Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αυτή και τα… άβατάρ της
  • Σαν σήμερα 11 Νοέμβρη
  • Σκληρές διαπραγματεύσεις για το ζήτημα των αποκλεισμένων στη Ράφα παλαιστίνιων μαχητών
  • Χάιθαμ Αμπού Γασλάν: «Κανείς δεν μπορεί να αφοπλίσει τον παλαιστινιακό λαό – Δεν δεχόμαστε διεθνή επιτροπεία»
  • Οταν η Γκιλφόιλ χαρακτήριζε τους Ελληνες κακομαθημένα σκυλιά που κατουρούν στο χαλί
  • Κόμμα είν’ αυτό ή απορρυπαντικό;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σύμφωνα με τα αμερικάνικα σχέδια
Πολιτική

Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα σχέδια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Νοέ 2007, 00:00

Στα ελληνικά κανάλια έπαιζε συνεχώς το βίντεο με τον Καραμανλή και τον Ερντογάν. Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ παρουσιάστηκε σαν φτωχός συγγενής. Οσο για τον αμερικανό υπουργό Ενέργειας, σχεδόν εξαφανίστηκε. Κι όμως, αυτός ήταν ο μέγας πρωταγωνιστής της φιέστας των εγκαινίων του ελληνοτουρκικού αγωγού φυσικού αερίου. Δεν έκανε, άλλωστε, τον κόπο να κουβαληθεί από την άλλη άκρη του Ατλαντικού μόνο για λόγους δημόσιων σχέσεων. Μπορεί η κυβέρνηση να προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τα όσα είπε ο απεσταλμένος του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού («στα εγκαίνια ζήτησε το λόγο και έκανε ένα χαιρετισμό ο ίδιος, ως εκ τούτου δεν ήταν κλειδί η παρουσία του», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Χ. Φώλιας, λες και είναι τόσο σύνηθες να παραβιάζεται χοντροειδώς το διπλωματικό πρωτόκολλο), όμως αυτός δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες. Μίλησε με την κυνική γλώσσα του αυτοκρατορικού απεσταλμένου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος αγωγός κατασκευάζεται ως τμήμα των γεωστρατηγικών συμφερόντων των ΗΠΑ στην περιοχή.

«Το Αζερμπαϊτζάν και άλλες χώρες της Κεντρικής Ασίας (σ.σ. ανέφερε το Καζαχστάν και το Τουρκμενιστάν) πρέπει να γίνουν οι βασικοί προμηθευτές της Ευρώπης», δήλωσε προκλητικά ο αμερικανός υπουργός, στέλνοντας μηνύματα στην Ευρώπη και στις χώρες που παίζουν ρόλο στους δρόμους των καυσίμων. «Ολως τυχαίως», τις πηγές των συγκεκριμένων χωρών νέμονται αμερικάνικα μονοπώλια, με ναυαρχίδα τους την περιβόητη Chevron. Κάλεσε τους παριστάμενους ηγέτες Ελλάδας, Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν να συμπήξουν έναν ισχυρό εταιρικό συνασπισμό για να γίνει η Κεντρική Ασία βασικός ενεργειακός προμηθευτής της Ευρώπης, την οποία κάλεσε «να ανοίξει τις αγορές φυσικού αερίου στον ανταγωνισμό».

Ο Σάμιουελ Μπόντμαν είχε συναντήσεις τη Δευτέρα με στελέχη της κυβέρνησης (Φώλια, Αλογοσκούφη και Σιούφα, με τον τελευταίο προφανώς ως πρώην υπουργό Ανάπτυξης), ενώ αμέσως μετά απ’ αυτόν επισκέφτηκε τον Σιούφα ο ρώσος πρεσβευτής Αντρέι Βντόβιν, ο οποίος έθεσε επί τάπητος το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου «Σάουθ Στριμ». Πρόκειται για ρωσικό αγωγό, που θα ξεκινά από τη Ρωσία, θα φτάνει διασχίζοντας υποθαλασσίως τη Μαύρη Θάλασσα στη Βουλγαρία και μέσω Ελλάδας θα κατευθύνεται στην Ιταλία και τη νοτιοδυτική Ευρώπη. Στην Ιταλία (στο Οτράντο) θα κατευθύνεται και ο εγκαινιασθείς ελληνοτουρκικός αγωγός. Μέχρι στιγμής έχουν κατασκευαστεί 285 χιλιόμετρα (200 σε τουρκικό και 85 σε ελληνικό έδαφος) από το Καρατσάμπεϊ μέχρι την Κομοτηνή, μεταφέροντας φυσικό αέριο από περιοχές της Κασπίας που ελέγχουν αμερικανικές εταιρίες. Στην πλήρη ανάπτυξή του, το 2012, υπολογίζεται ότι θα μεταφέρει στην Ιταλία 11 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου το χρόνο.

Οπως καταλαβαίνετε, η κυβέρνηση Καραμανλή είναι αναγκασμένη να ισορροπεί ανάμεσα στα αγρίως ανταγωνιζόμενα αμερικανικά και ρωσικά συμφέροντα, προσπάθεια που δεν είναι καθόλου εύκολη. Προβαίνοντας σε παραχωρήσεις πότε προς τη μια και πότε προς την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση χώνει τη χώρα όλο και πιο βαθιά στα δίχτυα της εξάρτησης. Απ’ αυτό το παιχνίδι κερδίζουν κάποιοι ελληνικοί καπιταλιστικοί όμιλοι (του τομέα της ενέργειας και του τομέα των κατασκευών), όμως ο ελληνικός λαός ούτε κερδίζει ούτε πρόκειται να κερδίσει. Είναι γνωστό το παλιό σκάνδαλο με το ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο δεν μπορούσε να καταναλώσει η ελληνική αγορά και γι’ αυτό πληρώνονταν υπέρογκες ρήτρες βάσει της αποικιοκρατικής σύμβασης.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

Μαλλιοκούβαρα στον ΣΥΝ για την εξουσία
Επόμενο άρθρο

Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

Ανίκανοι στο μπαλαμούτι

Σχετικά Αρθρα

Οταν η Γκιλφόιλ χαρακτήριζε τους Ελληνες κακομαθημένα σκυλιά που κατουρούν στο χαλί

Πολιτική 10 Νοέ 2025, 14:23

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 11:34

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ που πρώτος κατήγγειλε το σκάνδαλο κυνηγήθηκε υπηρεσιακά και απειλήθηκε από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Ανατριχιαστικά περιστατικά προκύπτουν από επίσημα έγγραφα που «θάβονταν»

Πολιτική 31 Οκτ 2025, 20:00

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην κατ’ έφεση δίκη των νεοναζιστών εγκληματιών της ΧΑ και των παρακλαδιών της

Στις 12 Δεκέμβρη η αγόρευση της εισαγγελέα

Πολιτική 31 Οκτ 2025, 18:13

Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!

Τι δουλειά είχε η ακροδεξιά «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία» στη στρατιωτική παρέλαση;

Πολιτική 30 Οκτ 2025, 08:53

Kίνητρα στην αστυνομία για να κόβει αβέρτα πρόστιμα-χαράτσια του ΚΟΚ

Πολιτική 27 Οκτ 2025, 18:40
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Αυτή και τα… άβατάρ της

11 Νοέ 2025, 12:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Νοέμβρη

11 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Σκληρές διαπραγματεύσεις για το ζήτημα των αποκλεισμένων στη Ράφα παλαιστίνιων μαχητών

10 Νοέ 2025, 20:17
Διεθνή

Χάιθαμ Αμπού Γασλάν: «Κανείς δεν μπορεί να αφοπλίσει τον παλαιστινιακό λαό – Δεν δεχόμαστε διεθνή επιτροπεία»

Συνέντευξη του ηγετικού στελέχους της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

10 Νοέ 2025, 19:21
Πολιτική

Οταν η Γκιλφόιλ χαρακτήριζε τους Ελληνες κακομαθημένα σκυλιά που κατουρούν στο χαλί

10 Νοέ 2025, 14:23
Κόντρες

Κόμμα είν’ αυτό ή απορρυπαντικό;

10 Νοέ 2025, 13:39
Αθλητισμός

Αιωρούμενοι πάνω από το φαράγγι του Βίκου με τη σημαία της Παλαιστίνης

10 Νοέ 2025, 09:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Νοέμβρη

10 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Στο λεξιλόγιό μας δεν υπάρχει η λέξη παράδοση

Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

9 Νοέ 2025, 20:14
Διεθνή

Ουαλίντ Κιλάνι: «Η Αντίσταση υπάρχει εξαιτίας της κατοχής»

Συνέντευξη του εκπρόσωπου της Χαμάς

9 Νοέ 2025, 13:48
Οικονομία

Η Ελλάδα ως μπανανία-ενεργειακό hub των ΗΠΑ

9 Νοέ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

9 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα

8 Νοέ 2025, 06:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

7 Νοέ 2025, 20:27
Παιδεία

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

7 Νοέ 2025, 19:50
Καταστολή

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

7 Νοέ 2025, 19:46
Διεθνή

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

7 Νοέ 2025, 14:06
Κόντρες

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

7 Νοέ 2025, 11:46
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Νοέμβρη

Ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης.

Ροδεσία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1965).

Αγκόλα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1975).

Μαλδίβες: Ημέρα δημοκρατίας (1968).

ΗΠΑ: Ημέρα βετεράνων.

1887: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού οι «πρωταίτιοι των γεγονότων της πρωτομαγιάς στο Σικάγο» August Spies, Albert Parsons, Adolph Fischer και George Engel, παρά την παγκόσμια κατακραυγή.

1918: Συνθηκολόγηση Γερμανίας, τέλος α’ παγκοσμίου πολέμου.

1990: Πεθαίνει ο Γιάννης Ρίτσος.

2003: Η «Οργάνωση «Χρήστος Κασσίμης» αποπειράται να χτυπήσει υποκατάστημα της τράπεζας «Citibank» στην περιοχή του Ζωγράφου.

2004: Πεθαίνει ο Γιασέρ Αραφάτ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    17Ν
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Εφετείο 17Ν
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    ΕΛΑ
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ποιοι είμαστε
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Επικοινωνία
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Όροι χρήσης
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ποιοι είμαστε
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Επικοινωνία
  • Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Ελληνοτουρκικός αγωγός φυσικού αερίου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo