Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Ιούνη
  • Τους φώναξαν να πάρουν τρόφιμα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ
  • Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός
  • «Ρουά» της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη διπλωματική σκακιέρα
  • H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ
  • Σαν σήμερα 1 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Tα πολλά πρόσωπα της αμερικανοδουλείας
Πολιτική

Tα πολλά πρόσωπα της αμερικανοδουλείας

Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιούλ 2023, 13:08

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κικίλιας καταφεύγει για βοήθεια ΣΤΗΝ πρεσβεία, όταν τραβάει ζόρια. Και Η πρεσβεία τού προσφέρει στήριξη, εισπράττοντας φυσικά το αντίτιμο σε ισχυρές δόσεις αμερικανοδουλείας.

Αυτή η… ανάρμοστη σχέση είχε παρατηρηθεί και επί πανδημίας, όταν ο Κικίλιας ήταν υπουργός Υγείας και είχε παραμεριστεί εντελώς από την τριπλέτα Κοντοζαμάνη (αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο άνθρωπος του Μαξίμου στο υπουργείο) – Χαρδαλιά (επίσης άνθρωπος του Μαξίμου, προβαλλόμενος σαν «σκληρός επιχειρησιακός») – Τσιόδρα (σύμβουλος του Μητσοτάκη). Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Κικίλιας θύμισε την παρουσία του, κάνοντας μια φιέστα με τον Πάιατ και ανακοινώνοντας την αγορά κάποιων άχρηστων γρήγορων τεστ της Abbott, που στις ΗΠΑ είχαν προκαλέσει σάλο για τις αστοχίες τους και που ο Τσιόδρας τα είχε βγάλει άχρηστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Φέρνουν άρον-άρον τα αμερικάνικα rapid test που απέρριπταν οι λοιμωξιολόγοι τους

Πάλι στριμωγμένος αυτή την εποχή ο Κικίλιας, κατέφυγε ΣΤΗΝ πρεσβεία και οργάνωσε μια φιέστα με τον μεγαλοταβερνιάρη-πρέσβη George Tsounis, που πήγε στο υπουργείο Πολιτικής (μη) Προστασίας συνοδευόμενος από τον διοικητή του 6ου αμερικανικού στόλου αντιναύαρχο Thomas Ishee, τον ταξίαρχο Andrew Priddy και άλλους υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους.

«Αντικείμενο της εποικοδομητικής συνάντησης και της στοχευμένης συζήτησης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής ήταν η επιβεβαίωση της σημαντικής παροχής βοήθειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε εναέρια μέσα, προκειμένου να συμβάλλουν στις επιχειρήσεις δασοπυρόσβεσης στη χώρα μας», έγραψε σε Δελτίο Τύπου το υπουργείο του Κικίλια. Και συμπλήρωσε: «Σημειώνεται ότι η Αμερική ήδη συμβάλλει στο έργο κατάσβεσης με 4 ελικόπτερα black-hawks με συνολικά 3 κάδους πυρόσβεσης, ενώ αναμένονται και 3 Shinook. Ταυτόχρονα, από πλευράς ΗΠΑ υπογραμμίστηκε η ετοιμότητα για παροχή βοήθειας με βαρύτερου τύπου αεροσκάφη εφόσον παραστεί ανάγκη».

Τεράστια βοήθεια! Οση έχει προσφέρει και η μικρή Αλβανία, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

Ο μεγαλοταβερνιάρης-πρέσβης, βέβαια, τα φούσκωσε. Πρώτα εξέφρασε «τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο πιλότων» (οι τρεις πολίτες που κάηκαν δεν μετράνε και οι οικογένειές τους δεν αξίζουν ούτε τα υποκριτικά συλλυπητήρια του Αμερικανού). Μετά ευχαρίστησε «τους ήρωες, άντρες και γυναίκες, που δουλεύουν μέρα- νύχτα για την κατάσβεση των 667 πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα» (ακόμα και μικροφωτιές που άναψαν σε μια αυλή και σβήστηκαν μ’ έναν κουβά νερό τις μετράνε, για να φουσκώσει ο λογαριασμός της… επιτυχίας). 

Κι επειδή ένας μεγαλοταβερνιάρης δεν μπορεί να γίνει διπλωμάτης, πέταξε και την παπάρα: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ζουν εδώ, για αυτό είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τον ηρωισμό τους και τις προσπάθειές τους»! Κινδύνεψε από δασική πυρκαγιά το Κολωνάκι και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Μετά άρχισε να σερβίρει παραφουσκωμένα νούμερα, σαν τα t-bone steaks που σερβίρουν τα εστιατόριά του: «Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο πλευρό της Ελλάδας. Στείλαμε Chinooks και Blackhawks,  ώστε να βοηθήσουν τον Ελληνικό Στρατό, την Ελληνική Ακτοφυλακή, το Υπουργείο του κυρίου Κικίλια, το Δασαρχείο και το Πυροσβεστικό Σώμα στην κατάσβεση αυτών των πυρκαγιών. Μόλις προσγειώσαμε τρία Chinooks, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα. Και υπάρχουν στην περιοχή, έτοιμα να φύγουν, 4 ακόμη μεγαλύτερα μέσα τα οποία έχουμε τοποθετήσει σε πλοία σε περίπτωση που συμβεί κάτι επιπλέον».

Κάηκαν 500.000 στρέμματα κι αυτοί έχουν βοηθήσει μόνο με 3 μικρούς κάδους, με ελικόπτερα που προφανώς σταθμεύουν μόνιμα στη Σούδα. Τα «Σινούκ» ήρθαν κατόπιν εορτής και τα μεγαλύτερα… περιμένουν σε κάποια αμερικάνικα πολεμικά πλοία για να έρθουν (αν έρθουν) «αν συμβεί κάτι επιπλέον»! Του ξέφυγε, μάλιστα, του μεγαλοταβερνιάρη και έβαλε πρώτο στη λίστα της βοήθειας τον ελληνικό στρατό (την ακτοφυλακή δεν ξέρουμε γιατί την πρόσθεσε – μάλλον δεν κατάλαβε καλά τι του είπαν οι καραβανάδες του 6ου στόλου). Μ’ άλλα λόγια, εκείνο που τους κινητοποίησε ήταν η φωτιά που έπληξε την αεροπορική βάση στη Νέα Αγχίαλο, που είναι και αμερικανονατοϊκή βάση. Και βρέθηκε το delivery boy να τους βοηθήσει να παρουσιάσουν το ασήμαντο σαν… κοσμογονία.

Ο Κικίλιας δεν κρατιόταν. Μέλι έσταζε το στόμα του, καθώς επιδιδόταν σ’ ένα κρεσέντο αμερικανοδουλείας: «Στο πρόσωπο του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, του κυρίου George Tsounis, θέλω να ευχαριστήσω τη φίλη, σύμμαχο χώρα των ΗΠΑ για τη σημαντική βοήθεια που μας προσφέρει σε μία δύσκολη περίοδο πυροπροστασίας και πυρόσβεσης. (…) Οπως ακούσατε ήδη και ανέλυσε ο κύριος Πρέσβης, η βοήθεια είναι σημαντική σε εναέρια μέσα και αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα σχεδιασμό στο πώς μπορούμε να τοποθετήσουμε τις δικές μας δυνάμεις ώστε να μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο πολύ αποτελεσματικοί. Κύριε Πρέσβη, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεργασία και την βοήθεια».

Εκτύπωση 🖨
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΤΣΟΥΝΙΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔύο οι νεκροί από το έγκλημα στην Πάτρα

Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Επόμενο άρθρο Μάθετε μπαλίτσα από την αρχόντισσα

Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Σχετικά Αρθρα

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 31 Μάι 2025, 00:05

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 30 Μάι 2025, 13:56

Αθλια μεθόδευση Μητσοτάκη για να θαφτούν οριστικά οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες του ίδιου και του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

Πολιτική 29 Μάι 2025, 22:00

Εφεση κατά της αθώωσης των κασιδιαραίων νεοναζιστών κατέθεσε η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας: Η δίκη τους θα επαναληφθεί σε δεύτερο βαθμό

Καταλυτικός ο ρόλος της αρθρογραφίας του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Πολιτική 27 Μάι 2025, 16:33

Το ΕΒΕΠ αναγκάστηκε να ακυρώσει την προκλητική εκδήλωση με τους σιωναζιστές

Πολιτική 27 Μάι 2025, 14:43

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπλένει τα εγκλήματα των σιωναζιστών

Πολιτική 26 Μάι 2025, 09:05
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

2 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τους φώναξαν να πάρουν τρόφιμα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ

Μαζικές σφαγές Παλαιστίνιων στα αμερικανο-σιωνιστικά κέντρα διανομής βοήθειας

1 Ιούν 2025, 21:49
Αθλητισμός

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

1 Ιούν 2025, 12:43
Διεθνή

«Ρουά» της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη διπλωματική σκακιέρα

Η Χαμάς, με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των αντιστασιακών οργανώσεων, απάντησε στην πρόταση ΗΠΑ-Ισραήλ

1 Ιούν 2025, 12:16
Αθλητισμός

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

1 Ιούν 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3

Μνημόσυνο στη σιωνιστική οντότητα για τις 600 μέρες ενός χαμένου πολέμου

31 Μάι 2025, 09:01
Παιδεία

Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση

31 Μάι 2025, 06:38
Πολιτική

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

31 Μάι 2025, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Χειρότερη και από τη Μπριζίτ

30 Μάι 2025, 21:33
Καταστολή

Δίκη για τη σκευωρία των Σεπολίων: Αναβολή, επειδή η πρόεδρος έχει… μεταπτυχιακό!

30 Μάι 2025, 21:32
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 2

Και εκκαθάριση ομάδας δωσίλογων

30 Μάι 2025, 20:07
Πολιτική

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

30 Μάι 2025, 13:56
Διεθνή

Αυτή είναι η συμφωνία που προτείνουν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση σιωναζιστές και Αμερικάνοι

Η Χαμάς κρατάει ανοιχτή τη διαπραγμάτευση, ξέροντας ότι τελικά οι σιωναζιστές θα συρθούν στους όρους της Αντίστασης

30 Μάι 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2025, 00:01
Πολιτική

Αθλια μεθόδευση Μητσοτάκη για να θαφτούν οριστικά οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες του ίδιου και του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

29 Μάι 2025, 22:00
Διεθνή

Παγίδες θανάτου τα αμερικανο-σιωνιστικά «κέντρα διανομής βοήθειας» στη Γάζα

Προς οριστική κατάρρευση βαδίζει ο βρόμικος αυτός μηχανισμός

29 Μάι 2025, 14:06
Διεθνή

Aπό το «Σπάσιμο του Ξίφους» στις «Πύλες της Κόλασης» και από εκεί στις «Πέτρες του Δαβίδ»

29 Μάι 2025, 12:05
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

Ιταλία: Ημέρα δημοκρατίας-συντάγματος.

Τυνησία: Ημέρα νεολαίας.

Ισλανδία: Ημέρα ναυτικών.

1936: Ενας νεκρός και δεκαεπτά τραυματίες από επίθεση χωροφυλάκων σε ειρηνική διαδήλωση στον Βόλο.

1964: Ο Γιάσερ Αραφάτ ιδρύει στην Ιερουσαλήμ την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

1968: Κυκλοφορεί στο εξωτερικό το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του ΚΚΕ “Ελεύθερη πατρίδα“.

1972: Μετά από ανταλλαγή πυρών συλλαμβάνονται στη Φρανκφούρτη οι Αντρέας Μπάαντερ, Χόλγκερ Μάινς και Γιαν-Καρλ Ράσπε και λίγο αργότερα η Γκούντρουν Ενσλιν στο Αμβούργο (RAF).

1973: Ανακαλύπτεται βόμβα κάτω από αυτοκίνητο ξένης αποστολής στο Καλαμάκι.

1982: Πέντε βόμβες σε αμερικανικά αυτοκίνητα και πολυεθνικές εταιρίες (ΕΛΑ).

2005: Βόμβα του Επαναστατικού Αγώνα έξω από το υπουργείο Απασχόλησης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα της Γάζας έχει πάρει καταστροφικές διαστάσεις, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Γι’ αυτό και ασκούνται πιέσεις διπλωματικές διεθνώς και μεμονωμένα, για να αρθεί ο αποκλεισμός και η απαγόρευση, η παρεμπόδιση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας. Παρακολουθώ τις προσπάθειες της χώρας μας, ιδιαίτερα στον ΟΗΕ, που συμβαίνει, όπως ξέρετε, κύριε Πρόεδρε, τον τελευταίο μήνα να είμαστε προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου Ασφαλείας υπό την ιδιότητα του μη μονίμου μέλους. Και θα αναφερθώ μόνο σε αυτά, χωρίς να θέλω ούτε να υποτιμήσω ούτε να υπερτιμήσω αυτές τις πρωτοβουλίες που συνήθως είναι συλλογικές.

Κωνσταντίνος Τασούλας

(Ο Φάμελλος, κάνοντας πως δε θυμάται τους εναγκαλισμούς του Τσίπρα με τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου και τις συμφωνίες -και στρατιωτικής συνεργασίας- της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους σιωναζιστές του Τελ Αβίβ, πήγε στον Τασούλα για να του πει ότι «η θηριωδία, η οποία εξελίσσεται στη Γάζα και στην Παλαιστίνη, μας αφορά όλους και οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες»! Του είπε, ακόμα, ότι «οι πρωτοβουλίες μέχρι στιγμής και οι επιλογές της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει συμπαραταχθεί μαζί με τους ηγέτες άλλων χωρών και ευρωπαϊκών χωρών είναι αναντίστοιχες με τις σοβαρές ευθύνες που έχουμε». Και ο Τασούλας, προετοιμασμένος καλά καθώς γνώριζε το θέμα της επίσκεψης Φάμελλου, αφού διαπίστωσε ότι «το θέμα της Γάζας» -έτσι ακριβώς, «το θέμα της Γάζας», όχι η γενοκτονία, τα εγκλήματα πολέμου και τα παρόμοια- άρχισε να απαριθμεί από στήθους, με ημερομηνίες και λεπτομέρειες, τις… πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπέρ των Παλαιστίνιων! Πρέπει να ζήλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την άνεση με την οποία ο Τασούλας εκφωνούσε το αισχρό αφήγημά του. Αιφνιδιασμένος από την προκλητική απάντηση Τασούλα, σε στιλ κυβερνητικού εκπρόσωπου, ο Φάμελλος κλείστηκε στο καβούκι του, λέγοντας αμήχανα: «Και εγώ, κύριε Πρόεδρε, χωρίς κανένα σχόλιο, όπως είπατε και εσείς, θα διατυπώσω την άποψή μου και στη συνέχεια, οφείλω να καταθέσω προτάσεις για να είναι η Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας που είναι η πλευρά της ανθρωπιάς και της ειρήνης». Ηταν ένα σύντομο ντιμπέιτ μεταξύ πολιτικών απατεώνων, στο οποίο νικητής βγήκε ο ακροδεξιός Τασούλας, που έδωσε στον Μητσοτάκη την ικανοποίηση της σκέψης ότι καλώς τον έβαλε στο προεδρικό μέγαρο, καθώς είναι αποφασισμένος να συμπεριφέρεται όχι σαν «ρυθμιστής του πολιτεύματος», αλλά ως φανατικός δεξιός και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Εφετείο 17Ν

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • ΕΛΑ

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Επικοινωνία

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Όροι χρήσης

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Επικοινωνία

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Όροι χρήσης

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo