Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αμάρτησε για το στεφάνι της
  • Η μάχη της ελιάς
  • Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη
  • Eντατικές ενδο-παλαιστινιακές διαβουλεύσεις στο Κάιρο: Τα όπλα της Αντίστασης δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση
  • Επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπ και χημικά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς
  • Αυτά τα παιδιά γράφουν με το αίμα τους το αντιστασιακό έπος της Παλαιστίνης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Kαι στην κορφή… πύραυλοι
Πολιτική

Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

Kαι στην κορφή… πύραυλοι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Ιούν 2007, 00:00
Οπως αποδεικνύεται, δεν ήταν καθόλου τυχαία η «διαρροή» από το Μαξίμου με αναφορά σε πρόωρες εκλογές απ’ αφορμή την καρικατούρα του Μακεδονικού, που εδώ και μια δεκαπενταετία ταλανίζει το ελληνικό αστικό κράτος (δυστυχώς και τον ελληνικό λαό, που έχει κατ’ επανάληψη γίνει άθυρμα στα χέρια του πιο τυχοδιωκτικού εθνικισμού). Ο ίδιος ο Καραμανλής με τις δημόσιες παρεμβάσεις του στην Αυστραλία, φρόντισε να δείξει πως το θέμα απασχολεί πολύ σοβαρά την κυβέρνηση. Για την ακρίβεια, αποτελεί αγκάθι στα πλευρά της, καθώς γνωρίζει πως μια «κωλοτούμπα» θα φουσκώσει εκλογικά τα πανιά του ΛΑΟΣ στη Βόρεια Ελλάδα. Κι έτσι και καταφέρει να μπει ο Καρατζαφέρης στη Βουλή, ο Καραμανλής -αν νικήσει, όπως όλα δείχνουν- θα περάσει μαύρη τετραετία. Οχι γιατί θα του ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση ο τυχοδιώκτης πολιτικός, αλλά γιατί θα έχει ισχνότατη πλειοψηφία και θα αναγκαστεί να καταστήσει τον Καρατζαφέρη προνομιακό συνομιλητή της ΝΔ.
 
«Κάντε εκλογές πριν», φέρεται να απάντησε με κυνικότητα ο «πολύς» Ν. Μπερνς στη Μπακογιάννη που του έθεσε το θέμα κατά την τελευταία επίσκεψή της στην Ουάσιγκτον. Πριν από πότε; Πριν από τις αρχές του 2008, που οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να εντάξουν τη FYROM στο ΝΑΤΟ, με το συνταγματικό της όνομα, το οποίο ήδη αναγνωρίζουν (Δημοκρατία της Μακεδονίας). Εχει τα κότσια η κυβέρνηση να βάλει βέτο στο ΝΑΤΟ; Ούτε γι’ αστείο δεν πρέπει να το συζητάμε. Ετσι και οι ΗΠΑ έχουν καταλήξει σε μια τέτοια απόφαση, δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση που να μπορεί να σταθεί απέναντί τους. Η Ελλάδα δεν είναι Τουρκία και αυτό το έχουν εδώ και χρόνια συνειδητοποιήσει οι αστοί πολιτικοί «μας». Αλλωστε, μια νέα κρίση δεν την επιθυμεί με τίποτα η ελληνική κεφαλαιοκρατία, που έχει κάνει τόσες επενδύσεις στο γειτονικό κράτος, ώστε να ελέγχει σχεδόν την οικονομική του ζωή. Τι θα γίνουν αυτές οι επενδύσεις σε περίπτωση κρίσης κατά την οποία η Μακεδονία θα έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ;
 
Δυο πράγματα, λοιπόν, προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση Καραμανλή. Πρώτο, να αγοράσει χρόνο (φοβούνται μη τυχόν και ο ειδικός διαπραγματευτής Μ. Νίμιτς καταθέσει την εντολή, οπότε η πρωτοβουλία του ΟΗΕ για κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα του ονόματος θα θεωρηθεί οριστικά ναυαγήσασα) και δεύτερο να πείσει τις ΗΠΑ πως έχουν συμφέρον να πιέσουν τα Σκόπια να συναινέσουν σε λύση κοινής αποδοχής με την Αθήνα (η οποία δεν απορρίπτει πλέον τη σύνθετη ονομασία).

Μέχρι στιγμής, όμως, οι Αμερικανοί δεν δείχνουν να τείνουν ευήκοον ους στα αιτήματα της ελληνικής διπλωματίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπους έρχεται στις 10 Ιούνη στα Βαλκάνια, χωρίς να επισκεφτεί την Ελλάδα. Ο ίδιος θα πάρει μέρος σε τετραμερή διάσκεψη (ΗΠΑ, Αλβανία, Κροατία, Μακεδονία), που θα γίνει στο Δυρράχιο, ενώ στις 12 και στις 13 του Ιούνη θα έρθει στην Αθήνα ο Μπερνς (ούτε καν η Κοντολίζα Ράις), για να μεταφέρει προφανώς τα όσα θα έχουν αποφασιστεί στην τετραμερή. Αν στην τετραμερή αποφασιστεί οριστικά η ένταξη και των τριών βαλκανικών χωρών στο ΝΑΤΟ ως «πακέτο», ποιος στην Ελλάδα θα τολμήσει να σκεφτεί καν την ιδέα του βέτο; Είναι δυνατό έλληνας αστός πολιτικός να βάλει βέτο στην επέκταση του ΝΑΤΟ στη βόρεια Βαλκανική, επικαλούμενος το γεγονός ότι το αεροδρόμιο των Σκοπίων μετονομάστηκε πρόσφατα σε «Μέγας Αλέξανδρος»; Αυτό που στην Ελλάδα μοστράρεται ως «ύψιστο εθνικό θέμα» σε οποιαδήποτε άλλη καπιταλιστική χώρα ακούγεται ως καλαμπούρι τριτοκλασάτου «σταντ κομίντιαν» σε καμπαρέ της αμερικάνικης ενδοχώρας.
 

Πέρα, όμως, από τις εθνικιστικές γελοιότητες, που τροφοδοτούν σταθερά τον κομματικό ανταγωνισμό στη χώρα μας, μείζον ζήτημα αποτελεί η επέκταση της αμερικάνικης πυραυλικής ασπίδας στα Βαλκάνια. Τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι η επίθεση της Μπακογιάννη στις ρωσικές απόψεις, δυο φορές μάλιστα τους τελευταίους μήνες, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Την προηγούμενη βδομάδα, η ημερήσια ρουμανική εφημερίδα Adevarul, επικαλούμενη δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιαπ ντε Χουπ Σέφερ, ο οποίος είχε μόλις συναντηθεί με τον Τζορτζ Μπους, έγραψε ότι η «αντιπυραυλική απίδα» των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ θα επεκταθεί και στα Βαλκάνια (Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία και Τουρκία). Το ότι η είδηση δεν ήταν ράδιο-αρβύλα αποδεικνύεται και από την αναπαραγωγή της στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου «think tank» Stratfor την ίδια μέρα. Μια βδομάδα αργότερα η είδηση κυκλοφόρησε έντονα και στην Ελλάδα και διπλωματικοί κύκλοι δήλωναν με νόημα ότι «για την ώρα» «επισήμως» δεν έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα. Ξεχνούσαν, όμως, ότι το αίτημα είχε αντίστροφη πορεία. Ούτε μήνας δεν πέρασε από τότε που το υπέβαλε η Μπακογιάννη, στηρίζοντας την αμερικάνικη πολιτική έναντι των έντονων γαλλογερμανικών (και όχι μόνο) αντιδράσεων. Ο νέος «ψυχρός πόλεμος» έχει ξεκινήσει και «είμαστε» φουλ μέσα.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

Τρίτη, 30.5.07
Επόμενο άρθρο

Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

Μαύρα μαντάτα

Σχετικά Αρθρα

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

Καταστολή 22 Οκτ 2025, 14:50

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

Διεθνή 21 Οκτ 2025, 22:13

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

Πολιτική 21 Οκτ 2025, 08:43

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

Αγροτικά 20 Οκτ 2025, 09:21

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

Πολιτική 17 Οκτ 2025, 10:07

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

Πολιτική 16 Οκτ 2025, 10:43
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Αμάρτησε για το στεφάνι της

24 Οκτ 2025, 12:58
Διεθνή

Η μάχη της ελιάς

24 Οκτ 2025, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Eντατικές ενδο-παλαιστινιακές διαβουλεύσεις στο Κάιρο: Τα όπλα της Αντίστασης δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση

23 Οκτ 2025, 22:41
Καταστολή

Επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπ και χημικά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς

23 Οκτ 2025, 20:33
Διεθνή

Αυτά τα παιδιά γράφουν με το αίμα τους το αντιστασιακό έπος της Παλαιστίνης

23 Οκτ 2025, 19:56
Παιδεία

Χιλιάδες κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων, απειλές και τρομοκρατία για να επιβληθεί η αξιολόγηση – Η εκπαίδευση αντιστέκεται

23 Οκτ 2025, 19:06
Κόντρες

Πρέπει ήδη να νοσταλγεί τη «γλάστρα» που πετάριζε τα βλέφαρα

23 Οκτ 2025, 18:59
Παιδεία

Ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής σε ρόλο Μεγάλου Αδερφού

23 Οκτ 2025, 13:07
Διεθνή

Σαμποτάρουν προκλητικά την είσοδο βοήθειας στη Γάζα οι σιωναζιστές

Mαταιοπονούν: η ενότητα λαού-Αντίστασης δεν σπάει

23 Οκτ 2025, 11:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς: Τιμούμε τους μάρτυρες από την ηγεσία μας

22 Οκτ 2025, 20:45
Καταστολή

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

22 Οκτ 2025, 14:50
Κόντρες

Kαρανικομπουμπουκίαση

22 Οκτ 2025, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

21 Οκτ 2025, 19:51
Κόντρες

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

21 Οκτ 2025, 11:55
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

Ημέρα αποτίμησης της γυναικείας εργασίας.

Ημέρα κατά της παχυσαρκίας.

Ημέρα ακτών.

Ημέρα πληροφόρησης για την ανάπτυξη.

Ζάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964).

1922: Ο Μουσολίνι και 50.000 μελανοχιτώνες ξεκινούν από τη Νάπολη την «πορεία προς τη Ρώμη».

1956: Σοβιετικά τανκ στους δρόμους της Βουδαπέστης κατά τη δεύτερη μέρα της ουγγρικής εξέγερσης.

1968: Ταυτόχρονες εκρήξεις βομβών της ΔΕ στις εισόδους της Νομικής και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

1977: Αποφυλακίζεται από τον Κορυδαλλό μετά από δεκαοκτάμηνη παραμονή ο βασανιστής Μπάμπαλης.

1978: Βόμβες σε έκθεση της AEG και στο μηχανοκίνητο της Χωροφυλακής στη Θεσσαλονίκη.

2001: Ο αστυφύλακας Γ. Τυλιανάκης πυροβολεί και σκοτώνει τον 21χρονο Μαρίνο Χριστόπουλο (Ζεφύρι).

2002: Ο ανθυπαστυνόμος Θοδωρής Κατσάς πυροβολεί και σκοτώνει τον 23χρονο Αναστάσιο Λυμούρα (Γλυφάδα).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    17Ν
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Εφετείο 17Ν
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    ΕΛΑ
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Ποιοι είμαστε
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Επικοινωνία
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Όροι χρήσης
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Ποιοι είμαστε
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Επικοινωνία
  • Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Πολύπλευρο παζάρι για το όνομα της FYROM

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo