Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Μάρτη
  • Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;
  • Οι Ιρανοί ανταποδίδουν ακαριαία κάθε πλήγμα – Το πετρέλαιο καλπάζει, ο Τραμπ σε παραλήρημα
  • Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!
  • Παιδαγωγική επάρκεια υπό προθεσμία
  • Αντιστασιακός περονόσπορος θερίζει τα σιωναζιστικά τανκ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Αντικυνωνικά»ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Φεβ 2011, 00:00
Δύο χιλιάδες έντεκα και τζάμπα φασαρία
Αναζητείται έξοδος απ’ την προϊστορία…
 
Ανοίγουν τα διόδια, άνοιξε το τριώδιο, ανοίγει ο δρόμος για εκποίηση (συγνώμη, «αξιοποίηση» όπως με ειδοποιούν απ’ το κοντρόλ) της δημόσιας περιουσίας, ανοίξαμε κι εμείς και σας περιμένουμε…
 
Οι εφημερίδες το έγραψαν και φυσικά δεν χωράει αμφιβολία: «Τα αρχικά του ονόματος και του επωνύμου του που αρχίζουν από “Σ”, υποστηρίζει ότι ανέγραφε στο κράνος του ο αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης για τον οποίο διατάχθηκε ΕΔΕ, επειδή τα δύο “Σ” παραπέμπουν στα σύμβολα των γερμανικών Ες-Ες». Εκείνο που μας άρεσε είναι η κατάληξη του ρεπορτάζ: «Ο ισχυρισμός του θα ερευνηθεί από τη διοικητική εξέταση»! Δηλαδή ωρέ παλικάρια, από τη διοικητική εξέταση θα αποδειχτεί πώς το λένε το όργανο; Υποθέτω τότε ότι θα κληθεί και ο νονός (ποιος δον Κορλεόνε ρε;).
Κι αν τον έλεγαν Κώστα Καραμαλακίδη του Ελευθερίου, υπήρχε περίπτωση να γράψει στο κράνος ΚΚΕ; Anyway, που λένε και οι χαριτόβρυτες συνάδελφοι των απόκοσμων κοσμικών στηλών, σε κανένα μπορντέλο δεν απαγορεύεται ο αυνανισμός, γιατί να απαγορευτεί στην Τροϊκαλάνδη;
 
Πάντως, Κερατέα και απεργοί πείνας μετανάστες εξακολου-     θούν να φωτίζουν τις ζοφερές μέρες που τις σκιάζει η φοβέρα και τις πλακώνει η σκλαβιά μιας δράκας στυγνών εκμεταλλευτών και εχθρών του ανθρώπου. Και βέβαια, όσο κι αν τα πράγματα είναι γκρίζα και όσο κι αν η πολιτική ανοργανωσιά της εργατικής τάξης αφήνει περισσότερο χώρο στους κτηνώδεις πλέον εχθρούς της, κανένας δεν πιστεύει ότι θα είναι πάντα έτσι… Παρήγοροι και οι πυκνοί καπνοί που αναδύονται από «καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος» όπως ευπρεπώς λέγονται τα καπνιστήρια της ανυπακοής.
Το ίδιο παρήγορο και το κίνημα «δεν πληρώνω» στα διόδια και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αν όλα αυτά κατάφερναν να πάρουν πολιτικά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες στοχεύσεις, τότε θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά…

«Ο φασισμός είναι βία, όμως η βία δεν είναι φασισμός πάντα, όπως προσπαθεί –για λόγους δικούς της– να δημιουργήσει την εντύπωση η αστικο-δημοκρατική προπαγάνδα. Η βία ασκεί μια δικτατορία πάνω στο λαό, δεν είναι το ίδιο πράγμα με τη βία που μπορεί να μεταχειριστεί ο λαός στην πάλη του για την ανατροπή της δικτατορίας» («Αντιπληροφόρηση» – Απρίλης 1976).
 
Να και μια φορά που συμφωνούμε απόλυτα με τον πρωθυπουργό: «Πιστεύω στη διά βίου μάθηση και πάντα πίστευα σ’ αυτήν» δήλωσε, ίσως έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι το μέλλον θα έχει πολλά να του διδάξει. Τη συνέχεια των δηλώσεων τού μη αυτόχθονα για τις αυτόχθονες δυνάμεις, προτιμούμε να μην τη σχολιάσουμε. Το ίδιο και τις περί την κάρτα του μετανάστη εξαγγελίες του εσωτερικού μετανάστη Γιάννη Ραγκούση.
 
Ολοι νίπτουν τας χείρας τους, πολλώ δε περισσότερο από τότε που άκουσαν ότι το πλύσιμο των χεριών σκοτώνει τον ιό Α(Η1Ν1) που του χρόνου θα είναι Β(Η1Ν1) και το 2035 θα είναι Ω(Η1Ν1), χωρίς να ξέρουμε –και, προσωπικά, χωρίς να μας ενδιαφέρει– σε τι θα μεταλλαχτεί το 2035 που τελειώνουν τα γράμματα του αλφαβήτου.
 
Στρέφουμε λίγο το πρόσωπο προς τον χώρο της «οργανωμένης ανυπακοής» όπως γράφουν οι αφίσες και ας μας επιτραπεί μια παρατήρηση –με όλο το σεβασμό και την προσήκουσα συστολή– προς τον «Ριζοσπάστη»: Η ελληνική γλώσσα καθώς και το πληκτρολόγιο των υπολογιστών, διαθέτουν διαλυτικά που καλό είναι να τα μάθουν οι εργαζόμενοι, έστω και σε μια μέρα που δεν συμμετέχουν σε εξαγγελθείσα από το κόμμα απεργία. Γιατί όταν γράφουν στην ιστοσελίδα –και πιθανόν και στην έντυπη έκδοση– ότι η Λιάνα Κανέλλη είπε «να φάει το παιδάκι στην άλλη άκρη της γης», δημιουργούν άσχημους συνειρμούς και πιθανόν να κινητοποιήσουν άσκοπα την εισαγγελία που είναι επιφορτισμένη και με χίλια δυο άλλα πράγματα. Αλλο το παιδάκι κι άλλο το παϊδάκι, άλλο οι αστικές και άλλο οι κανιβαλικές συνήθειες.
 
Γράφουμε για πολλούς χώρους και δεν γράφουμε για τα συμβαίνοντα στο δημοσιογραφικό χώρο, όπου γίνεται της Πόπης (ποιος Τσουκάτος ρε;), μη διαφέροντας σε τίποτε από τους άλλους χώρους των ανθρώπων της δουλειάς. Βλέπετε, δεν είναι μόνο τα άθλια φερέφωνα, οι διαπλεκόμενοι, τα πρόθυμα παπαγαλάκια και οι ακριβοπληρωμένες κοινωνικές νανουρίστρες, αλλά και οι άλλοι. Με τα μπλοκάκια, με τις περικοπές, με τις εργασιακές σχέσεις-λάστιχο, με τις απειλές, την τρομοκρατία και τις απολύσεις.
 
«Θα ‘θελα λίγο δυναμίτη, θα ‘θελα μιαν έκρηξη που να σκορπίσει το χειρότερο θάνατο στα βολέματά σας. Ευλογία κυρίου τα μυδράλια της ποίησης» (Νίκος Καρούζος).
 
Κοκκινοσκουφίτσα

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚόντρες
Επόμενο άρθρο Dixi et salvavi animam meam

Σχετικά Αρθρα

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 14 Μαρ 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 7 Μαρ 2026, 00:02

Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά 28 Φεβ 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 21 Φεβ 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 14 Φεβ 2026, 00:02

Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά 7 Φεβ 2026, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάρτη

20 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;

19 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Οι Ιρανοί ανταποδίδουν ακαριαία κάθε πλήγμα – Το πετρέλαιο καλπάζει, ο Τραμπ σε παραλήρημα

19 Μαρ 2026, 18:59
Πολιτική

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Συστοιχία ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία έβαλε κατά ιρανικών πυραύλων

19 Μαρ 2026, 13:24
Παιδεία

Παιδαγωγική επάρκεια υπό προθεσμία

19 Μαρ 2026, 12:54
Διεθνή

Αντιστασιακός περονόσπορος θερίζει τα σιωναζιστικά τανκ

19 Μαρ 2026, 12:21
Υγεία

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

19 Μαρ 2026, 10:40
Παιδεία

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών – Με ακέραιο τον αντιδραστικό του πυρήνα και χειρότερες διατάξεις

19 Μαρ 2026, 09:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάρτη

19 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Μια ανάσα πριν από την παράδοση το κουβανικό καθεστώς

Ο Ντίας Κανέλ επιβεβαίωσε ότι γίνονται μυστικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ

18 Μαρ 2026, 21:57
Διεθνή

Oι πρόστυχες «ίσες αποστάσεις» του ρωσικού ιμπεριαλισμού

18 Μαρ 2026, 19:05
Διεθνή

Σταματήστε τη «σιωνιστοποίηση»

18 Μαρ 2026, 18:35
Εργατικά

Διευθυντής σχολείου, με λογική δερβέναγα, υπέβαλε αγωγή σε συνδικαλιστικό όργανο δασκάλων και ζητάει 30.000 ευρώ!

18 Μαρ 2026, 17:40
Κόντρες

Τα κρεμαστάρια του ξεμωραμένου πορτοκαλομαλλιά φασίστα

18 Μαρ 2026, 14:07
Πολιτική

Predator/παρακολουθήσεις: Ξανά εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης

18 Μαρ 2026, 13:13
Διεθνή

Τα «ανίκητα» Merkava ομορφα καίγονται

Οι λιβανέζοι μαχητές δείχνουν και πάλι την υπεροχή τους στο πεδίο

18 Μαρ 2026, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάρτη

18 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Πίσω από την πίκρα, την οργή και το νηπιακό πείσμα του Τραμπ

Οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές περιμένουν την ήττα των αμερικανών συμμάχων/ανταγωνιστών τους

17 Μαρ 2026, 22:03
Κόντρες

Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ

17 Μαρ 2026, 19:53
Εργατικά

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους – Ούτε σκέψη για μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε συμβάσεις έργου (μπλοκάκι)

17 Μαρ 2026, 11:48
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάρτη

Ημέρα αστρολογίας.

Ημέρα γαλλοφωνίας.

Ημέρα ευτυχίας.

Ημέρα αποχής από το κρέας.

Ημέρα αφήγησης.

Ημέρα θεάτρου για παιδιά και νέους.

Ημέρα σπουργιτιού.

Ναμίμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1990)

1834: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη για συνωμοσία και εσχάτη προδοσία.

1835: Ολοκληρώνονται οι πρώτες δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα (διήρκεσαν πέντε μέρες).

1947: Δολοφονείται ο Γιάννης Ζεύγος στη Θεσσαλονίκη από τον αριστερό αποστάτη Χρήστο Βλάχο.

1972: Βόμβα κοντά σε προβλήτα του 6ου στόλου στο Φάληρο και διανομή αντιαμερικανικών προκηρύξεων.

1973: Δεύτερη κατάληψη Νομικής Αθήνας με πρωτοβουλία της άκρας αριστεράς, εισβολή αστυνομίας μετά από αίτημα της συγκλήτου, δεκάδες τραυματίες και εκατό συλλήψεις.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo