Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
  • Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
  • Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Σύλλογος Διδασκόντων Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου: Παραιτούμαστε!
Πολιτισμός

Σύλλογος Διδασκόντων Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου: Παραιτούμαστε!

Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Ιαν 2023, 18:42

Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που εμφανίζεται «αδιάλλακτη» ως προς την απόσυρση του κατάπτυστου ΠΔ 85/2022, με το οποίο τα πτυχία των Ανώτερων Καλλιτεχνικών Σχολών θεωρούνται ισότιμα με το απολυτήριο Λυκείου (κατηγορία ΔΕ), πετώντας στα σκουπίδια όλη την ισχύουσα νομοθεσία, βάζει η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου να παραιτηθεί σύσσωμος εάν ως τις 8 του Φλεβάρη –οριακή ημερομηνία για την απώλεια του σπουδαστικού έτους, καθώς η Σχολή τελεί υπό κατάληψη– δεν υπάρξουν έμπρακτες ενδείξεις ότι το ΠΔ θα τροποποιηθεί (δες εδώ και εδώ).

Το τελεσίγραφο των καθηγητών της Σχολής του Εθνικού είναι ένα προωθητικό βήμα στον αγώνα που διεξάγει ο καλλιτεχνικός κόσμος όλο αυτό το διάστημα και στριμώχνει άγρια την κυβέρνηση του αυτοκρατορίσκου.

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται ότι επιδιώκεται ο συντονισμός με τους καθηγητές της Σχολής του ΚΘΒΕ και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, ώστε να μεγιστοποιηθεί η πίεση.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου

Μια μικρή ιστορική αναδρομή για να φτάσουμε στο σήμερα:

Το 1981 οι καλλιτεχνικές σχολές περνούν από την αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας σε αυτήν του Υπουργείου Πολιτισμού. Με βάση το Νόμο 1158 –που συνεχίζει να ισχύει μέχρι σήμερα– οι δραματικές σχολές, δημόσιες και ιδιωτικές, ανήκουν στην ανώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης. Εποπτεύονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο είναι και ο κρατικός φορέας που απονέμει τους τίτλους σπουδών μετά από εισαγωγικές, κατατακτήριες και απολυτήριες εξετάσεις των σπουδαστών ενώπιον ειδικών επιτροπών του Υπουργείου.

Από το 1981 μέχρι το 2003, το Υπουργείο Παιδείας μέσω ειδικών οργανισμών, ισοτιμούσε τα διπλώματα των καλλιτεχνικών σχολών με πτυχία ΤΕΙ.

Μετά το 2003, με την κατάργηση της ανώτερης εκπαίδευσης, το Υπουργείο Παιδείας σταματά την ισοτίμηση των διπλωμάτων. Οι δραματικές σχολές μένουν έτσι στον αέρα, καθώς οι 3ετείς (τουλάχιστον) σπουδές που παρέχουν ουσιαστικά δεν αντιστοιχούν σε τίποτα! Συνεχίζουν όμως να ονομάζονται επισήμως «Ανώτερες»!

Πολλές φορές οι αρμόδιοι επαγγελματικοί φορείς των καλλιτεχνών προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν την Πολιτεία απέναντι σ’ αυτό το παράλογο, αλλά συναντούσαν είτε την απροθυμία συνεργασίας των Υπουργείων, είτε την ασυνέχεια της δημόσιας διοίκησης με τις αλλεπάλληλες αλλαγές υπουργών, είτε τη σθεναρή αντίσταση μερίδας ακαδημαϊκών.

Στις 17/12/2022, λοιπόν, υπογράφεται το Προεδρικό Διάταγμα 85 με πρωτοβουλία των Υπουργών Παιδείας και Εργασίας, χωρίς καν να ζητηθεί η γνωμοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού που είναι και αρμόδιο για τις καλλιτεχνικές σπουδές. Σε αυτό το Διάταγμα επιχειρείται να στριμωχτούν οι 8 βαθμίδες που αναγνωρίζει η Εκπαίδευση στις 4 κατηγορίες που αναγνωρίζει το Προσοντολόγιο του Δημοσίου. Και επινοείται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ κατηγορία « Δ.Ε. αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών», υποβιβάζοντας έτσι τις 3ετείς καλλιτεχνικές σπουδές στο επίπεδο της κατηγορίας του απολυτηρίου Λυκείου.

Ηδη γνωρίζετε τη μεγάλη κινητοποίηση ολόκληρου του καλλιτεχνικού κόσμου και τις προσπάθειες των φορέων να ανοίξουν διάλογο με τους αρμόδιους της Πολιτείας. Αλλά μέχρι και σήμερα οι προσπάθειες υπήρξαν άκαρπες. Οι αρμόδιοι υφυπουργοί απαντούν απαξιώνοντας τη σπουδαιότητα του προβλήματος. Σκόπιμα αναφέρονται μόνο στη σχέση που έχουν π.χ. οι ηθοποιοί με τα Κρατικά Θέατρα, λέγοντας ότι «δεν αλλάζει τίποτα, εφόσον προσλαμβάνεστε με οντισιόν», και αποσιωπώντας έτσι το πλήθος άλλων μορφών που μπορεί να πάρει η σχέση των καλλιτεχνών με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Σκόπιμα διαδίδουν ότι «οι καλλιτέχνες, με 3ετείς σπουδές, θέλουν να πάρουν και πτυχίο ΑΕΙ». Πρόσφατα μάλιστα φτάσαμε σε σημείο αρθρογράφοι να αποκαλούν «κοινωνικό συντηρητισμό και αναχρονισμό» τη σημασία που δίνουν οι καλλιτέχνες στους τίτλους σπουδών τους. Και δεν διστάζουν να τους κατηγορήσουν ως υποκινούμενους από κόμματα της αντιπολίτευσης!

Αλλά δε λένε λέξη:

  • για τα ζητήματα που θα ανακύψουν και αφορούν το δικαίωμά τους στη μετέπειτα καλλιτεχνική και εκπαιδευτική τους εξέλιξη
  • για τα προβλήματα στην αναγνώριση των σπουδών τους από Ιδρύματα του εξωτερικού
  • για τη μείωση των αποδοχών των καλλιτεχνών, αφού θα αμείβονται ως απόφοιτοι Λυκείου
  • για την εργασιακή τους ανασφάλεια αλλά και την αποδυνάμωση της επαγγελματικής τους θέσης.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες ξεκίνησε και η κατάληψη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (όπως και εκείνη του ΚΘΒΕ και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας). Μια σχολή σε κατάληψη δεν είναι κάτι ευχάριστο. Δεν είναι κανονικότητα. Οι συνέπειες στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι επώδυνες. Ωστόσο, στην καρδιά των σπουδαστών μας είναι τόσο μεγάλη η αίσθηση αδικίας, απαξίωσης και περιφρόνησης από μέρους της Πολιτείας, που δεν μπορούμε παρά να τους συμπαρασταθούμε, εφόσον αυτή την αδικία τη διαπιστώνουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Ο Σύλλογος Καθηγητών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου γνωρίζει ότι για να επιλυθεί η εκκρεμότητα της διαβάθμισης των δραματικών σπουδών οι διαδικασίες μπορεί να είναι χρονοβόρες. Χρειάζεται όμως η πολιτική βούληση γι’ αυτή την επίλυση, καθώς και σαφή δείγματα ότι θα ξεκινήσουν επιτέλους οι διεργασίες. Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την κατάληψη της σχολής, ο Σύλλογος αποφάσισε μια σειρά από ενέργειες:

  • Ζητά την άμεση τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/22, και την ένταξη των αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών στην κατηγορία Τ.Ε. (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης).
  • Απευθύνει αίτημα ακρόασης προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους για το θέμα Υπουργούς.
  • Στέκεται αλληλέγγυος στην κίνηση των ιδιωτικών δραματικών σχολών να προσφύγουν δικαστικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
  • Σε συνεννόηση με τις νομικές υπηρεσίες του Εθνικού Θεάτρου, επεξεργάζεται προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
  • Καλεί σε διάλογο τους καθηγητές της Σχολής του ΚΘΒΕ και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών μας.
  • Με δεδομένη την ανακοίνωση συμπαράστασης εκ μέρους του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης και των Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ της Αθήνας ζητάμε να ξεκινήσουμε έναν διάλογο με όλα τα τμήματα θεατρικών σπουδών για τη δίκαιη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων.
  • Η κατάληψη της Δραματικής Σχολής συνεχίζεται, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο δείγμα θετικής επίλυσης του ζητήματος, με κίνδυνο σε λίγες εβδομάδες να χαθεί οριστικά το έτος σπουδών. Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι εάν μέχρι τις 8/2 –οριακή ημερομηνία για την απώλεια του σπουδαστικού έτους– δεν έχουμε έμπρακτες ενδείξεις ότι οδεύουμε προς τροποποίηση του Π.Δ., σύσσωμοι εμείς, οι καθηγητές της Σχολής, θα υποβάλλουμε την παραίτησή μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (24/1/2023)

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟταν υπάρχει Παπαχρήστος, τι να τους κάνει τους ακροδεξιούς η Κεραμέως;

Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Επόμενο άρθρο Ασφυξία στις ΜΕΘ, λόγω covid

Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σχετικά Αρθρα

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

Πολιτισμός 23 Αυγ 2026, 10:42

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

Πολιτισμός 12 Αυγ 2026, 19:58

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

Πολιτισμός 11 Αυγ 2026, 17:46

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

Πολιτισμός 9 Αυγ 2026, 05:28

Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;

Πολιτισμός 7 Αυγ 2026, 10:20

Εν γνώσει των συνεπειών, με σεμνότητα και χωρίς φόβο

Πολιτισμός 6 Αυγ 2026, 14:48
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών.

1926: Καταργείται η δουλεία στο Νεπάλ, απελευθερώνονται 55.000 άτομα.

1949: Τέλος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα.

1963: Απαγγέλλεται κατηγορία σε 22 αξιωματικούς της χωροφυλακής για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1971: Καταδικάζονται ως συνεργοί στην απόπειρα του Παναγούλη, Αμαλία Φλέμινγκ, Κ. Ανδρουτσόπουλος, Τζον Σκέλτον και Αθηνά Ψυχογιού.

1972: Βόμβα στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας (ΛΕΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο 17Ν

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • ΕΛΑ

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Ποιοι είμαστε

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo