Αναμεταδότης: kathimerini.gr, 16/10/2019. Ο καπιταλισμός που δημιουργεί φτώχεια και πείνα θα την… εξαλείψει = Αντίφαση εν τοις όροις (τουλάχιστον).

> «Μειώνουν το τσιγάρο οι Ελληνες». Πενία.

> 13.500 ψέματα του Τραμπ στις χίλιες ημέρες προεδρίας των ΗΠΑ. Φυσιολογικό ρεκόρ…

> Τις «εθνικές αναπτυξιακές προσδοκίες» υπερασπίζονται οι λεμέδες της ΓΣΕΕ.

> Αυτόματα ταμεία σούπερ μάρκετ: περισσότερες απολύσεις.

> Ηδη σε σούπερ μάρκετ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε διαρκές τρέξιμο μεταξύ αποθήκης και ταμείου.

> Η «ανταμοιβή» θα είναι η απόλυση…

> Αναδρομικά: το μεγάλο ψέμα… (όπως έγραψε το ethnos.gr, 15/10/2019, «…οι αντοχές του συστήματος δεν είναι απεριόριστες»).

> Οταν πρόκειται για εργαζόμενους και συνταξιούχους υπάρχει… στενότητα.

> Στους καπιταλιστές 400 εκατ. με το «καλημέρα»…

> Αλλά η «Μακεδονία είναι ελληνική».

> Εσείς ηξεύρατε ότι από το 1976 η «ΕΣΣΔ» βρισκόταν στο «δρόμο του κομμουνισμού»; Ούτω πως διατείνεται (η μάλλον διετείνετο) ο συγγραφεύς Κώστας Χατζηαργύρης στο πόνημά του «Η ΕΣΣΔ στο δρόμο του Κομμουνισμού», εκδόσεων GUTENBERG, 1980.

> Ανυπομονεί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για την Κεραμέως: «Αναμένουμε η Κεραμέως να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των θρησκευτικών» – τα καλά και συμφέροντα…

> Αμήν…

> Εκλογές ΤΕΕ: «Δεν ψηφίζουμε το ίδιο με το αφεντικό», αλλά συμμετέχουμε στον ίδιο ΘΕΣΜΟ με το αφεντικό…

> Προτάσεις για απεργία (24ωρη): επί της πεπατημένης…

> Για την 28η Οκτωβρίου διαβάστε ή ξαναδιαβάστε τα 3 γράμματα του σ. Νίκου Ζαχαριάδη.

Βασίλης
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑντικυνωνικά
Επόμενο άρθρο Οι τοίχοι έχουν φωνή

Σχετικά Αρθρα

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 27 Απρ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 1 Απρ 2024, 09:40

Dixi Et Salvavi Animam Meam             

Dixi et salvavi animam meam 10 Φεβ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 20 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 6 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 23 Δεκ 2023, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

ΗΠΑ: Ημέρα θρησκευτικής ελευθερίας.

Ταϊλάνδη: Ημέρα δασκάλων.

1952 : Η αγγλική αστυνομία διαλύει με τη βία συγκεντρώσεις μαθητών στην Κύπρο που ζητούν ένωση με την Ελλάδα.

1970: Ο Μουαμάρ ελ Καντάφι ορκίζεται πρωθυπουργός της Λιβύης.

1973: Οι ΗΠΑ και το Νότιο Βιετνάμ κηρύσσουν κατάπαυση του πυρός.

1980: Εκτελούνται οι Παντελής Πέτρου και Σωτήρης Σταμούλης (17Ν).

1984: Η ΚΥΠ πολιτικοποιείται και υπάγεται πλέον στον πρωθυπουργό.

2001: 28 παιδιά ηλικίας 9-16 ετών οδηγούνται σε τουρκικές φυλακές επειδή φώναζαν φιλοκουρδικά συνθήματα σε διαδήλωση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo