Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ
  • Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος
  • Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη
  • Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη
  • Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους
  • Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Πρωτοχρονιά στις επάλξεις της Γάζας ετοιμάζονται να κάνουν οι παλαιστίνιοι μαχητές
Διεθνή

Πρωτοχρονιά στις επάλξεις της Γάζας ετοιμάζονται να κάνουν οι παλαιστίνιοι μαχητές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Δεκ 2024, 12:29

Συνάντηση αντιπροσωπειών του Κινήματος Ισλαμικής Αντίστασης (Χαμάς), του Κινήματος Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ και του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης συναντήθηκαν στο Κάιρο και συζήτησαν την πορεία του πολέμου και των τελευταίων διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός, καθώς και τις συνολικές εξελίξεις και αλλαγές στην περιοχή. Επίσης, συζητήθηκε το σχέδιο δημιουργίας της Επιτροπής Κοινωνικής Στήριξης για τη διοίκηση της Λωρίδας της Γάζας μετά τον πόλεμο.

Η Χαμάς ανακοίνωσε:

Αντιπροσωπείες των ηγεσιών του Κινήματος Ισλαμικής Αντίστασης (Χαμάς), του Κινήματος Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ και του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης συναντήθηκαν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα Κάιρο, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής [20.12.2024] και συζήτησαν σε βάθος την πορεία του συνεχιζόμενου πολέμου στη Γάζα, τις εξελίξεις στις έμμεσες διαπραγματεύσεις με τους αδελφούς διαμεσολαβητές για μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και ανταλλαγής [κρατούμεμνων] και τις αλλαγές στο επίπεδο της περιοχής.

Η πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ, εφόσον ο εχθρός σταματήσει να θέτει νέους όρους.

Αμέσως μετά την εξαπόλυση του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα, στις 7 Οκτώβρη του 2023, έγινε σαφές ότι υπάρχει ένα ισχυρό μέτωπο ανάμεσα στις τρεις οργανώσεις. Οχι μόνο στο επιχειρησιακό πεδίο, όπου το μέτωπο αγκαλιάζει το σύνολο των αντιστασιακών οργανώσεων, αλλά και στο πολιτικό επίπεδο. Οι δυο μεγαλύτερες οργανώσεις της Αντίστασης, που είναι ισλαμικού προσανατολισμού, συνεργάζονται στενά με την ιστορική οργάνωση της Παλαιστινιακής Αριστεράς και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τις εξελίξεις μέσα στην Παλαιστίνη και διεθνώς. Οι αποφάσεις που παίρνονται, ιδιαίτερα για τις διαπραγματεύσεις με τους σιωνιστές, τις οποίες διεξάγει η ηγεσία της Χαμάς, έχουν ευρύτατη πολιτική νομιμοποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων δεν έχουμε. Το μόνο βέβαιο είναι πως το ένοπλο σκέλος της Παλαιστινιακής Αντίστασης έχει εντείνει τις επιχειρήσεις του, ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας.

Tαξιαρχίες του Μάρτυρα Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

  • Σε μια σύνθετη επιχείρηση, οι μαχητές μας εξολόθρευσαν με μαχαίρια τρεις ισραηλινούς στρατιώτες, πήραν τα ατομικά τους όπλα, μετά έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι όπου είχε οχυρωθεί μια δύναμη πεζικού. Πυροβόλησαν και εξουδετέρωσαν δύο στρατιώτες στην είσοδο του σπιτιού και συγκρούστηκαν με τους υπόλοιπους εξ επαφής, στον Προσφυγικό Καταυλισμό της Τζαμπάλια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Η μονάδα των Αλ-Κασάμ μπόρεσε να απελευθερώσει παλαιστίνιους ομήρους που είχε απαγάγει η σιωνιστική δύναμη που εξουδετερώθηκε.
  • Οι μαχητές μας μπόρεσαν να εκτοξεύσουν έναν αριθμό ισραηλινής κατασκευής χειροβομβίδων σε μια συγκέντρωση στρατιωτών δίπλα σε ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού, σκοτώνοντας και τραυματίζοντάς τους, στη μέση του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Μαχητές Κασάμ κατέστρεψαν ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού με μια βόμβα αυτοκτονίας στην περιοχή Αλ-Αλαμι στη μέση του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Μαχητές Κασάμ μπόρεσαν να χτυπήσουν με βολή ελεύθερου σκοπευτή έναν σιωνιστή αξιωματικό στην Οδό Αμπού Αλ-Αΐς, στη μέση του Καταυλισμού της Τζαμπάλια..
  • Μαχητές Κασάμ στόχευσαν ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού με έναν εκρηκτικό μηχανισμό αντάρτικης δράσης, δυτικά της πόλης Μπέιτ Λάχια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Μαχητές Κασάμ μπόρεσαν να στοχεύσουν με μια ρουκέτα TBG μια σιωνιστική δύναμη 9 στρατιωτών που είχαν καταφύγει μέσα σε ένα σπίτι, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας αρκετούς απ’ αυτούς, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Οι μαχητές μας στόχευσαν ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού με έναν υψηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό, δυτικά της Μπέιτ Χανούν, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Β ομβαρδίσαμε με βλήματα όλμου των 60 mm συγκεντρώσεις εχθρικών στρατιωτών και οχημάτων που είχαν διεισδύσει στην περιοχή Αλ-Μαμπούχ ανατολικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Οι μαχητές μας μπόρεσαν να στοχεύσουν με μια ρουκέτα TBG μια σιωνιστική δύναμη που είχε καταφύγει μέσα σ’ ένα σπίτι κοντά στον κόμβο Αμπού Σαρχ, δυτικά της Τζαμπάλια Αλ-Μπάλαντ.

Και μερικές εικόνες βίντεο από τις επιχειρήσεις στη βόρεια Γάζα. Ελάχιστο δείγμα, εννοείται. Εχει κι ένα μήνυμα στην αρχή (για πρώτη φορά, απ’ όσο θυμόμαστε, με αγγλικό υποτιτλισμό): Δεν σας θεωρούμε εχθρούς επειδή είστε εβραίοι. Οι εβραίοι ζούσαν μαζί μας σ’ αυτή τη γη με αξιοπρέπεια και τιμή για χιλιάδες χρόνια. Είστε εχθροί μας επειδή είστε μια συμμορία ξένων και μπάσταρδων κατακτητών, δολοφόνοι αθώων παιδιών και γυναικών. Σ’ αυτή την ιερή γη, σας έχουμε ετοιμάσει θάνατο και κόλαση με τα χέρια μας. Θα γίνετε κομμάτια και θα καείτε απ’ αυτά τα εκρηκτικά. Θα μιλήσει κανείς για αντισημιτισμό και… ισλαμοφασισμό;

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/12/AlQasam_NorthGaza_22-12-24.mp4
  • Μαχητές Αλ-Κασάμ στόχευσαν ένα σιωνιστικό μη επανδρωμένο τανκ-εκρηκτικό μηχανισμό M113 Zelda και ένα τανκ Merkava, χρησιμοποιώντας ρουκέτες Yassin-105 διπλής κεφαλής, και κατέρριψαν ένα drone Quad-Copter, στην περιοχή του Νέου Καταυλισμού στη βόρεια Νουσεϊράτ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.
  • Mετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης, οι μαχητές βεβαίωσαν ότι κατέστρεψαν ένα σιωνιστικό τανκ Merkava με ένα αυτοεκρηγνυόμενο ναρκοπέδιο στον Νέο Καταυλισμό στη βόρεια Νουσεϊράτ.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

Ενεπλάκησαν σε εντατικές μάχες με τους στρατιώτες και τα τανκ του εχθρού στις περιοχές Χαλίφα και Αλ-Αλαμι στη μέση του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.

Στόχευσαν με βλήματα όλμου συγκεντρώσεις εχθρικών στρατιωτών στην περιοχή της Πολιτικής Διοίκησης ανατολικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.

Κατέστρεψαν ένα σιωνιστικό τανκ με έναν εκρηκτικό μηχανισμού «βαρέλι», που είχε «φυτευτεί» προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της εισβολής του στα περίχωρα της Μπέιτ Χανούν, βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.

Και μερικές σκηνές από τις επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά των σιωναζιστών στη βόρεια Γάζα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/12/AlQuds_NorthGaza_22-12-24.mp4

Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά (Λαϊκό Μέτωπο)

  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς στοχεύσαμε με ένα μπαράζ ρουκετών των 107 mm συγκεντρώσεις του στρατού κατοχής ανατολικά της Ράφα.
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤα ξένα funds «αρμέγουν» τα σχολεία για το κέρδος
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 19:18

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 15:02

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 09:52

O αγέρωχος μαχητής-κρατούμενος και το δειλό σιωναζιστικό κτήνος

Διεθνή 28 Σεπ 2026, 10:25

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

Διεθνή 27 Σεπ 2026, 18:38

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

Διεθνή 27 Σεπ 2026, 09:54
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
Πολιτισμός

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

30 Σεπ 2026, 09:07
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Τα τρία σενάρια της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Διαλόγου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

30 Σεπ 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

29 Σεπ 2026, 19:18
Διεθνή

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

29 Σεπ 2026, 15:02
Πολιτική

Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ιεράπετρας για την Παλαιστίνη

29 Σεπ 2026, 14:47
Πολιτική

«Κόμμα» Κασιδιάρη: Είμαστε η συνέχεια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής!

Ο συνιδρυτής της «Συμμαχίας Ελλήνων, Γ. Μανούσος, αποκάλυψε πριν από ένα χρόνο την νεοναζιστική ταυτότητα του μορφώματος

29 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

29 Σεπ 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Σεπτέμβρη

29 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Η Κίμπερλι, ένας λομπίστας και ένας ελληνικός καπιταλιστικός όμιλος

28 Σεπ 2026, 19:09
Κόντρες

Ν’ ακούτε την… «πρωθυπουργέσα»

28 Σεπ 2026, 14:58
Εργατικά

Πόσους/ες απέλυσε η «Βιολάντα» και για ποιο λόγο;

28 Σεπ 2026, 13:41
Αθλητισμός

Η μεγαλειώδης παρέλαση του Ταμερλάνου

28 Σεπ 2026, 11:19
Διεθνή

O αγέρωχος μαχητής-κρατούμενος και το δειλό σιωναζιστικό κτήνος

28 Σεπ 2026, 10:25
Αθλητισμός

Θα το πουν και αυτό αντισημιτισμό;

Οι παίχτες της Εθνικής Ιρλανδίας περιφρόνησαν τους αντιπάλους τους της σιωνιστικής οντότητας

28 Σεπ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Σεπτέμβρη

28 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

27 Σεπ 2026, 18:38
Διεθνή

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

27 Σεπ 2026, 09:54
Αγροτικά

Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου

27 Σεπ 2026, 09:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

Ημέρα μετάφρασης.

Ημέρα μνήμης εθνικών ευεργετών.

Μποτσουάνα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1966).

1945: Απόφαση της δίκης της Νυρεμβέργης, 22 καταδίκες (οι δώδεκα σε θάνατο).

1947: Ιδρύεται η Κόμινφορμ.

1960: Ιδρύεται ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

1965: Σφαγές στελεχών και υποστηρικτών του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ινδονησία με περισσότερους από ένα εκατομμύριο νεκρούς από πραξικοπηματίες στρατηγούς.

1966: Παραπομπή σε δίκη για την υπόθεση «Ασπίδα» των Α. Παπανδρέου, Π. Βαρδινογιάννη, Μ. Πακωνσταντίνου,  Στ. Χούτα και 28 αξιωματικών.

1967: Εκρήξεις βομβών στον ΟΤΕ της οδού Σταδίου και στον κήπο του μουσείου.

1983: Τριπλή βομβιστική επίθεση (ΕΛΑ) στα υπουργεία Βιομηχανίας και Εργασίας και στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo