Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
  • Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
  • Είναι φασίστας και το ξέρει
  • Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωναζιστές αναλυτές: Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στον πόλεμο, γιατί η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα έχει προετοιμαστεί καλύτερα
Διεθνή

Σιωναζιστές αναλυτές: Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στον πόλεμο, γιατί η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα έχει προετοιμαστεί καλύτερα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιαν 2025, 10:08

Oνομάζεται Χαλίλ Ρόζεν και είναι στρατιωτικός ρεπόρτερ στο σιωνιστικό Κανάλι 14. Εχει καλές πηγές στο σιωναζιστικό στρατό και δεν μασάει τα λόγια του. Είναι σιωναζιστής και δεν το κρύβει. Πρόσφατα, όταν η Παλαιστινιακή Αντίσταση ενέτεινε τον πόλεμο φθοράς στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας και άρχισαν μαζικά να επιστρέφουν φέρετρα στο Ισραήλ, ζήτησε να εξαλειφθεί εντελώς από το χάρτη η Τζαμπάλια, γιατί αλλιώς ο σιωναζιστικός στρατός δε θα μπορέσει να ελέγξει την περιοχή και να εφαρμόσει το Σχέδιο των Στρατηγών («Πείνα και Εξολόθρευση») και να μετατρέψει τη βόρεια Γάζα σε buffer zone (στρατιωτική νεκρή ζώνη).

Χτες, βλέποντας τις εικόνες της Μεγάλης Επιστροφής, θρηνούσε για την ήττα:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/Halil_Rosen_epistrofi.mp4

Μπορώ να σας πω ότι οι στρατιώτες μας που αποχώρησαν από το Διάδρομο Νετζαρίμ έφυγαν με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας ότι νιώθουν πως όλα όσα έκαναν για περισσότερο από ένα χρόνο στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χαθεί. Αυτό προκαλεί θυμό.

Οπως ξέρετε, έχουμε μιλήσει πολύ για το κόστος της συμφωνίας. Αυτό προηγουμένως ήταν η αποφυλάκιση των [παλαιστίνιων] κρατούμενων ασφάλειας, αλλά σήμερα το κόστος είναι επιχειρησιακό. Τώρα ο βορράς της Γάζας είναι εκτεθειμένος. Θα μας τοποθετήσουν εκρηκτικές συσκευές κάτω από το έδαφος και θα φυτέψουν νάρκες σε περιοχές στις οποίες δεν έχουμε ακόμα εργαστεί.

Αν υπάρχουν χιλιάδες ένοπλοι στην περιοχή της Μπέιτ Χανούν και της Τζαμπάλια, ο αριθμός μπορεί τώρα να αυξηθεί σε περισσότερους από 10.000. Και θα μας περιμένουν. Σε περίπτωση που επιστρέψουμε στον πόλεμο, θα υπάρξει σφοδρή και έντονη μάχη που δεν θα είναι μικρότερη από ό,τι είδαμε στο παρελθόν.

Αυτή η κατάσταση σημαίνει ότι, αν αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στον πόλεμο στο βόρειο τμήμα της Γάζας, θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις. Οι οχυρώσεις που θα κατασκευαστούν και τα όπλα που θα διακινηθούν καθιστούν οποιαδήποτε μελλοντική στρατιωτική επιχείρηση πιο επικίνδυνη και περίπλοκη.

Αυτό αποτελεί σοβαρό πλήγμα για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι δυνάμεις μας στη Λωρίδα της Γάζας. Τώρα φαίνεται ότι όλα αυτά χάνονται εντελώς.

Είναι πολλοί οι σιωναζιστές που ψάχνουν αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσουν την ήττα (τον Νετανιάχου, βέβαια). Να πουν στο σιωνιστικό όχλο ότι δεν ηττήθηκε ο στρατός τους, αλλά η κυβέρνηση, η οποία έκανε μια πολύ κακή διαπραγμάτευση που κατέληξε σε μια ακόμα πιο κακή συμφωνία. Αυτό κάνει και ο Χαλίλ Ρόζεν, λειτουργώντας και ως άτυπος εκπρόσωπος των σιωναζιστών καραβανάδων. Αυτών που υπέστησαν την ήττα στο πεδίο, αλλά δε θέλουν να το παραδεχτούν.

Ας μας πει ο κονιόρδος του σιωναζισμού, ποιες ήταν οι κατακτήσεις του στρατού τους σε 15 μήνες πολέμου; Με τη σωβρακοφανέλα τον έπιασαν τον στρατηγό τους στις 7 Οκτώβρη. Και μετά, όταν εξαπέλυσαν τη χερσαία επίθεση, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ούτε μια περιοχή της Γάζας, πλην του χέρσου εδάφους στο Νετζαρίμ, όπου έφτιαξαν μόνο ένα διάδρομο, τον οχύρωσαν, αλλά και πάλι δέχονταν συνεχώς επιθέσεις με όλμους και πυραύλους μικρού βεληνεκούς. Ακόμα και επιχειρήσεις ελεύθερου σκοπευτή έκαναν τα αντιστασιακά τάγματα της Αλ-Ζαϊτούν και της Ταλ Αλ-Χάουα, που είχαν επαφή με τη βόρεια όψη του Νετζαρίμ.

Ρήμαξαν σπίτια, νοσοκομεία, υποδομές, σκότωσαν δεκάδες χιλιάδες αμάχους, αλλά την Αντίσταση δεν τη νίκησαν. Το πεδίο δεν το έλεγξαν. Οι εικόνες που είδε όλος ο κόσμος από τη στιγμή που τέθηκε σε ισχύ η πρώτη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός επιβεβαίωσαν αυτή την αλήθεια. Χιλιάδες μαχητές στους δρόμους να πανηγυρίζουν μαζί με το λαό. Δεκάδες οχήματα της Αντίστασης, «τσίλικα», πλυμένα, γυαλισμένα, σαν καινούργια. Πού κρύβονταν όλα αυτά τα οχήματα στη Ράφα, στη Χαν Γιούνις, τη Νουσεϊράτ, την Πόλη της Γάζας; Μια σταλιά τόπος είναι η Λωρίδα της Γάζας και την πολιορκούσαν από στεριά, αέρα και θάλασσα.

Η Επιστροφή των εκτοπισμένων δεν ήταν κάποιο διαπραγματευτικό λάθος του Νετανιάχου, όπως πάνε να το παρουσιάσουν. Ηταν η επιβολή ενός αδιαπραγμάτευτου όρου της Αντίστασης. Τον έθεσε από την αρχή και δεν έκανε ποτέ πίσω απ’ αυτόν. Ηταν όρος που επέβαλε ο νικητής στον ηττημένο. Και ο ηττημένος δεν μπορούσε παρά να τον δεχτεί, γιατί -παρά τη στρατιωτική του ισχύ- δεν μπορούσε να συνεχίσει έναν πόλεμο που δεν είχε καμιά ελπίδα να κερδίσει, αλλά αντίθετα σόδιαζε νεκρούς και τραυματίες, τεράστιο οικονομικό κόστος, διπλωματική απομόνωση, διεθνή κατακραυγή.

Πολύ πριν από την υπογραφή της Συμφωνίας, ο εγκέφαλος του Σχεδίου των Στρατηγών, o στρατηγός ε.α. Γκιόρα Εϊλάντ, είχε παραδεχτεί δημόσια (και όχι μία φορά) πως το σχέδιο απέτυχε επί του πεδίου και πως δεν έχει πλέον καμιά ελπίδα εφαρμογής του. Και πρότεινε την υπογραφή συμφωνίας που θα περιλάμβανε και την επιστροφή των εκτοπισμένων στο βορρά (σαν αυτή που υπογράφτηκε, δηλαδή).

Γιατί απέτυχε (και) το Σχέδιο των Στρατηγών;

Πρώτο, επειδή όσοι Παλαιστίνιοι είχαν απομείνει στο βορρά, αρνούμενοι να εκτοπιστούν κατά την πρώτη φάση του πολέμου, συνέχισαν να κρατούν την ίδια στάση. Τους βομβάρδιζαν, τους συγκέντρωναν και τους έβαζαν σε γραμμή εκτοπισμού υπό την απειλή των όπλων και τις υλακές των μεγαφώνων σε αραβικά με εβραϊκό αξάν, έκαναν συλλήψεις, βασάνιζαν άντρες και νέους μπροστά στις οικογένειές τους, αλλά αυτές οι οικογένειες απλά μετακινούνταν από τόπο σε τόπο, πάντα μέσα στα όρια της βόρειας περιοχής, καταφεύγοντας το πολύ μέχρι τις βόρειες παρυφές της Πόλης της Γάζας.

Δεύτερο, επειδή η Αντίσταση ουδέποτε κάμφθηκε. Είχε σχέδια για τη διεξαγωγή ενός εντατικού πολέμου φθοράς. Και τα εφάρμοσε στην εντέλεια. Είναι γνωστή πλέον η νίλα της Ταξιαρχίας Ναχάλ στη Μπέιτ Χανούν, τη συνοριακή πόλη στα βορειοανατολικά της Λωρίδας, που τη θεωρούσαν πόλη φάντασμα, ένα σωρό από ερείπια χωρίς ίχνος ανθρώπινης ζωής, και ξαφνικά βρέθηκαν στη δίνη ενός απρόσμενου γι’ αυτούς αντιστασιακού κυκλώνα.

Ολα αυτά τα ξέρει πολύ καλά ο Χαλίλ Ρόζεν, αλλά τα αποσιωπεί σκόπιμα για να σώσει το γόητρο του σιωναζιστικού στρατού και να φορτώσει όλη την ευθύνη στον Νετανιάχου, άντε και στον παραιτηθέντα πλέον αρχιστράτηγο Χαλεβί.

Εμμέσως πλην σαφώς, όμως, ο Ρόζεν λέει μια μεγάλη αλήθεια: δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτόν τον πόλεμο, γιατί η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα έχει στο μεταξύ προετοιμαστεί πολύ-πολύ καλύτερα. Είμαστε σίγουροι ότι τα «κονέ» του στο σιωναζιστικό στρατό τον βάζουν να τα λέει αυτά. Γιατί οι καραβανάδες αυτού του στρατού ξέρουν τι αντιμετώπισαν και τι θ’ αντιμετωπίσουν έτσι και συνεχίσουν τον πόλεμο.

Μ’ αυτές τις εκτιμήσεις συμφωνεί και μια άλλη πριμαντόνα της σιωνιστικής δημοσιογραφίας, ο θεωρούμενος ως κορυφαίος ειδικός στα θέματα της Γάζας και του σιωνιστικού νότου, Γιόσι Γιεοσούα. Χτες έλεγε στο Κανάλι Εi24:

Η Χαμάς υποχώρησε τακτικά σε ορισμένα αιτήματα, ενώ το Ισραήλ υποχώρησε στρατηγικά σε όλα. Oταν το Ισραήλ επέτρεπε την επιστροφή στο βόρειο τομέα της Λωρίδας της Γάζας, δυσχέραινε όλες τις επόμενες φάσεις των διαπραγματεύσεων. Η επιστροφή των εκτοπισμένων έπρεπε να γίνει αφού θα είχε ολοκληρωθεί τουλάχιστον το 70% της συμφωνίας. Οποιος νομίζει ότι η επιστροφή στις εχθροπραξίες είναι δυνατή μετά την επιστροφή όλων των κατοίκων του βόρειου τομέα της Γάζας, είναι γελασμένος. Δείτε το τίμημα που πληρώσαμε κάθε φορά για να εκκενώσουμε αυτήν την περιοχή.

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 28 Γενάρη
Επόμενο άρθρο Αποτοξίνωση…

Σχετικά Αρθρα

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 19:37

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 18:27

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 21:43

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 18:00

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 11:31
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo